ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با آپدیت های AMD در لپ تاپ HP 6170se و سوییچ بین دو کارت گرافیک

Kamyar_AnathemA
12-10-2014, 01:34
سلام
من ۲-۳ سالی هست که HP 6170se دارم
این آپدیت های جدید درایور گرافیک AMD یه جوریه که نمیشه براش مشخص کرد که بازی رو با AMD اجرا کنه

قبلنا یه آپدیت بود که میرفتی داخل Catalyst و مشخص میکردی که چیکار کنه . اما الان نمیشه
ویندوز ۸.۱ دارم
الان من چیکار میتونم بکنم که بازی هارو با AMD اجرا کنه ؟
چون میخواد با اینتل اجرا کنه و چون ضعیفه میگه کارت گرافیک توان اجرای بازیون نداره
درایورو آپدیت کردم به نسخه 14.9
گرافیک هم AMD Radeon HD 6770M هست

چیکار کنم ؟

faraname
12-10-2014, 01:40
شما اول درایور های قدیمی نصب شده رو پاک کن بعد درایور جدید amd رو از سایت های معتبر داخلی دانلود کن و و نصب کن . در ضمن باید مجموعه کامل درایور رو نصب کنی یعنی بخش مربوط به game تو تنظیمات کنترل پنل ات دیده بشه . اون موقع از اون بخش دستور سوییچ گرافیکی رو بدی . موفق باشی . ترجیحا هم از DPS لستفاده نکن

Kamyar_AnathemA
12-10-2014, 02:08
من این کارو کردم
آپدیت رو از خود سات AMD گرفتم
حدود ۳۰۰ مگ حجمش بود
تو کنترل پنل قسمت گیمینگ هست اما گزینه ای نداره که مشخص کنم بازی با کدوم گرافیک اجرا بشه
DPS هم نمیدونم چیه !

faraname
12-10-2014, 09:28
سلام مجدد , DPS همون درایور پک سلوشن یا همون آل درایور هس , منظورم این بود از دیسک های aLL DRIVER استفاده نکنی
در مورد ادامه دار بود این مشکل ات , شما نفرمودی اون موقع که سالم بود , ویندوز ات 7 بود یا نه 8.1 ؟

Kamyar_AnathemA
12-10-2014, 13:53
اون زمان ویندوز ۷ بود
دبروز خواستم همون ورژنو نصب کنم که بعد نصب دیگه ویندوز بالا نمیومد و مجبور شدم برم تعمیرگاه برای ریکاوری

اگه راهی باشه که بشه یه جوری گرافیک اینتل رو کلا غیر فعال کرد خیلی خوب میشه . چون با نصب نکردن اینتل مشکل حل نمیشه
یه جوری باشه که کلا دستگاه فکر کنه همچین کارتی اصلا وجود نداره تو لپ تاپ

داخل BIOS چیزی پیدا نکردم
اکثر گزینه ها غیر فعال هست و داخل همون ها هم گزینه ای نیست برای این که Disable کنی
کلا BIOS من خیلی محدوده ! گزینه خاصی نداره برای تغییر !

روشی هست برای غیر فعال کردن ؟

Kamyar_AnathemA
12-10-2014, 16:11
از داخل Device Manager هم که Disable میکنم گرافیک AMD هم از کار میفته !
انگار به هم مرتبط هستن