ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست کمک از اساتید واسه هارد وسترن 3 ترابایتی

mashhadadsl
16-10-2014, 00:02
من یه هارد وسترن 3 ترابایتی 1 سال پیش خریدم و اون رو به 5 پارتیشن تقسیم کردم. تا چند وقت پیش خوب کار می کرد .اما یک ماه پیش که به کامپیوتر وصل کردم بالا نمی اومد من مجبور شدم دو یا سه بر هی سیمش رو بکشم و وصل کنم وچند بار کامپیوتر رو خاموش و روشن کنم.
خولاصه همه پارتیشن ها اومد جزع یکی که اون بعد از مدتی با ور رفتن اومد .
اما بعد از چند هفته که دوباره هارد وصل کردم بقیه پارتیشن ها با تاخیر اومدن اما یک پارتیشن نمی یاد بالا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا هم هر کاری می کنم مشکلی نیست ولی اگه حتی رو پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنم اکسپلور هنگ می کنه و موندم چه کنم.

EXTREME
16-10-2014, 08:52
من یه هارد وسترن 3 ترابایتی 1 سال پیش خریدم و اون رو به 5 پارتیشن تقسیم کردم. تا چند وقت پیش خوب کار می کرد .اما یک ماه پیش که به کامپیوتر وصل کردم بالا نمی اومد من مجبور شدم دو یا سه بر هی سیمش رو بکشم و وصل کنم وچند بار کامپیوتر رو خاموش و روشن کنم.
خولاصه همه پارتیشن ها اومد جزع یکی که اون بعد از مدتی با ور رفتن اومد .
اما بعد از چند هفته که دوباره هارد وصل کردم بقیه پارتیشن ها با تاخیر اومدن اما یک پارتیشن نمی یاد بالا

حالا هم هر کاری می کنم مشکلی نیست ولی اگه حتی رو پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنم اکسپلور هنگ می کنه و موندم چه کنم.

disk managment همینطوری میمونه؟؟
یک دور هارد رو دیفرگمنت کنید و حتما هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنید ببینید روی یک سیستم دیگه همینطوری است یا نه اگه اینطوری نبود مشکل از طرف سیستم شما است حالا یا مشکل از ویندوز است یا مشکلاتی مثل ضعف پاور
اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطور بود بیشتر از خود هارد است و میتونه به دلیل هایی مثل کابل و ... باشه

mashhadadsl
16-10-2014, 14:35
اخه جالب اینجا بقیه پارتیشن ها هارد اکسترنال مشکل ندارن و اینکه ویندوز هیچ پیغام خطایی نمیده فقط مثل اینکه نمی تونه اون پارتیشن لود کنه .

ata.royalfalcon
16-10-2014, 17:54
سلام .

1. با توجه به علائمی که گفتید (بالا نیومدن هارد اکسترنال که مجبور به قطع و وصل چندباره آن شدید ، با تاخیر ظاهر شدن پارتیشنها ، هنگ کردن سیستم) پیشنهاد میکنم ابتدا SMART Status هارد دیسک را با برنامه HDtune و از قسمت Health بررسی کنید (از گوشه بالا و سمت چپ برنامه هارد اکسترنال را انتخاب کنید) و ببینید تمام موارد Ok و هارد دیسک سالم هست یا خیر ؟ (یک عکس از آن اینجا بگذارید) .

2. برای آن پارتیشن یکبار Check Disk کنید و ببینید OK میشود یا خیر ؟

mashhadadsl
17-10-2014, 00:38
دادا چک دیسک که ممکن نیست چون اکسپلور هنگ می کنه
اما اینم از عکس

ata.royalfalcon
17-10-2014, 09:47
دادا چک دیسک که ممکن نیست چون اکسپلور هنگ می کنه
اما اینم از عکس

برای Current Pending Sector که Warning دارد میتونید از برنامه HDD Regenerator استفاده کنید (لینک دانلود آخرین ورژن دارای کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

نکات :

1. برای یک هارد دیسک سه ترابایتی فرایند Scan & Repair کردن طولانی خواهد بود پس باید حوصله و وقت کافی داشته باشید .
2. Scan & repair کردن معمولاً آسیبی به اطلاعات و یا خود هارد دیسک وارد نمیکند ولی حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت و به مخاطره افتادن اطلاعات را هم در نظر بگیرید. اگر اطلاعات برای شما مهم هست قبل از اینکار از اطلاعات یک کپی روی هارد دیسک دیگر بگیرید .
3. پس از اتمام کار این برنامه (HDD Reg) حتماً یک عکس از آنهم بگیرید و همچنین مجدداً Smart Status این هارد دیسک را چک کنید .

mashhadadsl
19-10-2014, 22:06
داداش با برنامه hdd نتونستم از طریق بوت انجام بدم مجبور شدم تحت ویند.ز انجامش بدم که شد این

اما هیچ تغییری هارد نکرد جز اینکه درایوی که بالا نمی اومد اسمس تغییر کرد
اینم نتیجه این عکس

mashhadadsl
19-10-2014, 22:31
اینم مال الانه که سعی کردم درایو فرمت کنم که نشد

ata.royalfalcon
20-10-2014, 09:09
اين هارد ديسك بدسكتوري دارد. ميتونيد ابتدا بفرستيد گارانتي و اگر گارانتي تعويض كرد چه بهتر كه هم در وقت ـتان صرفه جويي مشود و هم يك هارد ديسك نو تحويل ميگيريد. در غير اينصورت پيشنهاد ميكنم حداقل يكبار هارد ديسك را Zero fill كنيد (چون HDD Reg جواب نداد مگر اينكه چندبار تكرار كنيد شايد فيكس شود) . قبل از اينكار بايد اطلاعات مهم را به فضاي ديگري منتقل كنيد . دقت كنيد كه منظورم از فضاي ديگر هارد ديسك ديگر هست نه پارتيشنهاي ديگر همان هارد ديسك. پس از اتمام كار هم Smart Status را چك كنيد و هم هارد ديسك را Initialize و پارتيشن بندي و فرمت كنيد.

نكات :

1. برنامه هاي زيادي براي Zero fill كردن هارد ديسك موجود هست مثل HDD Low Level Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و يا Data Lifeguard Diagnostic for Windows كه مربوط به خود وسترن ديجيتال هست .
2. تاكيد ميكنم كه تضميني نيست مشكل برطرف شود و حتي ممكن هست وضعيت آن بدتر هم بشود .

mashhadadsl
20-10-2014, 14:35
استاد مشکل اطلاعاتم هست 3 ترا اطلاعات رو کجا بک اپ بگیرم
اصلا این هارد بکاپم بوده
یه سئوال اگر ببرم گارانتی تعویض می کنند یا تعمیر ؟میشه ازشون بخوام بکاپ از اطلاعاتم بگیرند؟

ata.royalfalcon
20-10-2014, 19:28
استاد مشکل اطلاعاتم هست 3 ترا اطلاعات رو کجا بک اپ بگیرم
اصلا این هارد بکاپم بوده
یه سئوال اگر ببرم گارانتی تعویض می کنند یا تعمیر ؟میشه ازشون بخوام بکاپ از اطلاعاتم بگیرند؟

1. اگر اطلاعات برای شما مهم هست پس خرید یک هارد دیسک دیگر برای کپی این اطلاعات کاملاً منطقی خواهد بود .
2. در مورد سوال آخر باید با گارانتی صحبت کنید تا شرایط و هزینه های احتمالی را اعلام کنند .

ghavam90
20-10-2014, 21:15
بهترین راه حل همینه که دوست عزیزمون گفتن

TS.datarecovery
14-11-2014, 17:49
دوست من ، پارتیشن سوم شما به 2 دلیل قابل دسترسی نیست 1. اینکه فایل های سیستمی پارتیشن شما خراب شده است 2. اینکه سکتورهای پارتیشن خراب شما خراب شده است و باید تعمیر کنید
با این حال دفاتر گارانتی فکر نمی کنم اقدام به تعمیر یا تعویض هارد در قبال این مشکل اقدامی کنند با این حال شما می توانید با مرکز بازیابی اطلاعات ------------ تماس بگیرید و در مورد راه حل این مشکل ازشون راهنمایی بگیرین

موفق باشید