ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نصب درایور هارد اکسترنال وسترن( لطفا راهنمایی کنید)

itrsssv
19-10-2014, 09:25
سلام

دیروز یه فایلی رو از هارد اکسترنال 500 ( my passprot) انتقال دادم. بعد از اتمام خواستم با برنامهsmart ware خود wd safty خارج شم . زدم گزینه رو ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و مجبور شدم بعد چند دقیقه ویندوز رو shut down کردم .
امروز خواستم هارد رو چک کنم . دیدم پیغام عدم نصب درایور رو میزنه . دوستان لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ؟
سرویس explorer ویندوز رو هم مینده. و یجوری سیستم میره تو هنگ .

diskmanage ment هم باز نمیشه وقتی هارد اکسترنال بهش وصله

ata.royalfalcon
19-10-2014, 11:21
سلام

دیروز یه فایلی رو از هارد اکسترنال 500 ( my passprot) انتقال دادم. بعد از اتمام خواستم با برنامهsmart ware خود wd safty خارج شم . زدم گزینه رو ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و مجبور شدم بعد چند دقیقه ویندوز رو shut down کردم .
امروز خواستم هارد رو چک کنم . دیدم پیغام عدم نصب درایور رو میزنه . دوستان لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ؟
سرویس explorer ویندوز رو هم مینده. و یجوری سیستم میره تو هنگ .

diskmanage ment هم باز نمیشه وقتی هارد اکسترنال بهش وصله

سلام .

اصولاً براي استفاده از اين هارد ديسك نيازي به نصب درايور بطور جداگانه و يا نرم افزارهاي مربوطه نيست مگر اينكه بخواهيد از امكانات اضافي آن استفاده كنيد . پيشنهاد ميكنم روي سيستم ديگر هم تست كنيد .

itrsssv
19-10-2014, 11:38
تست کردم ولی همین مشکل رو داره. و نمایش نمیده و هنگ میکنه .
یعنی هاردم سوخته؟

ata.royalfalcon
19-10-2014, 20:01
تست کردم ولی همین مشکل رو داره. و نمایش نمیده و هنگ میکنه .
یعنی هاردم سوخته؟

اگر اطلاعات براي شما مهم نيست پيشنهاد ميكنم چند صد سکتور اول را صفر و مجدداً هارد ديسك را Initialize ، پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت كنيد. برای صفر کردن سکتورهای ابتدایی میتوانید از برنامه Active@ KillDisk (لینک دانلود نسخه تحت داس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و از متد One Pass Zeros استفاده کنید. لازم نیست کل فضای هارد دیسک Zero fill شود فقط اجازه بدید چند دقیقه کوتاه مدت (حدود 5 دقیقه) کار کند و سپس از طریق Disk management هارد دیسک را پارتیشن بندی کنید.
اگر بازهم هنگ میکند و حتی نمیتوانید پارتیشن بندی و فرمت کنید پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی. ضمناً SMART Status هارد دیسک را هم چک کنید.

نکات:
1. در استفاده از Active@ KillDisk دقت کنید و هارد اصلی سیستم را هم اشتباهاً Zero fill نکنید .
2. حتماً نحوه رایت فایلهای ISO روی CD و بوت شدن از آنرا را هم میدانید.

itrsssv
19-10-2014, 20:55
ممنون دوست عزیز از راهنمایی
صبح با دستور chkdsk و سوییچ f/ هارد رو چک کردم. بعد یه مدت طولانی و حذف بد سکتورها هارد شناسایی شد و اطلاهات برگشت .

TS.datarecovery
14-11-2014, 17:51
معجزه ای دیگر با دستور CHkdsk

خوشحالم که مشکلتون حل شد!

majidmohebiii
30-12-2015, 02:19
با عرض سلام و خسنه نباشید
بنده یه عدد هارد اکسترنال HP 500 گیگ دارم :n35::n35:، چندوقت پیش غلط اضافی کردم :n01::n01: روش قفل گذاشتم با قفل خود ویندوز 8 خراب شده که difender هست وقتی این کارو کردم ، سیم اتصالشو کشیدم باز وصل کردم رمزو میزدم هنگ میکرد ویندوز و یا میزد که اشتباهه که مطمِن بودم درسته
مجبور شدم از برنامه HDD استفاده کنم و پارتیشن به کلی پاک شد والان که وصل میشم چراغش روشن میشه ولی 2 تا چراغ بیشتر نمیزنه ( وقتی میخواست بالا بیاد 3 تا چراغ میزد)
در Device manger میاد ولی در disk managment نه :n37::n37::n37:
و با cmd هم رفتم و مطمِنا هارد سالمه چون با برنامه EaseUS Partition Master 10.5 امتحان کردم و نشون میده که 465 gig خالی وجود دارد و داخل برنامه وقتی میزنی مشخصاتشئ نشون بده میزنه First physical sector : 0 و Last physical sector : 976769 و TOTAL PHYSICAL SECTOR : 976769
ببخشید سرتونو درد اوردم ولی خواهش میکنم راهنماییم کنید هرگوشه از مشکلاتو که دوستان زده بودید حل شده بود خواهشنا به بنده هم کمک کنید :( :( :(

EXTREME
30-12-2015, 12:14
میتونید یک عکس از disk managment بزارید ؟ ممکنه پارتیشن تیبل به مشکل خورده باشه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

majidmohebiii
31-12-2015, 01:56
بله چرا نمیشه، اینی که گفتی اصلا نمیدئنم یعنی چی :n02::n02:
ترخداااااااااااا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png

EXTREME
31-12-2015, 12:15
کل پارتیشن هارد unlocated شده به همین خاطر در my computer دیده نمیسه اگر اطلاعات مهم دارید با نرم افزار easeus data recovery کل هارد رو ریکاوری کنید و بریزید روی یک فضای دیگه اگر اطلاعات مهم ندارید از همین جا یا از طریق یک نرم افزار مدیریت پارتیشن روی پارتیشن راست کلیک کرده و یک پارتیشن ساخته و براش برچسب بزارید و یک دور پارتیشن رو فرمت کنید

majidmohebiii
01-01-2016, 01:55
سلام مرسی که جواب میدید
بنده نیازی به اطلاعات داخل هارد نداشتم و ریکاوری نکردم، اما برنامه MINITOOLS رو دانلود کردم و راست کلیک کردم و پارتیشنم ساختم اما برچسب رو متوجه نشدم منظورتون چیه ؟؟؟و پارتیشن رو دوباره فرمت کردم اما اتفاقی نیوفتاد باز داخل DISK MANAGMENT نشون داده نمیشه ولی داخل DEAVECE MANAGER هست!!!!
بازم راهنمایی کنید لطفا لطفا، عکس مراحلی که رفتم رو گأاشتم حتی با برنامه EaseUS Partition Master 10.5 هم امتحان کردم و میزنه unlocated :( :( :(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).png

EXTREME
01-01-2016, 09:57
شما از همون ویسک منیجمنت هم متونستید پارتیشن بسازید برچسب منظورم همون اسم درایو است در همون دیسک منیجمنت راست کلیک کنید روی پارتیشن و create کنید یک پارتیشن رو بقیه مراحلشnext زدنه