مشاهده نسخه کامل
: تشخیص کمبود ویتامین های بدن و ...
سلام دوستان
برای تشخیص کمبود و یا کافی بودن موارد زیر چه آزمایش هایی مورد نیازه ؟ و چه پزشکی باید مراجعه کنم تا این آزمایشات رو واسم بنویسه ؟
روی
ویتامین B
آهن
سيليس
پروتئین
واسه کمخونی خفیف ارثی هم زیر نظر پزشک (پزشک عمومی) فولید اسید ۱ مصرف میکنم ( ۴ روزه)
لطفا راهنمایی کنید دوستان :n16:
Alireza SM
16-10-2014, 18:48
این چیزا رو که با آزمایش مشخص نمیکنن آزمایش برای تشخیص میزان چربی و قند خون و کلسترول و اوره و ... هست نه میزان مواد معدنی در قسمت های مختلف بدن !
شما شربت Ginkoviton تهیه کنین ( 8 هزار تومنه ) روزی یه قاشق مصرف کنین ( خوشمزه هم هست پرتقالیه :n02: ) هم آهن و روی به قدر کافی داره هم انواع ویتامین های B رو داره ویتامین C خیلی زیادی هم داره.
هیچ عوارضی هم نداره حتی اگه روزی 10 قاشق هم بخورین اضافیش از طریق ادرار دفع میشه. من خودم دوساله هر روز میخورم.
اگه برگه آزمایشتون هم در دسترستون هست اینا رو توش بخونین ببینین چنده
fbs
RBC
MCHC
HG
این چیزا رو که با آزمایش مشخص نمیکنن آزمایش برای تشخیص میزان چربی و قند خون و کلسترول و اوره و ... هست نه میزان مواد معدنی در قسمت های مختلف بدن !
شما شربت Ginkoviton تهیه کنین ( 8 هزار تومنه ) روزی یه قاشق مصرف کنین ( خوشمزه هم هست پرتقالیه :n02: ) هم آهن و روی به قدر کافی داره هم انواع ویتامین های B رو داره ویتامین C خیلی زیادی هم داره.
هیچ عوارضی هم نداره حتی اگه روزی 10 قاشق هم بخورین اضافیش از طریق ادرار دفع میشه. من خودم دوساله هر روز میخورم.
fbs
RBC
MCHC
HG
اضافه کنم که مصرف بیش از حد آهن مشکلاتی رو برای بدن به وجود میاره، اطلاعات در لینک های زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصرف بیش از حد ویتامین ها باعث مسمومیت ویتامینی میشه.
امکان آزمایش مقدار مواد معدنی هم وجود دارد.
Alireza SM
17-10-2014, 07:35
اضافه کنم که مصرف بیش از حد آهن مشکلاتی رو برای بدن به وجود میاره، اطلاعات در لینک های زیر:
از این لینک ها ما زیاد دیدیم ولی این شربتی که من معرفی کردم هر قاشقش 7 میلی گرم بیشتر آهن نداره. استاد فارماکولوژی ما تاییدش کرده که بدون عوارضه.
هيچ ماده ي safe وجود نداره كه هر چقدر بخواين مصرف كنيد. ممكنه بخاطر تجويز شما بيمار دچار هيپر ويتامينوز يا هموكروماتوز بشه
fbs
RBC
MCHC
HG
fbs نزده ولی به جاش Fasting Blood Glucose رو زده 71 nmol/L
RBC: 7.00 m/ul
MCHC: 30.1
Hgb: 13.3 g/dL
این موارد هم نسبت به حدودی که مشخص کردن خیلی کمه و مابقیه موارد کاملا نرمال بودن
total cholesterol: 86
AST(sgot): 18
ALT(sgpt): 12
کم خونی هم از کودکی داشتم اما دکتر همون موقع ها هم میگفت خیلی خفیفه و زیاد جدی نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.