PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سیستم واسه گیم بامانیتور و... چند میشه؟؟؟

sajjadpacino
15-10-2014, 14:14
سلام خسته نباشین
یه سیستم میخواستم که حداقل تا5سال دیگه جوابگویه بازیه های سنگین باتنظیمات highباشه
بعد مانیتور22اینچ باکیفیت خوب وموس وکیبورد وباند هم بگیرم کل هزینه چقدر میشه؟
حالا بنظرتون بااین سخت افزار بهتره لپ تاپ بگیرم؟یعنی لپ تاپ ارزون تر میشه با این کارایی ها یا همون بهتره pcبردارم؟؟؟
مرسی...

Hessam 2
15-10-2014, 14:30
PC بهتره. حدود 6 تا 6/5 میلیون.

MOSTAFA_ABBASI
15-10-2014, 14:35
دوست عزیز 100% پی سی بخر
حسام جان هم درست می گن.
6 تا 6.5 میلیون کافیه ولی می تونی تا 8 9 میلیون هم خرج کنی که عالی میشه.:n06:

sajjadpacino
15-10-2014, 22:15
مرسی از راهنماییتون
ولی بنظرتون باحدودا 4تومن یه لپتاپ مناسب گیم نمیشه خرید؟؟؟
اینجوری پی سی 6 تومن میشه.ولی لپتاپ 4تومن میشه

MOSTAFA_ABBASI
15-10-2014, 22:18
والا لپ تاپ خودم Asus n550jk هست مخصوص گیم نیست ولی تا ۴ سال دیگه بسه‌.
البته پی سی ۶ تومنی ۳ برابر لپ تاپی که خودم دارم قدرتشه

Sent from my HTC One using Tapatalk

mmf66
15-10-2014, 22:21
البته دوستان خیلی سیستم بالایی به شما پیشنهاد دادند با 4.5م هم میشه یه سیستم گیم خوب بست

1376MAXIMUM
16-10-2014, 18:17
درکل که بگیم لپتاپ برای بازی خوب نیست حتی سری گیم هم که باشه از نظر من هیچ وقت و به هیچ عنوان توانایی مقابله با پی سی رو نداره چرا که لپتاپ برای این کار اصلا به وجود نیومده برای کارای خیلی معمولی و عادی هست مثلا کارای اداری و اینترنت گردی یا چیزایی مثل این یا فیلم که خوب باز خیلی خوب نیست به نظر من چراکه باطری رو خالی میکنه زود و یه دلیل دیگه که لپتاپ برای گیم خوب نیست اینه که سیستم گیم زود به زود ارتقا میخواهد لپ تاپ قابلیت ارتقای چندانی نداره فوقش یه رم و هارد بتونی عوض کنی دیگه خیلی خیلی هنر کنه و سنگ تموم بزاره با کلی ناز میتونی گرافیک هم عوض کنی که فکر نمیکنم هم چین قابلیتی داشته باشه لپتاپ ولی پی سی راحته مثلا برای ارتقای گرافیک فوقش یه پاور قوی تر بخواهی نه یه سیستم نو یا سی پی یو کم اوردی فوقش یه سی پی یو نو یا اگز نبود یه مین بورد و سی پی یو من پیشنهادم ۱۰۰٪ رو پی سی هست

vahid-suarez
16-10-2014, 18:43
مرسی از راهنماییتون
ولی بنظرتون باحدودا 4تومن یه لپتاپ مناسب گیم نمیشه خرید؟؟؟
اینجوری پی سی 6 تومن میشه.ولی لپتاپ 4تومن میشه

یه لپ تاپ 4 تومنی حتی اگه از سری گیمینگ باشه جلوی یه پی سی 6/5 تومنی مثل اسباب بازی میمونه :n05:
در ضمن شما اگه بخوای تا 5 سال دیگه بازی ها رو روی high اجرا کنید باید یه همچین هزینه ای کنید شایدم کمی بیشتر ! در ضمن با یه لپ تاپ 4 تومنی حتی نمیشه بعضی از بازهایی که الان هم هست رو روی حداکثر جزییات بازی کرد چه برسه به چند سال دیگه ! به نظرم بهتره شما بودجتون رو مشخص کنید تا بهتر راهنمایی کنن دوستان !