مشاهده نسخه کامل
: کسی میتونه تنظیمات مودم ADSL من رو بهم بگه؟
FOURTH RETURN
18-10-2014, 18:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بادرود
من از تنظیمات مودمم یک فایل بک آپ گرفتم کسی هست بتونه تنظیمات خدمات دهندم رو برام از توش استخراج کنه؟ چون برای وارد کردن در یک مودم دیگم خیلی بهش نیاز دارم حجم فایل هم زیاد نیست 34 کیلوبایته اگه کسی تونست تنظیمات رو بدرستی برام استخراج و پاسخ داد تو مودمم یه شارژ ایرانسل براش میفرستم:n10:
persiancomp
18-10-2014, 20:16
با سلام دوست عزیز لطفا فایلتون رو برم میل کنید تا بهتون بگم
amin_z_200 {at} yahoo (dot) com
persiancomp
18-10-2014, 20:55
amin_z_2000 {at} yahoo (dot) com
شرمنده یه 0 کم گذاشته بودم دوباره بدید
FOURTH RETURN
19-10-2014, 18:01
سلام چی شد پس؟:n04:
FOURTH RETURN
19-10-2014, 18:39
مطمئنی ایمیلتو درست نوشتی؟ ایمیل فرستادم اما جیمیل ارور Mail Delivery Subsystem داد و ایمیل رو پس فرستاد
دختر صحرا
19-10-2014, 18:39
سلام چی شد پس؟:n04:
یوزر نیم پسورد تو مشخصاتت نیست؟! خوب به هر کی بدید راحت میتونه سواستفاده کنه......(خدای نکرده به کسی منظورم نیست کلا میگم)
+مطمئنی مال خودته؟ :D راحت میتونی از ISP تنظیمات رو بگیریش که...
بهرحال من مودمتو دارم راه باز کردنش هم از شیوههای دیگه هم بلدم. خواستی یک جا آپلود کن تا چک کنم برات.(ارتباط با پ خ)
FOURTH RETURN
20-10-2014, 11:59
یوزر نیم پسورد تو مشخصاتت نیست؟! خوب به هر کی بدید راحت میتونه سواستفاده کنه......(خدای نکرده به کسی منظورم نیست کلا میگم)
+مطمئنی مال خودته؟ :D راحت میتونی از ISP تنظیمات رو بگیریش که...
بهرحال من مودمتو دارم راه باز کردنش هم از شیوههای دیگه هم بلدم. خواستی یک جا آپلود کن تا چک کنم برات.(ارتباط با پ خ)
نه از توی شهر دیگه که نمیتونه از تنظیمات ای دی اس ال من استفاده کنه
ISP تنظیمات رو نمیده
باشه واست میفرستم مرسی:n01:
FOURTH RETURN
20-10-2014, 22:19
پس چی شد؟ پاسخ؟
FOURTH RETURN
22-10-2014, 21:05
هشدار :
امروز همه شارژ اینترنتم تمام شده یکی از این دو نفر سرم کلاه گذاشت تقصیر خودم بود که اطمینان کردم الان باید چکار کنم ؟
یوزر نیم و پسورد اینترنتم رو باید در تنظیمات مودم عوض کنم؟
پسورد رو یا از پنل( اگه امکانش هست ) یا اگه نیست یا عوض شده از طریق زنگ زدن به پشتیبانی عوض کنید.
بهتر بود همون اول اسم سرویس دهنده رو میگفتید ( تنظیمات شهر به شهر تفاوتی فکر نکنم داشته باشه و فقط یوزر و پس هست. کافبه اون کاربر خطش روی اون ISP رانژه باشه و چون آخرش وصل میشه به مرکز فقط یوزر و پس نیاز هست. واسه همین شارژت تخلیه شده )
بعضی از مودم ها داخلش پروفایل آماده داره ولی به هر حال ISP باید تنظیمات رو بده. میتونستید از کسانی که از ISP شما سرویس داشتند سوال کنید.
به هر حال از طریق ISP اقدام کنید:n01:
FOURTH RETURN
22-10-2014, 21:53
منظورت از پنل همون سایت سرویس دهندس که اعتبارم رو توش چک میکنم؟
بپسورد رو هم در سایت سرویس دهنده که اعتبار ایینترنت رو توش چک میکنم تغییر دادم هم در تنظیمات مودم در قسمت wan service و ppp username and password پسورد رو تعویض کردم درسته همونجا رو باید تغییر بدم؟
فقط اینو هم بگم که هنگامی که پسورد رو در سایت سرویس دهنده عوض کردم هم خودش یه باکسی باز شد که توش مثل اینکه نوشته بود پسورد رو در مودمتون هم عوض کنید
حالا میخوام بدونم با عوض کردن پسورد دست اون خائن فرومایه کوتاه میشه یا باید کار دیگه ای هم بکنه یه نکته عجیب دیگه با اینکه شارژم صفره اما هنوز میتونم از اینترنت استفاده کنم معلوم نیست چی شده اصلا گیج شدم چه اشتباهی کردم اطمینان کردم واقعا تو ایران باید به سایه خودت هم شک کنی
بله. همون پسورد شما هم برای پنل و هم برای اینترنت هست.
اگه میتونید استفاده کنید مشکل از جای دیگه هستش. بازم از ISP پیگیر بشید که چرا حجم رو صفر میزنه.
پسورد که عوض بشه باید دوباره به مودم معرفی بشه که خودش وصل بشه( همونجایی که یوزرنیم میدیم که خودتون هم اشاره کردید )
FOURTH RETURN
23-10-2014, 10:34
همین آدمهای پست هستن که جامعه پیشرفت نمیکنه :n21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.