ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت در مورد یک تغییر رشته بزرگ...

fibonacci
13-10-2014, 23:11
..........

aghazadeh_hastam
13-10-2014, 23:17
حیفه ترم 11 ول کنی . نقدو ول کنی بچسبی به نسیه . بعد از اتمام این میتونی دوباره کنکور بدی

paranoid_android
13-10-2014, 23:17
والا من جای شما باشم بجای اینکه انصراف بدم، همین رشته خودمو میخونم.. ولی با حداکثر قدرت.. تا دکترا.. با توجه به اینکه درستون خوبه میتونید برای مقاطع بالا به فکر بورس و رفتن از ایران هم باشید.. پول همه زندگی نیست واقعا، حتی تو این شرایط بد اقتصادی مملکت!

fibonacci
14-10-2014, 00:28
حیفه ترم 11 ول کنی . نقدو ول کنی بچسبی به نسیه . بعد از اتمام این میتونی دوباره کنکور بدی

سلام اره واقعا این مدرک حیفه آدم بی خیالش بشه...
ولی خوب از اون طرف به جز پرستیژش به چه دردم میخوره وقتی دندانپزشک بشم.اگرم نشم این درآمد 3-4 (بعد چند سال تازه) اصلا برا منی که الان در حد خرید دوچرخه هم نیستم چکار میتونه بکنه.
بعد تموم کردن این با فرض این که ترمی 2 تومن رو با هر بدبختی جور کنم ، دو سه سال عقب میفتم.زندگی رو هوا!بعدش مهندسی مواد خیلی مهم نیست برام داشتنش.وقتی دندونپزشک باشم. (این که توی رزومه خیلی اسم سنگین و مثبتیه شکی توش نیست ولی خوب فکر میکنم به قیمت سه سال عقب موندن نمیارزه :( )
هنوزم تمومش میکردید و بعدش کنکور میدادین شما؟:n16:

والا من جای شما باشم بجای اینکه انصراف بدم، همین رشته خودمو میخونم.. ولی با حداکثر قدرت.. تا دکترا.. با توجه به اینکه درستون خوبه میتونید برای مقاطع بالا به فکر بورس و رفتن از ایران هم باشید.. پول همه زندگی نیست واقعا، حتی تو این شرایط بد اقتصادی مملکت!

حرف شما کاملا درسته.من به راحتی میتونم برای دکتری بورس بگیرم اونم متاهلیشم هست حتی... ولی خوب با توجه به خونوادم رفتن واقعا اخرین راه منه... خیلی سخته رفتن برام.
حالا در مورد دکترای تخصصی رشته خودم نکته اینجاست از الان تا دکتری من حداقل 7 سال تمام وقت لازم داره.7 سال بعد این موقع دکترای تخصصی خیلی سنگین و با دانش دارم ، سربازی نرفتم.برم ، و بعدش باید به فکر استخدام های هیات علمی ها باشم.اون موقع با تدریس و کار تحقیقاتی توی چند تا اکادمی بازم درامدم فکر نکنم بیشتر از 7-8 شه.این رقم خوبیه ولی باید اینم در نظر گرفت سختیش خیلیه و خیلی هم از نظر زمانی خوبه.
حالا دندان 6 سال هست.طرحش درامد داره.... سربازیش بهتره... و... درامدش هم به راحتی میرسه به این مقدار.با توجه به رابطه خوب من با تحصیل قطعا تخصص هاشم برای من گزینه است...
با این اوصاف بازم شما همین رشته رو ادامه میدادین؟:n16:
.
.
منی که به خاطر فشار عصبی که به خودم برای رسیدن به شریف از بدترین مناطق اموزشی ایران وارد کردم از 18 سالگی ریزش مو گرفتم!میگرن دارم! خوب من انتظار دارم از زندگی دیگه.انتظار دارم یک زندگی نرمال و راحت داشته باشم... من حداقل انتظار دارم نصف مرض هایی که به جان خریدم منیجه بگیرم...

fibonacci
14-10-2014, 00:29
اخ اخ اخ چرا گفتم ترم 11م!:n04:
ترم 9ام من!

shaden parsa
14-10-2014, 01:49
فکر کنم شمارو می شناسم چون یکی از بچه هایه دانشگاه داشت شنبه همین حرفارو بم می زد و اگه اینطوریه :n06: همون موقه گفتم الانم می گم لازم نیست حالا انقدر سریع واسه آینده تصمیم بگیری بمون این یه ترم دیگه رو هم تموم کن بعد هر کاری خواستی بکن بعدشم من به دوستمم گفتم فامیلمون دندون خوند آزاد با پول باباش الان کار داره ولی راضی نیست یکی دیگشون یه زمانی که هیشکی نمی رفت میکروبیولوژی رفت خوند الان استاده :n26: در مورد پول چون مهندسی هم خوندی فقط MBA قبولیشم واست از دندون راحت تره و البته زودتر به درآمد می رسه و باور کن درآمدش اونقدر هم کمتر نیست به زحمت کمترش می ارزه دندون بعد ۱۰ سال تقریبا بی سابقه محسوب می شی ولی MBA بعد ۱۰ سال به همجا رسیدی

fibonacci
14-10-2014, 02:47
فکر کنم شمارو می شناسم چون یکی از بچه هایه دانشگاه داشت شنبه همین حرفارو بم می زد و اگه اینطوریه :n06: همون موقه گفتم الانم می گم لازم نیست حالا انقدر سریع واسه آینده تصمیم بگیری بمون این یه ترم دیگه رو هم تموم کن بعد هر کاری خواستی بکن بعدشم من به دوستمم گفتم فامیلمون دندون خوند آزاد با پول باباش الان کار داره ولی راضی نیست یکی دیگشون یه زمانی که هیشکی نمی رفت میکروبیولوژی رفت خوند الان استاده :n26: در مورد پول چون مهندسی هم خوندی فقط MBA قبولیشم واست از دندون راحت تره و البته زودتر به درآمد می رسه و باور کن درآمدش اونقدر هم کمتر نیست به زحمت کمترش می ارزه دندون بعد ۱۰ سال تقریبا بی سابقه محسوب می شی ولی MBA بعد ۱۰ سال به همجا رسیدی

سلام.اولش یکم فکر کردم که کی میتونید باشید... بعد یادم افتاد من شنبه کلاس ندارم پس فکر کنم اشتباه گرفتین!البته با این که بچه ها ببینن هم مشکلی ندارما دوستام میدونن و...
تهرانین شما؟
اره ام بی ای با 10 سال سابقه زیاد دغدغه مالی نداره... ولی 10+ 5 (2 سربازی-2 ارشد-1 کنکور) هست...
هرچند درامد میانگینشم بالا نیست...
بعدش ام بی ای شریف اوردن پوست ادمو میکنه حداقل منو!رقیبهای اون رشته برای اون دانشکده واقعا ادمای خاص و نابغه ای هستن... هرچند فکر میکنم بتونم مساله اصلی موقعیتشه که زیادی ناثابته...(مدیر هایی هستن که درامد هیچ پزشکی بهشون نمیرسه و اتفاقا چنتا از استاد های ام بی ای شریف هم همینطورن ولی خوب اصلا معلوم نیست منم اونطور بشم) و با توجه به وضعیتم من insurance ندارم و حق اشتباه ندارم...و شروع خوبی هم نیاز دارم...
توی این گزینه: 10 + 5 = یک ام بی ای با تجربه!
استاد دانشگاه شدن برای من کار سختی به هیچ وجه نیست ولی مساله اینه که راضی کننده نیست.
توی دندان هم مدارج عالی هست و استادی هست... مثلا تعداد جراح فک و صورت ک سالیانه پذیرش میشه تو ایران خیلی رقم کمیه... دندان درسته از نظر علمی دربرابر رشته های مهندسی حرفی برای گفتن نداره ولی اونم توی کلاس خودش از همه نظر جا برای پیشرفت داره...طبق اماری که من از چندین دندانپزشک و یدونه صاحب درمانگاه گرفتم درامد یک فارغ التحصیل دولتی 20 میتونه باشه بدون دوشواری.برای شروع 10 هم خیلی رقم خوبیه... چیزی که تقریبا مطمئنم از نظر مالی خیلی با برنامه من مچ هست اون رشته... وگرنه رشته خودم هم خیلی دوست دارم و از نظر علمی بسیار بسیار سنگین و پرباره...
توی این گزینه 6 + 4 (2 سربازی 2 طرح!) = یک دندانپزشک (صفر کیلومتر نیست چون 4 سال دومو کار کرده ولی درامدش کم بوده...این کم یعنی "یک و نیم"! برای خیلی از مهندسا همینم خوب حساب میشه :|)
.
.
.

این که من خیلی زیاده گویی میکنم به خاطر اینه که دوستان رو با دودوتا 4 تا های ذهنم اشنا کنم اگه سوتی یا اشکالی توش هست و کسی بفهمه لطف کنه بگه...
ترک کردن این رشته قشنگ ، دوستام ، دانشگاه دوست داشتنی و گردن کلفتم! همشون سخته اصلا اینطوری نیست که بخوام از این فرار کنم چون سختیاشو کشیدم الان اخرشم! ولی میخوام قبل این که دیر بشه این مساله درامد رو روشن کنم...
س

shaden parsa
14-10-2014, 17:31
بله تهرانم ولی یکی از دوستام پوست منو کند انقدر گفت پزشکی البته اون فرقی واسش نداره چی باشه (یک سال پیش به من گفت بیا از حالا بخونیم دکتر شیم :n19:می خواستم خفش کنم البته اون به بین الملل هم راضیه) اون یه ساله کنکور رو بیخیال شو چون mba رو اگه از همین الان بخونی قبولی ولی نه فقط وضعیت شغلش وضعیت واحداشم نامشخص شده :n27: شما برو این ترم رو کامل بشین سر کلاسه ترمایه بالایه دندون و کلا با شون رفیق شو و از استادا و دانشجوهاشون که الان تو کارن بپرس اینو چند سال پیش یکی از مشاورایه کنکور گفت(آقایه نیکخو اگه بشناسیدشون) بیشتر از این نمی دونم من خودم هم تو انتخاب رشته موندم احتمالا پستمو دیدی:n18:

fibonacci
14-10-2014, 19:19
بله تهرانم ولی یکی از دوستام پوست منو کند انقدر گفت پزشکی البته اون فرقی واسش نداره چی باشه (یک سال پیش به من گفت بیا از حالا بخونیم دکتر شیم :n19:می خواستم خفش کنم البته اون به بین الملل هم راضیه) اون یه ساله کنکور رو بیخیال شو چون mba رو اگه از همین الان بخونی قبولی ولی نه فقط وضعیت شغلش وضعیت واحداشم نامشخص شده :n27: شما برو این ترم رو کامل بشین سر کلاسه ترمایه بالایه دندون و کلا با شون رفیق شو و از استادا و دانشجوهاشون که الان تو کارن بپرس اینو چند سال پیش یکی از مشاورایه کنکور گفت(آقایه نیکخو اگه بشناسیدشون) بیشتر از این نمی دونم من خودم هم تو انتخاب رشته موندم احتمالا پستمو دیدی:n18:

خوب من دانشگاه تهران نیستم :n16:
والا قبولی ام بی ای هم معظلی نیست قبول میشم ولی خیلی خیلی سخت تر از کنکور سراسریه برام... اینم مهم نیست.
مهم اون آیندشه که میتونه اصلا جالب نباشه... یعنی امکان این که خوب باشه خیلی زیاد نیست.درحالی که (حالا من همه چی رو با دندون مقایسه میکنم) مینیمم وضعیت یک دندانپزشک فارغ التحصیل معتبر ، از یک مهندس خیلی خوب بهتره... مشکل من همینه!
برای من سر این دوسه راهی درآمدش حرف اول رو میزنه.به همه این رشته ها علاقه خوبی دارم.:n16:

shaden parsa
16-10-2014, 00:16
خدا وکیلی کنکور mba از سراسری سختر نیست :n06: در مورد بقیه مهندسی ها نمی دونم ولی من به شخصه مهندس نرم افزاری رو دیدم که ماهی حقوق نمی گرفت ولی در سال حدود ۲۰۰-۳۰۰ تومن در آمد داشت البته نه فقط واسه یه سال تقریبا همیشه خدا همینه :n04: بدون سرمایه شروع کرد الانم واسه خودش کار می کنه :n02: اینم مهندس خیلی خوب:n06: به هر حال امیدوارم موفق بشید:n26:

fibonacci
23-10-2014, 14:19
خدا وکیلی کنکور mba از سراسری سختر نیست :n06: در مورد بقیه مهندسی ها نمی دونم ولی من به شخصه مهندس نرم افزاری رو دیدم که ماهی حقوق نمی گرفت ولی در سال حدود ۲۰۰-۳۰۰ تومن در آمد داشت البته نه فقط واسه یه سال تقریبا همیشه خدا همینه :n04: بدون سرمایه شروع کرد الانم واسه خودش کار می کنه :n02: اینم مهندس خیلی خوب:n06: به هر حال امیدوارم موفق بشید:n26:

البته من دانشگاه تاپ قبول شدن این دوتارو مقایسه کردم و با توجه به این که به صورت پیش فرض درسای سراسری رو به جز ادبیات و دین بالای 80 هستم گفتم.خوب کارم با سراسری خیلی راحت تره دیگه...
درد من اینه که برای مهندسی خیلی زیر سواله خوب دراوردن ولی برای دندونپزشکی یک درصد اطمینان خیلی بالایی داره و خیلی زیر سوال نیست به نسبت...

fibonacci
30-11-2014, 05:29
آپ :(
...........