ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره محافظ برق

971971
12-10-2014, 10:37
سلام
من یک محافظ برق تولرانس مخصوص یخچال دارم(مدلش شبیه سیمهای رابط است)، میخواستم بپرسم که میتوانم از آن برای تلویزیون و کامپیوتر هم استفاده کنم یا نه و با توجه به اینکه کار این محافظ فقط قطع و وصل برق است، اگر این محافظ را در ورودی برق منزل قرار دهم آیا مشکلی پیش می آید یا نه؟
یک ترانس اتوماتیک هم دارم که یک مشکل دارد آن هم این است که بعضا یک لحظه برق را قطع میکند و دوباره وصل میکند، به نظرتان مشکلش از کدام قسمت است؟(من فکر میکنم از رله باشد)
mmf66
12-10-2014, 11:21
تفاوت محافظ یخچال و کامپیوتر بیشتر در زمان وصل شدن و توان خروجی میباشد ولی مشکلی نداره شما میتونی محافظ یخچال رو برای کامپیوتر هم استفاده کنی ولی بهتره مخصوص خودش باشه
هیچ وقت محافظ رو در ورودی برق منزل قرار ندهید چون محافظ کامپیوتر نهایت برای 1000 وات ساخته شده ولی مصرف برق خونه شما ممکنه با بالای 3000 یا 4000 وات هم برسه که باعث سوختن و آتش گرفتن محافظ میشه
همچنین محافظ کامپیوتر برای وسیله های دیگر مثل اتو و جاروبرقی و لباسشویی و هر وسیله ای که مصرف بالا داره نباید استفاده بشه وگرنه میسوزه اونا بهتره مستقیم به برق شهر وصل بشن و بعد از استفاده دوشاخ رو خارج کنید
کلا

971971
12-10-2014, 11:47
مرسی، یک محافظ معمولی یک فریزر، دو یخچال، یک تلویزیون، یک رسیور، یک لپ تاپ، یک پی سی و یک مودم وایرلس را میتواند ساپورت کند؟ در مدار محافظ یک رله وجود دارد که جریان از آن میگذرد، آیا منظور شما این است که این رله توانایی انتقال جریان زیاد را ندارد؟ با عوض کردن آن با رله قویتر آیا مشکل حل میشود؟

mmf66
12-10-2014, 13:17
دوست عزیز شما محافظ که میخری روش نوشته مثلا 1000 وات یعنی بیشتر از این ساپورت نمیکنه شما یه اتو 2000 واتی بزن بهش تمام خازن هاش آب میشه و میسوزه
شما بهتره برای دو یخچال و یک فریزر دو محافظ مخصوص یخچال استاندارد تهیه کنید و اونی که پر مصرف تره رو به یکی بزنید و دو تای دیگه رو به اون یکی بازم بستگی به نوع و جنس و قدرت محافظها داره که با هم فرق میکنه اگه محافظ خوب و وات و آمپر بالا باشه همون یکی هم جواب میده

برای تی وی ورسیو.. هم یک محافظ کامپیوتر بگیرید برای پی سی و مودم هم یک محافظ جدا بگیرید لپ تاب هم به هر کدوم خواستید میتونید بزنید

در خرید محافظ هم سعی کنید جنس استاندارد و خوب بگیرید که معمولا حدود 20 تا 30 هزار تومان قیمت دارند

mmf66
12-10-2014, 13:27
پیشنهاد میکنم برای یخچال ها و فریزها دو تا ازی این مدل بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو تا از این مدل هم برای کامپیوتر و تی وی و غیره بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم از همین مارک چند تا بری خودم و دیگران گرفتم خیلی عالی بوده

971971
12-10-2014, 17:05
دوست عزیز شما محافظ که میخری روش نوشته مثلا 1000 وات یعنی بیشتر از این ساپورت نمیکنه شما یه اتو 2000 واتی بزن بهش تمام خازن هاش آب میشه و میسوزه
شما بهتره برای دو یخچال و یک فریزر دو محافظ مخصوص یخچال استاندارد تهیه کنید و اونی که پر مصرف تره رو به یکی بزنید و دو تای دیگه رو به اون یکی بازم بستگی به نوع و جنس و قدرت محافظها داره که با هم فرق میکنه اگه محافظ خوب و وات و آمپر بالا باشه همون یکی هم جواب میده

برای تی وی ورسیو.. هم یک محافظ کامپیوتر بگیرید برای پی سی و مودم هم یک محافظ جدا بگیرید لپ تاب هم به هر کدوم خواستید میتونید بزنید

در خرید محافظ هم سعی کنید جنس استاندارد و خوب بگیرید که معمولا حدود 20 تا 30 هزار تومان قیمت دارند
ممنون از پاسخ شما، ولی تا جاییکه من میدانم مدار محافظ فقظ کار قطع و وصل کردن رله با توجه به مقدار ولتاژ ورودی را انجام میدهد و جریان مصرفی دستگاهها فقط از رله عبور میکند و اگر مشکلی پیش بیاید باید برای رله پیش بیاید، محافظی که من دارم 6 جای پریز دارد ولی درباره وات چیزی ننوشته است، با این حساب اگر ترانس اتوماتیکم را تعمیر کنم کم هزینه تر و مطمئن تر خواهد بود.

New Ray
12-10-2014, 21:22
ممنون از پاسخ شما، ولی تا جاییکه من میدانم مدار محافظ فقظ کار قطع و وصل کردن رله با توجه به مقدار ولتاژ ورودی را انجام میدهد و جریان مصرفی دستگاهها فقط از رله عبور میکند و اگر مشکلی پیش بیاید باید برای رله پیش بیاید، محافظی که من دارم 6 جای پریز دارد ولی درباره وات چیزی ننوشته است، با این حساب اگر ترانس اتوماتیکم را تعمیر کنم کم هزینه تر و مطمئن تر خواهد بود.

معمولا یا توان رو مینویسن یا جریان رو. برای کل منزل حداقل بالای 5000 وات یا 30 آمپر نیاز دارین ولی ترجیحا استفاده نکنین و برای هر کدوم جدا بذارین.
میتونین یک محافظ 30 آمپر بذارین برای هر سه تا یخچال فکر کنم جواب میده، فقط به فروشنده بگین 30-40 آمپر مرغوب برای سه تا یخچال. برای تمام لوازم صوتی تصویری هم میتونید یک مدل معمولی 2000 وات یا 10 آمپر بذارید که تایم شروع کمی دارند.

اتو ترانس هم اگه تعمیر بشه خوبه.

971971
17-10-2014, 12:20
رله ترانس را باز کردم و سمباده زدم(بعضی از قسمتها سیاه شده بودند) و کامپیوتر و لپ تاپ را به آن وصل کردم، از تلویزیون و ----- هم یک سیم کشیدم به محافظ یخچال و فعلا ظاهرا مشکلی وجود ندارد.