ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عامل ناكامي تيم هاي پايه اي فوتبال ايران را در چه ميدانيد؟

Pejvak61
11-10-2014, 15:42
سلام دوستان!

همونطور كه از عنوان اين تاپيك معلومه بحث سر ناكامي تيم هاي پايه فوتبال ايرانه. تيم هاي ملي نوجوانان، اميد و امروز هم با شكست دوم ما مقابل يمن بعد از باحت به تايلند عملاً پرونده صعود جوانان ما به مرحله بعدي مسابقات جام ملتهاي آسيا و در نتيجه جام جهاني جوانان بسته شد و تيمي كه تقريباً دو سال پيش در امارات خوش درخشيد حالا به جمع ناكامان پيوست. اين نشون ميده ما حتي براي حفظ تيم برنده مون هم برنامه اي نداريم و اين همه ناكامي قطعاً اتفاقي نيست.

امید رض
12-10-2014, 08:39
نداشتن برنامه منظم وبازی هایه تداروکاتی مداوم ونداشتن امکانات وزمین مناسب تیم ملی رده 4رمی انگلیس هم زمیناشون درجه1هست
ودخالت کردن توکاره سرمربی وسنگ انداختن جلوپاش خود
خودسرمربی نوجوانان وامید یه عروسک خیمه شب بازیه فدراسیونه
خیاربهترازاین بازیکنا بازی میکرد هرکی دیده باشه میفهمه اصلا بازیکناتاحالا به پاشون توپ نخورده
جام ملت اسیا هم اون میگه اینکارونکرد اون بازیکن چرانبرد ومخالفت وتیم از دوباره بادخالت ومخالفت بامربی برمیگرده به ایران چوبشو بکوبن به سرمربی
مامیریم با اشتل مشتل پرتغال بازی میکنیم اونوقت کره میره با اروگوئه وپاراگوئه بازی می کنه:n21:
فدراسیون وباید اتش زد

amin_947
12-10-2014, 08:55
پول مفتی که میدن بهشون
باید جوری باشه تا برای رسیدن به پول، سگ دو بزنن !!!

boy iran
13-10-2014, 20:47
من خودم مربی نونهالان و نوجوانان هستم یعنی پایه اینجا هست

متاسفانه ما استعدادهامون رو خوب پرورش نمیدیم تیمهای ملی مون هم گلخونه ای کار میکنند که درست نیست

باید فکر فوتبال رده 8 تا ده سال باشیم نه بازیکن بزرگسالان رو آموزش ابتدائی بدیم

این خانه از پایه ویران است

Gregar
14-10-2014, 10:35
من خودم مربی نونهالان و نوجوانان هستم یعنی پایه اینجا هست

متاسفانه ما استعدادهامون رو خوب پرورش نمیدیم تیمهای ملی مون هم گلخونه ای کار میکنند که درست نیست

باید فکر فوتبال رده 8 تا ده سال باشیم نه بازیکن بزرگسالان رو آموزش ابتدائی بدیم

این خانه از پایه ویران است

خانه ای که پایه اش شله یا اصلا پایه نداره خوب معلومه میفته . هر چی هم بارش سنگین تر باشه محکم تر میخوره زمین . چون بارش همون فوتبالیستهایی هستن که حقوق میلیاردی میگیرن . ما دقیقا باید همون کاری رو بکنیم که المان بعد از جام جهانی 98 کرد .

به کل باید در لیگ رو تخته کرد . بعدش لیگ فقط با تیمهایی شروع کنه که اکادمی دارن و هیچ تیمی که اکادمی نداره حق شرکت تو لیگ رو نداشته باشه . اون هم اکادمی از نونهالان به بالا نه اینکه از نوجوون و جوون وردارن بیارن .
ولی مشکل فدراسیونه که هرچی کثافت کاری تو فوتبال هست به خاطر ضعف فدراسیون و اون رییس بی لیاقتشه . اگه امثال مهدوی کیا که به فکر فوتبال پایه هستن توی فدراسیون بودن الان اوضاع اینطوری نمیشد .
البته این کفاشیان هم بیچاره کم زحمت نمیکشه . من بالشخصه دارم میبینم که بیچاره چقدر واسه گرفتن حق پخش داره خودش رو به اب و اتیش میزنه . مسئله فوتبال پایه که مهم نیست . حق پخش مهمه . دروغ میگم ؟ :n09: فقط بچه ها اینو جایی نگین که خارجی ها بهمون میخندن :n08:

Pejvak61
14-10-2014, 15:56
در مورد آلمان حرف زياده. دقيقاً اونها زماني به خودشون اومدن كه ديدن بازيكن فاجعه اي مثل يانكر شده بود مهاجم اولش. حتي من گمان ميكنم اون موقع اگر علي دايي قبول ميكرد به نحوي تابعيت آلمان را بپذيره اونوقت ميشد مهاجم اول آلمان!

اونها ساختارش را داشتن و فقط اقدامات ضروري انجام دادن و اقدام به پرورش بازيكن از سنين پايين كردن حتي شده از مهاجرها استفاده كردن و سريع هم نتيجه گرفتن. خديرا، پودولسكي، اوزيل و ... نمونه هاي بارز و البته موفقش هستن. الآن آلمان هم تيم هاي باشگاهي خوب و موفقي داره و هم بازيكنان بزرگي كه در جام جهاني درخشيدن چه آلماني و چه غير آلماني!

ما فعلاً بايد اون ساختاره را ايجاد كنيم وگرنه اين مسئولان دولتي گمان ميكنن كه فقط با تزريق پول مشكل حل ميشه و عملاً پولو ميريزن تو طاق توالت! چون اونها معتقدن بايد طرح زود بازده اجرا كنن و تاب تحمل زمان مثلاً 10 ساله را ندارن بنابراين پول حيف ميل ميشه!

اوضاع خيلي خراب تر از اين حرفهاست!