ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كساني كه از Rise Of Nations خششون مياد بيان داخل

تسليم پور
05-09-2006, 16:40
يك بازي جديد از شركتMicrosof Game studios به بازار اومده كه اسمش Rise Of Legendsهست قرن ها جلو تر از ما كه ديگر زمين پر شده كره اي ديگه پيدا ميشه و.......................

دموي اين بازي را ببينيد جو گير ميشيد

تو قسمت فروش cd p30 world اومده شفارش بدين بياد دم خونتون

بازي كه كردين نظرتون رو بدن

H @ M I D
05-09-2006, 17:30
عنوان تاپيك رو ویرایش کن و بذار
تاپيك مخصوص rise of nation :rise of legend
اینجوری خیلی بهتر میشه استقبال بیشتری هم میشه

{HICHKAS & EBLIS}
03-01-2008, 21:50
سلام

من این بازی رو دارم و با ترینر ها بازی می کنم خیلی با حاله اگه رمزی براش دارید بزارید

Oracle_Eldorado
03-01-2008, 22:09
شما تاپیک یک 2 سال پیش رو بالا آوردی فقط به خاطر یه رمز ؟!
خوب اینجا درخواست میدادی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lord.m
06-01-2008, 04:44
بازی قدیم ولی جالبی بود که بدون رمز
تموش کنی بهتره!!!

masoudnt2010
13-06-2010, 11:37
سلام میشه رمز و ترینر بازی رو بزارید ممنون میشم:11:

masoud93
13-06-2010, 15:01
سلام میشه رمز و ترینر بازی رو بزارید ممنون میشم:11:

اینجا در خواست بده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

L E G E N D
04-02-2011, 14:34
دوستان ببخشيد که در مورد يک بازيه قديمي بحثي رو مطرح ميکنم. لطفاً اگه ميتونين کمک کنين.
تو اين بازي وقتي تکنولوژي پيشرفت ميکنه و ميتونيم موشک اتمي بسازيم و استفاده کنيم؛ براي پرتاب موشک از نظر تعداد محدوديت داريم ( يعني بازي مثلاً بيشتر از 13 بمب اتمي نميزاره پرتاب کنيم و بعد از آخرين موشک بازي رو تموم ميکنه!
آيا راهي سراغ دارين که بشه اين مسئله رو حل کرد و تو پرتاب موشک اتمي با محدوديتي مواجه نشيم؟
اگه تراينري هم براي اين مسئله سراغ دارين لطفاً لينک بذارين چون تو تراينرهاي معموليش که من چيزي نديدم.

your_star
08-02-2011, 02:01
دوستان ببخشيد که در مورد يک بازيه قديمي بحثي رو مطرح ميکنم. لطفاً اگه ميتونين کمک کنين.
تو اين بازي وقتي تکنولوژي پيشرفت ميکنه و ميتونيم موشک اتمي بسازيم و استفاده کنيم؛ براي پرتاب موشک از نظر تعداد محدوديت داريم ( يعني بازي مثلاً بيشتر از 13 بمب اتمي نميزاره پرتاب کنيم و بعد از آخرين موشک بازي رو تموم ميکنه!
آيا راهي سراغ دارين که بشه اين مسئله رو حل کرد و تو پرتاب موشک اتمي با محدوديتي مواجه نشيم؟
اگه تراينري هم براي اين مسئله سراغ دارين لطفاً لينک بذارين چون تو تراينرهاي معموليش که من چيزي نديدم.

اون موقع ترینرش نبود.
این موضوع بحث اتمیش این بود که شما تا چه حد میتونی سنگدل و هیتلر و ******ی باشی!
واسه همینم اگه نسل کشی میکردی با بمبهای با درصد اورانیوم بالا میگفت لیاقت قدرت رو نداری این حرفها!بازی رو تموم میکرد.

L E G E N D
08-02-2011, 17:55
ميدونم.
براي همين ميخواستم بدونم راهي داره تا از موضوع جلوگيري کرد و تا بينهايت موشک اتمي زد.
آخه يه موقع ديدي حريفات قاط زدن و يکي 5 - 6 تا موشک نثارت کردن.

mrtaaremi
21-10-2013, 18:19
اقا کسی می دونه این بازی رو می شه از کدوم سایت خرید البته دوبله ی فارسی لطفا لینک شو بهم بگید:n28::n28::n28::n28: