مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره safe ramove کردن هارد اکسترنال وسترن
GHAGHALEELEE
12-10-2014, 18:38
سلام
من دو روزی هست که وقتی با برنامه wd quick view هارد رو safe remove میکنم هارد remove میشه ولی چراغ داخل هارد روشن میمونه و خوب مجبور میشم برای خاموش شدن کامل هارد اداپتور رو از برق بکشم.میخواستم ببینم این مدل خاموش کردن مشکلی برای هارد ایجاد میکنه؟ (مدل هاردم wd my book 3t هست)
:n16:
ata.royalfalcon
12-10-2014, 19:16
سلام
من دو روزی هست که وقتی با برنامه wd quick view هارد رو safe remove میکنم هارد remove میشه ولی چراغ داخل هارد روشن میمونه و خوب مجبور میشم برای خاموش شدن کامل هارد اداپتور رو از برق بکشم.میخواستم ببینم این مدل خاموش کردن مشکلی برای هارد ایجاد میکنه؟ (مدل هاردم wd my book 3t هست)
:n16:
سلام .
پس از Safely remove کردن از طریق WD Quick View ، هارد اکسترنال باید خاموش شود . پیشنهاد میکنم کل برنامه های مرتبط با هارد اکسترنال را uninstall و با برنامه های مناسب Clean registry انجام دهید و سپس مجدداً نصب کنید. همچنین مطمئن باشید که ویندوز بدرستی کار میکند و مشکل خاصی نداشته باشد (برای اطمینان روی یک سیستم دیگر هم تست کنید) .
چنین مشکلی هم برای بعضی از هارد های اکسترنال پرتابل وسترن دیجیتال هم دیده شده که Firmware جدیدی برای فیکس این مسئله ارائه کرده . گرچه مدلی که شما دارید آداپتوری هست ولی اگر روش گقته شده در بالا ، مشکل را برطرف نکرد پیشنهاد میکنم با رعایت نکات ایمنی و احتیاطی طبق مراحل گفته شده در سایت ، Firmware را به آخرین ورژن موجود آپدیت کنید.
میخواستم ببینم این مدل خاموش کردن مشکلی برای هارد ایجاد میکنه؟
ممکنه مشکلی ایجاد نشه ولی در SMART هارد دیسک ، مقدار ثبت شده در Unsafe Shutdown Count هر بار بيشتر خواهد شد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.