ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در استفاده از جعبه لایتنر؟

post98
17-10-2014, 11:50
سلام

دوستان من میخواستم برای یادگیری و حفظ لغات 504 از جعبه لایتنر استفاده کنم اما کارت هایی که من دارم (فلش کارت) در هر یک رو 6 لغات هست

که همونجا هم جواب داره و در صورتی که برای استفاده از جعبه لایتنر گفته شده که باید یه طرف جواب و یه طرف پاسخ باشه و بعد گفته شده که باید برای جواب از

2 تا کلمه استفاده بشه در صورتی که برای یه لغت ممکنه 6 یا 7 معنی وجود داشته باشه نظر تون چیه و باید چیکار کنم؟

مرسی

amir_t6262
17-10-2014, 13:24
من حدود 14 سال قبل از جعبه لایتنر که آن زمان به اسم جی 5 ارائه شده بود استفاده میکردم.
برای یادگیری زبان که باید بگم فوق العاده بود.
البته آن زمان فیش آماده نبود و من خودم لغاتی که میخواستم را روی کاغذهای کوچک مینوشتم.
یک طرف لغت و یک طرف معنی آن بهمراه یک جمله که طرز استفاده از لغت را در جمله هم یاد بگیرم.

برای لغاتی که چند معنی هم داشتند، چند جمله بعنوان مثال می نوشتم که معانی مختلف را هم یاد بگیرم.

sdfssdfs
17-10-2014, 13:29
سلام

دوستان من میخواستم برای یادگیری و حفظ لغات 504 از جعبه لایتنر استفاده کنم اما کارت هایی که من دارم (فلش کارت) در هر یک رو 6 لغات هست

که همونجا هم جواب داره و در صورتی که برای استفاده از جعبه لایتنر گفته شده که باید یه طرف جواب و یه طرف پاسخ باشه و بعد گفته شده که باید برای جواب از

2 تا کلمه استفاده بشه در صورتی که برای یه لغت ممکنه 6 یا 7 معنی وجود داشته باشه نظر تون چیه و باید چیکار کنم؟

مرسی

اون فلش کارت های شما برای تو جیب گذاشتن و تو مترو .... خوندن خوبه نه تو لاینتر
باید خودت کاغذ اماده کنی روی هر کاغذ یه لغت و \شت اون معنی همون لغتو بنویسی
راه بهتر استفاده از نرم افزار هایی مثل jmemorize یا annki هستش که اتوماتیک این کار ها رو واست انجام میدن هرچند من همون کاغذو \یشنهاد میکنیم