مشاهده نسخه کامل
: مسابقه ی شعر / متن و آهنگ / موسیقی متناسب با عكس [پایان دور پاییزی، اهدای مدال به نفرات برتر]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام به همه ی دوستان عزیز انجمن P30World
همیشه یـکی از آرزوها و خواسته های خیلی از ما، نزدیکی و همکاری مشترک انجمن ها با همدیگه بوده. به طبع این در مورد انجمن هایی که قرابت محتوایی بیشتری باهم دارن، نمود بیشتری داره.
دو تا از اون انجمن ها، انجمن های محترم "موسیقی" و "ادبیات" هستن دو انجمنی که به واسطه ی بُعد هنری متشابه هم در دنیای واقعی و هم در دنیای بزرگ مجازی ما، افراد مشترک زیادی دارن.
پِیرو این مطلب، تصمیم گرفتیم همکاری مشترکی بین انجمن های ادبیات و موسیقی رو شروع کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیـلی از دوستان با مسابقه شعر / متن متناسب با عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن "ادبیات" آشنایی دارن، و همین طور با مسابقهی انتخاب آهنگ متناسب با عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن "موسیقی" / مسابقه هایی که بطور جداگانه
ولی با روند و ساختار تقریبا یکسانی چند سالی هست در انجمن های ادبیات و موسیقی اجرا شدن...
دیدیم این مسابقه پتانسیل این رو داره که تلفیق بیشتری بین انجمن ها و هنرهای ادبیات و موسیقی بوجود بیاره تا اینکه نهایتا رسیدیم به ادغـام این دو مسابقه، و برگزاری مسابقه ای تــازه با عنوان:
مسابقه ی شعر / متن و آهنگ / موسیقی متناسب با عكس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همــراه بـا جــایزه ی ویــژه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات بیشتر در پست Йeda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر مهران...
سلام دوستان
همونطور که مهران عزیز توضیح دادن مسابقه عکس و شعرو اهنگ تقابلی هست بین دو انجمن
و روند مسابقه به این صورت خواهد بود:
در هر دوره عکسی انتخاب میشود و شرکت کنندگان باید شعر و آهنگ متناسب با آن را بگذراند.
در نهایت هر دوره امتیازات شرکت کنندگان با توجه به مجموع امتیاز شعر و آهنگی که گذاشته اند محاسبه میشود و
فردی که مجموع امتیازات بالاتری را هم در شعر و هم در آهنگ آورده باشد، برنده خواهد بود که جایزه ی ویژه ای به او تعلق خواهد گرفت.
قوانین مسابقه
■ مدت زمان هر دور مسابقه 5 روز است.
■ هر شرکت کننده برای هر عکس، میتواند یــک شعر (متن) و یـــک آهنگ (موسیقی) ارسال کند.
■ آهنگ و شعر معرفی شده همراه با ذکر مشخصات هنرمند باشد.
■ لینک دانلود آهنگ را در پستتان قرار دهید. (ترجیحا در آپلودسنترهای دائمی آپلود کنید.)
■ شعر (متن) را تیم مدیریت انجمن ادبیات و آهنگ (موسیقی) را تیم مدیریت انجمن موسیقی، داوری می کنند.
■ تیم داوری در مدت حداکثر 3 روز، به شعر ها و آهنگ های ارسالی از 0 تا 10 امتیاز می دهند.
■ کاربری که در پایان امتیاز بیشتری کسب کرده باشد، برنده ی مسابقه خواهد.
فهرست
v
v
v
v
v
v
v
01
v
v
Miss Artemis
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
18# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v
v
v
a(George Winstonz) Autumn
v
v
v
"حریق خزان" از "فریدون مشیری"
02
vv
v
Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Miss Artemis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
28# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
35# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آغوش (هنگامه)
a(Bryan Adams) When You Really Love A Woman
"می خواهم همه ی دنیا باشم..." از "عباس معروفی"
"مسئول نهايی آرامش جهان" از "سید علی صالحی"
03
v
v
ر
ر
ر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v
v
v
40# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ر
ر
ر
ترانه رویا (شکیلا)
ر
ر
ر
"شیشه ی عمرم پر شد از آرزوی خواستنت! بس ..."
04
.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Rossin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])53# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Secret-fm (خواننده)
"پرستو" از " فریدون مشیری"
05
ش
ش
ش
A.M.D.D.E.V.I.L ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ش
ش
72# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ش
ش
Prelude to Act I - Tristan and Isoldeر(Wagner)
ش
ش
"Libretti" از "Richard Wagner"
06
User ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
01# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگ (خواننده)
"شعر" از "شاعر"
با تشکر مهران...
سلام
اولین عکس مسابقه :)
با تشکر مهران...
سلام تشکر از طرح خوبتون:n16:
دوتا سوال دارم
اول اینکه آیا امکانش هست کسی فقط در یک بخش شرکت کنه؟ یعنی فقط آهنگ یا فقط شعر بگذاره؟
مورد دوم اینکه بسیاری از آهنگ ها برمبنای اشعار معروف شاعران خوب هستند آیا امکانش هست که متن شعر همان متن آهنگ باشد یا حتما باید متفاوت باشند؟
ممنونم
سلام.
بله، میتونید فقط متن یا آهنگ ارسال کنید، ولی فقط میتونید امتیاز اون بخش رو بگیرید. و امتیاز
بخش دیگه 0 خواهد شد، اما اگر تو هر دو بخش شرکت کنید، از هر دو بخش امتیاز خواهید گرفت. :)
بله، میتونید آهنگی معرفی کنید و شعرش هم به عنوان متن ارسالی شما باشه...
با تشکر مهران...
آهنگ بدون متن باید باشه ؟
همچنین شعر و آهنگ خارجی هم میشه ؟
بله، هیــچ محدودیتی وجود نداره... / با کلام، بی کلام، ایرانی، خارجی
میتونید هــر آهنگ و متنی که فکر میکنید با عکس قرابت معنایی داره رو معرفی کنید. :)
با تشکر مهران...
«سرود تک درخت»
خواننده: غلامحسین اشرفی
آهنگساز:عباس شاپوری-میثم مروستی
شاعر:اسماعیل نواب صفا
نوع:ملایم
قالب:ارکسترال
مناسبت:ملی
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تــک درخـتی تـیـره بــخـتـم
کــه در ســکــوت صـــحــرا
فریاد من شکسته در گلویم
تک درختی بی پناهم
کــه دشــت آرزو هــا
گردید آخر مزار آرزویم
خشک و بی بارم پس ثمرم کو
آن شــادابی آن بـرگ و بــرم کو
دور از یاران بـی توشــه و بـرگم
غم خانه محنت همسایه مرگم
بـر رخــســارم غـبــار غـم نشسـته
طوفان از من چه شاخه ها شکسته
چو نـهـال زهـرآلـوده هـمـه کـس از من بگریزد
نه کسی با من بنشیند نه کسی با من آمیـزد
گویم غم خود را با خـار بـیابان
در سینه نهفتم اسرار فراوان
در دل شب سکوت صحرا وبختم افزا آااا
از تو جدا بگویم ای مه حدیث خود با ماه
تــک درخـتی تـیـره بــخـتـم
کــه در ســکــوت صـــحــرا
فریاد من شکسته در گلویم
تک درختی بی پناهم
کــه دشــت آرزو هــا
گردید آخر مزار آرزویم
خشک و بی بارم پس ثمرم کو
آن شــادابی آن بـرگ و بــرم کو
دور از یاران بـی توشــه و بـرگم
غم خانه محنت همسایه مرگم
بـر رخــســارم غـبــار غـم نشسـته
طوفان از من چه شاخه ها شکسته
و اما برای شعر متناسب با عکس :دی
پاییزه پاییزه
تو گلخونه ی چشمای سیات
گل ریزه گل ریزه
برگای گلِ امید منه
و کم کم میریزه
پاییزه پاییزه
تک برگ خزون تو دشت جنون
میریزه میریزه
برگای گل امیدِ منه
و کم کم میریزه
هر شاخه ی بید لرزون
حالا دست منه سرگردون
میریزه ز برگ گلها
حالا دونه ی ریز بارون
سرمای نگات غم ریزه
تو چشم سیات پاییزه
چه غم انگیزه تو خزون
گل عشقِ پرپرمون
فصل سرمای تنِ برگه
واسه ی گلها روز مرگه
شاعر: هما میرافشار
اجرا شده توسط هایده
پ.ن1: ترانه تک درخت پیش از این توسط خانم ها پوران و شکیلا نیز اجرا شده بود.
پ.ن 2: به سبب اجرا شدن ترانه پاییزه توسط بانو هایده و احتمال اینکه نمیشد لینک صدای ایشون رو بگذارم :دی با یک تیر دو نشان زدم:n09:
آهنگ متناسب با عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺗﺮاﻧﻪ : ﺑﺮگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آﻟﺒﻮم : ﻧﻘﺎب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺧﻮاﻧﻨﺪه : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : ﻣﺮﻳﻢ ﻗﺎﺿﻲ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : اروﻳﻦ ﺧﺎﭼﻴﻜﻴﺎن
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ﻣﺜﻞ ﺑﺮﮔﻲ ﺧﺸﻚ و ﺗﻨﻬﺎ، روي ﺷﺎﺧﻪ ﻣﻮﻧﺪم اﻳﻨﺠﺎ ﻣﻲﺗﺮﺳﻢ
ﺗﻮي ﭼﻨﮓ وﺣﺸﻲ ﺑﺎد، ﺑﺮم از ﺧﺎﻃﺮ و از ﻳﺎد ﺑﭙﻮﺳﻢ
ﻫﻤﻪي روزاي ﻣﻦ ، ﻗﺼﻪي ﺑﻮدن ﻣﻦ، ﺗﻮي آﻳﻨﻪي دﻟﻢ
ﻣﺜﻞ ﺷﺐ ﺳﻴﺎه و ﺳﺮده ، ﻣﺜﻞ اﺑﺮا رﻧﮓِ درده
ﺗﻮ ﺷﺘﺎب ﻟﺤﻈﻪﻫﺎ ﻫﻢ، ﺑﺎ ﺧﻮدم ﻳﻜﻪ و ﺗﻨﻬﺎم ﻣﻲدوﻧﻢ
ﺗﻮ ﺳﺮاب اﻳﻦ اﻓﻖ ﺗﺎ ﺳﻔﺮ ﻧﻬﺎﻳﺖ اﻳﻨﺠﺎ ﻣﻲﻣﻮﻧﻢ
ﻫﻤﻪي روزاي ﻣﻦ ، ﻗﺼﻪي ﺑﻮدن ﻣﻦ، ﺗﻮي آﻳﻨﻪي دﻟﻢ
ﻣﺜﻞ ﺷﺐ ﺳﻴﺎه و ﺳﺮده ، ﻣﺜﻞ اﺑﺮا رﻧﮓِ درده
ﻣﺜﻞ ﻳﻪ ﻏﺮوب ﺗﻨﻬﺎ ، ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ﭘﺸﺖ اﺑﺮا
ﻳﻪ ﺳﻜﻮت ﺑﻲ ﭘﻨﺎﻫﻢ
ﺗﻮي اﻳﻦ ﺑﻴﻬﻮدﮔﻲﻫﺎ ﻟﺤﻈﻪﻫﺎ رو ﻣﻲﺷﻤﺎرم
اﻧﺘﻈﺎر ﻫﺮ ﻧﮕﺎﻫﻢ
ﺗﻮي اﻳﻦ ﺑﻴﻬﻮدﮔﻲﻫﺎ ﻟﺤﻈﻪﻫﺎ رو ﻣﻲﺷﻤﺎرم
اﻧﺘﻈﺎر ﻫﺮ ﻧﮕﺎﻫﻢ
ﻣﺜﻞ ﺑﺮﮔﻲ ﺧﺸﻚ و ﺗﻨﻬﺎ، روي ﺷﺎﺧﻪ ﻣﻮﻧﺪم اﻳﻨﺠﺎ ﻣﻲﺗﺮﺳﻢ
ﺗﻮي ﭼﻨﮓ وﺣﺸﻲ ﺑﺎد، ﺑﺮم از ﺧﺎﻃﺮ و از ﻳﺎد ﺑﭙﻮﺳﻢ
شعر متناسب با عکس
شعر پاييز از عليرضا بديع
پاييز ميرسد که مرا مبتلا کند
با رنگهاي تـازه مــرا آشنا کند
پاييز ميرسد که همانند سال پيش
خود را دوباره در دل قاليچـــه جا کند
او ميرسد که از پس نه ماه انتظار
راز ِ درخت باغچـــه را برملا کند
او قول داده است که امسال از سفر
اندوههــاي تازه بيــارد ، خـدا کند
او ميرسد که باز هم عاشق کند مرا
او قـول داده است بـه قــولش وفا کند
پاييز عاشق است، وَ راهي نمانده است
جــز اين کــه روز و شب بنشيند دعا کند
شايد اثر کند، وَ خداوندِ فصل ها
يک فصل را بخاطر او جا به جا کند
تقويـم خواست از تو بگيرد بهـــار را
تقدير خواست راه شما را جدا کند
خش خش ... ، صداي پاي خزان است، يک نفر
در را بـــه روي حضــرت پاييــــز وا کند...
Demon King
19-10-2014, 19:18
نام آهنگ : پاییز
خواننده: علی عبدل مالکی
آهنگ و تنظیم: علی عبدل مالکی
میکس و مستر: پازل باند
ترانه: علیرضا مرتضی قلی
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پاییز یعنی من تک و تنهام یعنی تو رفتی تو دیگه نیستی
پاییز یعنی خش خش برگا آروم تو گوش من میگی نیستی
من با خودم قهرم بدون تو بی تو دلم انگار یه مرگیشه
پاییز یعنی ابریه چشمام یعنی دلم با گریه بد میشه
وقتی که بارون از سر چترم سر ریز میشه عاشقت میشم
تو نیستی و من بعد تو هر سال پاییز میشه عاشقت میشم
وقتی خیابون خیسه تو بارون با هر بهونه عاشقت میشم
توئه دیونه نیستی ببینی منه دیونه عاشقت میشم
.
پاییز یعنی بغض و دلشوره یعنی منو این حس بد حالی
پرسه زدن تو این خیابونا پاییز یعنی جای تو خالی
پاییز یعنی تو خیابونا پرسه زدن بی هیچ منظوری
یعنی بگم بیچاره دیونست یعنی تو از دنیای من دوری
وقتی که بارون از سر چترم سر ریز میشه عاشقت میشم
تو نیستی و من بعد تو هر سال پاییز میشه عاشقت میشم
وقتی خیابون خیسه تو بارون با هر بهونه عاشقت میشم
توئه دیونه نیستی ببینی منه دیونه عاشقت میشم
متن ادبی:
پاییز را من میشناسم, با آن حس دلتنگی هایش, با آن اشک های درختانش, با آن باران های گاه با یار و گاه تنها,
پاییز را میشناسم, پاییز یعنی دلتنگی, تنهایی و حس دراز کشیدن روی اشک های زرد درختان.
پاییز را من میشناسم, چون تنهایی را خوب میفهمم, اشک را نیز خوب میفهمم و حس درختان در پاییز را نیز میفهمم, کشیده ام آنرا ...
««« دیمن کینگ
ببخشید دوباره سوال میپرسم انتخاب عکس هم از خودمون باشه؟؟
بعد آهنگی که فکر میکنیم نزدیک هست بهش رو معرفی میکنیم؟
ممنون
ببخشید دوباره سوال میپرسم انتخاب عکس هم از خودمون باشه؟؟
بعد آهنگی که فکر میکنیم نزدیک هست بهش رو معرفی میکنیم؟
ممنون
انتخاب عکس در هر دور با تیم داوری است
و آهنگ هم بستگی به برداشت خودتون از تصویر داره. ببینید چه آهنگی میتونه تداعیکنندهی تصویر باشه و کدام موسیقی، لایریکس (در صورت باکلام بودن) و ... است که شما با دیدن تصویر و برداشتی که از اون داشتین، به ذهنتون خطور کرده.
حتی اگر موسیقی مشخصی مدنظرتون نبود یا نداشتید یا تا بحال نشنیدهاید، میتوانید جستجو کنید و با کلماتی کلیدی که تصویر به شما داده، آهنگ مورد نظر رو پیدا کنید.
به طریقی مشابه برای شعر یا متن.
:n06:
hamid_diablo
19-10-2014, 22:58
موسیقی متناسب با عکس
نام آهنگ : شب شهریوری
خواننده اثر : کیان پاشا
آلبوم : شب شهریوری
DownloaD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متن متناسب با عکس
تو
آن برگ درختی باش
که در سایه ات بیارامم
و من پائیز نارنجی
در برت گیرم
که در سرمایه سوزنده
نیاز رویش دیگر شوی با من
بهار سرخوش و مستــــم
بیا تا آرزوی برگـــ باشم
خــوانــنـــــــــده: احسان خواجه امیری
نام آهـ...ــــنگ : سلام آخر
آلــــــــبــ...ــوم : سلام آخر
تــرانــه ســــــرا: اهورا ایمان
آهنگـــــــــــساز: علیرضا کهن دیری
تنظــیم کنـــنده: علیرضا کهن دیری
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متن ترانه مناسب با عکس:
خداحافظ ای برگ و بار دل من
خدا حافظ ای سایه سار همیشه
اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم
خداحافظ ای نوبــ...ـــ ـ ـ ــ.هار همیشه
آهنگ پیشنهادی
پادشاه فصل ها پاییز
پادکست رادیو چهرازی
شماره 16
o o o o o o o o o o o o o
متن پیشنهادی
پادشاه فصل ها پاییز
پادکست رادیو چهرازی
شماره 16
پاییز که می شه ما بی اختیار می ریم اتاق جمشید، پاییز یهو می آد، تو یه روز، مثه بهار و بقیه. صب زود بیدار می شی، می بینی حیاط شده طوفان رنگ و رنگ که برپا... مام مثه عوام الناس، مثه سیاوش قمیشی و کریس دی برگ عقیده داریم پاییز دلگیره، شباش صدای بوف می آد. به جمشید می گیم سر معرکه مهمون نمی خوای دلمون گرفته؟ می گه بابا کجاش دلگیره، نیگاه نارنجیا رو، نیگا نارنجیا رو، به زبان حال با انسان سخن می گه، خرمالو رو ببین. می گم جمشید نارنجی چیه؟ مهر، آبان، وای از آذر! چه جوری بگذرونیم امسال رو؟
تولد جمشید آبانه، خب معلومه خوشش می آد. راه می ره می گه دنیا یعنی محاسن پاییز. می گم خب چارتا مثال بزن از این محاسن. می گه دلبر لباس قشنگا رو از تو گنجه در می آره، پایین کمی لخت، بالا کت و کلفت، آدم حض می کنه! می گم اولن چشت رو در می آرما، دومن این که نصفش معایبه! حیف تابستون نبود همه ش لخت؟
یه چای می ریزه میذاره جلومون می گه حالا دلبر هیچی، شبا رو چی می گی؟ مگه تو خودت عاشق شبا نیستی؟ پاییز همه ش شب دیگه؟ نصف روز غروبه. می گم آقا ما دو ساعت شب بسه مونه! زیادم هست. می خوایم زودتر بیدار شیم تموم شه! یه چراغی می ذاریم اون گوشه، تاریک روشن می شینیم ستاره می شیم، می ریم تا سحر چه زاید باز. می گه چای از دهن افتاد.
جمشید اگه پاییز اینقدی که تو می گی خوبه، چرا ما هر سال روز اول پاییز دلمون خالی می شه؟ همه به این زرد نارنجی نیگاه می کنن، حال شون جا می آد، چرا ما بلد نیستیم؟ چرا همه رفته بودن شون رو می ذارن واسه پاییز؟ چرا پاییز هیشکی بر نمی گرده؟ جمشید یه سیبیله نازک داره، سفید شده، خیلی ساله این جاست! همه ی پاییزای آسایشگاه رو دیده. می گه این درخت بزرگ نا نداره، وگرنه بهت می گفتم پادشاه فصلا یعنی چی؟
می گم جمشید یادته هشت ده سال پیشا یه زن و شوهر اتاق بغلیه رو؟ یارو سبیل از بنا گوش در رفته و رو می گم. واسه خودش هیبتی داشت قدیما، خوب بهم چسبیده بودن. آبان بود یا آذر ماه آخر پاییز، که مدیریت قدیمی در رو با لغد شکست رفت تو، دید دست هم رو گرفتن تیکه و پاره رفتن که رفتن. پاییز نبود؟ یه قلپ چای می خوره می گه آره یادمه!
جمشید اون یارو که ته راه رو می نشست، سرش رو می کرد تو بشر چی؟ همین وقتا بود دیگه، بهش می گفتیم داداش حیف تو نیست؟ برو دنبال کار آبرومند. یه کلمه هم حرف نمی زد، هی فقط یواش می گفت همینه آبرو! لاغر بود، اصلن نفهمیدیم چرا آوردنش قاطیه ما، یادته در حیاط رو زدن رفتیم وا کردیم کسی نبود؟ گذاشته بودنش پشت در، بی حقوق با چشم بسته، آبروش هم دستش بود، پاییز بود بابا!
جمشید پا می شه می ره کنار پنجره، فکر می کنه ما حالیمون نیست. هر سال همینه کارش. می گم جمشید ما چرا تا این زرد و قرمزا رو می بینیم بند دلمون پاره می شه؟ پس کدوم رنگا قراره حال ما رو خوب کنن، ما مرخص شیم بریم پی کارمون؟ اون یکی رو یادته رشید بود، دستش رو تکون می داد، با عینک و سر فرفری وسط راهرو می گفت لبت کجاست که خاک چش به راه است؟! یه بارم خیال کردیم واسه دلبر می خونه نزدیک بود سیراب شیردونش کنیم. چی شد اون؟ عشق صف نونوایی بود، هر چی از مدیریت پرسیدیم جواب سربالا داد. پاییز نبود، همین وقتا بود جون تو که دیگه از نونوایی برنگشت. آخرم ورداشتن یه ورق کاغذ چسبودن پشت شیشه که خودسر شده، اشتباه شده باهاس ببخشین. آدم به دلش چطوری حالی کنه که اشتباه شده؟ «با شومام عزیزم!»
جمشید نشسته رو زمین کنار دیوار، تکیه داده به دیوار، خیره به روبرو، عین هر سال. می شینم کنار دستش پای دیوار، می گه وردار یه نارنجی بزن رها کن این حرفا رو! دو تا پر نارنجی می ذاریم کف دستمون، دراز می کنیم جلوش بیا تو هم بزن. یارو غریبهه می گه چیه با کی کار داری؟ می گم جمشید خودتو لوس نکن بابا، نارنجی رو بزن بلند شو بریم تو حیاط. می گه جمشید کیه بابا دیوونه؟ بده بینم اون داروی نظافت رو! خودتم برو پی کارت. «اللهم صلی علی محمد و آل محمد» نشسته تکیه به دیوار. می گم اگه نیای تنها می رما! تولد جمشید آبانه. عین همون آبانی که هر چی در زدیم وا نکرد. نشسشت کنار دیوار خیره موند تا پاییز هر سال. رفتیم به مدیریت گفتیم ببخشین چرا اسم جمشید رو توی کاغذتون ننوشتین؟ گفت جمشید کدوم بود؟ گفتیم همون که تولدش آبانه! حالام آبانه دیگه، پس چرا نیست؟ اینم پاییز. جمشید می گه یه چایی دیگه بریزم؟ می گم چای نمی خوام، بیا بشین پاییز خیلی یادتو می کنم. از پنجره اتاق می بینمش وسط حیاط زردا و نارنجیا رو با پا هم می زنه. می خنده، می خونه: پادشاه فصل ها پاییز.
Miss Artemis
20-10-2014, 23:02
George Winston
"Longing/Love" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حریق خزان
فریدون مشیری
حریق خــزان بود
همه برگ ها آتـش سرخ
همه شـاخه ها شعله زرد
درخــتان هـمه دود پیچان
به تــاراج بــاد
و بـرگی که می سوخت می ریخت می مُرد
و جامـی سـزاوار چنـدین هــزار آفــرین
که بر ســنگ می خـورد
من از جنگل شـعله ها می گذشتم
غبــار غــروب
به روی درختــان فــرو می نشـست
و بــاد غـریـب
عبـوس از بــر شاخــه هـا می گـذشـت
و سـر در پـی بـرگ هــا می گــذاشــت
فضــا را صدای غم آلـود بـرگــی که فریـاد می زد
و بـرگــی که دشــنام مـی داد
و بـرگــی که پیـغام گنـگی به لب داشت
لبــریز می کرد
و در چشم برگی که خامـوش خامـوش می سوخت
نگـاهی که نفـرین بـه
پایـیـز می کرد
حریـــق خـزان بود
من از جنـگل شعـله ها می گذشــتم
همه هستی ام جنگلی شعله ور بود
کــه تــوفــان بـی رحــم انــدوه
به هر سو که می خواست می تاخت
می کوفت می زد
به تاراج می برد
و جانی که چون برگ
می سوخت می ریخت می مرد
و جامی سزاوار نفرین که بر سنگ می خورد
شب از جنگل شعله ها می گذشت
حریــق خــزان بود
و تــاراج بــاد
مــن آهســته در دود شـب رو نهـفـتــم
و در گوش برگی که خاموش می سوخت
گفتم مســوز
این چنیــن گــرم در خــود مســوز
مَپیــچ این چنین تلخ بر خود مَپیــچ
که گــر دست بیــداد تقــدیـر کــور
تــرا می دوانــد به دنبــال باد
مــرا می دواند به دنبال هیچ
موسیقی
نام ترانه: عصر پائيزي
خواننده اثر : مرتضي پاشايي
تنظيم: مرتضي پاشايي
گيتار: فرشيد ادهمي
ترانه سرا: مهرزاد اميرخاني
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])♫♫♫ دانلود ترانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ♫♫♫
بهت پیله کردم نمی مونی پیشم
نه میمیرم اینجا نه پروانه میشم
از عشق زیادی تورو خسته کردم
تو دورم زدی خواستی دورت نگردم
بازم شوری اشک و لبهای سردم
من این بازی و صد دفعه دوره کردم
نه راهی نداره گمونم قراره،یکی دیگه دستامو تنها بذاره
دیگه توی دنیا به چی اعتباره
کسی که براش مردی دوست نداره
منو بغض و بارون سکوت خیابون
دوباره شکستم چه ساده چه آسون
به پاتم بسوزم تو شمعم نمیشی
تو حوای دنیای آدم نمیشی
غرورت گلومو به هق هق کشیده
آدم که قسم خوردشو دق نمی ده
♫♫♫
منوتو یه عمره دوتا خط صافیم
شده عادت ما که رویا ببافیم
بشینیمو عشق و به بازی بگیریم
واسه زندگی کردنامون بمیریم
چه سخته تو تنهایی شرمنده میشی
ماها قهرمانیم و بازنده میشیم
مثه اعصر پاییزی رنگ و رومون
واسه خیلیا خاطرست آرزومون
متن
گیرم که یلدا هم بیاید...
شبی هم به درازا بکشد...
برفی هم ببارد...
سفرهای هم چیده شود...
اناری هم باشد و دیوان حافظی هم...
چه یلدایی؟
چه برفی؟
چه فالی؟
بی تو اینجا همه شب یلداست
همه شب سرد و نفس گير است
همه شب بغض ترانه مي وزد
همه شب فال مرا میگیرد
ذهن خاموش من و یاد آشفته تو ...
اهنگ:مثل پاییزی و میری
ترانه سرا:حسین غیاثی
تنظیم:سیروان خسروی
خواننده: شهاب رمضان
دانلود:Mese Paeizio Miri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متن اهنگ
پر از بغض تلخم پر از زخم و عادت تمومش نکن
با اینکه یه عمره رسیدیم ته خط تمومش نکن
شبیه برگ میریزم مثه پاییز و میری به آسونی
با یه لبخند دنیام و به هم میریزی و میری به آسونی
چجوری بتونم تحمل ندارم تو یادم بده
با این حال ابری چجوری نبارم تو یادم بده
تو این روزای بی رویا دارم جون میکنم اما نمیمیرم
هنوزم یادمه حرفات به این زودی فراموشی نمیگیرم
...
تویی که عاشقم بودی کجا میری به این زودی
چرا بیخیالت نمیشم هنوزم
تویی که عاشقم بودی کجا میری به این زودی
تو پروانه بودی چرا من بسوزم
چجوری بتونم تحمل ندارم تو یادم بده
با این حال ابری چجوری نبارم تو یادم بده
تو این روزای بی رویا دارم جون میکنم اما نمیمیرم
هنوزم یادمه حرفات به این زودی فراموشی نمیگیرم
شعر متناسب با عکس
چگونه فراموشت کنم؟
گیرم که از شعرهایم
ماه را
گل را
و بوسه را حذف کنم
گیرم که نشانی تمام کافه ها را
از حافظه ی کفش هایم پاک کنم
با خش خش پاییزی کوچه هایی که طی کرده ایم چه کنم؟
با باران چه؟
بگو چگونه فراموشت کنم وقتی
با پاییز به خانه ام می آیی
با باران چکه می کنی بر پنجره ام
و با هر نسیم در اتاقم پخش می شوی!
M0RTEZA_R
23-10-2014, 11:19
آهنگ:The Autumn Leaves
شعر:Rousmaniere, Alexander Perls / Tannenberger, Andre
خواننده:Michal The Girl
اهنگساز:ATB
دانلود آهنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
I woke under the cover of darkness
Looked up into the television sky
Tonight
I wandered through the city alone
This rain wouldn't stop
I couldn't dry my eyes, I cried
Who is the one to blame?
Why is it that you never say
When the feeling leaves
If you're through with me?
As I'm walking through the rain
Cold tears crawling down my face
Like the autumn leaves
On a windy day
I went to the edge of town
Over by highways where the traffic
Was the only sound, around
While my eyes are looking at the ground
I could see pictures of you
Floating all around, I didn't die
Who is the one to blame?
When the feeling leaves
Like the autumn leaves
On a windy day
Who is the one to blame?
When the feeling leaves
Like the autumn leaves
On a windy day
Who is the one to blame?
When the feeling leaves
Like the autumn leaves
On a windy day
Who is the one to blame?
When the feeling leaves
Like the autumn leaves
On a windy day
Who is the one to blame?
When the feeling leaves
متن متناسب با عکسـ
میـپسندم پاییز را
که معافم میکند از پنهان کردن دردی که در صدایم میپیچد
و اشکی که در نگاهم میچرخد.
اخر همه می دانند که من سرما خورده ام...
M o h a m m @ d
23-10-2014, 12:26
پاییز آمد با صدای محمدرضا علیقلی و گروه کُر
پاییز آمد در میان درختان لانه کرده کبوتر از تراوش باران میگریزد
خورشید از غم با تمام غرورش پشت ابر سیاهی عاشقانه به گریه مینشیند
من با قلبی به سپیدی صبح با امید بهاران میروم به گلستان
همچو عطر اقاقی لابلای درختان مینشینم
باشد روزی به امید بهاران روی دامن صحرا لاله روید
شعر هستی بر زبانم جاری پر توانم آری میروم در کوه و دشت و صحرا
رهپیمای قلهها هستم من راه خود در توفانی در کنار یاران مینوردم
دارم امید که دهد روزیی سختی کوهستان
بر روان و جانمی پاکی این کوه و دشت و صحرا
باشد روزی برسد به جهانی شهر هستی بر لب
جان نهاده بر کفی راه انسانها را در نوردم
رهپیمای قلهها هستم منی راه خود در توفانی در کنار یاران مینوردم
در کوهستان یا کویر تشنهی یا که در جنگلهای رهنوردی شاد و پر امیدم
شعر هستیی بودن و کوشیدنی رفتن و پیوستن
از کژی بگسستنی جان فدا کردن در راه حق است
متن
کاش چون پاییز بودم
کاش چون پاییز خاموش وملال انگیز بودم.
برگهای آرزوهایم , یکایک زرد می شد,
آفتاب دیدگانم سرد می شد,
آسمان سینه ام پر درد می شد
ناگهان توفان اندوهی به جانم چنگ می زد
اشک هایم همچو باران دامنم را رنگ می زد.
وه ... چه زیبا بود, اگر پاییز بودم,
وحشی و پر شور ورنگ آمیز بودم,
شاعری در چشم من میخواند ...شعری آسمانی
در کنارم قلب عاشق شعله می زد,
در شرار آتش دردی نهانی.
نغمه ی من ...
همچو آواری نسیم پر شکسته
عطر غم می ریخت بر دلهای خسته.
پیش رویم :
چهره تلخ زمستان جوانی
پشت سر :
آشوب تابستان عشقی ناگهانی
سینه ام :
منزلگه اندوه و درد وبد گمانی.
کاش چون پاییز بودم
(فروغ فرخ زاد)
این روز ها از صورت خودم
می ترسم
بسکه نشانه می روند آن را
تمام آدم های مجهولی
که ایمانشان
به صداقت دو لیتر اسید ناب است
...
سلام دوستان
ممنونیم از حضور گرم همگیتان که
با شعر/متن ـها و موسیقیهای زیبایتان
آخرین روزها و آغازین روزهای مهر و آبان پاییز امسالمان رو پستباران کردید
روزهای نه چندان خوشی رو سپری میکنیم؛ که متأسفانه میبینیم یکبار دیگر اینگونه آشکار، سایهی شوم خود رو بر سر مردم کشورمان افکندهاست.
به هر حال ممنونیم از همه و با پایان فرصت به همراه دوستانم میرویم برای جمعبندی و اعلام نتیجه
به امید هفتهای (هفتههایی) همراه با آرامش و سلامت برای همه
سلام
به عنوان یکی از شرکت کننده های ثابت مسابقه انتخاب آهنگ متناسب با عکس، به نظرم تغییرات جالبی داده شده، به افرادی که توی هماهنگی و برگزاری این مسابقه جدید نقش داشتن خسته نباشید میگم.
من تاپیک رو یه مقدار دیر کشف کردم، احتمالا وارد بخش خارج از مسابقه میشم:n02:
اما کاری که انتخاب کردم از Soap&Skin هست:
Soap&Skin – Mr. Gaunt Pt 1000
Download
Song
I fell in love with you, world
but I know, I know it's just a sky
I don't know where, where I go
آهنگ شعر کوتاه و ساده ای داره، بیشتر به شکل یه حالت زمزمه آروم یا حدیث نفس هست.
در حالی که توی زیبایی های اطراف خودش غرق شده، میگه "عاشقشم... با این که می دونم فقط آسمونه... نمی دونم کجا میرم"
با تشکر از مشارکت خوب دوستان :-)
برای دور اول خوب بود،
اما خب انتظارها از بچههای اکتیو ادبیات و موسیقی بالاتر از این حرفاست :n06:
خب
طی چندین دور داوریهای سخت و نفسگیر در هر دو انجمن موسیقی و ادبیات
پس از جمع زدن، به توان دو رسوندن، تقسیم و در نهایت جذر گرفتن از نمرات :n25:
به جمعبندی زیر رسیدیم:
برندهی این دور کسی نیست جز ( به سبک رامبد جوان تو خندوانه خونده بشه: )
هــــــــــــــــــــــــ ــــــــیوا
(Miss Artemis) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نفرات دوم و سوم هم به ترتیب محمد (M o h a m m @ d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و وحید (VAHID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) شدند که به همگی تبریک میگیم ... :n16:
لازم به ذکره که امتیازات همهی شرکتکنندگان پیش ما محفوظه و در پایان امتیازات افراد در تمامی ادوار (:دی) جمع بسته میشه
و بدین شکل، برندهی خوشبخت اعلام میشه : دی
آلرایت : دی
حالا میکروفونو میدم به دوستان عزیزم تا عکس بعدی رو تقدیمتون کنن :n05:
شاید برندهی بعدی شما باشید! :دی
MILAD MGH
26-10-2014, 23:59
سلام،
عکس بعدی
عنوان : Make You Feel My Love
خواننده: Adele
ترانه سرا: Bob Dylan
آهنگساز: Eg White
آلبوم : 19
دانـــ...ـ.ــلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متن ترانه:
قطعه مناسب با عکس:
طوفان شدیدی توی امواج دریاست.
و توی اتوبان
بادها بطور وحشیانه ای می وزند.
ولی هنوز هم مثل من نیستن.
من میتونم باعث شادیت بشم. میتونم همه ی آرزوهاتو برآورده کنم.
وقتی بارون داره میریزه روی صورتت
و انگار همه ی دنیا روی سرت خراب شده
من میتونم بهت پیشنهاد یه آغوش گرم رو بدم.
می خواهم همه ی دنیا باشم
در آغوش تو
می خواهم همه ی دنیایم
آغوش تو باشد
آقای من!
دنیایم را از من نگیر
"عباس معروفی"
===================================
ترانه آغوش از هنگامه
(متاسفانه نتونستم اطلاعی از ترانه سرا بیابم)
دستام و تو دستات بگیر آغوش ِ تو باز کن برام
بیا و با نوازشات
دنیارو آغاز کن برام
منو بگیر از این شبا که بی تو دلگیر ِ برام
بیا نشون بده که یکی
مونده که میمیره برام
.
آغوش تو ازم نگیر بهونه ی ِ روز و شبام
اگه بگی مسافری
میباره روز و شب چشام
آغوش ِ تو ازم نگیر بیا تا آخر پا به پام
اگه بگی مسافری
میباره روز و شب چشام
.
.
.
آخه دلت میاد بری وقتی که دنیای ِ منی
آخه می تونی قلبی که
مال ِ تو بود. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و بشکنی
بمون و واسه عشق ِ مون روزای خوب و پس بیار
نوازشم کن و برام
با بوسه هات نفس بیار
آغوش تو ازم نگیر بهونه ی ِ روز و شبام
اگه بگی مسافری
میباره روز و شب چشام
آغوش ِ تو ازم نگیر بیا تا آخر پا به پام
دانلود ترانه آغوش
M o h a m m @ d
27-10-2014, 11:57
آهنگ آغوش از شهیاد
ترانه سرا : یاسین داوودیان/آهنگ و تنظیم : شهیاد
دانلود
منو تو آغوشت بگیر دنیای من وارونه شه
یه کاری کن دلم برات بیشتر از این دیوونه شه
منو تو آغوشت بگیر
آغوش تو مقدسه سکوت میکن یو این
برای هر دومون بسه
این روزا دلتنگم این روزا بیتابم
این روزا از دوریت اصلا نمیخوابم
زمانه با قلبم این روزا بی رحمه
حال منو جز تو کسی نمیفهمه
کسی نمیفهمه
حال منو جز تو کسی نمیفهمه
کسی نمیفهمه
♫♫ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])♫
میخام وقتی که دلتنگم تو دنیای تو پیدا شم
کنارم باش که بیوقفه
میخام دنیای تو باشم
من از دوریه تو هر شب دارم کابوس میبینم
بیا آغوشتو واکن به آغوش تو خوش بینم
تو خوش بینم
منو تو آغوشت بگیر
دنیای من وارونه شه
یه کاری کن دلم برات بشتر ازین دیوونه شه
منو تو آغوشت بگیر آغوش تو مقدسه
سکوت میکنی میری برای هر دومون بسه
متن
ساده به دستت نیاورده بودم،
که یک روز
بغضم را همسفرت کنم،
چمدانت را به دستت بدهم؛
و به خدا بسپارمت.
ساده به دستم نیاورده بودی،
که از سر ایوانت بپرم...
به روی خودت نیاوری،
و دیگر
هیچ گاه،
روی هره برف گرفته،
برایم خورده نان نریزی.
برو
ولی نگو مرا نمی شناسی.
سایه واژه هایم،
همیشه بر سر اندوه توست.
وقتی هنوز
نیمه های شب،
از خواب می پری؛
و نمی دانی
گنجشکی
که روزی عاشقت بود
چرا در سینه ات بال بال می زند؟
چمدانت را برندار؛
قبل از رفتن،
مرا در آغوش بگیر.
اغــــوش
ترانه:حمیدرضا صمدی
اهنگ:بابک زرین
تنظیم:راشا تقی پور
خواننده: معین
دانلود: aghoosh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میخوای آغوشتو از من بگیری ---- مث دیوونه ها تشبیش دارم
آخه میدونم اینو بی تو هر شب ---- چه روزای بدی در پیش دارم
میخوای یادم بده روزای خوبو ---- که توی خاطراتم جون گرفته
نگاه کن قلب خستم سختی ها رو ---- به عشق موندنت آسون گرفته
نزار دستام گم شه نزار دیوونه تر شم ---- دل من جا بمونه خودم غرق سفر شم
از این روزای سخت و پر از دلشوره سیرم ---- یه کاری کن عزیزم دارم از دست میرم
کمک کن از شب تردید رد شم ---- دوباره عاشقم شو باورم کن
نزار از آسمون تو بیافتم ---- بمونو عشقتو بالو پرم کن
میخوای آغوشتو از من بگیری ---- مث دیوونه ها تشبیش دارم
آخه میدونم اینو بی تو هر شب ---- چه روزای بدی در پیش دارم
نزار دستام گم شه نزار دیوونه تر شم ---- دل من جا بمونه خودم غرق سفر شم
از این روزای سخت و پر از دلشوره سیرم ---- یه کاری کن عزیزم دارم از دست میرم
متن متناسب با عکس
مرا به یک آغوش گرم میهمان کن...
من زیاد اهل چای نیستم...
Demon King
27-10-2014, 19:53
نام آهنگ: آغوش
خواننده: شادمهر عقیلی ( My love )
( متاسفانه مشخصات دیگری از آهنگ پیدا نکردم )
دانلود ( 3.9 مگابایت ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آغوشت رو به غیر از من به روی هیچ کی باز نکن
منو از این دلخوشیها آرامشم جدا نکن
من برای با تو بودن پر از عشق و خواهشم
واسه بودن کنارت تو بگو به هر کجا پر میکشم
منو تو آغوشت بگیر آغوش تو مقدسه
بوسیدنت برای من تولد یک نفسه
چشمای مهربون تو منو به آتیش میکشه
نوازش دست های تو عادت ترک هم نمیشه
فقط تو آغوش خودم دغدغه هاتو جا بذار
به پای عشق من بمون هیچ کسو جای من نیار
مهر لباتو رو تن و روی لب کسی نزن
فقط به من بوسه بزن به روح و جسم و تن من
متن ادبی:
آغوش تو
و
دیگر هیچ ....
Every Woman in the World ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از : Air Supply
آلبوم : Lost in love
متن انتخابی:
Overnight scenes, dinner and wine, Saturday girls
I was never in love, never had the time
In my hustle and hurry world
Laughing myself to sleep, waking up lonely
I needed someone to hold me, oh
It's such a crazy old town, it can drag you down till you run out of dreams
So you party all night to the music and lights
But you don't know what happiness means
I was dancing in the dark with strangers
No love around me when suddenly you found me, oh
Girl you're every woman in the world to me
You're my fantasy, you're my reality
You're everything I need
You're everything to me, oh girl
Everything good, everything fine, that's what you are
So put your hand in mine and together we'll climb
As high as the highest star
I'm living a lifetime in every minute that we're together
And I'll stand right here forever, oh
You're everything I need
You're everything to me, oh girl
You're everything I need, you're everything to me
You're everything I need, you're everything to me
mohsen_gh1991
28-10-2014, 22:54
این عکسه خیلی سخت بود : دی
اسم اهنگ : For the rest of my life
خواننده : Maher Zain
اسم البومشو نمیدونم
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f.My.Life%5BAvA.shahrmajazi.com%5D.mp3)
I praise Allah for sending me you my love
You’ve found your home it’s here with me,
and I’m here with you
Now let me let you know
You’ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along, oh
And there’s a couple of words I want to say
For the rest of my life, I’ll be with you
I’ll stay by your side, honest and true
Till the end of my time, I’ll be loving you, loving you
For the rest of my life, through days and nights
I’ll thank Allah for opening my eyes
Now and forever I, I’ll be there for you
I know it deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You’re my wife, and my friend and my strength
And I pray we’re together in Jannah
Finally now I’ve found my self, I feel so strong
Yes everything was changed when you came along, oh
And there’s a couple of words I want to say
And now that you’re here, in front of me
I strongly feel love
And I have no doubt, and I’ll sing it loud
And that I will love you eternally
من سپاسگزار خدام که تو رو برای من فرستاد عشقم
تو خونه ی خودتو پیدا کردی، اینجا کنار من
و من اینجا با تو هستم
حالا به من اجازه بده که بزارم بدونی
تو قلب من رو باز کردی
من همیشه فکر میکردم که عشق اشتباهه
ولی همه چیز تغییر کرد وقتی که تو اومدی،
و دوتا کلمه هست که من میخوام بگم
برای بقیه ی زندگیم، من میخوام با تو باشم
من میخوام در کناره تو صادق و خالصانه بایستم
تا پایان وقتم (عمرم)، من میخوام عاشقت. باشم عاشق تو
برای بقیه زندگیم، از آغاز تا انتهای روزها و شبها
من میخوام از خدا تشکر کنم برای اینکه چشمان من رو باز کرد
حالا و برای همیشه من، من میخوام در اینجا برای تو باشم
من اینو با تمام وجودم میدونم
من احساس خوشبختی زیادی میکنم وقتی در فکر توام
و از خدا میخوام که ما رو ببخشه
تو زن من و دوست من و نقطه قوت من هستی
و من دعا میکنم که ما تا ابد با همیم
حالا من خودم رو خیلی قوی میدونم (پیدا کردم)
همه چیز تغییر کرد وقتی که تو اومدی,
و دوتا کلمه هست که من میخوام بگم
برای بقیه ی زندگیم، من میخوام با تو باشم
تا آخر عمرم، من میخوام عاشقت. باشم عاشق تو
برای بقیه زندگیم، از آغاز تا انتهای روزها و شبها
من میخوام از خدا تشکر کنم برای اینکه چشمان من رو باز کرد
حالا و برای همیشه من...من میخوام در اینجا برای تو باشم
من میدونم این در اعماق قلبمه حالا که تو اینجا هستی
در مقابل من من شدیدا احساس عاشق بودن میکنم
و من شکی ندارم
و من بلند میخونم که من میخوام تا ابد عاشقت باشم
برای بقیه ی زندگیم
من میخوام با تو باشم
تا پایان وقتم (عمرم)
من میخوام عاشقت. باشم عاشق تو
برای بقیه زندگیم
از اغاز تا انتهای روزها و شبها
من میخوام از خد تشکر کنم برای اینکه چشمان من رو باز کرد
حالا و برای همیشه من...من میخوام در اینجا برای تو باشم
من میدونم این در اعماق قلبمه...
آهنگ پیشنهادی
Beyonce - Flaws and All
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متن پیشنهادی
فعلا متنی ندارم
اگر از نظر داوران ایرادی نداشت
شاید بعدا اضافه کردم
Miss Artemis
31-10-2014, 13:48
Bryan Adams
When You Really Love A Woman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسئول نهايی آرامش جهان ،
آغوش عجيب حضرتی به نام زن است...
سید علی صالحی
بسیار خوب دوستان، مهلت دور دوم هم به پایان رسید.
ممنون از دوستانی که شرکت کردن.
نتیجه به زودی اعلام میشه....
raha bash
02-11-2014, 19:54
سلام و درود به همه
و سپاس از همراهان و شرکت کننده ها
عکس زیبا و پر احساسی بود و انتظار می رفت با استقبال بیشتری روبرو بشیم
اما خب ...
چند نکته رو برای دوستان شرکت کننده توضیح بدم :
اول اینکه لطفا شعرها و متن های انتخابی به زبان فارسی باشه چون در غیر اینصورت امتیازی داده نمیشه به متن
دوم اگر میخواین متن یا آهنگ رو بعدا به پستتون اضافه کنید ، قبل از تمام شدن دوره و اعلام امتیازها باشه .
و اما برنده های این دوره :
دو نفر امتیاز یکسان رو برای مقام اولی به دست آوردند Miss Artemis و Atghia عزیز
نفر دوم EHSANRF عزیز
و نفر سوم VAHID عزیز
و عکس منتخب این دوره
Demon King
03-11-2014, 00:56
رویای ما - ابی, شادمهر
ترانه سرا: یغما گلرویی
آهنگ ساز و تنظیم کننده: شادمهر عقیلی
متن ادبی:
در کاسه ی رویا ها,
اندک خواسته ای دارم.
گرچه محال است اما آرزو کردن عیب نیست,
باید آن را به دست تقدیر سپرد,
خود میداند چه کند ...
تو را سپردم به رویا ها
و شاید مدتی بعد همین روز ها,
برگی که از ظرف رویاها برداشته میشود,
برگ من باشد ...
" Demon King "
نام آهنگ: Remember When
خواننده : Avril Lavigne
ترانه سرا: Lavigne
آهنگساز: Whibley
متن ترانه :
Remember when I cried to you a thousand times
I told you everything, you know my feelings
It never crossed my mind that there would be a time
For us to say goodbye, what a big surprise
But I'm not lost, I'm not gone
I haven't forgot
These feelings I can't shake no more
This feeling's running out the door
I can feel it falling down
And I'm not coming back around
These feelings I can't take no more
This emptiness in the bottom drawer
It's getting harder to pretend
And I'm not coming back around again
Remember when
I remember when it was 'Together till the end'
Now I'm alone again, where do I begin?
I cried a little bit, you died a little bit
Please say there's no regrets and say you won't forget
But I'm not lost and I'm not gone
I haven't forgot
Remember when
That was then, now it's the end
I'm not going back, I can't pretend
Remember when
متن مناسب با شعر:
من یادم میاد
که قرارمون این بود همیشه با هم بمونیم
حالا من دوباره تنهام
کجا باید شروع کنم؟
یادت بیار وقتی که...
این عشق مال اون موقع بود
حالا دیگه تمام شده
من برنمی گردم
دیگه نمی تونم وانمود کنم...
این احساسات دارن تمام میشن
تظاهر کردن سخت تر شده
شیشه ی عمرم
پر شد
از آرزوی خواستنت!
بس که نیامدی...
Atghia
ترانه رویا از شهیار قنبری
با صدای شکیلا
عزیز ساکت من همصدا کو
بگو شهر فرنگ قصه ها کو
مگه ما حوض فیروزه نساختیم
بگو پس ماهی پولک طلا کو
به یاد آر ای عزیز خوب خسته
قدیمی ای صمیمی ای شکسته
به یاد آر ای دلیل هر ترانه
که بیداری به خوابت پل نبسته
میخواستی شهری از مخمل بسازی
به قد بی حصاری بی نیازی
به رنگ ناب دریا رنگ ماهی
به لطف همصدایی همنوازی
به رویا می زنم بیدارم از نو
دوباره می رسم تا آخر تو
بیا که خواب بیداری قشنگه
بیا هم قد رویاهای ما شو
تماشا داره رویاهای بیدار
تماشا داره رنگ سبز ایثار
چه عطری داره یاس پشت دیوار
چه رنگی داره خوشبختی به یاد آر
به یاد آر ای عزیز خوب خسته
قدیمی ای صمیمی ای شکسته
به یاد آر ای دلیل هر ترانه
که بیداری به خوابت پل نبسته
اعتراف میکنم این عکس بنظرم خیلی سخت بود...
M0RTEZA_R
04-11-2014, 19:24
متن:
نمیدانم
شاید انعکاس تو در آرزوهایم انها را شیرین میکند
مرتضیـ
اهنگ:
Beyonce Sweet Dream
Artistic Piano Interpretation
اهنگسازش مشخص نیست
دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Saman -
05-11-2014, 12:42
آرزوهايم را درون قلكی ريختم.
آنقدر آرزوهايم زياد بود، كه قلكم تاب نياورد و شكست.
حالا آرزو میكنم كه ای كاش يك قلك داشتم!
...11/3/93
شاعر: مجيد فريدفر
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
Requim For A Dream - Main Theme (Movie Soundtrack - Instrumental) ... Music composed by: Clint Mansell
دانلود كنيد... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M o h a m m @ d
05-11-2014, 13:39
آهنگ رویای شیشه ای از رضا خرسندی
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).mp3)
متن
رويا...
رويا...
رويا...
همه چيز روياست و انديشه اى موهوم
جز تو و ...
احساس با تو بودن...
م.اجتهادی
Miss Artemis
06-11-2014, 17:50
Dreams
Cranberries
قایقی خواهم ساخت،
خواهم انداخت به آب.
دور خواهم شد از این خاک غریب
که در آن هیچکسی نیست که در بیشه عشق
قهرمانان را بیدار کند.
قایق از تور تهی
و دل از آرزوی مروارید،
همچنان خواهم راند.
نه به آبیها دل خواهم بست
نه به دریا-پریانی که سر از خاک به در میآرند
و در آن تابش تنهایی ماهیگیران
میفشانند فسون از سر گیسوهاشان.
همچنان خواهم راند.
همچنان خواهم خواند:
"دور باید شد، دور."
مرد آن شهر اساطیر نداشت.
زن آن شهر به سرشاری یک خوشه انگور نبود.
هیچ آیینه تالاری، سرخوشیها را تکرار نکرد.
چاله آبی حتی، مشعلی را ننمود.
دور باید شد، دور.
شب سرودش را خواند،
نوبت پنجرههاست."
همچنان خواهم خواند.
همچنان خواهم راند.
پشت دریاها شهری است
که در آن پنجرهها رو به تجلی باز است.
بامها جای کبوترهایی است که به فواره هوش بشری مینگرند.
دست هر کودک ده ساله شهر، خانه معرفتی است.
مردم شهر به یک چینه چنان مینگرند
که به یک شعله، به یک خواب لطیف.
خاک، موسیقی احساس تو را میشنود
و صدای پر مرغان اساطیر میآید در باد.
پشت دریاها شهری است
که در آن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است.
شاعران وارث آب و خرد و روشنیاند.
پشت دریاها شهری است!
قایقی باید ساخت.
سهرابــــ
Milad4171
06-11-2014, 19:22
دلم برای کسی تنگ است
که آفتاب صداقت را
به میهمانی گلهای باغ می آورد
و گیسوان بلندش را
به بادها می داد
و دستهای سپیدش را
به آب می بخشید
دلم برای کسی تنگ است
که چشمهای قشنگش را
به عمق آبی دریای واژگون می دوخت
و شعرهای خوشی چون پرنده ها می خواند
دلم برای کسی تنگ است
که همچو کودک معصومی
دلش برای دلم می سوخت
و مهربانی را
- نثار من می کرد
دلم برای کسی تنگ است
که تا شمال ترین شمال
و در جنوب ترین جنوب
همیشه در همه جا
آه با که بتوان گفت
که بود با من و
پیوسته نیز بی من بود
و کار من ز فراقش فغان و شیون بود
* حمید مصدق *
موزیک
کاوه یغمایی - برگرد ( شاعر : روزبه بمانی )
hamid_diablo
08-11-2014, 22:13
آهنگ متناسب با عکس
Taylor Swift – Wildest Dreams ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Album)/08%20Wildest%20Dreams.mp3)
متن متناسب با عکس
رویا منم
رویا تویی
رویا آرامش شبهای پر ستاره است
خیال بی همتای عاشقانه است
اوج پرواز در بلندای آسمان
عمق دریای آبی احساس است
رویا سبدهای پر ز گلهای سرخ
چیدمان بوسه های سحر خیز است
موسیقی بیکلام
خواب های طلایی
جواد معروفی
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p3.html)
متن مرتبط :
اگر گیاهان باور دارند که بهار خواهد آمد
چرا ما انسانها یقین نداشته باشیم که روزی
خواهیم توانست به هر آنچه میخواهیم دست یابیم...
MILAD MGH
09-11-2014, 00:34
مهلت دور سوم به پایان رسید و نتابج هم بزودی اعلام میشن.
تشکر از دوستانی که شرکت کردن.
raha bash
13-11-2014, 21:15
همه ما هزاران آرزو داریم
لاغرتر شویم، بزرگتر شویم، پول بیشتری داشته باشیم، اتومبیل بهتری سوار شویم، یک روز تعطیل، یک گوشی موبایل جدید، ملاقات با زن یا مرد رویاهایمان و...
ولی یک بیمار تنها یک آرزو دارد و آن اینست که از شر بیماری خلاص شود
برای سلامتی شان دعا کنیم
به شکرانه اینکه سالم هستیم و به رسم معرفت
به حکم انسان بودن و نه ترحم ...
خدایا به همه ی بیماران ، شفای عاجل عطا کن
به زمان اعلام برندگان این دوره رسیدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر اول .................................................. ........ Atghia
نفر دوم با اختلاف امتیاز 0.5 (نیم نمره))....................... Milad4171
نفرات سوم که امتیاز برابر به دست آوردند..... Miss Artemis و MORTEZA_R
امتیازها خیلی نزدیک بهم بودند :cool:
آرزومند آرزوهای نیک تون هستیم
شاد یاشید
raha bash
13-11-2014, 21:19
عکس این دوره :
شعر مرتبط با عکس:
باور کن این همه خواستن غمگین است
برای پرندهای که از کوچی به کوچ دیگر پرواز میکند...
مريم ملك دار
ترانه مرتبط با عکس:
اي پرنده مهاجر
سفرت سلامت اما
به کجاميري عزيزم
قفسه تموم دنيا
روي شاخه هاي دوري چه خوشي داره صبوري
وقتي خورشيدي نباشه تا هميشه سوت و کوري
ميگذره روزاي عمرت توي جاده هاي خلوت
تا بخواي بر گردي خونه گم ميشي تو باغ غربت
واسه ما فرقي نداره هر جا باشيم شب نشينيم
دلخوشيم به اين که شايد سحرو يه روز ببينيم
آخرش يه روزي هجرت در خونتو ميکوبه
تازه اون لحظه ميفهمي همه آسمون غروبه
دانلود با صدای سیاوش غمیشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p3)
شاعر: احسان یاورانی
آلبوم رگبار
Demon King
14-11-2014, 10:22
پرنده
( معین - قمیشی ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متن: صفا لطفی
آهنگ ساز: سیاوش قمیشی
تنظیم کننده: خشایار احمدیه
( نام پرنده که باشد, آهنگ های قمیشی حرف اول را خواهند زد. )
میشه پرنده باشی اما رها نباشی
میشه دلت بگیره اسیره غصه ها شی
حالا که آسمونم دنیای تازه ای نیست
اون وقت یه جا بشینی محو گذشته ها شی
ترسیده باشی از کوچ اوج و ندیده باشی
واسه یه مشتِ دونه اهلیه آدما شی
تو سایه ها بمونی درگیره سایه ها شی
مفهوم زندگی رو از یاد برده باشی
دلت بخواد دوباره از تهِ دل بخونی
از ترس ریزش اشک غمگین و بی صدا شی
متن ادبی:
چند وقتیست دلم پرواز میخواهد,
پرواز به جایی دور, نمیدانم کجا, ولی هر جا غیر از زمین,
از زمین خسته شده ام, از خیانت ها
خاطرات تلخ, جدایی ها, دلتنگی ها, دروغ ها و ...
پرواز کردن حس خوبیست,
در آسمان تمام انسان هایی را که در زمین تو را زیر پا گذاشته بودند,
زیر پایت خواهد دید, آنها را کوچک میبینی, تمام آنهایی که کوچکت کرده بودند.
در آسمان خیانتی نیست, دروغی نیست, ریایی نیست.
خودم از پرندگان پرسیدم ...
" Demon King "
موزیک بی کلام
secret-fm
دانلود موزیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شعر مرتبط
پرستو
ستاره گم شد و خورشید سر زد
پرستویی به بام خانه پر زد
در آن صبحم صفای آرزویی
شب اندیشه را رنگ سحر زد
پرستو باشم و از دام این خاک
گشایم پر به سوی بام افلک
ز چشم انداز بی پایان گردون
در آویزم به دنیایی طربناک
پرستو باشم و از بام هستی
بخوانم نغمه های شوق و مستی
سرودی سر کنم با خاطری شاد
سرود عشق و آزادی پرستی
پرستو باشم از بامی به بامی
صفای صبح را گویم سلامی
بهاران را برم هر جا نویدی
جوانان را دهم هر سو پیامی
تو هم روزی اگر پرسی ز حالم
لب بامت ز حال دل بنالم
وگر پروا کنم بر من نگیری
که می ترسم زنی سنگی به بالم
فریدون مشیری
Milad4171
15-11-2014, 18:45
برخیز که غیر از تو مرا دادرسی نیست
گویی همه خوابند، کسی را به کسی نیست
آزادی و پرواز از آن خاک به این خاک
جز رنج سفر از قفسی تا قفسی نیست
امروز که محتاج توام، جای تو خالی است
فردا که میآیی به سراغم نفسی نیست
هوشنگ ابتهاج
موسیقی
مرحوم ناصر عبداللهی - راز
( از آلبوم ماندگار )
M o h a m m @ d
16-11-2014, 09:39
اهنگ پر پرواز ار شادمهرعقیلی
متن
سقف کوتاه آسمان
پرندگان بی بال را
به پرواز می خواند
و ما روی زمین
سر به بالشی پر از پر
خواب پرواز می بینیم
ا.عسگری
hamid_diablo
17-11-2014, 22:26
آهنگ متناسب با عکس
Mani Rahnema – Parande Ham Gafas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متن متناسب با عکس
در قفس خیالم پرنده ای پر میزند
قفس خیالـــــم را باز میکنم
پرنده پر میزند و به افقهای دور پرواز میکند
و من عاشق پرنده شدم
پرنده عشق من رافهمید
و من نمازم صدای پرنده شد ...
هوای ابری
خواننده: حمید غلامعلی
آلبوم : قبیله عشق
ترانه سرا: محمد صالح علا
آهنگساز: فریبرز لاچینی
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).mp3)
پنجره باز و بسته کن
یاد هوای ابری و
ابرای دل شکسته کن
پنجره باز و بسته کن
یاد پرنده آسمان
غروب ریشه بسته کن
در پی پاره ی تنم
زخمی در به در منم
لا لم و در سکوت خود
بر سر و سینه می زنم
پنجره باز و بسته کن
یاد هوای ابری و
ابرای دل شکسته کن
پنجره باز و بسته کن
یاد پرنده آسمان
غروب ریشه بسته کن
روزی نمی رسدکه
من به دوریه تو خو کنم
خواب تو را عزیز من چگونه آرزو کنم؟
پنجره باز و بسته کن
یاد هوای ابری و
ابرای دل شکسته کن
پنجره باز و بسته کن
یاد هوای ابری و
ابرای دل شکسته کن
پنجره باز و بسته کن
یاد پرنده آسمان
غروب ریشه بسته کن
در پی پاره ی تنم
زخمی در به در منم
لالم و در سکوت خود
بر سر کینه میزنم
پنجره باز و بسته کن
یاد پرنده آسمان
غروب ریشه بسته کن
در پی پاره ی تنم
زخمی در به در منم
لالم و در سکوت خود
بر سر کینه میزنم
روزی نمی رسد که من
به دوریه تو خو کنم
خواب تو را عزیز من چگونه آرزو کنم؟
پنجره باز و بسته کن
یاد هوای ابری و
ابرای دل شکسته کن
متن مناسب با عکس:
پنجره باز و بسته کن
یاد هوای ابری و
ابرای دل شکسته کن
پنجره باز و بسته کن
یاد پرنده آسمان
غروب ریشه بسته کن
Miss Artemis
19-11-2014, 11:17
Home
Ravi
پرندگان مهاجر در اين غروب خموش
كه ابری تيره تن انداخته به قله كوه
شما شتابزده راهی كجا هستيد ؟
كشيده پر به افق تك تك و گروه
چه شد كه نموديد بر ديار دگر ؟
چه شد كه از ديار آشنا سفر كرديد؟
مگر چه درد و شكنجی در آشيان ديديد؟
كه عزم دشت ودمن های دورتر كرديد ؟
در اين سفر كه خطرداشت بی شمار
آيا ز كاروان شما هيچكس شهيد شده است؟
در اين سفر كه شما را اميد بدرقه كرد
دلی ز رنج ره دور نا اميد شده است؟
چرا به سردی دی ترك آشيان كرديد؟
برای لذت كوتاه گرمی تنتان؟ ويا
درون شما را شرارهای می سوخت ؟
كه بود تشنه خورشيد جان روشنتان؟
پرندگان مهاجر دلم به تشويش است
كه عمر اين سفر دورتان زياد شود
به باغ باد بهار آيد و بدون شما
شكوفه های درختان سيب باز شود
تلاش دايم پر شوری می دهد امكان
كه با بوسه شادی بر آشيانه زنيد
ميان نغمه مستانه پرستوها شما هم
از ته دل بانگ شادمانه زنيد
بدون روح چه سنگينی دل آزاريست
خيال آنكه رهی نيست در پس بن بست
برای مردم ره رو در اين جهان فراخ
هزار ره رهايی و روشنايی هست.
ژاله اصفهانى
خیال دلکش پرواز در طراوت ابر
به خواب می ماند.
پرنده در قفس خویش
خواب می بیند.
پرنده در قفس خویش
به رنگ و روغن تصویر باغ می نگرد .
پرنده می داند
که باد بی نفس است
و باغ تصویری است .
پرنده در قفس خویش
خواب می بیند.
هوشنگ ابتهاج
David.Jn
20-11-2014, 20:14
سلام
خیلی وقت بود نبودم نه؟ امیدوارم همگی خوب باشن
دوست داشتم این مسابقه همون مسابقه عکس باقی بمونه , چون خودم اصلاً اهل شعر نیستم و با این اوصاف شعری برای این عکس در نظر ندارم و مسلماً برای اون قسمت 0 در نظر گرفته میشه
بگذریم
آهنگی که میخوام معرفی کنم از آلبوم گروه Deepshader, Nazca هست
I'm a Bird Too
Deepshader, Nazca
D o w n l o a d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'m_a_Bird_Too.mp3)
موفق باشید :)
پروفسور اِل دستیار جوانش را صدا زد و گفت: "کمکم وقتش رسیده تو هم اختراعی بکنی."
"راستش اختراع هم کردهام و قصد داشتم همین روزها نشانتان بدهم."
"پس بالاخره موفق شدی یک چیزی بسازی."
"بله. اختراعم این رُباتِ پرندهست."
جوان، پرنده توی دستش را به پروفسور نشان داد، پرندهای به بزرگی کلاغ. پروفسور وراندازش کرد و پرسید: "پرواز هم میکند؟"
"البته که میکند. سوای پرواز کردن توانایی دیگری هم دارد."
جوان دکمهای را که روی سر پرنده تعبیه شده بود فشار داد. ربات بالبال زد و در فضای اتاق پرواز کرد. کمی بعد هم فریادش بلند شد که: "از آتش حذر! از آتش حذر!"
پروفسور با دیدن این صحنه متفکرانه گفت: "عجب اختراعی کردهای اما شاید به درد بخورد."
"فکر میکنم خیلی به درد خواهد خورد. این پرنده میتواند آتشسوزیها را پیدا کند و با صدای بلند به همه اطلاع بدهد. محل دقیق آتشسوزی را هم با استفاده از امواج ارسالیاش ردیابی کند."
"با این حساب اختراع بسیار ارزشمندی خواهد بود. با ساختِ تعداد زیادی از این پرنده خسارات ناشی از آتشسوزیها به میزان زیادی کم میشوند. آفرین بر تو."
پروفسور در همان حال که از دستیار جوانش تمجید میکرد، روی صندلی نشست و سیگاری گیراند. آن جا بود که پرنده ناگهان از جایش بلند شد و به سمت پروفسور پرواز کرد و بعد هم فریادش بلند شد که: "آتش! آتش!" همزمان آژیر دستگاهِ گیرنده در دستِ دستیار جوان به صدا درآمد. پروفسور از جایش پرید و با عجله سیگارش را خاموش کرد. بعد گفت: "در کاراییاش شکی نیست اما هنوز ناقص است. بهتر است تکمیلش کنی."
چند روز گذشت تا اینکه جوان دوباره با پرندهاش سراغ استاد آمد و گفت: "نقصش را برطرف کردم تا دیگر به گرمای جزئی مثل گرمای آتش سیگار واکنش نشان ندهد."
"خب شروع کن."
جوان پنجره اتاق را باز کرد و بعد دکمه روی سر پرنده را فشار داد. پرنده به جای اینکه به بیرون پرواز کند بالبالزنان به گوشه اتاق، جایی که بخاری روشن بود، برگشت و فریادِ "آتش! آتش!" سرداد. پروفسور خندید و گفت: "هنوز ناقص است."
باز چند روز گذشت. این بار پروفسور در خواب بود که جوان به سراغش آمد. چشمهایش را مالید و نگاهی به ساعتش انداخت. چهار صبح بود و هوا کم کم داشت روشن میشد.
"این وقتِ صبح چه کار داری؟"
"میخواستم هر چه زودتر شما را از تکمیل اختراعم مطلع کنم. این رباتِ پرنده دیگر به گرمای بخاری واکنش نشان نخواهد داد. تعریفی از آتشسوزی به او دادهام که میگوید آتشسوزی چیزیست که بهتدریج دمای آن افزایش مییابد، نه مثل بخاری که دمایش ثابت است."
این بار پرنده از پنجره به بیرون پرواز کرد و در حالی که فریاد میزد: "از آتش حذر! از آتش حذر!" دور شد. لحظاتی بعد دستگاهِ گیرنده به صدا در آمد. جوان گفت: "جایی آتشسوزی رخ داده." اما وقتی دستگاه را وارسی کرد متوجه شد که پرنده همچنان در حال پرواز به جلو است. شاید در دوردست آتشسوزی رخ داده بود اما بعد از استعلام از آتشنشانیهای مسیرِ پرنده، معلوم شد هیچ آتشسوزیای اتفاق نیفتاده. جوان با تعجب گفت: "نمیفهمم چه شده. فکرمیکردم اینبار موفق بشوم."
"فکر نکنم رباتِ پرندهات برگردد. سمتِ خورشید را گرفته و پیشمیرود."
نویسنده: شینایچی هُشی
ترجمه: مرتضی بغدادی
داستان همشهری - دی 1390
TIME'S UP
THANKS
:n16:
M0RTEZA_R
23-11-2014, 10:13
پرواز را آرزو خواهند کرد،
مردانی که در پس عقده هایشان سالها سکوت اختیار کرده اند
مرتضیـ
The DayDream-Fly 320Kbps
DOWNLAOD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MILAD MGH
24-11-2014, 19:21
برندههای این دور:
نفر اول
Rossin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نفر دوم
Miss Artemis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نفرات سوم بصورت مشترک
Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و Demon King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تبریک میگم و تشکر میکنم از همهی دوستانی که این دوره شرکت کردن.
عکس دور بعدی
سایز اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Demon King
24-11-2014, 19:50
نام آهنگ : وایسا دنیا
خواننده: رضا صادقی
من دیگه خسته شدم بس که چشمام بارونیه پس دلم تا کی فضای غصه رو مهمونیه
من دیگه بسه برام تحمل این همه غم بسه جنگ بی ثمر برای هر زیاد و کم
وقتی فایده ای نداره . غصه خوردن واسه چی واسه عشقای تو خالی ساده مردن واسه چی
نمیخوام چوب حراجی رو به قلبم بزنمنمیخوام گناه بی عشقی بیفته گردنم
نمیخوام دربه در پیچ و خم این جاده شم واسه آتیش همه یه هیزم آماده شم
یا یه موجود کم و خالی پرافاده شم وایسا دنیا ، وایسا دنیا من میخوام پیاده شم
همه حرف خوب میزنند اما کی خوبه این وسط بد و خوبش به شما ما که رسیدیم ته خط
قربونت برم خدااا چقدر غریبی رو زمین آره دنیا ما نخواستیم دل با خودت نبین
یا یه موجود کم و خالی پرافاده شم وایسا دنیا ، وایسا دنیا من میخوام پیاده شم
این همه چرخیدی و چرخوندی آخرش چی شد اون بلیط شانس دائم بگو قسمت کی شد
همه درویش همه عارف جای عاشق پس کجاست این همه طلسم و ورد جای خوش دعا کجاست
یا یه موجود کم و خالی پرافاده شم وایسا دنیا،وایسا دنیا من میخوام پیاده شم
در دریایی آرام و بس وسیع,
قایق رانی سرگردان. به کدام سو ... ؟
وی راه بلد نیست.
پارو ها هم مسیر را گم کرده اند.
خود را به دریا بسپار.
یا تو را خواهد بلعید یا نجات پیدا خواهی کرد.
دریا راه بلد است,
خود را به دریا بسپار ...
" Demon King "
قایقی خواهم ساخت
خواهم انداخت به آب.
دور خواهم شد از این خاک غریب
که در آن هیچ کسی نیست که در بیشه عشق
قهرمانان را بیدار کند.
قایق از تور تهی
و دل از آروزی مروارید،
همچنان خواهم راند
نه به آبیها دل خواهم بست
نه به دریا ـ پریانی که سر از آب بدر می آرند
و در آن تابش تنهایی ماهی گیران
می فشانند فسون از سر گیسوهاشان
همچنان خواهم راند
همچنان خواهم خواند
«دور باید شد، دور.
مرد آن شهر، اساطیر نداشت
زن آن شهر به سرشاری یک خوشه انگور نبود
هیچ آئینه تالاری، سرخوشیها را تکرار نکرد
چاله آبی حتی، مشعلی را ننمود
دور باید شد، دور
شب سرودش را خواند،
نوبت پنجره هاست.»
همچنان خواهم راند
همچنان خواهم خواند
پشت دریاها شهری ست
که در آن پنجره ها رو به تجلی باز است
بامها جای کبوترهایی است، که به فواره هوش بشری می نگرند
دست هر کودک ده ساله شهر، شاخه معرفتی است
مردم شهر به یک چینه چنان می نگرند
که به یک شعله، به یک خواب لطیف
خاک موسیقی احساس تو را می شنود
و صدای پر مرغان اساططیر می آید در باد
پشت دریا شهری ست
که درآن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است
شاعران وارث آب و خرد و روشنی اند.
پشت دریاها شهری ست!
قایقی باید ساخت
سهراب سپهری
=========================================
ترانه دریای انتظار از گوگوش
آلبوم دو ماهی
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][WikiSeda].mp3)
شن های ساحلی ، کلبه های گلی
چشمان باز صدف ، موجی که تن پوشیده با تور کف
هر یک ، در این ، دریا ، چون دل عاشقم ، انتظار تو را دارد
بر لب های قایقرانان نغمه خوان ، خاموشی کرده آشیان ، بی تو جانا
باز آ ، باز آ با طنین آواز خود ، با وجود و با ناز خود ، بار دیگر بلرزان قلب دریا را
بر روی موج آب ، نیلوفر رفته خواب ، بر چشمان خواب او ، بر جان من یک بار دیگر بتاب
باز آ ، باز آ ، باز آ چون دل عاشقم انتظار تو را دارد
دریـــا
خواننده: نیما چهرازی
آلبوم: دریا
آهنگساز: فريد زلاند
ترانه سرا: اکبر ذولقرنین
باز هم آمدی تو بر سر راهم
آی عشق میکنی دوباره گمراهم
دردا من جوانی را به سر کردم
تنها از دیار خود سفر کردم
دیریست قلب من از عاشقی سیر است
خسته از صدای زنجیر است
خسته از صدای زنجیر است
دریا اولین عشق مرا بردی
دنیا دم به دم مرا تو ازردی
دریا سرنوشتم را به یاد اور
دنیا سرگذشتم را مکن باور
من غریبی قصه پردازم
چون غریقی غرق در رازم
گم شدم در قربت دریا
بی نشان بی هم اوازم
میروم شب ها به ساحل ها
تا بیابم خلوت دل را
روی موج خسته دریا
می نویسم اوج غم ها را
دریا اولین عشق مرا بردی
دنیا دم به دم مرا تو ازردی
دریا سرنوشتم را به یاد آور
دنیا سرگذشتم را مکن باور
من غریبی قصه پردازم
چون غریقی غرق در رازم
گم شدم در قربت دریا
بی نشان و بی هم اوازم
میروم شب ها به ساحل ها
تا بیابم خلوت دل را
روی موج خسته دریا
می نویسم اوج غم ها را
باز هم امدی تو برسر راهم
آی عشق میکنی دوباره گمراهم
دردا من جوانی را به سر کردم
تنها از دیار خود سفر کردم
دیریست قلب من از عاشقی سیر است
خسته از صدای زنجیر است
خسته از صدای زنجیر است
متن مناسب با عکس :
از تو می سرایم
بر نبض یک قایق تنها
در اضطراب یک راه گمراه
به دریا سوگند
خبری از طوفان نیست
فرسایش تو از چیز دیگریست
از عبور رهگذریست
که در تو نمی ماند
از تو می گذرد!...
ای ساحل قدیمی وگرم ...!
اما
هنوز هم
نبض آن قایق تنها
به عشق دوردست ِ تو می تپد...
ای ساحل قدیمی و گرم...!
سپاس
hamid_diablo
25-11-2014, 21:46
آهنگ متناسب با عکس
Darya_Rouzbeh_ Nematolahi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).mp3)
متن متناسب با عکس
قایق شدم
بادبانــــم نشد ...!
و من سالهاست که سرگردان
توی دریایی از حرف مردم گیــر کرده ام ...
محدثه گل محمدی
موزیک
Les Nuages
Richars Clayderman
متن
به پیش روی من تا چشم کار میکند،دریاست
چراغ ساحل آسودگی ها در افق پیداست
در این ساحل که من افتادم ام خاموش
غمم دریا،دلم تنهاست
وجودم بسته در زنجیر خونین تعلق هاست!
خروش موج با من میکند نجوا:
-که هر کس دل به دریا زد یافت...
که هر کس دل به دریا زد یافت...
مرا آن دل که بر دریا زنم نیست
زپا بند خونین بر کَنَم نیست
امید آن که جان خسته ام
به آن نادیده ساحل افکنم نیست.
Milad4171
26-11-2014, 16:58
مـتـن
مي خواهم آب شوم در گستره افق
آنجا كه دريا به آخر مي رسد و آسمان آغاز مي شود
مي خواهم با هر آنچه مرا در بر گرفته يكي شوم .
حس مي كنم و مي دانم دست مي سايم
و مي ترسم باور ميكنم و اميدوارم
كه هيچ چيز با آن به عناد بر نخيزد.
مي خواهم آب شوم در گستره افق
آنجا كه دريا به آخر ميرسد و آسمان آغاز مي شود .
نوشته : مارگوت بیکل
ترجمه : " احمد شاملو "
موسیقی :
Kenny G - Sentimental
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M o h a m m @ d
29-11-2014, 17:04
آهنگ
Life is Like a Boat
خواننده Rie Fu
دانلود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg_.mp3.html)
Nobody knows who I really am
I never felt this empty before
And if I ever need someone to come along
Who's gonna comfort me and keep me strong
We are all rowing the boat of fate
The waves keep on comin' and we can't escape
But if we ever get lost on our way
The waves would guide you through another day
Tooku de iki wo shiteru toumei ni natta mitai
Kurayami ni omoetta kedo mekaku shisarete tadake
Inori wo sasagete atarashii hi wo matsu
Azayaka ni hikaru umi sono hate made
Nobody knows who I really am
Maybe they just don't give a damn
But if I ever need someone to come along
I know you would follow me, and keep me strong
Hito no kokoro wa utsuri yuku nukedashita kunaru
Tsuki wa mata atarashii shuuki de fune wo tsureteku
And every time I see your face,
The oceans speak unto my heart
You make me wanna strain at the oars,
And soon I can see the shore
Oh, I can see the shore
When will I.... see the shore?
I want you to know who I really am
I never thought I'd feel this way towards you
And if you ever need someone to come along
I will follow you, and keep you strong
Tabi wa mada tsudzuiteku odayakana hi mo
Tsuki wa mata atarashii shuuki de fune wo terashidasu
Inori wo sasagete atarashii hi wo matsu
Azayaka ni hikaru umi sono hate made
And every time I see your face,
The oceans speak unto to my heart
You make me wanna strain at the oars,
And soon I can see the shore
Oh, I can see the shore
When will I see the shore
Unmei no fune wo kogi
nami wa tsugi kara tsugi e to
Watashitachi wo osou kedo
Sore mo suteki na tabi ne
Dore mo suteki na tabi ne
متن
آهای سهراب !
قایق دیگر جوابگو نیست . . .
کشتی باید ساخت
اینجا مثل من تنها زیاد است !
lahzehha
Miss Artemis
29-11-2014, 17:48
Tears In Heaven
Gregorian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven.
I must be strong, and carry on
'Cause I know I don't belong Here in heaven
Would you hold my hand
If I saw you in heaven
Would you help me stand
If I saw you in heaven.
I'll find my way, through night and day
'Cause I know I just can't stay Here in heaven
Here in heaven
Here in heaven
Time can bring you down
Time can bend your knees
Time can break your heart
Have you begging please Begging please.
I must be strong, and carry on
*شاید در نگاه اول این آهنگ با این عکس مرتبط به نظر نرسه اما به نظر من حال هوای مشترکی دارن.
حس تعلق نداشتن به جایی و سفری تقریبا بدون هدف
کدام قایق
تاب دردهایم ،
کدام بادبان
تحمل سوز سینه ام ،
و کدام پارو
آن ناکجا آباد خیالم را
پیدا می کند.........؟
.
.
هیچستانست
به هر طرف
نگاه می کنم ...
شهرام سببی
A.M.D.D.E.V.I.L
29-11-2014, 18:06
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l)
پرلود از اپرای تریستان و ایزولد اثر ریچارد واگنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l)
Erwachte er
حتی اگر بیدار بود
wär's doch nur
تنها برای این فرصت داشت
um für immer zu verscheiden
تا برای همیشه تنها و دور بماند...
erschien zuvor
اگر یار
die Ärztin nicht
نباشد
die einz'ge, die uns hilft
تنها کسی که مارا دواست ... نباشد ...
Sahst du noch nichts
هنوز هیچ نمی بینی؟
Kein Schiff noch auf der See
هیچ قایقی بر دریا نمی بینی؟
( متن از پرده ی سوم ، صحنه ی اول )
SA3EDLORD
29-11-2014, 18:14
اولین باریه که شرکت میکنم...اولین چیزی که از این عکس به ذهنم رسید سفر بود و اولین اهنگی که واسه سفر به ذهنم رسید این اهنگ بود. امیدوارم خوشتون بیاد.
vashti bounyan - Train son ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])g
Traveling north, traveling north to find you
Train wheels beating, the wind in my eyes
Don't even know what I'll say when I find you
Call out your name, love, don't be surprised
It's so many miles and so long since I've met you
Don't even know what I'll find when I get to you
But suddenly now I know where I belong
It's many hundred miles and it won't be long
It won't be long
It won't be long
It won't be long
Nothing at all in my head to say to you
Only the beat of the train I'm on
Nothing I've learned all my life on the way to you
One day our love, it's over and gone
It won't be long
It won't be long
It won't be long
What will I do if there's someone there with you?
Maybe someone you've always known
How do I know I can come and give to you?
Love with no warning and find you alone
It won't be long, it won't be long, it won't be long
شعر : احمدرضا احمدی
از آن صدف تا این دریا
از این دریا تا این عکس
که در آلبوم کدر شده است
راهی نیست
فقط باید صبور بود
به پایان برسد
تا
ما یاد همه ی کافه های جوانی را
به دریا بریزیم
دست های مان
خالی است
Advanced Ali-001
30-11-2014, 01:41
شعر:
علی خدامی
Nocturne
03-12-2014, 00:09
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینه ها با مهربونی
تو تو جنگل نمی تونستی بمونی
دلتو بردی با خود به جای دیگه
اونجا که خدا برات لالایی می گه
می دونم می بینمت یه روز دوباره
توی دنیایی که آدمک نداره...
ترانه آخرین نامه، سیاوش قمیشی
بسیار خوب، مهلت این دور هم به پایان رسید. :n01:
بزودی نتایج اعلام میشن !
با تشکر ...
درود بر تمامی شرکتکنندگان و همراهان مسابقه
دور پنجم از مسابقه هم تمام شد
با تشکر از همگی
برویم برای اعلام نتایج.
قبلش بگم که امتیازها واقعا نزدیک به هم هستند (مخصوصا کسانی که در هر دو (ادبیات و موسیقی) شرکت میکنند و بویژه میان امتیازهای نیمهی بالایی جدول)
به همین خاطر فراموش نکنید که مجموع امتیازها در پایان هست که برندهی نهایی رو مشخص میکنه
پس هیچگاه نگران اینکه ممکن است با نبودن اسمتان در میان برندگان یک دور یا شرکت نکردن در یک دور، امیتازهای زیادی ار دست دهید، نباشید.
anyway
برگزیدگان این دور:
نفر اول:
A.M.D.D.E.V.I.L ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نفر دوم بطور مشترک:
EHSANRF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
و نفر سوم:
Milad4171 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نفر چهارم تا دوازدهم:
بقیهی ذوستان
من : حالا ناراحت نباشید
دفعهی بعد حتما برنده میشین
....................................من: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یک نفر به نمایندگی از بقیهی دوستان
به هر چهار دوست و البته بقیه تبریک گفته و امیدواریم همچنان شاهد حضور گرم همگیِ شما و همچنین شرکتکنندگان جدید باشیم.
اما برای این هفته تصویری رو درنظرگرفتیم که با تصویرهایی که تا امروز داشتیم متفاونه.
تصویر این دور مطمئنا شما رو به چالش خواهد کشید
شاید نه برای بخش ادبیات که اون هم با چالش همراه خواهد بود. البته بیشتر برای ما برای انتخاب بهترینِ بهترینها از میان بهترینها
اما در بخش موسیقی پیدا کردن و انتخاب یک موسیقی برای این تصویر شاید کمی سخت و تأملبرانگیز باشه.
که البته همین باعث میشه شاید شاهد این باشیم که کاربری بتونه امتیاز بهتری رو نسبت به بقیه به خودش اختصاص بده.
باید دید
ژاور رو حتما میشناسین دوستان
همان بازرس دوستنداشتنی که دست از تعقیب والژان برنمیداشت و درنهایت وقتی والژان رو رها کرد تا به زندگی و آزادی دست یابد، خودش را بهخاطر این قانونشکنی بهشدت مجازات کرد.
جایی در فیلم به ژان والژانِ شهردار گفت:
A wolf can wear sheep's clothing
but he's still a wolf
با این مقدمه بریم برای تصویر این هفته:
گرگ & فریدون مشیری
گفت دانایی که: گرگی خیره سر،
هست پنهان در نهاد هر بشر!
---------------
لاجرم جاری است پیکاری سترگ
روز و شب، مابین این انسان و گرگ
---------------
زور بازو چاره ی این گرگ نیست
صاحب اندیشه داند چاره چیست
---------------
ای بسا انسان رنجور پریش
سخت پیچیده گلوی گرگ خویش
---------------
وی بسا زور آفرین مرد دلیر
هست در چنگال گرگ خود اسیر
---------------
هر که گرگش را در اندازد به خاک
رفته رفته می شود انسان پاک
---------------
وآنکه از گرگش خورد هردم شکست
گرچه انسان می نماید، گرگ هست
---------------
وآن که با گرگش مدارا می کند
خلق و خوی گرگ پیدا می کند
---------------
در جوانی جان گرگت را بگیر!
وای اگر این گرگ گردد با تو پیر
---------------
روز پیری، گر که باشی هم چو شیر
ناتوانی در مصاف گرگ پیر
---------------
مردمان گر یکـدگر را می درند
گرگ هاشان رهنما و رهبرند
---------------
اینکه انسان هست این سان دردمند
گرگ ها فرمانروایی می کنند
---------------
وآن ستمکاران که با هم محرم اند
گرگ هاشان آشنایان هم اند
---------------
گرگ ها همراه و انسان ها غریب
با که باید گفت این حال عجیب؟
بره و گرگ & سیاوش قمیشی
توضیح: این ترانه قدیمیــه و کیفیت ضبط چندان مناسب نیست؛ با این وجود زیبایی خاصی داره و بَرهی وجود آدم رو بیدار میکنه :n02:
متن ترانه:
تو رو میبینم هر روز، تورو مثل گذشته
همون دیروزیه من که امشب دست خوبش میون دست من نیست
هنوز باور ندارم به پایان ما رسیدیم، اتاقم بی تو خالیست
اسم من رو لبت، هنوز ننشسته مُرد
کوتاه بود عمر عشق، مثل برف زمستون
اومد و رفت آب شد و مُرد
دل من رو بگو که با تو ساده بود
اومد گرگِ دلت، بره ی عشق من رو با غمِ عشق گول زد و بُرد
هنوز رخت عروسیم به انتظارِ پوچش نشسته توی گنجه
نمیدونه همیشه تن بی روحِ سردم تو رخت غصه گیجه…
اسم من رو لبت هنوز ننشسته مُرد
کوتاه بود عمر عشقٍ، مثل برف زمستون
اومد و رفت، آب شد و مُرد
هنوز رخت عروسیم به انتظار پوچش نشسته توی گنجه
نمیدونه همیشه تنِ بی روح و سردم تو رخت غصه گیجه…
Demon King
07-12-2014, 16:42
متن متناسب با عکس:
گرگ حیوان ترسناکیست. دندان های تیز، چشمانی هراس انگیز، چنگال های قدرتمند و سرعت و چالاکی بی نظیر.
اما گرگ هرچه که هست خودش بهتر میداند.
من از بره ها میترسم. بره هایی بدون چنگال، بدون چشمهایی ترسناک و بدون دندان هایی تیز.
من از بره ها میترسم چون باطنشان مجهول است،
از بره ها میترسم چون :
« ترسناک نیستند. »
" Demon King "
آهنگ متناسب باعکس:
بیخیال - مهدی احمدوند
پشت تو بد و بدتر هی شنیدم و باور نکردم و باورش عجیبه که همش درست بودو درست میگفتن
من ساده به همه میگفتم عجیبه و
عجیب نبودی و دستتو خوندمو یه عمرآزگارو کنارتو موندم حیف که عمرمو تلف میکردم و یه
عمری بیخودی به عشق تو خوندمو
پست تراز اونی بودی که فکرمیکردمو دلت یجای دیگه بود حس میکردمو به روت نزدم نمیخواستم
بری، نمیخواستم بشینی به ما هی بد بگیو
میگم برات مهم نی چی سرم بیاد، میگی بذار سیا بشه روزگارش ،میگی بذار نباشه و فقط بره،
اصلا بذار بمیره بیخیالش
.
گول چهره پاکتو خوردمو توهم درست همونی بودی که همه میگفتن
اینفده قشنگی که منم نباشم خیلی واسه داشتنت به پات میفتن
تازه دارم میفهمم منو واسه چی خواستی ،باهمه دورو بریات الا ما روراستی، برای تو
میمردم،روت قسم میخوردم،اینقده عوض شدی که یهو جا خوردم
پ.ن:
انتخاب آهنگ فوق العاده سخت بود.
موضوع آهنگ درباره ی چهره ی دورویه کسیه که ازطرف جدا شده.
M o h a m m @ d
07-12-2014, 17:13
آهنگ دو رنگی مه/ستی
دانلود
متن
چـــوپانی را پــرسیدند روزگار چـگونه است ؟
گُـــفت گوسفندانم را که پشم چینی کردم
بیشترشـان گـــرگ بودند…
Miss Artemis
07-12-2014, 19:22
ببخشید چند تا سوال دارم
1- اول مسابقه گفته شد مهلت مسابقه ها 5 روز هست اما هر بار بیشتر از 5 روز میشه که پست اعلام پایان مهلت مسابقه زده میشه. مهلت مسابقه بیشتر شده ؟
2- در بخش ادبیات اگر متن نوشته ی خودمون باشه امتیاز خاصی داره ؟
3- میشه متن یا موسیقی ای رو گذاشت که تو همون دور ، کاربر دیگه ای گذاشته یا نباید تکراری باشه ؟
با تشکر
A.M.D.D.E.V.I.L
07-12-2014, 21:03
شعر از جرالد منلی هاپکینز :
How to Keep -- is there any any,
is there none such , nowhere known
some , bow or brooch or braid or
brace , lace , latch or catch or key to keep
back beauty , keep it , beauty , beauty
beauty , . . . from vanishing away ? -Gerald Manley Hopkins
(The Leaden Echo)
این شعر یک شعر بسیار بحث بر انگیز هست به این علت که بیشتر از اینکه معنی کلمات روی شنونده
تاثیر بذارن ، صدای واج ها و رنگ آمیزی آوا هاست
دوگانه بودن معنی (معنی کلمات و تاثیر صدا ها) ابهامی ایجاد میکنه مشابه ابهام بین گرگ و بره
یا در برداشتی عمیق تر مثل معنی خود شعر ابهامی بین هستی و نیستی رو تداعی میکنه
و به عبارت ساده تر واج آرایی ای که به کار برده شده مثل سایه ای هست از مفهوم مبهم بودن جهان در معنی شعر
موسیقی :
مازورکا (اپوس 17 شماره 4) در لا مینور - اثر شوپن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این اثر از فردریک شوپن هم بسیار بحث بر انگیز هست به این علت که عملا مشخص نیست مایه ی قطعه
چی هست (چون به شدت از کروماتیسیزم و رنگ آمیزی موسیقیایی استفاده شده)، همواره سایه ای از لا مینور در قطعه احساس میشه اما در واقع مشخص نیست که قطعه در مد فریژین هست
یا دورین یا ... آغاز و پایان قطعه نیز ابهام را کاملا رسا و واضح در حظور سایه ی لا مینور به نظر میرسونه
خیلی هم ممنونم بابت برنده شدن در دور قبلی مسابقات
موفق باشید :n16:
ببخشید چند تا سوال دارم
1- اول مسابقه گفته شد مهلت مسابقه ها 5 روز هست اما هر بار بیشتر از 5 روز میشه که پست اعلام پایان مهلت مسابقه زده میشه. مهلت مسابقه بیشتر شده ؟
2- در بخش ادبیات اگر متن نوشته ی خودمون باشه امتیاز خاصی داره ؟
3- میشه متن یا موسیقی ای رو گذاشت که تو همون دور ، کاربر دیگه ای گذاشته یا نباید تکراری باشه ؟
با تشکر
خواهش میکنم
در پاسخ سوالها عرض کنم که:
1- درسته قرار بود که 5 روز باشه. اما به این دلیل که ممکنه اطلاعرسانی چند روزی پس از شروع هر دور انجام بشه و همچنین فرصت کافی برای همه باشه، مممولا یک هفته یا حداکثر یکی دو روز بیشتر زمان اختصاص داده میشه. میشه از این دید هم نگاه کرد که کاربران سعی کنند درصورت تمایل برای شرکت در مسابقه،در همان پنج روز پستشون رو ارسال کنند و اون دو سه روز وقت اضافهای باشه برای اونهایی که در مدت مشخصشده فرصت کافی برای حضور و انتخاب متن و موسیقی رو نداشتهاند.
2- این خیلی خوبه که کاربرا شعر/نوشتهای از خودشون رو بنویسند. اما دقت کنیم که هدف وجود متنی است که بیشترین تطابق با نصویر رو داشته باشه و بتونه بار مفهومی نزدیکتری با تصویر ارائه کنه. آنچه که در کنه و دل تصویر وجود داره بیرون کشیده بشه و به زیباترین شکل ممکن در نظم و یا نثر نوشته بشه.
3- خودم بهشخصه ندیدم تا حالا در مسابقهای اینگونه پستی نوشته بشه. شاید یه دلیل مهمش این باشه که یک موقع برداشت نشه که کاربری داره از روی دست کاربر دیگه مینویسه.
(همین حسه که به احتمال فراوان باعث میشه این کار انجام نشه)
برای همین بهتره که اینکار انجام نشه.
اگر مثلا برای این دور میبینیم واقعا نمیشه براش متن یا شعر و یا موسیقی پیدا کرد و آنچه میخواستیم بنویسیم رو کاربر دیگهای نوشته، اینرو بذاریم بهحساب بدشانسیمان (خوششانسی آن کاربر که توانست زودتر پستش رو ارسال کنه) که کاربری زودتر از ما فرصت آمدن به انجمن و نوشتن آنرا داشته و بعد به دنبال مسیری دیگر باشیم. شاید راهی بهتر پیدا بشه.
زمستان-مهدی اخوان ثالث
سلامت را نمی خواهند پاسخ گفت
سرها در گریبان است.
کسی سربر نیارد کرد پاسخ گفتن و دیدار یاران را
نگه جز پیش پا را دید نتواند
که ره تاریک و لغزان است
وگر دست محبت سوی کس یازی
به اکراه آورد دست از بغل بیرون
که سرما سخت سوزان است
نفس کز گرمگاه سینه می آید برون ابری شود تاریک
چو دیوار ایستد در پیش چشمانت
نفس کاین است پس دیگر چه داری چشم
زچشم دوستان دور یا نزدیک
مسیحای جوان مرد من ای ترسای پیر پیرهن چرکین
هوا بس ناحوانمردانه سرد است...آی...
دمت گرم و سرت خوش باد
سلامم را تو پاسخ گوی در بگشای!
منم من میهمان هر شبت لولی وش مغموم
منم من سنگ تیپا خورده رنجور
منم دشنام پست آفرینش نغمه ناجور
نه از رومم نه از زنگم همان بیرنگ بیرنگم
بیا بگشای در بگشای دلتنگم
حریفا میزبانا میهمان سال و ماهت پشت در چون موج می لرزد
تگرگی نیست مرگی نیست
صدایی گر شنیدی صحبت سرما و دندان است
من امشب آمدستم وام بگذارم
حسابت را کنار جام بگذارم
چه می گویی که بیگه شد سحر شد بامداد آمد
فریبت می دهد برآسمان این سرخی بعد از سحرگه نیست
حریفا! گوش سرما برده است این یادگار سیلی سرد زمستان است
و قندیل سپهر تنگ میدان مرده یا زنده
به تابوت ستبر ظلمت نه توی مرگ اندود پنهان است
حریفا! رو چراغ باده را بفروز شب با روز یکسان است
سلامت را نمی خواهند پاسخ گفت
هوا دلگیر درها بسته سرها در گریبان دستها پنهان
نفس ها ابر دل ها خسته و غمگین
درختان اسکلت های بلور آجین
زمین دلمرده سقف آسمان کوتاه
غبار آلوده مهروماه
زمستان است......
موسیقی سیاوش قمیشی- نقاب
Miss Artemis
10-12-2014, 20:14
قبل از هر چیز از دوستان خواهش میکنم هر چیزی رو داخل محتوای مخفی نذارن.
یا اگر شعر یا متن آهنگ رو در اسپویلر میذارین ، نام آهنگ یا شعر رو خارج از اسپویلر ذکر کنید.
من خواستم یه شعری رو بذارم ولی قبل از ارسال متوجه شدم یک نفر تو محتوای مخفی اون شعر رو ارسال کرده :n39:
با تشکر
محاکمه در خیابان - رضا یزدانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاکي روزگار منم، تموم اين شهر متهم
يه حادثه چند ساعته با من ميآد قدم قدم
زخما دهن وا ميکنن، وقتي دل از دشنه پره
دست منو بگير که پام رو خون عشقم ميسره
بگو که از کدوم طرف ميشه به آرامش رسيد
وقتي تو چشم هر کسي برق فريبو ميشه ديد
راه ضيافتو به من دستاي کي نشون ميده
وقتي که حتي گل سرخ اين روزا بوي خون ميده
وقتي زندگي با چاقو قسمت ميشه
وقتي رفاقتا خيانت ميشه
محکمهتو تو خيابون بر پا کن
وقتي که عشق همرنگ نفرت ميشه
تمرين مرگ ميکنم تو گود اين پيادهرو
يه چيزي انگار گم شده توي نگاه من و تو
دارم به داشتن يه زخم تو سينه عادت ميکنم
دارم شبامو با تن يه مرده قسمت ميکنم
گفتی زمین مجال رسیدن نمی دهد
بر چشم باز فرصت دیدن نمی دهد
وقتی نقاب محور یکرنگ بودن است
معیار مهرورزی مان سنگ بودن است
دیگر چه جای دلخوشی و عشق بازی است
اصلاً کدام احمق از این عشق راضی است
این عشق نیست فاجعه قرن آهن است
من بودنی که عاقبتش نیست بودن است
حالا به حرفهای غریبت رسیده ام
فهمیده ام که خوب تو را بد شنیده ام
حق با تو بود از غم غربت شکسته ام
بگذار صادقانه بگویم که خسته ام
بیزارم از تمام رفیقان نارفیق
اینها چقدر فاصله دارند تا رفیق
من را به ابتذال نبودن کشانده اند
روح مرا به مسند پوچی نشانده اند
تا این برادران ریاکار زنده اند
این گرگ سیرتان جفاکار زنده اند
یعقوب درد میکشد و کور می شود
یوسف همیشه وصله ناجور می شود
اینجا نقاب شیر به کفتار می زنند
منصور را هر آئینه بر دار می زنند
اینجا کسی برای کسی "کس" نمی شود
حتی عقاب درخور کرکس نمی شود
جایی که سهم مرد به جز تازیانه نیست
حق با تو بود ماندنمان عاقلانه نیست
این مثنوی حدیث پریشانی من است
بشنو که سوگنامه ویرانی من است
امشب نه اینکه شام غریبان گرفته ام
بلکه به یمن آمدنت جان گرفته ام
گفتی غزل بگو،غزلم شور و حال مرد
بعد از تو حس شعر فنا شد،خیال مرد
گفتم مرو که تیره شود زندگانیم
با رفتنت به خاک سیه می نشانیم
گفتی زمین مجال رسیدن نمی دهد
بر چشم باز فرصت دیدن نمی دهد
وقتی نقاب محور یکرنگ بودن است
معیار مهرورزی مان سنگ بودن است
دیگر چه جای دلخوشی و عشق بازی است
اصلاً کدام احمق از این عشق راضی است
این عشق نیست فاجعه قرن آهن است
من بودنی که عاقبتش نیست بودن است
حالا به حرفهای غریبت رسیده ام
فهمیده ام که خوب تو را بد شنیده ام
حق با تو بود از غم غربت شکسته ام
بگذار صادقانه بگویم که خسته ام
بیزارم از تمام رفیقان نارفیق
اینها چقدر فاصله دارند تا رفیق
من را به ابتذال نبودن کشانده اند
روح مرا به مسند پوچی نشانده اند
تا این برادران ریاکار زنده اند
این گرگ سیرتان جفاکار زنده اند
یعقوب درد میکشد و کور می شود
یوسف همیشه وصله ناجور می شود
اینجا نقاب شیر به کفتار می زنند
منصور را هر آئینه بر دار می زنند
اینجا کسی برای کسی "کس" نمی شود
حتی عقاب درخور کرکس نمی شود
جایی که سهم مرد به جز تازیانه نیست
حق با تو بود ماندنمان عاقلانه نیست
ما میرویم چون دلمان جای دیگر است
ما می رویم هر که بماند مخیر است
ما میرویم گرچه ز الطاف دوستان
بر جای جای پیکرمان زخم خنجر است
دلخوش نمی کنیم به عثمان و مذهبش
در دین ما ملاک مسلمان ابوذر است
ما میرویم مقصدمان نامشخص است
هرجا رویم بی شک از این شهر بهتر است
ازسادگی است گر به کسی تکیه کرده ایم
اینجا که گرگ با سگ گله برادر است
ما می رویم،ماندن با درد فاجعه است
در عرف ما نشستن یک مرد فاجعه است
دیری است رفته اند امیران قافله
ما مانده ایم و قافله پیران قافله
اینجا دگرچه باب من و پای لنگ نیست
باید شتاب کرد مجال درنگ نیست
بر درب آفتاب پی باج می رویم
ما هم بدون بال به معراج می رویم
اسلام ولی محمدی
مثل شیشه
خواننده: شادروان مرتضی پاشایی
آهنگساز : شادروان مرتضی پاشایی
ترانه سرا : مهرزاد امیرخانی
هنوزم راه برگشتن روزه روشن و دارم
اگه از این شب تاریک یجوری دست بردارم
هنوزم رد پای من تو برفای زمستونه
شاید بازم امیدی هست که بر گردم به اون خونه
کمک کن سایه ی وحشت جونیم و غروق کرده
دلم بی لمس عشق تو همش این گوشه بغض کرده
توی تاریکی مطلق یه روزی راه و گم کردم
کمک کن با صدای تو به دنیای تو برگردم
یه راهی پیش روم وا کن دوباره فکر آغازم
می خوام پیروز شم اینبار به این دشمن نمی بازم
از این دوری از این زندون از این زنجیر بی زارم
چه کاری با خودم کردم چرا سر در نمیارم
تکه مناسب با عکس:
یه راهی پیش روم وا کن دوباره فکر آغازم
می خوام پیروز شم اینبار به این دشمن نمی بازم
از این دوری از این زندون از این زنجیر بی زارم
چه کاری با خودم کردم چرا سر در نمیارم
mohammadi_4u
11-12-2014, 14:16
سلام
تصویرو نگاه کردم و یه چیزایی سر هم کردم از خودم:n13:
گذشتم از کوچه ی صاف خیالی
به ذهن آمد بگویم وصف حالی.
در این دنیا که من از دید خود بودم یه بره؟!
هراسی بود مدام دل را ,بهر گرگ و درًه
به چشم دوستان نزیک بودم بره ای ناز
ولی عکاس دشمن از برایم میزد هر ساز.
گهی ساز از برای بره ای کج پا و پشمو!!
گهی گرگی سیاه و بره ای رنجور و ترسو.
(در این هنگام زنگ خانه ام خورد........حواسم را ز شعرم پاک پاک برد):n02:
به تحقیق زیادٍ بین دوست و دشمن
شدش پیدا برایم نکته روشن!
اگر ذات خراب گرگ باشد پشت بره پوستی!
که با بره نمایی او بریزد طرح دوستی!!
ویا بلعکس باشد بره ای واقف زکار گرگ و دندان!!
بریزد خون ناحق را نه کم!" بلکه دوچندان!!
مگر هرت است بره هی تداعی میکند گرگ و سیاهی؟
کسی هست از میان "بره نما اورا نبرده به تباهی؟
در این پایان بگویم یک کلام "یک آب" یک نان!!
بود پشت یه بره صد هزاران گرگ پنهان!..
بيا تا برات بگم
قصهء بره و گرگ
كه چطور آشنا شدند
توي اين دشت بزرگ
آخه شب بود ميدوني
بره گرگو نميديد
بره از گرگ سياه
حرفاي خوبي شنيد
برهء تنها رو گرگ
به يه شهر تازه برد
بره تا رفت تو خيال
گرگ پريد و اونو خورد
بره باور نميكرد
گفت شايد خواب ميبينه
ولي ديد جاي دلش
خالي مونده تو سينه
بيا تا برات بگم
تو همون گرگ بدي
كه با نيرنگ و فريب
به سراغم اومدي
شاعر: شهیار قنبری
ترانه بره و گرگ از گوگوش
آلبوم دو پنجره
B.Russell
11-12-2014, 18:23
دو بیت شعر از مثنوی قاآنی برای این عکس در خاطرم هست:
جنت از آن گشته مهذّب بسی .... زانکه در او نیست معذّب کسی
هرکه به مردم برساند گزند ........ گرگش دان گرچه بود گوسفند
تفسیر من اینست که بهشت واقعی برای انسان ها جایی است که کسی در آنجا به دیگران آزاری نرساند.
مهم نیست در غالب گرگ و در کسوت ظالم به دیگران آزار برساند یا در غالب گوسفند و در کسوت مظلوم !!!
.
.
.
ترانه گرگ درون از فریدون مشیری با صدای داریوش، به نظرم به این عکس بخوره.
گفت دانایی که گرگی خیره سر .....هست پنهان در نهاد هر بشر
لاجرم جاری ست پیکاری سترگ.... روز و شب، ما بین این انسان و گرگ
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %AF)
Reza Azimy_RW
11-12-2014, 18:56
تو فکرش قضاوتِ بی قَرَض مُرد _ گوسفندِ وحشی صفت تر از گرگ
مترسک - چوپان
sajjad1973
13-12-2014, 09:34
من این دوبیت از حافظ به ذهنم رسید
نه هر که چهره برافروخت، دلبری داند
نه هر که آینه سازد، سکندری داند
نه هر که طرف کله کجنهاد و تند نشست
کلاهداری و آیین سروری داند
سلام
شاعر: فروغ فرخزاد
نمی دانم چه می خواهم خدایا ، به دنبال چه می گردم شب و روز
چه می جوید نگاه خسته من ، چرا افسرده است این قلب پرسوز
ز جمع آشنایان می گریزم ، به كنجی می خزم آرام و خاموش
نگاهم غوطه ور در تیرگیها ، به بیمار دل خود می دهم گوش
گریزانم از این مردم كه با من، به ظاهر همدم و یكرنگ هستند
ولی در باطن از فرط حقارت ، به دامانم دو صد پیرایه بستند
از این مردم كه تا شعرم شنیدند ، برویم چون گلی خوشبو شكفتند
ولی آن دم كه در خلوت نشستند ، مرا دیوانه ای بدنام گفتند
دل من ای دل دیوانه من ، كه می سوزی از این بیگانگی ها
مكن دیگر ز دست غیر فریاد ، خدا را بس كن این دیوانگی ها
آهنگ November
آهنگساز Max Richter
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!tQ1S1IyJ!tRIFGnswuC1deIckZBnVD2_70vsmhl_pkOl67Pb nIo8)
raha bash
15-12-2014, 18:00
درود
دوستان به پایان این دوره رسیدیم
منتظر اعلام نتایج باشید
سلام به همه ی دوستان عزیز
ششمین دور مسابقه هم به پایان رسید و برندگان مشخص شدن. قبل از اعلام نتایج ، میخواستم از طرف خودم از 26 دوست عزیزی که
در این چند دور مسابقه شرکت کردن تشکر کنم، و همچنین از تیم محـترم داوری که انصافا کار مشکلی دارن و داشتم و خواهند داشت !
گاهی اوقات چند دهم امتیاز، نفرات برتر رو تعیین میکرد، این موضوع حساسیت تیم داوری رو افزایش میداد و کار دوستان رو ســخت تر !
بخش نخست مسابقه با فصل پاییز شروع شد و امشب، آخرین شب پاییز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به پایان خواهد رسید.
برنده های این دور رو اعلام میکنم و بعد از اون نکته ی دوم رو خدمتتون عرض میکنم.
برندگان دور ششم:
B.Russell ی عزیز، با کسب بیشترین امتیاز ممکن نسبت به 12 شرکت کننده ی دیگه نفر اول
Miss Artemis و City 17 عزیز، به طور مشترک حائز رتبه ی دوم
و دوستان عزیزمون Atghia و hamed29 مشترکا به عنوان مقام سوم
تبریک به این پنج دوست گرامی :»
همون طور که عرض کردم امشب، دور اول این مسابقه ی پر هیجان به پایان میرسه و با آغاز زمستان دور دوم مسابقه رو به امید روزهایی
گرم و پرشور آغاز میکنیم. قبل از اون به رسم تشکر و سپاس از دوستانِ همراه، به عزیزانی که در مجموع این ششم دور بهترین عملکرد
رو داشتن و بیشترین امتیازات رو به خودشون اختصاص مدال زرین P30World اهدا خواهد شد، که هم شما با سه نفر اول و امتـیازاتشون
آشنا بشید و هم حسن ختامی خوبی باشه برای اولین دور مسابقه ی شعر / متن و آهنگ / موسیقی متناسب با عكس... :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفر اول، Miss Artemis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عزیز
___________با کسب 91.19 امتیاز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفر دوم، Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
___________با کسب 87.73 امتیاز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نفر سوم، Demon King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
__________با کسب 83.84 امتیاز
با تشکر مهران...
سلام
اومدم تا به اطلاع همهی شما دوستان و همراهان برسانم
که مسابقه فعلا ادامه پیدا نخواهد کرد.
ممنون از همه
هم از تمامی شما دوستان شرکتکننده و همراهان تاپیک و هم از دوستانم در تیم داوری.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.