مشاهده نسخه کامل
: مشکل در افزایش پارتیشن
*Playstation*
09-10-2014, 20:15
سلام من نمی تونم حجم درایو هام رو زیاد کنم فضای خالی هم دارم 150 گیگ ولی گزینه استند فعال نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
یک عکس از disk managment بگذارید.
گزینه Extend فقط زمانی فعال است که فضای unallucated دقیقا سمت راست درایو مورد نظر قرار داشته باشد. مثلا اگر بر درایو I( درایو سوم)
راست کلیک نمایید مشاهده می کنید که گزینه Extend فعال است ؛ زیرا فضای unallucated سمت راست درایو مورد نظر قرار دارد.
با disk managment ویندوز فقط می توانید فضای درایو سوم را افزایش دهید. مثلا اگر بر درایو C راست کلیک و shrink را بزنید ؛ یک فضای
unallucated ایجاد می شود ؛ ولی امکان اضافه شدن آن به درایو M وجود ندارد ؛ چون این فضا سمت چپ درایو M قرار دارد.
البته با استفاده از CMD می توان فضای unallucated سمت چپ را نیز به درایو اضافه نمود .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تغییر سایز پارتیشن ها (با رعایت موارد احتیاطی و امنیتی) می توانید از نرم افزار زیر استفاده نمایید.
از ازمون و خطا هنگام استفاده از نرم افزار فوق (یا نرم افزارهای مشابه ) خودداری کنید و هر گونه ابهام و پرسش را برای دریافت پاسخ این جا
مطرح نمایید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.