ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ویندوز سون و دانلود منجر



behnambb
17-10-2014, 18:47
با سلام و درود خدمت دوستان .من الان مدتی هست که وقتی میخوام پیج یا فایلی را دانلود کنم با این ارور مواجه میشم دلیلش چیه و باید دقیقا چکار کنم خیلی رو اعصابمه همیشه این میاد .ممنون و سپاسگزارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_gta
17-10-2014, 18:54
این فایل رو دانلود کنید:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فایل دانلود شده رو درگ کنید به مرورگر و افزونه رو نصب کنید.

behnambb
17-10-2014, 19:10
من دانلودش کردم و اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدین که دقیقا فایل دان شده را چکار کنم .ممنون و سپاس از شما

milad_gta
17-10-2014, 19:15
درگ کنید به فایرفاکس، (بکشید داخل فایرفاکس و رها کنید)، یک پنجره باز میشه که گزینه install داره، install رو بزنید، فایرفاکس رو ببندید و مجددا باز کنید. مشکل باید حل شده باشه.

behnambb
17-10-2014, 19:36
اوکی شد با تشکر فراوان از شما و فقط یک مشکل دارم توی این عکس اگر ببینید یک چهار خونه هست که قبلا میتونستم راحت ادرس سایت را داخلش بزنم و سیو میشد و راحت بعدا روش کلیک میکردم و سایت مربوطه باز میشد و حالا اصلا هیچ گزینه ای داخلش نیت که ادرس سایتم را روش بزنم تا سیو بشه باید چکار کنم ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_gta
17-10-2014, 19:43
این سوال رو باید در تایپیک فایرفاکس مطرح میکردید.
سوال قبلی رو هم در تایپیک مشکلات دانلود منیجر.

این باکس ها آدرس آخرین سایت هایی که مراجعه کردید رو نگه میدارند و نمیتونید آدرسشون رو تغییر بدید، برای اینکه بتونید تغیرشون بدید باید یک افزونه Speed Dial نصب کنید.
یا اینکه به سایت مد نظرتون مراجعه کنید تا در این بخش نمایش داده بشه و اون گزینه رو پین کنید تا به صورت دائم باقی بمونه.