ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پروپرانولول

HOJ-JAT
11-10-2014, 10:17
سلام
من بعضی وقتا استرس بهم دست میده و تپش قلب میگیرم دیگه نمیتونم غذا بخورم خواب هم نمیرم(هر هفته شاید یک شب)
یکی از دوسنام حال منو داره میگه قرص پروپرانول میخورم ریلکس میشم در حد لالیگا
میخواستم ببینم خوردن این قرص مناسب هست یا خیر؟؟
پیش رواپزشک هم چند سال پیش رفتم اما ۲۰۰۰ تا قرص سنگین داد که مظمعنم اگر میخوردمشون تا حالا دار فانی را وادع گفته بودم!(۶ ماه روزی ۳ تا قرص)
کلا روانپزشک درست درمونی اینحا نیست!!!
هر کی هم رقته و دارو خورده میگه بدنر شدم که هیچ ولی بهتر نشدم
چگار کنم حالا؟؟

hajoo
11-10-2014, 18:46
احتمالا شما دچار حملات پانیک میشید. روانپزشکی بیماری هایی داره که همه مزمن هستن و نیاز به درمان طولانی مدت داره و معمولا کنترل میشن نه درمان.
پروپرانولول یکی از درمان های اختلال اضطرابی هست ولی مصرف سرخود این دارو هیچ کمکی نمیکنه، فقط عوارض نسبتون میشه. هر بیماری با بیمار دیگه فرق داره و نمیشه صرفا از روی علایم اون داروهای شبیه اون رو مصرف کرد.روانپزشک مسایل مختلفی مثل بیماری ، وضعیت روانی و اجتماعی و شخصی فرد و ... در مورد دارو تصمیم میگیره. به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و از دستوراتش پیروی کنید...

Alireza SM
16-10-2014, 18:43
سلام
من بعضی وقتا استرس بهم دست میده و تپش قلب میگیرم دیگه نمیتونم غذا بخورم خواب هم نمیرم(هر هفته شاید یک شب)
پیش رواپزشک هم چند سال پیش رفتم اما ۲۰۰۰ تا قرص سنگین داد که مظمعنم اگر میخوردمشون تا حالا دار فانی را وادع گفته بودم!(۶ ماه روزی ۳ تا قرص)
چگار کنم حالا؟؟

روزی 3 تا قرص خوردن مگه چه ایرادی داره ؟ فقط کسایی که ناراحتی های شدید کبدی و کلیوی دارن باید در دارو خوردن احتیاط کنن. بیمار هست که روزی 12 تا قرص و کپسول میخوره سنش هم بالاست.
استرس چیزیه که باید منشا و علتش مشخص بشه و درمان بشه نه اینکه همینجوری قرص بخورین براش.
پروپرانولول کلا در درمان استرس کاربرد زیادی نداره بیشتر به عنوان مکمل برای عوارض داروهای دیگه به کار میره. داروهایی مثل بوسپیرون و بنزودیازپین ها و ... برای استرس خوب هستن.
به یه روانپزشک دیگه مراجعه کنین و به حرفش هم گوش کنین و بهش اعتماد کنین. پزشک بی دلیل دارو نمینویسه.

hajoo
16-10-2014, 21:20
دوست عزيز براي بعضي اضطراب ها پروپرانولول بهترين دارو هست.
تعداد قرص مهم نيست، مهم دوزه داروست.
بدون تجويز پزشك هيچ دارويي مصرف نكنيد. مثلا پروپرانولول در بيماري آسم و بيماري هاي قلبي و تيروييدي و بسياري از شرايط ديگه ممنوعه.

pc-game
16-10-2014, 21:29
بدون توصیه دکتر اصلا مصرف نکنید . بهتره بیماری تون و هرچی که توی ذهن تون میگذره رو واضح به دکتر بگید .

Alireza SM
16-10-2014, 21:49
دوست عزيز براي بعضي اضطراب ها پروپرانولول بهترين دارو هست.
تعداد قرص مهم نيست، مهم دوزه داروست.
بدون تجويز پزشك هيچ دارويي مصرف نكنيد. مثلا پروپرانولول در بيماري آسم و بيماري هاي قلبي و تيروييدي و بسياري از شرايط ديگه ممنوعه.

اضطرابی که بهترین داروش پروپرانولول باشه نداریم. اگه میشناسین نام ببرین.
متاسفانه اطلاعاتی که توی ویکیپدیا و سایر سایت ها نوشته میشه با انچه که در رفرنس های پزشکی ذکر شده و در دانشگاه تدریس میشه تفاوت زیادی دارن.
یکی از توصیه هایی که روانپزشک ها به بیماران میکنن اینه که به هیچ وجه توی اینترنت در مورد داروها چیزی نخونن و بروشور دارو رو بندازن دور.

hajoo
16-10-2014, 23:21
براي هراس اجتماعي بهترين دارو ايندرال هست مثلا
منبع شمارو نميدونم چيه ولي منبع من كاپلان و ساودك هست

laxer
17-10-2014, 01:53
ایندرال جزء جدا ناپذیر درمان اضطراب است. ( مخصوصا" سوشیال فوبیا)
حالا چه منبع کاپلان باشه چه هر رفرنس دیگه ای.

Alireza SM
17-10-2014, 07:45
هراس اجتماعی داروهاش SSRi ها و SNRI ها و بنزودیازپین ها و در صورت نیاز داروهای قوی تر هستن. پروپرانولول فقط برای کسایی که هنگام اضطراب دچار تپش قلب میشن تجویز میشه. نه داروی اصلی هست نه جدایی ناپذیر نه هیچی.
البته طبیعیه معلوماتی که از اینترنت به دست میاد با معلومات تدریس شده در دانشکده پزشکی فرق کنه. خیلی داروها هستن که توی اینترنت نوشته شده که برای ,*'k

hajoo
17-10-2014, 09:36
يعني ميخواين بگيد كسي كه چندماهي يكبار سخنراني داره يا مثلا ماهي يك بار كنفرانس داره بايد فلوكستين بخوره ؟ يا ونلافاكسين ؟ كل ماه رو ؟
ميشه منبعتون رو بگيد ؟
كاپلان و سادوك رفرنس روانپزشكي تو ايران هست اينا سايت اينترنتي و ويكي پديا نيستن آقاي رفرنس

Atghia
17-10-2014, 10:23
دوست گرامی توصیه من اینه که حتما به پزشک مراجعه کنید اینجا جز گمراه شدن چیزی عایدتون نمیشه!
متاسفانه بین اختلاف نظر علمی چندتا از دانشجوهای پزشکی سایت معلق خواهید ماند!!!

hajoo
17-10-2014, 10:40
اختلاف نظر ما در مورد يك داروست ربطي به مشكل ايشون نداره.
همه ما توصيه كرديم به روانپزشك مراجعه كنن. و هيچ كسي دارو تجويز نكرد پس كسي گمراهشون نكرد!
لطفا قبل از نظر دادن مطالب تاپيك رو بخونيد

Atghia
17-10-2014, 10:50
اختلاف نظر ما در مورد يك داروست ربطي به مشكل ايشون نداره.
همه ما توصيه كرديم به روانپزشك مراجعه كنن. و هيچ كسي دارو تجويز نكرد پس كسي گمراهشون نكرد!
لطفا قبل از نظر دادن مطالب تاپيك رو بخونيد

اتفاقا خیلی کامل خوندم!
مشکل ایشون هم سر استفاده و موثر بودن و نبودن همین قرص مورد اختلاف نظر شماست دوست گرامی
وقتی اینجا کسی سوال مطرح میکنه حرف شما براش میشه حجت
حالا هی یکی میاد میگه خوبه یکی میگه نه ربطی به استرس نداره...
ببخشید دیگه گمراهی چه مدلی میتونه باشه؟ غیر اینکه استارتر بمونه در شک که قرص رو استفاده کنه یا نه؟!

Arash4484
17-10-2014, 11:14
همونطور که واضحه انجمن و تالار و... جای تجویز نیست بلکه همه اش توصیه و بحثه...

این رو یک اصل بدیهی میدونیم که دوستان باید برای مشکلاتشون به پزشک مراجعه کنند حتا در رابطه با درسترین توصیه ها.

پس گمراه شدنی هم نباید بوجود بیاد.

laxer
17-10-2014, 13:34
هراس اجتماعی داروهاش SSRi ها و SNRI ها و بنزودیازپین ها و در صورت نیاز داروهای قوی تر هستن. پروپرانولول فقط برای کسایی که هنگام اضطراب دچار تپش قلب میشن تجویز میشه. نه داروی اصلی هست نه جدایی ناپذیر نه هیچی.
البته طبیعیه معلوماتی که از اینترنت به دست میاد با معلومات تدریس شده در دانشکده پزشکی فرق کنه. خیلی داروها هستن که توی اینترنت نوشته شده که برای ,*'k

پست شما رو که خوندم برای اطمینان هم شده به رفرنس دیگری مراجعه کردم.

اونجا هم بر تجویز ایندرال برای اضطراب اجتماعی تاکید شده بود. ( روانپزشکی آکسفورد , ترجمه دکتر کامران احمدی, فصل 4 ص 45)

در ضمن حرفتون در مورد کپی از مطالب اینترنتی پسندیده نیست , بنده رفرنس رو با شماره فصل و صفحه بیان میکنم و ممنون میشم شما هم که اطلاعاتتون رو از اینترنت نیاوردین رفرنستون رو معرفی کنید.

سلام
چگار کنم حالا؟؟

شما که به روانپزشک شهرتون اعتماد ندارین چطوری به به کاربران انجمنی که نمیشناسید اعتماد میکنید؟
مشکلات روانپزشکی معمولا" دارو های ترکیبی دارند و مقدارشون زیاده ولی 2000 دارو نمیشن.

مصرف پروپرانولول نیازمند معاینه و بازبینی پرونده و سابقه پزشکی است.
مصرف سرخود خطر جدی دارد.

sdfssdfs
17-10-2014, 13:37
سلام
چگار کنم حالا؟؟

این قرص اولین بتا بلوکری هستش که کشف شده و داروی قدیمی و پر عوارضیه ولی فرقش با بقیه بتا بلوکر ها اینه که استرس رو واقعا کنترل میکنه در حالی که داروهای کم عوارضی مثل اتنولول و ... خیلی روی استرس تاثیر گذار نیستند .
اما مشکل اینجاس که مصرف طولانی مدت و پیوسته این دارو باعث مشکلات روحی و افسردگی و ... میشه و چون در اصل کاهنده فشار خونه نباید اگر ضربان قلبت کمتر از ۵۰ ضربه در دقیقه باشه بخوریش در ضمن اگر فشارت \ایینه هم نباید بخوری چون این دارو تنظیم کننده نیست کاهندس
ولی مثلا ماهی یه بار طوریت نمیشه بخوری
یکم توضیح اضافه بدم
بتا بلوکر ها درمان نمبکنند و فقط جلوی علایم رو میگیرند به علاوه
من خودم فشار خونم بالا بود و نزدیک بود قرص خور بشم اونم در عنفوان جوانی خب دکتر چند تا داروی فشار خونو رو من تست کرد و به علت اسسترسس وحشتناکی که داشتم اثر این دارو یه چیز دیگه بود ولی دکتر گفت اگه اراده کنی و رژیم بگیری (چاق بودم خییلی اون موقع) دارو نمیدم بهتره عوارضش خییلیه (البته در صورت استفاده مستمر ) منم رژیم گرفتم الان سه ماه گذشته ۲۰ کیلو کم کردم و عایم خدارور شکر بزنم به تخته ولی
خود دکترا وقتی یه مسابقه فوتبال حساس میبینن قبلش این قرصو میخورن منم سر جلسه دفاع تزم خوردم عالی بود میشی تام کروز بدون استرس ولییی نباید مصرف مداوم کنی همون ماهی یه بار مواقع استرس زیاد پیشنهاد میکنم حتما میگم دکتر ها هم میخورند دیگه

hajoo
17-10-2014, 13:48
دوستان چند نكته رو يادآوري كنم كه اولا رواندرماني در اختلالات اضطرابي نقش زيادي داره و در تركيب با دارو بهترين پاسخ رو ميده
دوم اينكه براي يك اختلال رواني از جمله اضطراب بهترين دارو ،هميشه قوي ترين دارو نيست! عوارض، قيمت، سابقه بيماري هاي ديگه ، حساسيت و عوامل ديگه اي هم هستن كه در انتخاب تاثير داره.

sdfssdfs
17-10-2014, 13:55
رواندرمانی ینی چی شما وقتی یبخوای تو کنکور مثلا جزو ۱۰ نفر اول شی یا چمیدونم تو دانشگاه موقع امتحانا دهنتو سرویس کنن خب ابن سینا هم نمیتونه کاری کنه به خدا دکترا هم این دارو رو میخورن ولی بازم میگم به صورت موردی

hesam_a_r
12-12-2014, 05:23
در اختلال پانیک یا فو بیا اجتماعی بهترینشون آلرازولام اگر اضطراب شید هم باشه ایندرال-ولی در افراد افسرده SNRIمثل ونلافاکسین یا SSRIمثل سرترلین استفاده میشه قبلا بیشتر ازTCA مثل ایمیپرامین

laxer
12-12-2014, 17:31
خیلی از دارو های ضد افسردگی باعث تاکی کاردی و آریتمی قلبی میشن که ضروری هست همراهشون ایندرال مصرف بشه تا عوارض به حداقل برسه.
حالا از دیگر خواصش بگذریم.