مشاهده نسخه کامل
: نشانه های چه بیماری؟
Saeed Dz
15-10-2014, 22:38
با سلام.
دوستان میخواستم بدونم که ورم پای چپ (قسمت پنجه و ساق) همراه با درد در رو و پنجه پای راست و تب میتونه نشانه چه بیماری باشه؟!
توجه داشته باشید بیمار سفیکسیم 400 روزی یکی به مدت یک هفته هست دریافت میکنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید و از گفتن این جمله که به پزشک مراجعه شود و یا کپی موارد کلیشه ای از اینترنت اجتناب کنید. با احترام، فقط در صورتی که اطلاع دارید پاسخ بدید.
علت هاي مختلفي ميتونه داشته باشه از جمله dvt ، حاملگي .
بايد به پزشك مراجعه كنيد چون ممكنه شرايط خطرناكي رو بوجود بياره
Saeed Dz
16-10-2014, 21:57
عزیزم دلیل اینکه که بالا گفتم:
ممنون میشم راهنمایی کنید و از گفتن این جمله که به پزشک مراجعه شود و یا کپی موارد کلیشه ای از اینترنت اجتناب کنید.
این بود که بیمارم رو با شروع علایم سریعا بستری کردم و از پزشکان خواستم که تمام اقدامات (آزمایش، عکس، سنو گرافی و ...) رو انجام بدند و خب حالا هم به تدریج داره مشخص میشه مشکل از چه چیزی هستش. اکثر مطالبی هم که در این رابطه در سایت ها اومده رو مطالعه کردم.
تنها دلیلی که اینجا پرسیدم این بود که ممکنه با چه بیماریهایی رو به رو باشیم و نظرات کارشناسی رو میخواستم.
به هر حال ممنون.
با سلام.
دوستان میخواستم بدونم که ورم پای چپ (قسمت پنجه و ساق) همراه با درد در رو و پنجه پای راست و تب میتونه نشانه چه بیماری باشه؟!
توجه داشته باشید بیمار سفیکسیم 400 روزی یکی به مدت یک هفته هست دریافت میکنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید و از گفتن این جمله که به پزشک مراجعه شود و یا کپی موارد کلیشه ای از اینترنت اجتناب کنید. با احترام، فقط در صورتی که اطلاع دارید پاسخ بدید.
سعید جان بیمارتون خانم هستن یاآقا؟
تب که نشانه عفونته و سفکسیم رو احتمالا برای همین دادن.(شاید عفونت دستگاه ادراری و ....)
من نظرم به نقرس هست البته با یه آزمایش ساده خون و ادرار اوره مشخص میشده که نمیدونم در مورد بیمار شما چرا انقدره طولانی شده.
مشکلات لنفاتیکی و عروق پا , بیماری های کبدی و کلیوی.
و همچنین مواردی که در پست 2, دوست عزیزمون اشاره کردند.
تشخیص تمام موارد فوق فقط و فقط با آزمایشات و ویزیت توسط دکتر قابل اثباته.
به غیر از آنتی بوتیک در چند هفته اخیر داروی مصرفی دیگه ای نداشتن؟
در ضمن اگر بیمار به پزشک مراجعه کرده و بیماری تشخیص داده شده بهتره اینجا نوع بیماری و نظرات پزشک معالج رو پست کنید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم.
Saeed Dz
17-10-2014, 12:04
ممنون دوستان مشکلاتشون تشخیص داده شد و در حال درمان هستن ایشون. مشخص شد که در پاش خون لخته شده و همینطور عفونت دستگاه ادراری و عفونت در ریه (البته خیلی کم) داره.
تشکر از همگی. :n16:
سعید جان...
تا به الان چه آزمایشاتی از پدر محترم به عمل آمده و تشخیص پزشک های مختلف چی بوده؟
آیا به جز عفونت دستگاه ادراری به اِدِم کسی شک نکرده و دارویی در این رابطه تجویز نشده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.