مشاهده نسخه کامل
: تشخیص لپ تاپ اصل و ریفربیش؟!!
arYa2550
12-10-2014, 11:11
سلام
در تاپیک قبلی دوستان درباره خرید راهنمایی کردن و بنده هم به نتیجه رسیدم، ولی یه سایتی رو دیدم که لپ تاپ ریفربیش میفروشه با قیمت کم در حالی که میگه همون رو به مغازه دار هم داده که بعنوان آک میده دست مشتری!!!
چه راه حلی داره که موقع خرید بشه تشخیص داد لپ تاپ واقعا آک اصل هست یا ریفربیش شده؟؟؟
اگه قراره مغازه دار ریفربیش بهم بندازه یه دست دوم تمیز بگیرم که بهتره!!؟
راستی نظرتون در مورد لپ تاپ دست دوم چیه؟
سلام
معمولا سايتهاي توليد كننده لپ تاپ بخشي دارند و شما شماره سريال رو ميزنيد مشخص ميشه كه رفرشي هست يا خير؟؟
مدل مد نظر چيست؟؟
arYa2550
12-10-2014, 15:49
سلام
معمولا سايتهاي توليد كننده لپ تاپ بخشي دارند و شما شماره سريال رو ميزنيد مشخص ميشه كه رفرشي هست يا خير؟؟
مدل مد نظر چيست؟؟
سلام
موقع خرید که به سایت دسترسی نداریم که بشه چک کرد!
قصد خرید ایسوز x550L دارم، میشه از نمایندگی سازگار گرفت ولی یه فروشگاهی هست شابد بخوام از اون قسطی بگیرم واسه همین این مورد واسم مهمه
راستی ایسوز بغییر از سازگار نمایندگی دیگه ای داره که گارانتی کنه؟
faraname
12-10-2014, 15:52
بله محصولات ایسوس با گارانتی آوات هم در دسترس هس. ایسوس با گارانتی سریر هم داریم
سلام
موقع خرید که به سایت دسترسی نداریم که بشه چک کرد!
قصد خرید ایسوز x550L دارم، میشه از نمایندگی سازگار گرفت ولی یه فروشگاهی هست شابد بخوام از اون قسطی بگیرم واسه همین این مورد واسم مهمه
راستی ایسوز بغییر از سازگار نمایندگی دیگه ای داره که گارانتی کنه؟
خوب يكي رو بزار پشت نت تو خونه شماره رو بفرس براش تا چك كنه
يم پيشنهاد دوستانه سري ايكس خرابي هاش بالاست من جاي شما بودم تجديد نظر ميكردم
بخش مشكلات همين فروم را ببيند تا حالا ٦-٥ مورد بوده
arYa2550
12-10-2014, 19:19
خوب يكي رو بزار پشت نت تو خونه شماره رو بفرس براش تا چك كنه
يم پيشنهاد دوستانه سري ايكس خرابي هاش بالاست من جاي شما بودم تجديد نظر ميكردم
بخش مشكلات همين فروم را ببيند تا حالا ٦-٥ مورد بوده
ای بابا! من خیر سرم کلی تحقیق کردم میگفتن مشکل نداره! :n04:
مشکلاتش چی بوده؟
با این شرایط شما چی پیشنهاد میدید؟ (واسه استفاده مولتی مدیا و وب و آفیس و اتوکد 10-12 ساعت در روز)
گزینه های اولیه خودم
asus x550L
asus x552LD
lenovo e531 core i5
هر سه در یک رنج قیمت هستن
asus k550 core i5 هم دو تومنه گویا همچنین lenovo z510
دل میگه همین e531 core i3 رو بگیر 1.500 هم بیشتر نیست
arYa2550
12-10-2014, 19:21
بله محصولات ایسوس با گارانتی آوات هم در دسترس هس. ایسوس با گارانتی سریر هم داریم
ممنون دوست عزیز کدوم یکی از اینا بهتره؟ قیمت سایتها رو که نگاه کردم ارزونترین گارانتی سازگار هست، یکی دیگه هم بود بنام هماهنگ
ای بابا! من خیر سرم کلی تحقیق کردم میگفتن مشکل نداره! :n04:
مشکلاتش چی بوده؟
بعد از دو سه ماه یکی از سخت افزارهاش از کار میافته
مشکل وب کم لب تاب ASUS X550 در ویندوز 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کمکم کنید ترو خدا .... کمک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صدای هارد دیسک Asus X550 DL-A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل بلوتوث asus x551c ca لطفا سریییییییییییییییییییییع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل چندبار روشن شدن!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا مشکلات این مدل بسیار زیاد هست
ترجیحا از سری k بگیرید بهتره..
arYa2550
12-10-2014, 20:43
بعد از دو سه ماه یکی از سخت افزارهاش از کار میافته
مشکل وب کم لب تاب ASUS X550 در ویندوز 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کمکم کنید ترو خدا .... کمک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صدای هارد دیسک Asus X550 DL-A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل بلوتوث asus x551c ca لطفا سریییییییییییییییییییییع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل چندبار روشن شدن!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا مشکلات این مدل بسیار زیاد هست
ترجیحا از سری k بگیرید بهتره..
مرسی حجت جان، شما که تخصص داری میشه بگید کدوم برند و مدل کمترین خرابی رو داشته؟ خصوصا واسه استفاده من
بقیه تاپیکهای مشکلات رو هم خوندم بیشترشون ایسوز بود! نمیدونم بخاطر پرفروش بودنه یا واقعا مشکلاتش زیاده؟!
یه عکس هم دیدم که باعث شد بیشتر به فکر فرو برم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه میگن براق بهتره ولی اگه اینجوریه بنظرم مات بهتره!
با این شرایط بنظرتون lenovo e531 گزینه خوبیه یا نه؟
i5/4gb/hdd 500/vga 720m
قیمت 1.800
یا ایسوز k550 LD
i5/6gh/hdd 750/vga 820m
قیمت 2.000
ایسوس داره زیاد لپ تاپ میزه شده مثل پراید همینطوری پشت سر هم مدل جدید ..خوب اخرشم هم میشه این!!!!
البته سری x خیلی زیاد هست
در مورد مات و براق هم اگر پنل شما ips باشه(که تو این بودجه فک نکنم باشه)براق بگیرید مشکلی نیست.... ولی در نظر داشته باشید که لپتاپ یک وسیله قابل حمله اگر نور پنجره توش اقتاد جاتو عوض میکنی رفع میشه...کلا این مساله جیز انچنان مهمی نیست که بخاطرش بخوای یک مدل را کنار بزنی یا مدل دیگر را بخری..
در مورد اون دو مدل هم من واقعا نظری ندارم چون کار نکردم باهاشون از دوستانی که داشتن باید بپرسی تو کلوپ برندها برو اونجا هست تو دیجی کالا هم دوستان میان نظز میزارن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.