ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت نشدن درایو

mmahdi302
17-10-2014, 21:22
سلام دوستان
من لپ تاپی که خریدم ویندوز نداشت خودم با مکافات ویندوز ۸.۱ ریختم الان مشکل من اینه که این قسمتی که توی عکس میبینید نمی تونم فرمتش کنم
به نظرتون باید چی کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
17-10-2014, 21:49
سلام دوستان
من لپ تاپی که خریدم ویندوز نداشت خودم با مکافات ویندوز ۸.۱ ریختم الان مشکل من اینه که این قسمتی که توی عکس میبینید نمی تونم فرمتش کنم
به نظرتون باید چی کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام .

پارتیشن مورد نظر سیستمی و اکتیو هست و نمیتوانید در داخل ویندوز آنرا فرمت کنید . اگر خارج از ویندوز (مثلاً تحت داس) آنرا فرمت کنید ویندوزتان دیگر بوت نمیشود و بالا نخواهد آمد .

mmahdi302
17-10-2014, 21:59
یعنی هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد؟

ata.royalfalcon
17-10-2014, 22:21
یعنی هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد؟

بنظرم هارد دیسک بطور مناسبی پارتیشن بندی نشده . در حالت پیشفرض وقتیکه یک هارد دیسک به اصطلاح خام (یا پارتیشن بندی نشده) توسط ویندوزهایی مثل 7 و 8 پارتیشن بندی میشوند (در مرحله نصب) یک فضای کم حجم چند صد مگابایتی برای ذخیره اطلاعات مهم سیستمی ، بطور اتوماتیک ایجاد میشوند که برای امنیت بیشتر هم فاقد Letter هست .

من نمیدونم چه کاری انجام دادید و با چه برنامه ای هارد دیسک را پارتیشن بندی کردید که درایو سیستمی هارد دیسکتان حدود 155 گیگ هست و همچنین دارای Letter هست . اگر اطلاعات مهمی ندارید پیشنهاد میکنم مجدداً کلیه پارتیشنها را حذف و اینبار بطور اصولی پارتیشن بندی کنید .

یعنی در مرحله نصب ویندوز و در مرحله مربوط به پارتیشن بندی کلیه درایوهایی که ایجاد کردید را حذف کنید . یک پارتیشن جدید برای نصب ویندوز ایجاد کنید که در این لحظه خود ویندوز یک پارتیشن کم حجم هم برای ذخیره فایلهای سیستمی هم ایجاد میکند که نباید با آن کاری داشته باشید (تا اینجا هارد دیسک دو پارتیشن خواهد داشت) .

پس از اتمام نصب ویندوز الباقی فضای پارتیشن بندی نشده را میتوانید با برنامه هایی مثل Acronis Disk Director Home و هر برنامه مشابه دیگر بصورت Logical پارتیشن بندی کنید .

mmahdi302
18-10-2014, 23:07
من هنگام نصب ویندوز پارتیشن بندی کردم
6 تا درایو تقریبا 155 گیگ می خواستم ولی این یه دونه این جوری شده
کمک پلییییییییییییییییییییییی یییییز

ata.royalfalcon
18-10-2014, 23:54
من هنگام نصب ویندوز پارتیشن بندی کردم
6 تا درایو تقریبا 155 گیگ می خواستم ولی این یه دونه این جوری شده
کمک پلییییییییییییییییییییییی یییییز

دو راه دارید :

1. ساده ترین راه پارتیشن بندی مجدد هارد دیسک هست . همانطوریکه قبلاً هم توضیح دادم در همان مرحله نصب ویندوز کلیه پارتیشنها موجود را حذف کنید . یک پارتیشن برای نصب ویندوز ایجاد کنید که در این لحظه یک پارتیشن کم حجم هم توسط ویندوز هم ساخته میشود برای ذخیره فایلهای سیستمی که مورد نیاز بوت سیستم عامل هست (تا اینجا هارد دیسک دو پارتیشن خواهد داشت). پس از اتمام نصب ویندوز ، با استفاده از برنامه هایی مثل Acronis Disk Director Home الباقی فضای پارتیشن بندی نشده را بصورت Logical پارتیشن بندی کنید .

2. راه دوم این هست که با استفاده از برنامه های مدیریت هارد دیسک که بوتیبل هستند درایو I را از حالت Active خارج کنید و درایو C را Active و درایو I را فرمت کنید که در اینصورت دیگر ویندوز بالا نخواهد آمد . برای حل این مشکل طبق روش گفته شده در سایت زیر با استفاده از دستورات fixmbr و fixboot و سایر دستورات مورد نیاز میتوانید مشکل بوت ویندوز را برطرف کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]