ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایت 2 ویندوز بر روی یک دی وی دی

fariborz.j
13-10-2014, 04:23
میخوام 2تا ویندوز 64 و32 بیت رو تو ی دی وی دی بریزم
میخواستم بدونم چطوری و با چهبرنامه یا ترفندی میشه هنگامی ک سی دی ویندوز رو میذارم تو دی وی دیرایتر برای نصب ویندوز ، خودش ی سوال بپرسه که کدوم ویندوز رو میخوای نصب کنم 64بیتی یا 32 و بعد از انتخاب اون ویندوز رو برام نصب کنه.

وسوال دومم اینکه با کدوم نرم افزار حجم 2 تا ویندوز رو کم کنم ک تویه دیوی دی جا شه
خلاصه می خوام ی دی وی دی رایت کنم ک 2تا ویندوز64 و32 بیتی توش باشهو بعدا ک خواستم ویندوزها رو نصب کنم به راحتی نصب شه و به مشکل نخورم .هر کس هرچی میدونه ک تو این زمینه میتونه بهم کمک کنه و مفیده ، بگه

ی سوال دیگه هم دارم و اونم اینکه تو بعضی از ویندوز ها دیدم کهخودشون مستقیما بعد از انتخاب نصب میشن و نیازی نیس ک هی گزینه ها ی متعدد نصب رو انتخاب و دستی نصب کنی، وخودش براتبصورت اتوماتیک نصب میکنه.
اسماین نرم افزار چیه و چطوری میشه باهاش کار کرد؟

Ali_RNT
13-10-2014, 06:43
سلام دوست عزیز.ابتدا دی وی دی ۳۲ بیت رو بذارید.در پوشه sources در دی وی دی فایل install.wim رو به هارد کپی کنید.مثلا درایو c پوشه ی 32b

به یه پوشه ی مشخص کپی کنید.بعد همین کار رو با ۶۴ بیت بکنید.سپس در منوی استارت run رو باز کنید و بنویسید cmd و اینتر رو بزنید.سپس فرمان زیر رو وارد کنید و اینتر رو بزنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به جای نوشته قرمز مسیر فایل و به جای نوشته سبز اسمی که موقع نصب میاد.مثلا Windows 7 Ultimate 32 bit.

همین کار رو برای ۶۴ بیت بکنید.

حالا با یه نرم افزار مثل UltraISO یکی از دیوی دی ها (مهم نیست مثلا ۳۲ بیت) رو بذارین و از اون یه فایل ایزو ایجاد کنید.برنامه رو ببندید و فایل ایجاد شده رو باز کنید و وارد پوشه ی sources بشید و install.wim رو پاک کنید.

حالا فایل ninstall.wim در درایو c رو داخل برنامه بکشید تا به پوشه ی sources کپی بشه.بعد روش راست کلیک کنید و rename رو انتخاب و اسمشو به install.wim تغییر بدید.سپس فایل رو ذخیره کنید.از این پس میتونید این فایل رو رایت کنید.!!!

fariborz.j
16-10-2014, 19:40
سلام دوست عزیز.ابتدا دی وی دی ۳۲ بیت رو بذارید.در پوشه sources در دی وی دی فایل install.wim رو به هارد کپی کنید.مثلا درایو c پوشه ی 32b

به یه پوشه ی مشخص کپی کنید.بعد همین کار رو با ۶۴ بیت بکنید.سپس در منوی استارت run رو باز کنید و بنویسید cmd و اینتر رو بزنید.سپس فرمان زیر رو وارد کنید و اینتر رو بزنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به جای نوشته قرمز مسیر فایل و به جای نوشته سبز اسمی که موقع نصب میاد.مثلا Windows 7 Ultimate 32 bit.

همین کار رو برای ۶۴ بیت بکنید.

حالا با یه نرم افزار مثل UltraISO یکی از دیوی دی ها (مهم نیست مثلا ۳۲ بیت) رو بذارین و از اون یه فایل ایزو ایجاد کنید.برنامه رو ببندید و فایل ایجاد شده رو باز کنید و وارد پوشه ی sources بشید و install.wim رو پاک کنید.

حالا فایل ninstall.wim در درایو c رو داخل برنامه بکشید تا به پوشه ی sources کپی بشه.بعد روش راست کلیک کنید و rename رو انتخاب و اسمشو به install.wim تغییر بدید.سپس فایل رو ذخیره کنید.از این پس میتونید این فایل رو رایت کنید.!!!

دوست عزیزم چن تا سوال برام پیش اومد :

1- منظورت از پوشه 32 بیت چیه ؟ من خودم ایجادش باید بکنم یا وجود داره

2- در مورد ایجاد فایل ایزو توضیح بدین و اینکه میشه با برنامه کلن ایجاش کرد یا خیر

3- بعد این مراحل حالا میشه هر دوتا ویندوز رو رو ی دیویدی رایت کنم ، سوال رو هنگام نصب می پرسه ؟

Ali_RNT
16-10-2014, 20:19
ببخشید که توضیحات گنگ بود.اگه تونستم راه آسون تری پیدا میکنم یا فیلمشو میذارم...

fariborz.j
16-10-2014, 23:29
خواهش میکنم دوست گرامی

اگه زحمتی نشه و فیلمشو بذاری عالی میشه

fariborz.j
21-10-2014, 00:34
ببخشید که توضیحات گنگ بود.اگه تونستم راه آسون تری پیدا میکنم یا فیلمشو میذارم...

دوست عزیز پس چی شد؟

کسی نیست راه نمایی کنه؟؟