PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چی یاد بگیرم؟

M.Amorous
14-10-2014, 16:31
سلام دوستان.
من دانشجوی مهندسی نفت هستم و با توجه به بازار کار بسیار بد این رشته تصمیم دارم یه حرفه خوب یاد بگیرم. میخواستم بدونم الان نیاز جامعه بیشتر به چه چیزی هست و آیا شغل های آنلاین ارزش کار کردن دارن؟ اگر تجربه ای و یا نظری دارید لطفا منو راهنمایی کنید. مرسی

poyyesh
14-10-2014, 20:12
سلام

جدا نفت بازار کارش بده وقت انخاب رشته رفتم پیش دوستم یکی از مشاورا به یکی که میخاست نفت و بزنه مشاوره میداد میگفت تو دانشگاهایه تراز اول ایران با رتبه بالا تو رشته هایه ریاضی تاپ بهترین رشته ستو کارش تضمینی خود وزارت نفت استخدام میکنه قطعی و با حقوق عالی و.......... یعنی درست نیست یکم توضی میدی عزیز

جسارتا شما کدوم دانشگاهی ؟ رتبه ؟ سراسری یا ازاد ؟ ا

M.Amorous
15-10-2014, 00:31
من آزاد بوشهر هستم ولی تا 94 اصلا آزمون استخدامی نمیگیره شرکت نفت. کلی آدم میشناسم آزمون پارسال قبول شدن ولی چون نیرو ندارن جذبشون نمیکنن فعلا. یکیش یکی از اساتید خودمونه که بهشون گفتن شاید سال 96 جذب بشین! وای به حال ما...

sansa
15-10-2014, 06:55
جوشکاری صنعتی رو یاد بگیر.

Demon King
15-10-2014, 11:40
سلام دوستان.
من دانشجوی مهندسی نفت هستم و با توجه به بازار کار بسیار بد این رشته تصمیم دارم یه حرفه خوب یاد بگیرم. میخواستم بدونم الان نیاز جامعه بیشتر به چه چیزی هست و آیا شغل های آنلاین ارزش کار کردن دارن؟ اگر تجربه ای و یا نظری دارید لطفا منو راهنمایی کنید. مرسی

کاری ندارم که بازار کار نفت یا هر رشته ی دیگه ای بد هست و یا خوب اما:
شما لازمه تو هر رشته ی تحصیلی که هستی حتما در کنارش « حرفه » ای رو بلد باشی. چون رشته ی تحصیلی وابسته به مدرک هست و کارکردن در اون زمینه بدون توجه به خبره بودشما در اون رشته نیازمند مدرک معتبر مثل لیسانس به بالا هست.
اما حرفه ای که شما به دنبال اون میرید و یادش میگیرید نیاز به مدرک نداره با حرفه اتون پول در میارید و نه مدرک.

البته این حرفه زمانی به درد میخوره که شما در رشته ی تحصیلیتون یا در پیدا کردن شغل موفق نباشید.

اما حرفه هم باتوجه به علاقه اتون باید انتخاب کنید اما چند پیشنهاد که الان خیلی بهشون نیاز است و پول بیشتری توشون هست:

ام دی اف کاری، مکانیکی به خصوص حرفه در زمینه ی برق خودرو، خیاطی ( با این حرفه هم میتونید پرده دوز باشید و هم در آینده تولیدی راه بندازید و محصولات رو به لباس فروشی عرضه کنید. )

hamid_diablo
15-10-2014, 18:10
تو زمینه های نرم افزاری هم میتونی فعال باشی

گرافیک کامپیوتر یا طراحی وب و کارهای مرتبط با شبکه و ...

کابینت سازی و عروسک سازی و ساخت لوازم تزئینی و دکوری منزل هم خوبه.چون اینها رو بورسه فعلا