ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد گرفتن نویز یا هامِ صدا از فایل ویدئویی

ALI V8
11-10-2014, 22:17
راهنمایی در مورد گرفتن نویز یا هامِ صدا از فایل ویدئویی:

دوستان یه چند سکانس فیلمبرداری شده با دوربین Dslr ولی متاسفانه صدای نویز یا همون هام تو صوت این راشها وجود داره و من میخوام تا حد امکان کمش کنم اگر پلاگینی یا روشی در نرم افزار پریمیر میدونید آموزش بدید یا اگر با نرم افزارهای میکس صدا میشه اینکار رو کرد من رو راهنمایی کنید یا آموزشش رو در اختیارم بذارید...
ممنون

dadfar
25-12-2014, 15:31
سلام
این یک فایل pdf آموزش نرم افزار Adobe Audition هست که داخل اون آموزش نویزگیری صدا رو توضیح داده از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دریاقت کنید.

یه نرم افزار بنام iZotope RX هست که روی پریمیر هم نصب میشه و برای ویرایش و تعمیر صدا کاربرد داره که نویزگیری هم جز کاربرداشه

ALI V8
25-12-2014, 17:37
سلام
این یک فایل pdf آموزش نرم افزار Adobe Audition هست که داخل اون آموزش نویزگیری صدا رو توضیح داده از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دریاقت کنید.

یه نرم افزار بنام iZotope RX هست که روی پریمیر هم نصب میشه و برای ویرایش و تعمیر صدا کاربرد داره که نویزگیری هم جز کاربرداشه

ممنون دوست عزيز :)

Sent from my iPhone using Tapatalk