ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بدست آوردن تنظیمات مودم ای دی اس ال وایرلس

FOURTH RETURN
14-10-2014, 19:53
من تنظیمات مودمم رو برای وارد کردن در یک مودم دیگه لازم دارم چون سرویس دهنده اینترنت تنظیمات رو به مشتری نمیده و حتما خودش باید وارد کنه میشه بگید کدوم تنظیمات رو باید وارد کنم و چگونه تنظیمات رو از مودم استخراج کنم کجاها دقیقا باید برم چون تنظیمات زیاد و پیچیده ای داره و نمیدونم کجا رو باید ببینم:n04:

silhouette
15-10-2014, 00:01
یه قسمتی هست که مربوط به بک آپ تنظیمات هستش اگه به اون قسمت برید و تنظیمات رو اصطلاحا export کنید براحتی میتونید تو مودم دیگه پیاده کنید البته بهتر بو مدل مودم رو هم میگفتید

FOURTH RETURN
15-10-2014, 19:11
یه قسمتی هست که مربوط به بک آپ تنظیمات هستش اگه به اون قسمت برید و تنظیمات رو اصطلاحا export کنید براحتی میتونید تو مودم دیگه پیاده کنید البته بهتر بو مدل مودم رو هم میگفتید

مودمم اینه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قسمت پک آپ گیری از تنظیمات این مودم رو پیدا کردم و یه پکاپ هم از تنظیماتش تو هارد ذخیره کردم حالا این پکاپ رو چطوری وارد اون یکی مودم کنم؟

این مدمیه که میخوام تنظیمات رو واردش کنم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FOURTH RETURN
15-10-2014, 21:06
بک آپ رو که وارد اون مودم میکنم ارور file format error میده

فایل بک آپ مودمم رو دارم کسی هست که بتونه تنظیمات مودمم رو از توش پیدا کنه:

با نت پد فایل بک آپ رو باز کردم اما خوب لیست نمیکنه با ورد باز کردم چیزی نشون نداد اما با اینترنت اکسپلورر و کروم خوب نشون میده و لیست میکنه اما من زیاد چیزی ازش نفهمیدم

silhouette
23-10-2014, 22:24
بک آپ رو که وارد اون مودم میکنم ارور file format error میده

فایل بک آپ مودمم رو دارم کسی هست که بتونه تنظیمات مودمم رو از توش پیدا کنه:

با نت پد فایل بک آپ رو باز کردم اما خوب لیست نمیکنه با ورد باز کردم چیزی نشون نداد اما با اینترنت اکسپلورر و کروم خوب نشون میده و لیست میکنه اما من زیاد چیزی ازش نفهمیدم

اگه نمیتونه بخونه دستی باید تنظیمات رو انجام بدید از پشایبانی شزمت اینترنت هم میتونید کمک بگیرید راهنمایی میکنن