مشاهده نسخه کامل
: مشکل پیغام کارت گرافیک
ali65509
12-10-2014, 20:30
سلام
برای من مشکلی بوجود امده اینکه گاهی اوقات در حین کار کردن با کامپیوتر صفحه مانیتور سیاه میشه و بعدش که روشن میشه با پیغام زیر مواجه میشم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من گفتند چون گرافیکت و بایوست اپدیت نیس این مشکل بوجود میاد.بایوس را اپدیت کردم بعدش که درایور گرافیک آپدیت کردم اصلا ویندوز بالا نمیاد و روی لوگوی ویندوز گیر می کنه..
ali65509
13-10-2014, 18:55
کسی هست راهنمایی فرماید
سلام
برای من مشکلی بوجود امده اینکه گاهی اوقات در حین کار کردن با کامپیوتر صفحه مانیتور سیاه میشه و بعدش که روشن میشه با پیغام زیر مواجه میشم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من گفتند چون گرافیکت و بایوست اپدیت نیس این مشکل بوجود میاد.بایوس را اپدیت کردم بعدش که درایور گرافیک آپدیت کردم اصلا ویندوز بالا نمیاد و روی لوگوی ویندوز گیر می کنه..
درایور گرافیک رو از سیف مود پاک کنید تا بتونید وارد ویندوز بشید
وقتی وارد شدید با ورژن های مختلف درایور هم جدید و هم قدیمی تست کنید درست نشد قابلیت uac و Aero peek رو حتما غیرفعال کنید و یک دور به روش have disk درایور رو بشناسونید درنهایت باید با یک کارت دیگه سیستم رو تست کنید
بهتره از سلامت ویندوز هم مطمئن بشید درصورت لزوم بهتره ویندوز هم تعویض بشه
ali65509
14-10-2014, 00:06
ممنون عزیز فقط اینو نفهمیدم اینجا که گفتید یک دور به روش have disk درایور رو بشناسونید میشه بیشتر توضیح بدید.
ممنون عزیز فقط اینو نفهمیدم اینجا که گفتید یک دور به روش have disk درایور رو بشناسونید میشه بیشتر توضیح بدید.
درایور گرافیک رو که نصب کردید برید تو دیوایس مینیجر روی درایور راست کلیک کرده و آپدیت بزنید و آپدیت رو به روش دستی و have disk انتخاب کنید مسیر رو هم مسیری که درایور نصب شده بدید یک فایل با پسوند inf. است اون رو انتخاب میکنید و ok کنید سپس ریست کنید سیستم رو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.