ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Lenovo y5070b یا Asus n550jv

turkboy71
14-10-2014, 09:52
سلام رفقا
میخوام یه لپتاب تاپ برای کارای برنامه نویسی و تدوین و گرافیک بخرم، بعد کلی تحقیق به این دو مدل Lenovo y5070b یا Asus n550jv رسیدم
ایسوسه اشکالش اینه که تو مدلی که سایتا زدم هاردش 5400 هستش و ssd نداره ولی نمیدونم میشه ssd دارش رو پیدا کرد یا نه
لنوو هم همه چیش عالیه فقط لمسی نیستش نمیدونم لمسی به دردم میخوره یا نه، تو کیفیت ساختشم موندم که به ایسوس میرسه یا نه
لینکاشم این زیر گذاشتم اگه نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا راهنماییم کنید که چی بخرم
پولمم حداکثر تا 4.5 تومن هستش
(راستی بعضی مدلا هم هستن که هارد ssd خالی دارن مثلا 256 گیگ، این بهتره یا 1ترا sshd با 8 گیگ ssd?)

Pitbull2015
14-10-2014, 10:24
سلام. دوست عزیز! شک نکنید بین این دو مدلی که انتخاب کردید، Lenovo بهتره به چند دلیل که خدمتتون عرض می کنم.
1- حافظه ی RAM در Lenovo مقدارش 16 گیگه ولی در Asus مقدارش 8 گیگه!
2- کارت گرافیک Lenovo مدل 860M هست که یه مدل جدیدتر و تا حدّی قوی تر از گرافیک 850M هست که در Asus به کار رفته!
3- صفحه کلید Lenovo چراغ پس زمینه داره در صورتی که Asus نداره.
و در نهایت برای این 3 قابلیت 50 هزارتومن گرون تر بودن واقعا مبلغی نیست مخصوصا که RAM ـش 2 برابر RAM در Asus هست! :n16:

turkboy71
14-10-2014, 12:37
سلام. دوست عزیز! شک نکنید بین این دو مدلی که انتخاب کردید، Lenovo بهتره به چند دلیل که خدمتتون عرض می کنم.
1- حافظه ی RAM در Lenovo مقدارش 16 گیگه ولی در Asus مقدارش 8 گیگه!
2- کارت گرافیک Lenovo مدل 860M هست که یه مدل جدیدتر و تا حدّی قوی تر از گرافیک 850M هست که در Asus به کار رفته!
3- صفحه کلید Lenovo چراغ پس زمینه داره در صورتی که Asus نداره.
و در نهایت برای این 3 قابلیت 50 هزارتومن گرون تر بودن واقعا مبلغی نیست مخصوصا که RAM ـش 2 برابر RAM در Asus هست! :n16:

ممنونم از پاسختون
خودم لنوو رو بیشتر دوست دارم ولی چندتا از دوستام میگن که کیفیت ساخت لنوو پایینه و احتمال خرابیش بیشتره، نظر شما چیه؟
در مورد ssd هم راهنمایی کنید

HOJ-JAT
14-10-2014, 12:40
سلام رفقا
میخوام یه لپتاب تاپ برای کارای برنامه نویسی و تدوین و گرافیک بخرم، بعد کلی تحقیق به این دو مدل Lenovo y5070b یا Asus n550jv رسیدم
ایسوسه اشکالش اینه که تو مدلی که سایتا زدم هاردش 5400 هستش و ssd نداره ولی نمیدونم میشه ssd دارش رو پیدا کرد یا نه
لنوو هم همه چیش عالیه فقط لمسی نیستش نمیدونم لمسی به دردم میخوره یا نه، تو کیفیت ساختشم موندم که به ایسوس میرسه یا نه
لینکاشم این زیر گذاشتم اگه نگاه کنید:
خواهشا راهنماییم کنید که چی بخرم
پولمم حداکثر تا 4.5 تومن هستش
(راستی بعضی مدلا هم هستن که هارد ssd خالی دارن مثلا 256 گیگ، این بهتره یا 1ترا sshd با 8 گیگ ssd?)
ببنبد برای برنامه نویسی و تدوین نیازی نیست که cpu i7 hq با گرافیگ gtx بخرید کار شما را i5u هم را میندازه
منظورتان از گرافیک چی هست؟؟؟ فتو شاپ؟؟؟
در نهایت y5070 مدلی هست که برای اینکه ۲۴ ساعتی باهاش گیم بزنی ظاهر جالبی هم نداره!!!!
۵۵۰ ایسوس هم همنجور هست منتها کمی خوش قیافه تر هست..
در مرود هارد هم ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰٪ ssdخیلی پر سرعت تر هست بعدش shddتازه این نوع هم خیلی تفاوت فاحشی با hdd نداره!!
در نهایت یک بار دیگه نیاز هاتو دقیق بگو..
مثلا مدل های هست تو این رنح با cpu i5u که هارد ssd دارند خیلی هم سبک نر هستند..

3- صفحه کلید Lenovo چراغ پس زمینه داره در صورتی که Asus نداره
اطلاعات غلط ندهید n500 هم نور پس زمینه داره ..

turkboy71
14-10-2014, 13:10
ببنبد برای برنامه نویسی و تدوین نیازی نیست که cpu i7 hq با گرافیگ gtx بخرید کار شما را i5u هم را میندازه
منظورتان از گرافیک چی هست؟؟؟ فتو شاپ؟؟؟
در نهایت y5070 مدلی هست که برای اینکه ۲۴ ساعتی باهاش گیم بزنی ظاهر جالبی هم نداره!!!!
۵۵۰ ایسوس هم همنجور هست منتها کمی خوش قیافه تر هست..
در مرود هارد هم ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰٪ ssdخیلی پر سرعت تر هست بعدش shddتازه این نوع هم خیلی تفاوت فاحشی با hdd نداره!!
در نهایت یک بار دیگه نیاز هاتو دقیق بگو..
مثلا مدل های هست تو این رنح با cpu i5u که هارد ssd دارند خیلی هم سبک نر هستند..

برای تدوین گرافیک بالا میخواد خوب
و همچنین میخوام تا 5 سال منو ساپورت کنه واسه همین میخوام تا 4.5 تومن بزارم کنار و تا چند سال خیالم راحت باشه
راستش یکمی هم دلم تو لپ تاپ تبدیل شونده ها هم مونده ولی بخاطر اینکه از سی پی یو سری u بهره میبرن واسه همین مجبورم بیخیالش شم
خلاصه تاپ
دوستان وارد راهنمایی کنن خواهشا

Pitbull2015
14-10-2014, 14:20

حجّت جان! میشه بفرمایید از کدوم منبع دیدید که چراغ پس زمینه داره؟ این مشخّصاتی که توی Digi Kala ثبت شده! خدمت شما:
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 28 × 255 × 380 میلی‌متر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - لمسی
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

HOJ-JAT
14-10-2014, 14:25
منبع لپتاپ دوستم !!!!
درضمن نورشم س حالت كم نور معمولي پرنور داره
خيلي هم ب مشخصات ديجي توجه نكنه نصفشون اشتباه هستند!!!

Pitbull2015
14-10-2014, 14:25
ممنونم از پاسختون
خودم لنوو رو بیشتر دوست دارم ولی چندتا از دوستام میگن که کیفیت ساخت لنوو پایینه و احتمال خرابیش بیشتره، نظر شما چیه؟
در مورد ssd هم راهنمایی کنید

در مورد خرابیش نمی دونم. در مورد SSD هم این که مخفّف Solid-State Drive هست که به هارد های پرسرعت اطلاق میشه که سرعت بالاتری برای دسترسی به اطّلاعات ذخیره شده روی هارد دارن و معمولا به درد بازی خورها می خوره تا سریع تر اطّلاعات بالا بیاد و پردازش بشه و در نتیجه روان بودن بازی بیشتر بشه! شما چون تو کار تدوین و گرافیک هستی، خیلی می تونه سرعت کارتو بالا ببره! :n16:

Pitbull2015
14-10-2014, 14:26
منبع لپتاپ دوستم !!!!
ممنون بابت جواب! :n16:

HOJ-JAT
14-10-2014, 14:34
برای تدوین گرافیک بالا میخواد خوب
و همچنین میخوام تا 5 سال منو ساپورت کنه واسه همین میخوام تا 4.5 تومن بزارم کنار و تا چند سال خیالم راحت باشه
راستش یکمی هم دلم تو لپ تاپ تبدیل شونده ها هم مونده ولی بخاطر اینکه از سی پی یو سری u بهره میبرن واسه همین مجبورم بیخیالش شم
خلاصه تاپ
دوستان وارد راهنمایی کنن خواهشا
تدوين يعني شما قطعات مختلف يك فيلم را بهم وصل كني!!!! اصلن نيازي ب گرافيك نداري مگه اينكه بخواي جلوه هاي ويژه بدي داخلش!!!
من پيشنهاد ميكنم ابتدا راج ب كار هاي كه ميخواي انجام بدي تحقيق كن كه چ سيستمي ميخوان چون اينجوري مطمعنم صرر ميكني!

تو اين بوجه شما خيلي لپ تاپ هست بايد ببيني كدوم كارت رو را ميندازه
مثلا سيستم عامل مك خوراك تدوين و كاراي گرافيكي هست بايد ببيني نرم افزار هاي كه باهاشون كار ميكني روش اجرا ميشه يا خير ؟؟

turkboy71
14-10-2014, 18:07
تدوين يعني شما قطعات مختلف يك فيلم را بهم وصل كني!!!! اصلن نيازي ب گرافيك نداري مگه اينكه بخواي جلوه هاي ويژه بدي داخلش!!!
من پيشنهاد ميكنم ابتدا راج ب كار هاي كه ميخواي انجام بدي تحقيق كن كه چ سيستمي ميخوان چون اينجوري مطمعنم صرر ميكني!

تو اين بوجه شما خيلي لپ تاپ هست بايد ببيني كدوم كارت رو را ميندازه
مثلا سيستم عامل مك خوراك تدوين و كاراي گرافيكي هست بايد ببيني نرم افزار هاي كه باهاشون كار ميكني روش اجرا ميشه يا خير ؟؟
از آقا حجت و پیت بال به خاطر پاسخاشون ممنون
حجت جان جلوه های ویژه جزء جدا نشدنی تدوینه دیگه واسه همین میخام لپتاپ تاپی باشه، مک رو نگاه کردم ولی سیستماشون با قیمتایی که دارن پایین تر از این یکی ها هاستن یعنی قیمت بالا، قدرت کم!!!!

HOJ-JAT
14-10-2014, 18:56
ببيند پروفورمنس مك فوق العاده بالاست اگه نرم افزار مورد استفاده نسخه مك داره مطمعن باش كم نمياره
ولي اگر مك دوس نداري همون n550 واسه شما خيلي خوبه msi apache هم خيلي خوبه

ebrahimjan
14-10-2014, 19:54
منبع لپتاپ دوستم !!!!

دوست عزیز مطمئن لنوو 5070 بلک لایت داره از اکثر کسایی که خریدند میگه نداره شما چطور میگی داره؟

turkboy71
14-10-2014, 20:12
یعنی به نظرتون لنوو از ایسوس پایینتره؟

HOJ-JAT
14-10-2014, 20:59
دوست عزیز مطمئن لنوو 5070 بلک لایت داره از اکثر کسایی که خریدند میگه نداره شما چطور میگی داره؟
عرض کردم دوستم n550jk داره
اینم عکس از سایت notebookcheak
اگر کسی خریده و نداشته حتمل مشکل داره حتما باید ببرخ گارانتی

δεςяεт
15-10-2014, 00:23
به نظرم N550 به دلیل داشتن صفحه نمایش با کیفیت تر گزینه بهتری برای شماست.

turkboy71
15-10-2014, 12:07
به نظرم N550 به دلیل داشتن صفحه نمایش با کیفیت تر گزینه بهتری برای شماست.

بنظرتون اینکه هاردش sshd یا ssd نیست,مشکلی نداره?

ll_Security_ll
15-10-2014, 12:13
بنظرتون اینکه هاردش sshd یا ssd نیست,مشکلی نداره?

درسته هارد های ssd از سرعت بالایی برخورد دار هستن ولی لبتاپی مثل 550 با قدرتی که داره اصلا احساس نمیشه . توی خرید بهترین لبتاپ مالتی مدیا ایسوس 550 شک نکن 1مارک معروف جهانی .

δεςяεт
15-10-2014, 18:49
دوست عزیز هارد رو بعدا هم میشه ارتقا داد جای نگرانی نیست.
شما باید ببینید اولویتتون چیه .اگه گرافیک قوی تر و سبک بودن و باریک بودن براتون مهمه من لنوو رو پیشنهاد میکنم .(البته نسخه ارزانترش رو پیشنهاد میکنم چون رم ۸گیگ فعلا کافیه و رم رو هم بعدا میشه ارتقا داد).
اما اگه صفحه نمایش لمسی و IPS براتون مهمتره N550 مناسبتر خواهد بود.

die_in_dark
15-10-2014, 20:33

دوست عزیزم لنوو 5070 بکلایت داره و بکلایتش قرمزه و با 2 قدرت نور - تمام سری y بکلایت دارن عزیز

turkboy71
15-10-2014, 20:52
دوست عزیز هارد رو بعدا هم میشه ارتقا داد جای نگرانی نیست.
شما باید ببینید اولویتتون چیه .اگه گرافیک قوی تر و سبک بودن و باریک بودن براتون مهمه من لنوو رو پیشنهاد میکنم .(البته نسخه ارزانترش رو پیشنهاد میکنم چون رم ۸گیگ فعلا کافیه و رم رو هم بعدا میشه ارتقا داد).
اما اگه صفحه نمایش لمسی و IPS براتون مهمتره N550 مناسبتر خواهد بود.
از همتون ممنونم
اگه از کیفیت ساخت لنوو نمیرسیدم حتما اونو میخریدم,ولی عده ای رفقا منو از کیفیتش میترسونن
راستی کاش سی پی یو لنوو یوگا هم h یا m بود,چون به شدت دوست دارم از لپتاپ به صورت تبلتم ازش استفاده کنم
خوشحال میشم نظرات بقیه رفقا رو هم بدونم

a_bayan
16-10-2014, 00:55
دوست عزیز دستگاه های هایبریدی که هم کارایی تبلت دارن هم لپتاپ از قدرت انچنانی برخوردار نیستن.بهتره همون لپتاپ رو بگیرین.+الان دیگه تبلت خیلی خ.ز شده دیگه تو دست هر بچه ای هستش ولی لپتاپ اینطور نیست...

die_in_dark
16-10-2014, 11:00
از همتون ممنونم
اگه از کیفیت ساخت لنوو نمیرسیدم حتما اونو میخریدم,ولی عده ای رفقا منو از کیفیتش میترسونن
راستی کاش سی پی یو لنوو یوگا هم h یا m بود,چون به شدت دوست دارم از لپتاپ به صورت تبلتم ازش استفاده کنم
خوشحال میشم نظرات بقیه رفقا رو هم بدونم
قیاس سری یوگا با سری وای اصلا درست نیست ، کمی روی تصمیمتان تمرکز کنید و اول محدوده لپتاپ رو مشخص کنید برای انتخاب برند و مدل دستگاه میشه از دوستان اینجا کمک بگیرید
فقط جهت اطلاع بنده خودم یک ماه 5070 لنوو خریدم از با کیفیت ترین لپتاپهایی بوده که داشتم بدون هیچ ایراد کیفی و بهترین قیمت تو رده خودش، مشکل دیسپلی هم ندارم چون برای گیم به ال ای دی سونی وصل میشه و برای وبگردی نیازی به نور و شفافیت خیلی بالا ندارم.

MRG66
16-10-2014, 13:16
منم Y5070 دارم از همه لحاظ عالیه . طراحی جالب و بی نظیر و باظرافت - سیستم سخت افزاری بی رقیب - سیستم صوتی عالی - فقط صفحه نمایشش در حد خوبه و بستگی به نیاز شما داره . من صفحه نمایش IPS براش خریدم که تو ایران هم دارند و خودم راحت عوض کردم و دارم از لپتاپم نهایت :n19: میبرم.

MOSTAFA_ABBASI
16-10-2014, 14:54
سلام دوست عزیز
کیفیت قطعات به کار رفته در ایسوس و کولینگ و صداش و صفحه نمایشش بهتره.
همچنین در مدل بدون لیپ که دیجی می ده هاردشم ۱.۵ هست و از ssd هم پشتیبانی می کنه می تونید بعدا بهش اضافه کنید.
لمسی هم که بیش تر تو محیط مترو بدرد می خوره.
در کل Asus n550jk رو بهتون پیشنهاد می دم.
موفق باشید.

Sent from my HTC One using Tapatalk

δεςяεт
16-10-2014, 15:42
دوست عزیز اگه میخواین تا 3500 هزینه کنید lenovo y5070 رو بردارید،اگه بیشتر میخواهید هزینه کنید Asus n550.برتری های لنوو y5070 نسبت به asus رو که قبلا گفتم .برتری های مدل مذکور ایسوس نسبت به مدل لنوو :کیفیت ساخت،صفحه نمایش لمسی و ips،بدنه آلومینیومی،سیستم صوتی و در کل امکانات بیشتری داره...ضمنا بررسی هردو مدل رو در سایت نوت بوک چک میتونید ببینید و اولویت بندی کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید.

turkboy71
17-10-2014, 19:54
از همه رفقا خیلی خیلی ممنونم، با مشاور هایی که شما بهم دادید به این نتیجه رسیدم که کیفیت لنوو و ایسوس از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن
نظرم رو لنوو هستش ولی به لمسی بودن لپتاپ خیلی خیلی علاقه دارم، موندم:n03:
فقط یه راهنمایی دیگه، تو سایت لنوو زده که y5070 صفحه لمسیش رو هم زده، حتی اولترا اچ دیش رو هم زده، به نظرتون میتونم تو بازار ایران گیرش بیارم؟:n23:

die_in_dark
17-10-2014, 20:04
از همه رفقا خیلی خیلی ممنونم، با مشاور هایی که شما بهم دادید به این نتیجه رسیدم که کیفیت لنوو و ایسوس از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن
نظرم رو لنوو هستش ولی به لمسی بودن لپتاپ خیلی خیلی علاقه دارم، موندم:n03:
فقط یه راهنمایی دیگه، تو سایت لنوو زده که y5070 صفحه لمسیش رو هم زده، حتی اولترا اچ دیش رو هم زده، به نظرتون میتونم تو بازار ایران گیرش بیارم؟:n23:
دوست عزیز اگر اختلاف کارتهای گرافیک این دو لپتاپ برات مهم نیست و با هزینه هم مشکلی نداری با این حال که خودم لنوو دارم، به شما خرید ایسوس رو پیشنهاد میدم
مخصوصا با لیپ موشن که صفایی داره

MOSTAFA_ABBASI
17-10-2014, 20:40
پس به نظر من همین ایسوس رو بگیر تو بعضی جاها لمسش خیلی به کار میاد.
راستی خودم ان ۵۵۰ دارم سوالی داشتی در خدمتم.

Sent from my HTC One using Tapatalk