PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا 1.600 یا 1.700

Malware
11-10-2014, 12:44
درود دوستان

لپ تاپی تا 1.600 یا 1.700 سراغ دارید که این مشخصات رو داشته باشه :

مشخصات فیزیکی : اصلا برام مهم نیست که چه ابعاد و یا وزنی داشته باشه .

پردازنده مرکزی : حتما از سری Intel Core i7 باشه .

حافظه RAM : از نوع DDR3

حافظه داخلی : ظرفیتش برام مهم نیست .

پردازنده گرافیکی : واسه NVIDIA باشه .

صفحه نمایش : حداقل HD باشه .

اگه چیزی با این مشخصات سراغ دارید ممنون میشم بگید .

با سپاس :n16:

IRAN_KING
11-10-2014, 13:06
با این بودجه i7 نیست !

Malware
11-10-2014, 13:07
با این بودجه i7 نیست !

چقدر دیگه روش بزارم میتونم i7 بگیرم ؟

urumchi
11-10-2014, 13:24
پوریا چرا اصرار به خرید i7 داری؟!

تا جایی که به من گفتن برای پردازش بیشتر کارهایی که کاربرای خونگی انجام میدن i5 کفایت میکنه و بیشتر از اون خرج الکی محسوب میشه
حالا صحت و سقم این حرفا به پای اونی که گفته

بنظر خودم خرید یه لپ تاپ i5 با رم 8 یا 6 بهتر از خرید یه لپ تاپ i7 با رم 4 هست
چون فکر نمی کنم با این بودجه ای که تو تعیین کردی دستت خیلی باز باشه برای انتخاب

HOJ-JAT
11-10-2014, 13:49
دوست عزيز نياز هاتون رو مشخص كنيد تا بهتر راهنمايي كنيم واسه چي لپتاپ ميخريد؟؟ واسه چكاري؟

Malware
11-10-2014, 14:02
پوریا چرا اصرار به خرید i7 داری؟!

تا جایی که به من گفتن برای پردازش بیشتر کارهایی که کاربرای خونگی انجام میدن i5 کفایت میکنه و بیشتر از اون خرج الکی محسوب میشه
حالا صحت و سقم این حرفا به پای اونی که گفته

بنظر خودم خرید یه لپ تاپ i5 با رم 8 یا 6 بهتر از خرید یه لپ تاپ i7 با رم 4 هست
چون فکر نمی کنم با این بودجه ای که تو تعیین کردی دستت خیلی باز باشه برای انتخاب

سعید چون معمولا با لپ تاپ بازی هم میکنم به این دلیل i7 میخوام . به عنوان نمونه این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بازی حداقل سیستم مورد نیازش رو اگه نگاه کنی i7 هست .
البته با این وضع قیمت ها اگه i5 شد هم عیبی نداره .

دوست عزيز نياز هاتون رو مشخص كنيد تا بهتر راهنمايي كنيم واسه چي لپتاپ ميخريد؟؟ واسه چكاري؟

واسه وبگردی و فیلم دیدن و بازی کردن ( حتی اگه بتونم بازی های جدید رو با کمترین تنظیماتشون هم بازی کنم عیبی نداره ) میخوام . مورد دیگه اینکه حتما Numpad داشته باشه .
حداقل تا یکی دوسال بتونم ازش به راحتی استفاده کنم .

HOJ-JAT
11-10-2014, 14:29
واسه وب گردی و فیلم دیدن هست ولی واسه بازی با این بودجه سخت گیر میاد
تا ۲۲۰۰ مدل های بهتری همچون z510 -z5070-سری k ایسوس هست

mg_mahyar
11-10-2014, 14:33
از نظر من شما باید یک لپ تاپ با پردازنده متوسط و در عوض گرفیک مناسب بخرید. پردازنده Core i3 برای وبگردی و ... مناسبه پس Core i5 قطعا مناسب هست. اما در مورد بازی باید بگ گرافیک خیلی مهمه پس اگر بتونید لپ تاپی با گرافیک 840 بخرید (بالاترین گرافیک توی این رنج قیمت) مناسب ترین حالته برای شما.
تنها میمونه مبحث اینکه مانیتور لپ تاپ شا زاویه دید مناسبی و کیفیت خوبی داشته باشه که هیچ کدوم از لپ تاپ های این رنج قیمت تفاوت زیادی با هم ندارند. و متاسفانه بودجه شما به لپ تاپ گیمینگ نمیرسه. لذا بهتره جتما طوری اسفاده کنید سیستم زیادی داغ نشه مثلا یک خن کنتده (کول پد) زیرش بزارید یا مثلا چندین ساعت پشت سر هم بازی نکنید و ....
به جز شماره 6 که میتونه گرما رو دفع کنه و مشکل خیلی کمتری با گرما داره 5 مورد دیگه تقریبا باید از خنک کننده توی مدت طولانی بازی استفاده کنید و برای وبگردی و فیلم و ... هم هیچ نیازی به خنک کننده نداری .
بهترین گزینه شما شماره 6 هست بعد از اون شماره 5 و بعد شماره 4 و بقیه هم تقریبا شما بین ظاهرشو هر کدوم رو پسند کردی فرقی ندارند.

1-
Acer Aspire E5-571G-7206
پردازنده مرکزی : Intel Core i7 4510U 2.00GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 8 گیگابایت - نوع : DDR3
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce 840M 2GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
2,125,000 تومان
2-
Lenovo IdeaPad Z510
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 6 گیگابایت - نوع : DDR3
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
2,049,000 تومان
3-
HP ProBook 4540s
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 3230M 2.60GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 4 گیگابایت - نوع : DDR3
پردازنده گرافیکی : AMD Radeon HD 7650M 2GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
1,879,000 تومان

4-
ASUS K451LN
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 4200U 1.60GHz up to 2.60 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 6 گیگابایت - نوع : DDR3
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce GT 840M 2GB
صفحه نمایش : 14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
2,279,000 تومان

5-
Acer Aspire E5-571G-58D9
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz
1,689,000 تومان
6-
Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk
پردازنده مرکزی : Intel Core i7 4500U 1.80GHz up to 3.00 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 8 گیگابایت - نوع : DDR3
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce GT 750M 4GB
2,359,000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Malware
11-10-2014, 15:20
واسه وب گردی و فیلم دیدن هست ولی واسه بازی با این بودجه سخت گیر میاد
تا ۲۲۰۰ مدل های بهتری همچون z510 -z5070-سری k ایسوس هست

ممنون ولی اصلا تو شرایطی نیستم که بودجه رو بالاتر ببرم . :n16:

از نظر من شما باید یک لپ تاپ با پردازنده متوسط و در عوض گرفیک مناسب بخرید. پردازنده Core i3 برای وبگردی و ... مناسبه پس Core i5 قطعا مناسب هست. اما در مورد بازی باید بگ گرافیک خیلی مهمه پس اگر بتونید لپ تاپی با گرافیک 840 بخرید (بالاترین گرافیک توی این رنج قیمت) مناسب ترین حالته برای شما.
تنها میمونه مبحث اینکه مانیتور لپ تاپ شا زاویه دید مناسبی و کیفیت خوبی داشته باشه که هیچ کدوم از لپ تاپ های این رنج قیمت تفاوت زیادی با هم ندارند. و متاسفانه بودجه شما به لپ تاپ گیمینگ نمیرسه. لذا بهتره جتما طوری اسفاده کنید سیستم زیادی داغ نشه مثلا یک خن کنتده (کول پد) زیرش بزارید یا مثلا چندین ساعت پشت سر هم بازی نکنید و ....
به جز شماره 6 که میتونه گرما رو دفع کنه و مشکل خیلی کمتری با گرما داره 5 مورد دیگه تقریبا باید از خنک کننده توی مدت طولانی بازی استفاده کنید و برای وبگردی و فیلم و ... هم هیچ نیازی به خنک کننده نداری .
بهترین گزینه شما شماره 6 هست بعد از اون شماره 5 و بعد شماره 4 و بقیه هم تقریبا شما بین ظاهرشو هر کدوم رو پسند کردی فرقی ندارند.
5-
Acer Aspire E5-571G-58D9
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz
1,689,000 تومان

ممنون از توضیحات کاملتون . :n16:

در مورد کول پد که تو فکرش بودم و حتما میگیرم . زمان بازی کردن من هم معمولا به این صورته که بین 1 تا 2 ساعت بازی میکنم و بعد تا 2 ساعت بعد دوباره امکان داره که بازی کنم .

لپ تاپ Acer Aspire E5-571G-58D9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نظرم هم مشخصاتش مناسبه و هم قیمتش . ولی چند سوال دارم :

1 . کلا لپتاپ های Acer لپ تاپ های خوبی هستن ؟ چون تا به حال با لپ تاپ های Acer کار نکردم . جنسشون مقاوم هست ؟

2 . تو قسمت توضیحات صفحه نمایش نوشته : Cinecrystal . و تو قسمت معایب نوشته : صفحه نمایش براق . یعنی صفحه نمایشش چجوریه و چه مشکلی داره ؟

3 . تو قسمت سایر مشخصات و سیستم عامل نوشته : فاقد سیستم عامل و تو قسمت نسخه سیستم عامل نوشته : Linux . یعنی فقط باید از سیستم عامل لینوکس استفاده کنم و نمیتونم ویندوز نصب کنم ؟

ممنون میشم به این سوالات هم جواب بدید .

mg_mahyar
11-10-2014, 16:12
ببین ایسر یا هر برند دیگه خودش نه پردازنده داره نه گرافیک نه ... عمدتا اسمل میکنند و طراحی بدنه.
جنس بدنه قابل قبوله ولی مراقب هم باید باشید زمین نی افته یا روی مانیتورش جسم سنگین نگذارید ی خوراکی نریهز توش و .... کلا بدنه از جنس فولاد نیست ولی پلاستیک قابل قبولیه.
معمولا گرما رو زیر کیبرد حس میکنید توی فشار کاری بالا. به نظر من شما وقتی ایسر میخردی یعنی عملا دارید به اندازه ای که پول میدید سخت افزار میخردی و تقریبا هزینه برند رو پرداخت نمیکنید.
والا ن یک مدل ایسر داشتم و صفحه نمایشش عالی بود ولی اون مدل با نمایشگر مات fullHD بود.
نمایشگر براق ایراد نیست گاهی اوقات بهتره فقط نباید نور زیاد توش بی افته . مثلا پشت پنجره افتابگیر نباشید یا نور لامپ توش نباشه . معمولا مانیتور اپل ه همشون براق هستند . میگم براق بودن باعث میشه رنگ ها بهتر نشون داده بشه و در عوض توی نور مستقیم عملکرد مثل ایینه داره.

توی تنظیمات قبل از بوت شدن باید یک گزینه رو تغییر بدی تا ویندوز نصب بشه من خودم دو روز طول کشید بفهمم چطوری باید نصب کنم. البته مدل نصب توی ایسوز هم همین طور بود.
کلا نصب لینوکس راحت تره ولی ویندوز رو میشه نصب کرد و به درستی و راحتی هم اجرا میشه و درایور ها هم موجوده. توصیه میکنم اگر تجربه نصب ویندوز نداری بده برات نصب کنند چون کلافه میشی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Malware
11-10-2014, 18:09
ببین ایسر یا هر برند دیگه خودش نه پردازنده داره نه گرافیک نه ... عمدتا اسمل میکنند و طراحی بدنه.
جنس بدنه قابل قبوله ولی مراقب هم باید باشید زمین نی افته یا روی مانیتورش جسم سنگین نگذارید ی خوراکی نریهز توش و .... کلا بدنه از جنس فولاد نیست ولی پلاستیک قابل قبولیه.
معمولا گرما رو زیر کیبرد حس میکنید توی فشار کاری بالا. به نظر من شما وقتی ایسر میخردی یعنی عملا دارید به اندازه ای که پول میدید سخت افزار میخردی و تقریبا هزینه برند رو پرداخت نمیکنید.
والا ن یک مدل ایسر داشتم و صفحه نمایشش عالی بود ولی اون مدل با نمایشگر مات fullHD بود.
نمایشگر براق ایراد نیست گاهی اوقات بهتره فقط نباید نور زیاد توش بی افته . مثلا پشت پنجره افتابگیر نباشید یا نور لامپ توش نباشه . معمولا مانیتور اپل ه همشون براق هستند . میگم براق بودن باعث میشه رنگ ها بهتر نشون داده بشه و در عوض توی نور مستقیم عملکرد مثل ایینه داره.
توی تنظیمات قبل از بوت شدن باید یک گزینه رو تغییر بدی تا ویندوز نصب بشه من خودم دو روز طول کشید بفهمم چطوری باید نصب کنم. البته مدل نصب توی ایسوز هم همین طور بود.
کلا نصب لینوکس راحت تره ولی ویندوز رو میشه نصب کرد و به درستی و راحتی هم اجرا میشه و درایور ها هم موجوده. توصیه میکنم اگر تجربه نصب ویندوز نداری بده برات نصب کنند چون کلافه میشی.

خب پس مشکلی از نظر مانیتور نداره .
از این نظر که گفتی تجربه نصب ویندوز نداری یعنی خیلی سخته نصب ویندوز رو لپ تاپ ؟ اگه راهنمایی واسه نصب ویندوز سراغ داری ممنون میشم بهم بدی .

شنیدم که کول پد های DeepCool عملکرد خوبی دارن . در ضمن تا 100 هم میتونم واسه کول پد هزینه کنم . به نظرت بهترین انتخابی که میتونم بکنم چیه که بیشترین میزان خنک کنندگی رو داشته باشه ؟

mg_mahyar
11-10-2014, 19:38
خب پس مشکلی از نظر مانیتور نداره .
از این نظر که گفتی تجربه نصب ویندوز نداری یعنی خیلی سخته نصب ویندوز رو لپ تاپ ؟ اگه راهنمایی واسه نصب ویندوز سراغ داری ممنون میشم بهم بدی .

شنیدم که کول پد های DeepCool عملکرد خوبی دارن . در ضمن تا 100 هم میتونم واسه کول پد هزینه کنم . به نظرت بهترین انتخابی که میتونم بکنم چیه که بیشترین میزان خنک کنندگی رو داشته باشه ؟

با سرچ میتونی یاد بگیری چطوری باید نصب کنی قبل زا بوت باید f2 یا یکی دو دکمه دیگه رو بزنی بعد میتونی توی تنظیمات بری والا من یادم نیست خودمم اگر نیاز باشه سرچ میکنم حالا شما بخر خواستی نصب کنی نشد سرچ کردی نشد بعدا بپرس .
در مورد کول پد اطلاعات زیادی ندارم ولی دو تا فن داشته باشه و جلوش هم ترمز داشته باشه که لپ تاپ از روش سر نخوره بیاد پایین. من کول پد روشن نشده هم چون باعث عبور هوا زیر لپ تاپ میشه باز از نبودنش بهتره

kakero1
28-10-2014, 19:42
من میفروشم نو نو

10 میشه خریدم

1/620/000خریدم

الان شده 1/690/000

1/450/000میدم

با کیف و موس اورجینال ایسوس

برند asus

مد x452LD-A

مدت زمان استفاده: 1 هفته

تعداد روشن شدن : 10 بار