مشاهده نسخه کامل
: تا 3.5 م با ماندگاری بالا
دوستان اول میخواستم تا 2-2.5 تومن هزینه کنم در این بین مدلهای Z510 - HP 450 G1 - Lenovo Flex 2 I5 مد نظرم بود
هرکدوم یک سری ضعف ویژه داشت
اچ پی و زد 510 کانفیگشون خوب بود ( البته گرافیک سری میانی هستن نمدونم چند سال جواب بدن ) ولی صفحه نمایش ضعیفی داشتن فلکس هم صفحش عالیه ولی سی پی یو ضعیفه بعضی دوستان هم اشاره به کیفیت پایین بدنه و همچنین مشکل دفع گرما داره
من کاربریم معمولی روزی سه - چهار ساعت بازی هم زیاد نه ولی فیفا و پیس و ندفور اسپید ( در این حد)
میدونم واسه این سطح بازی همون سیستم متوسط کافیه ولی چون میخوام لب تاپی باشه تا مدتها این بازیها رو ساپورت کنه پس میخوام کانفیگ و سی پی یو عالی باشه واسه چند سال
همچنین میخوام کیفیت ساخت هم در حد مطلوب باشه و بعد یک مدتی مشکل خاصی ایجاد نکنه
پس واسه اینکه بعد خرید و یکی دوسال دیگه دوباره مجبور نشم لب تاپ جدید بگیرم میخوام یکبار هزینه کنم ( حالا شاید اختلاف 1 م رو اقساطی بدم)
حالا دوستان بین این دو مدل کدوم رو صلاح میدونین
Lenovo y5070 - ASUS N56JR
نهایت بودجه هم آخرش 3.5 میتونم جور کنم
یک سوال : بنظرتون ارزش این هزینه رو با کاربری من داره یا برم سراغ گزینه های رده متوسط
سلام
ببیند هرچی قیمت میره بالا کیفیت هم افزایش پیدا میکنه مثلا همین ایسوس سری x که قیمتی بین ۲تا 1.5 دارن فوق الغاده کیقیت پایینی دارن و نقریبا ۹۰ درصد اونای که خریدن ب مشکلات جدی برخورد کرده اند ولی سری n ایسوس کیفیت بسیار بالای دارد پس اگر بودجه دارید حتما هرینه کنید و صرفه جویی نکنید
حالا با توجه به نیاز و بودجه شما مدل n65jr فوق العاده هست ولی متاسفانه چند وقتی هست که توی بازار نیست!!
مدل بعدی که خودتان هم گفتید y5070 هست سخت افزاری فوق العاده قدرتمند دارد ولی کیفیت نمایشگر و ظاهار جالبی ندارد
مدل های مثل g56 ایسوس هم هست که بیشتر پول این که سری g هست رو میگیره وگر نه از n56 هم ضعیفتر هست
مدل n550هم هست ولی بیشتر مدلی لوکس برای پرچم داری هست و اپشن های بدرد نخور و گرونی دارد
مدل msi ge60 apache هم هست که بنظرم عالی هست منتها بعد از n56jr
در نهایت اینها را بترتیب اولویت پیشنهاد میکنم
۱.asus n56jr
2.msi ge60apache
3,lenovo y5070
4.asus ge60
asus n550
Mr.Bl@ck
19-10-2014, 18:17
دوستان اول میخواستم تا 2-2.5 تومن هزینه کنم در این بین مدلهای Z510 - HP 450 G1 - Lenovo Flex 2 I5 مد نظرم بود
هرکدوم یک سری ضعف ویژه داشت
اچ پی و زد 510 کانفیگشون خوب بود ( البته گرافیک سری میانی هستن نمدونم چند سال جواب بدن ) ولی صفحه نمایش ضعیفی داشتن فلکس هم صفحش عالیه ولی سی پی یو ضعیفه بعضی دوستان هم اشاره به کیفیت پایین بدنه و همچنین مشکل دفع گرما داره
من کاربریم معمولی روزی سه - چهار ساعت بازی هم زیاد نه ولی فیفا و پیس و ندفور اسپید ( در این حد)
میدونم واسه این سطح بازی همون سیستم متوسط کافیه ولی چون میخوام لب تاپی باشه تا مدتها این بازیها رو ساپورت کنه پس میخوام کانفیگ و سی پی یو عالی باشه واسه چند سال
همچنین میخوام کیفیت ساخت هم در حد مطلوب باشه و بعد یک مدتی مشکل خاصی ایجاد نکنه
پس واسه اینکه بعد خرید و یکی دوسال دیگه دوباره مجبور نشم لب تاپ جدید بگیرم میخوام یکبار هزینه کنم ( حالا شاید اختلاف 1 م رو اقساطی بدم)
حالا دوستان بین این دو مدل کدوم رو صلاح میدونین
Lenovo y5070 - ASUS N56JR
نهایت بودجه هم آخرش 3.5 میتونم جور کنم
یک سوال : بنظرتون ارزش این هزینه رو با کاربری من داره یا برم سراغ گزینه های رده متوسط
درود دوست عزيز !
والا منم مثل تو بين 2 مدل موندم البته با اين تفاوت كه ASUS N56JR ديگه حذف شده به نظر مياد و به جاش اگرم ميخواي بگيري ASUS N550JK بدون ليپ موشن ميتوني بگيري ! من خودم بين Lenovo y5070 و ASUS N550JK كه بيشتر تمايل به خريد مدل ايسوس دارم !
اول بايد ببيني زيبايي برات مهم تره يا سخت افزار ؟ (براي من شخصا جفتش مهمه)
ASUS N550JK = زيبايي،سخت افزار متوسط رو به بالا ! البته براي گيم ! صفحه نمايشگر خيره كننده ، لمسي بودن صفحه نمايش و 100 البته برندش ايسوس هست كه همين باعث ميشه از بقيه برند ها جدا بدونيم اين لپ تاپ رو !
Lenovo y5070= زيبايي متوسط رو به پايين،مخصوص گيم سخت افزار بسيار قدرتمند،صفحه نمايشگر نچندان جالب ولي باز شنيده ام راضي كنندس ولي مطمئن باش به اندازه مدل ايسوس خوب نيست ! چون مدل ايسوس از ips استفاده كرده !
اين مدل لنوو درايو نوري نداره بعضي از دوستان اين رو عيب ميدونن و بعضي ها هم مزيت من شخصا عيب ميدونم چون سخته يك درايو اكسترنال هم حمل كرد با لپ تاپ !
اميدوارم تونسته باشم كمي كمكت كنم دوستان با تجربه تر از من هم هستن اميدوارم اونها بيشتر بتوانند راهنماييت كنند.:n12::n06:
از نزدیک مدل y5070 رو ندیدم ولی از فیلم و عکس که از ظاهرش خوشم اومده البته باید از نزدیک ببینم بعد نظر بدم
در مورد صفحه نمایش فول اچ دی + مات هستش بنظرم واسه من کافیه ( البته IPS یک چیز دیگست لمسی بودن هم یک مزیته باتوجه به نزدیکی عرضه ویندوز 10
مدل ایسوس خیلی عالیه ولی بودجه من ته تهش 3.5 هست این مدل 3.8 هست :n23:
Mr.Bl@ck
19-10-2014, 18:55
از نزدیک مدل y5070 رو ندیدم ولی از فیلم و عکس که از ظاهرش خوشم اومده البته باید از نزدیک ببینم بعد نظر بدم
در مورد صفحه نمایش فول اچ دی + مات هستش بنظرم واسه من کافیه ( البته IPS یک چیز دیگست لمسی بودن هم یک مزیته باتوجه به نزدیکی عرضه ویندوز 10
مدل ایسوس خیلی عالیه ولی بودجه من ته تهش 3.5 هست این مدل 3.8 هست :n23:
Lenovo Y5070 - B = 3,799,000 با گارانتي 2 ساله سازگار
3,849,000 = ASUS N550Jk گارانتی یکپارچه 2 ساله ایسوس (سازگار، ویستا، و آواژنگ)البته اين قيمت ها از سايت ديجي كالا هست فك كنم تو بازار هر كدوم 50 الي 100 تومن كمتر باشند پس در نتيجه اختلاف قيمت حدود 50 هزار تومن است !
Lenovo Y5070 - B = 3,799,000 با گارانتي 2 ساله سازگار
3,849,000 =
ASUS N550Jk گارانتی یکپارچه 2 ساله ایسوس (سازگار، ویستا، و آواژنگ)
البته اين قيمت ها از سايت ديجي كالا هست فك كنم تو بازار هر كدوم 50 الي 100 تومن كمتر باشند پس در نتيجه اختلاف قيمت حدود 50 هزار تومن است !
مدل مورد نظر من 8 گیگ رم داره که کافیه
16 گیگ اضافی و فعلا نیاز نیست
مدل 8 گیگ تو چند سایت دیدم 3.480 هست
سلام پیشنهاد من ان56 و یا در صورت افزایش بودجه ان550 ست.
من خودم گززینه های خریدم اچ پی 450 و ایسوس ان56 بود که دیدم می ارزه 500 بیشتر بدم و یه چیز خیلی بهتر بگیرم........
خود دانی.........
دوستان سایت آوات مدل n56Jk رو آورده همون JR هست فقط گرافیکش GTX850
ولی قیمت نزده بنطرم اگه قیمتش معقول باشه گزینه اولم میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت کیمیا هم مدل n56JR رو زده 3.290 با کیف وموس و گارانتی الماس 2 ساله
سلام.توی دیجی کالا ان56 جی آر زده فک کنم 3280...
mg_mahyar
25-10-2014, 22:27
Gigabyte Q2556N - A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.4 × 252 × 374 میلیمتر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
2800
اینم به گزینه هاتون اضافه کنید
ضمنا اگر بازی زیادی نمیکنید n56 با گرافیک 760 مناسب شماست ولی اگر فکر میکنید سیستم شما قرار هست زیادی گرم بشه ی گیگا بایت یا لنوو y5070 رو بخرید که تحمل گرمایی الاتری دارند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.