ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال پیرامون آسیب نخاعی

amirtehrani93
15-10-2014, 16:47
سلام یچه ها خسته نباشید
یکی از آشناها مشکل نخاعی داره دقیقا نمیدونم قطع شده یا ضایعه نخاعیه
شرایط طوریه که نمیشه به هیچ عنوان پرسید خودشون فکر میکنن ضایعه نخاعیه و بزودی خوب میشه
ولی مثل اینکه دکتر گفته دیگه نمیتونه راه بره : (
من خودم یکبار از دکترش پرسیدم بهم گفت تا سه ماه اگه بتونه راه میره بعد سه ماه دیگه نمیشه
الان 2 ماه گذشته اگه فرض کنیم قطع نخاع شده یه سوالی داشتم
از دوروز پیش انگشتای پاش تکون میخوره آیا این طبیعیه؟
مریضای ضایعه نخاعی که نتونن راه برن انگشت پاشون خود به خود تکون میخوره؟
میگه پاهام بدجوری درد میکنن بعد ملافه رو برمیداریم میبینیم انگشتاش تکون میخورن
*پاشو اصلا حس نمیکنه
*وقتی سوزن میزنیم به کف پاش متوجه نمیشه ولی انگشت پاش تکون میخوره
به نظرتون این نشونه ها خوبه؟ امیدی به راه رفتن هست؟ مثل اینکه 35 الی 40 % ضایعه نخاعی داره

hajoo
16-10-2014, 11:37
بخش حسي و حركت نخاعي از هم جداست. ممكنه يك ضايعه نخاعي فقط بخش حسي رو درگير بكنه. در حالي كه بخش حركتي سالمه.
ضايعه نخاعي ممكنه منجر به يك سري حركت هاي غير ارادي بشه مثل ميوكلونوس . در صورتي كه فرد خودش پاشو تكون بده قطعا علايت خوبي است.

amirtehrani93
16-10-2014, 19:34
ممنون داداش دقیقا اتفاقی که افتاد این بود
ملافه رو پاش بود گفت انگشت پام قفل شده برداشتم ملافرو دیدم دوتا انگشت چسبیدن بهم جداشون کردم بعد گفت الان تکون میخورن چند ثانیه بعد تکون خوردن
میتونه با فشار آوردن به پاش تکونش بده ولی خودش متوجه تکون خوردن نمیشه یعنی حس نمیکنه پاش تکون میخوره
سوزن هم به کف پا میزنیم عکس العمل نشون میده و پا دوباره تکون میخوره ولی بازم خودش متوجه تکون خوردن انگشتان پا نمیشه
این علایم برای بیماران قطع نخاعی هم صادقه؟ یا نشانه های خوبیه؟

hajoo
16-10-2014, 21:25
خوب اين قطع كامل نخاع نيست. همونطور كه گفتم بخش حسي كار نميمنه ولي بخش حركتي كار ميكنه.البته حس درد و حرارت مسير نخاعي جداگونه اي دارن و ممكنه سالم بمونن در حالي كه ساير حس ها مثل حس فشار مختل باشه.معمولا با گذشت زمان بهتر ميشن