مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اجرای بازی pes 2014
Reza_Kazemi
19-10-2014, 19:23
سلام بازی pes 2014 رو نصب کردم وقتی میخوام اجرا کنم ارور xinput1_3 رو میداد ار طریق نت اون فایل رو دانلود و در پوشه بازی ریختم ! وقتی میرم توی بازی هیچ مشکلی نداره اما وقتی وارد خوده بازی میشم 2 دقیقه بعد بازی به شدت کند میشه همچنین صدای گزارشکر هم کند میشه ! از طریق تاسک منیجر میبینم درصد استفاده سی پی یو رو بالای 60 میزنه حتی به 90 هم میرسه ! به نظرتون مشکل از کانفینگ پایین سیستمم هست ! این تصویر رو ببینید بهم بگید به سیستم مورد نیاز بازی میخوره یا نه ! با pes 2013 اصلا همچین مشکلی نداشتما ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل از کجاست ! موفق باشید
سلام بازی pes 2014 رو نصب کردم وقتی میخوام اجرا کنم ارور xinput1_3 رو میداد ار طریق نت اون فایل رو دانلود و در پوشه بازی ریختم ! وقتی میرم توی بازی هیچ مشکلی نداره اما وقتی وارد خوده بازی میشم 2 دقیقه بعد بازی به شدت کند میشه همچنین صدای گزارشکر هم کند میشه ! از طریق تاسک منیجر میبینم درصد استفاده سی پی یو رو بالای 60 میزنه حتی به 90 هم میرسه ! به نظرتون مشکل از کانفینگ پایین سیستمم هست ! این تصویر رو ببینید بهم بگید به سیستم مورد نیاز بازی میخوره یا نه ! با pes 2013 اصلا همچین مشکلی نداشتما ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل از کجاست ! موفق باشید
دوست عزیز
سیستمت دو گرافیکیس؟
Reza_Kazemi
19-10-2014, 20:57
سلام یک گیگ گرافیک ویدیویی ! یک و نیم گیگ هم گرافیک کارت هست = 2.5 گیگ گرافیک خیلی ممنون میشم بگید مشکل از کجاست ؟ ایا کانفینگ پایین تر از سیستم مورد نیاز بازی است !؟ موفق باشید
سلام یک گیگ گرافیک ویدیویی ! یک و نیم گیگ هم گرافیک کارت هست = 2.5 گیگ گرافیک خیلی ممنون میشم بگید مشکل از کجاست ؟ ایا کانفینگ پایین تر از سیستم مورد نیاز بازی است !؟ موفق باشید
البته زیاد متوجه منظورتون نشدم
ولی اگه دو گرافیکی است
اول اخرین نسخهPES 2014 File Loader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-نسخه-نهایی-pes-2014-file-loader-1-0-2-9/) رو دانلود کنی _ تو محل بازی کپی کنی
فایل File Loader config اجرا _ هرسه تیک profence fix رو تیک بزن
مقدار speed game زو هم خواستی زیاد کن
استفاده از کارت گرافیک دوم برای بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reza_Kazemi
20-10-2014, 08:46
سلام
اگه محبت کنید اخرین اپدیت ورزن کارت گرافیکم که در تصویر اول پست مشاهد می کنید رو در اینجا قرار بدید !
لینگی که دادید وارد میشه اما وارد سایت نویدیا نمیشه !
موفق باشید
سلام
اگه محبت کنید اخرین اپدیت ورزن کارت گرافیکم که در تصویر اول پست مشاهد می کنید رو در اینجا قرار بدید !
لینگی که دادید وارد میشه اما وارد سایت نویدیا نمیشه !
موفق باشید
سایت nvidia به مانند AMD برای IP ایران ممنوعیت دسترسی Access Denied گذاشته
البته با چیز شکن می تونی وارد سایت بشی
اخرین نسخه 344 _ که بیشتر برای داریو های دایرکت 11 و سری 400 به بالا س _
البته می تونی امتحان کنی ولی تو نسخه 340 _ سری 300 هم است
nVIDIA GeForce Driver 344.11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-درایور-کارت-گرافیک-nvidia-geforce-driver-344-11-whql.html)
NVIDIA GeForce Driver 340 _GT 330M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-درایور-جدید-کارت-گرافیک-nvidia-geforce/)
با برنامه Driver max ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم می تونی آخرین آپدیت داریو های سیستمتو دانلود کنی
Reza_Kazemi
20-10-2014, 11:15
سلام
یک سوال برام پیش آمده ! اگر مشکل مربوط به کارت گرافیک هست چرا درصد مصرف سی پی یو اینقد میره بالا به جای اینکه درصد استفاده از کارت گرافیک بره بالا ! یک نگاه به این تصویر بنداز !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
یک سوال برام پیش آمده ! اگر مشکل مربوط به کارت گرافیک هست چرا درصد مصرف سی پی یو اینقد میره بالا به جای اینکه درصد استفاده از کارت گرافیک بره بالا ! یک نگاه به این تصویر بنداز !
موفق باشید
دوست عزیز
من نگفتم حتما گرافیک رو اپدیت کنید_ فقط اگه از نسخه بروز استفاده کنی بهتره
از قسمت adaptor_ properties
_ data drive و drive vesion رو جک کن
شما راه حل بالای رو امتحان کن
File Loader رو از پست بالای دانلود کن_ تو محل بازی کپی کن
فایل File Loader config اجرا _ هرسه تیک profence fix رو تیک بزن_save کن
فایل اجرای بازی رو باrun admin اجرا کن
از قسمت task manager_ prosses نگاه کن مصرف رم و cpu فایل های اجرای دیگر چقدره
می تونی از قسمت prosses رو pes14 کلیک کنی بخش set priority رو جک کنی
Reza_Kazemi
22-10-2014, 09:44
سلام
ویندوز رو عوض کردم و از نسخه جدیدتر ویندوز استفاده میکنم ! کارت کرافیک رو هم آپدیت کردم ! ورزن کارت گرافیک قبلیم خیلی قدیمی بود ! آکنون pes 2014 رو نصب میکنم ببینم مشگل رفع شده ! در همین تاپیک مطرح میکنم !
این تصویر رو ببنید تاریخ آپدیت و ورژن کارت گرافیک رو مشاهده کنید !
دوست عزیز ali-u ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ازت تشکر میکنم که به مشکلم جواب می دید !
موفق باشید
Reza_Kazemi
22-10-2014, 11:31
سلام
باز مشکل کند بودن پابرجا هست !
همین کاری که گفتید رو کردم ! توی تاسک منیجر موقعی که کند میشه و صدای گزارشکر به بته پته می افته درصد مصرف مموری و سی پی رو در خوده بازی pes2014.exe زیاد هست بعد اون فایلی به اسمnvxdsyne.exe با درصد 9 مصرف سی پی زیاد هست !
یک سوال من موقعی که بازی رو نصب می کنم در اخرش که داره نصب میشه یک ارور میده و داخل ارور در مورد فایل dtv-eng.cpk صحبت میکنه !شاید مشکل از اون باشه ! این ارور برای چی هست !
موفق باشید
IRAN_KING
22-10-2014, 11:44
بازی تو عوض کن دانلود کردی؟
سلام
باز مشکل کند بودن پابرجا هست !
همین کاری که گفتید رو کردم ! توی تاسک منیجر موقعی که کند میشه و صدای گزارشکر به بته پته می افته درصد مصرف مموری و سی پی رو در خوده بازی pes2014.exe زیاد هست بعد اون فایلی به اسمnvxdsyne.exe با درصد 9 مصرف سی پی زیاد هست !
یک سوال من موقعی که بازی رو نصب می کنم در اخرش که داره نصب میشه یک ارور میده و داخل ارور در مورد فایل dtv-eng.cpk صحبت میکنه !شاید مشکل از اون باشه ! این ارور برای چی هست !
موفق باشید
cpk جزئ فایل های اصلی و data بازی اند -
اکثر موارد هم در صورت ناقص بودن incorrect) باعث افزایش مصرف cpu و کندی بازی میشن
اگه فایل بالای همون dt70_eng.cpk باشه اندازه فایل تقریبا 700 مگابایته_اندازه فایل نصبی را جک کن
اگه source ات سی دی است همه محتوا رو تو یکجا کپی کن بعد نصب کن
اگر هم دانلودی است پارتی که فایل بالای توش است رو Repair کن
انتی ویروس رو موقع نصب غیرفعال کن
PES 2014 PC [ENG] RePack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ENG]-RePack-torrent-3287367.html)
Reza_Kazemi
23-10-2014, 08:34
سلام بازی رو از روی دی وی دی ریختم روی فلش مموری و نصب کردم حالا نیمه اول رو بدون مشکلی بازی میکنم وقتی به نیمه دوم میرسه بازی کند میشه ! راه حل قبلی رو که گفتید رو انجام دادم ولی باز نشد ! عجیبه ا شما این بازی رو نصب کردید برای شما چنین مشکلی وجود نداره ؟ راه حل دیگه چیه ؟ موفق باشید
سلام بازی رو از روی دی وی دی ریختم روی فلش مموری و نصب کردم حالا نیمه اول رو بدون مشکلی بازی میکنم وقتی به نیمه دوم میرسه بازی کند میشه ! راه حل قبلی رو که گفتید رو انجام دادم ولی باز نشد ! عجیبه ا شما این بازی رو نصب کردید برای شما چنین مشکلی وجود نداره ؟ راه حل دیگه چیه ؟ موفق باشید
دوست عزیز
بازی برای سیبستم شما چندان سنگین نیست که مصرف cpu سیبستمت رو ابنقدر بالا بره
به احتمالا زیاد مشکل از خود source سی دی باید بازی باشه
شما همین نسخه رو (فلش) تو یک سیستم دیگری نصب و امتحان کنید
pashangparsi6
24-10-2014, 20:06
با درود
دوستان من بازی pes 14 ویرایش: PES.2014.Reloaded رو نصب کردم. به تازگی رفتم تازه ترین پچ این بازی رو دریافت کردم به نام Patch.4.4 / زمانی که پچ رو نصب می کنم و وارد بازی می شم پیام داده می شه که با ویرایش و ورژن فوتبال هماهنگی نداره و ...
برای این بازی باید چکار کنم تا تازه ترین ویرایش و خرید و فروش ها رو توی بازی داشته باشم؟
با سپاس
با درود
دوستان من بازی pes 14 ویرایش: PES.2014.Reloaded رو نصب کردم. به تازگی رفتم تازه ترین پچ این بازی رو دریافت کردم به نام Patch.4.4 / زمانی که پچ رو نصب می کنم و وارد بازی می شم پیام داده می شه که با ویرایش و ورژن فوتبال هماهنگی نداره و ...
برای این بازی باید چکار کنم تا تازه ترین ویرایش و خرید و فروش ها رو توی بازی داشته باشم؟
با سپاس
با درود
با سپاس
با درود
با سپاس
فایل
File Loader رو غیر فعال بعد پوشه رو حذف اش کن
پچ 4.4 ر. نصب کن
pes2014.exe رو با run admin اجرا کن
در مورد اخرین نقل انتقال جدا از پچ 4.4 می تونی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینی _ البته اکثر پچ هاش با هر نسخه ای سازگار نیست
Reza_Kazemi
28-10-2014, 10:27
سلام دی وی دی رو ریختم توی فلش مموری بعد نصب کردم ! حالا درست شد و درصد سی پی یو نهایت میره روی 30 درصد ! البته بعد از 1 ساعت بعضی وقت ها یکذره کند میشه ! گفتم بعضی اوقات ! فکر کنم اونم به خاطر ناقص بودن بازی توی دی وی دی که خریدم باشه ! توی نسخه بعدی 2015 مشکل رفع میشه ! موفق باشید درپناه حق تعالی
esfhamed
28-10-2014, 16:36
سلام
سلام من موقع اجرای بازی این ارور را میبینم
the program cant start because d3dx9_43.dll is missing from your computer
try reinstalling the program to fix this problem.
ویندوزح 8.1 هست دایرکت ایک رو هم نصب کردم
ممنون
سلام
سلام من موقع اجرای بازی این ارور را میبینم
the program cant start because d3dx9_43.dll is missing from your computer
try reinstalling the program to fix this problem.
ویندوزح 8.1 هست دایرکت ایک رو هم نصب کردم
ممنون
به احتمال زیاد نرم افزار دایرکت کامل نصب نشده ( نسخه کامل حجمی نزدیک 90 مگ حجم دارد)
اول فایل بالای d3dx9_43 رو تو سیستم ت جستجو کن ببین نصب شده یا نه
_ برنامه نصبی دایرکت رو با run admin اجرا و نصب کن
directx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
esfhamed
28-10-2014, 20:11
به احتمال زیاد نرم افزار دایرکت کامل نصب نشده ( نسخه کامل حجمی نزدیک 90 مگ حجم دارد)
اول فایل بالای d3dx9_43 رو تو سیستم ت جستجو کن ببین نصب شده یا نه
_ برنامه نصبی دایرکت رو با run admin اجرا و نصب کن
directx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو سیستم 32 دارمش
با سلام pes2014 نصب کردم این پیامو میده rld.dll failed to load میشه کمکم کنید چیکار باید بکنم ؟ مرسی
با سلام pes2014 نصب کردم این پیامو میده rld.dll failed to load میشه کمکم کنید چیکار باید بکنم ؟ مرسی
اکثر انتی ویروس ها _ حتی انتی ویروس ویندوز فایل rld.dll ویروس تشخیص می کنه _ حذف اش می کنه
پوشه بازی رو برای انتی ویروس اعتماد سازی کن
rld.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه کرک هم از نسخه
RELOADED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کن
سلام بچه ها من این تنظیمات دسته رو تو بازی سیستم ستینگ نمیبینم کسی از دو ستان میدونه کجا باید درست کنم ؟؟؟؟؟
سلام بچه ها من این تنظیمات دسته رو تو بازی سیستم ستینگ نمیبینم کسی از دو ستان میدونه کجا باید درست کنم ؟؟؟؟؟
pestools.ir
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.