ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن چراغ internet مودم zylex

OhYeah
14-10-2014, 20:26
با سلام

دوستان صبح یک شنبه مودم من (zylex P-600) چراغ DSL و INTERNET ش روشن نشد منم چون آماتورم زدم مودم رو ریست کردم و رمز و یوزر اکتیو کردم ولی مشکل حل نشد تا اینکه ساعت 6 عصرش چراغ DSL و INTERNET روشن شدن ولی INTERNET قرمز رنگ شد. من مودمو برداشتم بردم خونه پسر عموم دیدم مال اون هم DSL و INTERNET خاموش بودند که الان وصل شده مال پسر عموم مودمش کار میکرد چون دستکاریش نکرده بود! مودم پسر عموم TP-LINK 8817 هستش که الان با مودم اون پیام میزارم، من مودم پسر عمومو آوردم خونه خودم و رمز و یوزر خودم رو اکتیو کردم راحت وصل شد، دوباره بردم پیش پسر عموم و رمز و یوزر پسر عموم رو اکتیو کردم ولی اونجا دیگه وصل نمیشه (چراغ INTERNET روشن نمیشه) !!! مودم خودم نه خونه من وصل میشه نه پسر عموم، مودم پسر عموم الان فقط خونه من وصل میشه خونه اون دیگه وصل نمیشه !!!
دوستان میشه بگین چجوری تنظیمات مودم خودمو درست کنم
و چجوری مودم پسرعموم رو درست کنم؟

با سپاس فراوان

red17
30-10-2014, 18:38
سلام داداش ما همین مشکل رو با مدل tp link داشتیم کل بازارو دنبال نمایندگی گشتیم اصلا جمع کرده بود در مشهد کا را که کرد ان که تمام کرد انداختیم سصل اشغال شوخی کردم یادم نیسیت از ترانس بود یا از مودم راستی یک مودم دیگه هم همینطور شد حالا جواب مشکل شما مودم اول بخاطر اینکه ترانس های جدید سویچی است در صورت خرابی کار میکنه نمیدونم چیه ولتاژ نمیده باید یا تعمیر یا تعویض شما مودم ات روشن میشه وچراغ قرمز است چون ترانسش یک خازن نش نشتی داده یا ترکیده ولتاژ نمیرسونه ما که کل بازارو گشتیم از اون ترانس با اون ولتاژ 9.5 ولت نبود ناچارا خودمون باز کردیم تعمیر شد مودم راه افتاد 2 مورد دوم دقیقا یادم نیست مدار پاور داخل مودم یک قطعش خراب بود تست زدیم یک خازن بود یا چیز دیگه قطعشو خریدیم راه افتاد ولی مشکل شما همون اولی است ضمنا کلیه وصایلی که ترانس سویچی دارن در صورت خرابیترانس به همین مشکل میخورن

mr-hamed
08-11-2014, 11:13
زنگ بزن پشتیبانی ارائه دهنده اینترنت برات کارشناس بفرستند تا مشکلتو بر طرف کنند