ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لنز مدت دار و یک سوال؟!

Atghia
09-10-2014, 19:35
لنزهايي كه در بسته بندي هاي پلاستيكي عرضه مي شوند، انواع مختلف دارند: يك روزه، دوهفته اي، يك ماهه و سه ماهه. لنزهاي رنگي كه در بسته بندي هاي پلاستيكي عرضه مي شوند، عموما و بدون استثنا يك ماهه هستند يعني حداكثر يك ماه بعد از تاريخ باز شدن بسته بندي فابريك لنز، بايد دور انداخته شوند.

اگر بسته بندي لنز باز شده باشد و لنز را مصرف نكنيم هم باز هيچ فرقي نمي كند و حداكثر ظرف يك ماه بايد لنز را دور انداخت. اگر لنز باز شده را در يخچال نگهداري كنيم، به بهداشتي تر ماندن آن كمك كرده ايم ،ولي عمر لنز در نهايت همان يك ماه است و نه بيشتر.

لنزهايي كه در بسته بندي شيشه اي شبيه به بطري پني سيلين عرضه مي شوند، حداكثر يك سال از تاريخ باز شدن پلمپ بطري، قابل مصرف هستند و پس از گذشت يك سال، بايد آن را دور انداخت، حتي اگر يك بار هم مصرف نشده باشد.

تاريخ مصرف مندرج روي بسته بندي كنتاكت لنز خواه بسته بندي از نوع پلاستيكي باشد، خواه از نوع شيشه اي، فقط در صورتي معتبر است كه پلمپ بسته بندي سالم باشد. به محض اينكه در بسته بندي باز شد، مصرف لنز تابع جنس لنز خواهد بود و نه تاريخ روي قوطي.
در مورد لنزهاي رنگي، فقط دو نوع ماهانه و سالانه وجود دارد. نوع ماهانه را بايد حداكثر يك ماه بعد از بازشدن در بسته بندي پلاستيكي لنز دور انداخت و نوع سالانه را حداكثر يك سال بعد از باز شدن بطري شيشه اي لنز.

تاريخ مصرف قيد شده روي بسته بندي لنز، تاريخي است كه پس از آن، استفاده از آن لنز همراه با احتمال بروز خطر براي چشم است. اگر لنز شما از نوع سالانه است، بايد يك سال قبل از انقضاي تاريخ قيد شده روي بسته بندي، مصرف لنز آغاز شود. ولي اگر امروز لنزي را تهيه كنيد كه بسته بندي آن باز نشده باشد و فرضا شش ماه از تاريخ انقضاي مصرف آن باقي مانده باشد، حداكثر شش ماه ديگر بايد آن را دور بيندازيد. به عبارت ديگر، در تاريخ انقضاي درج شده روي بسته بندي لنز، بايد لنز را در هر حال دور بيندازيد، خواه آن را يك روز مصرف كرده باشيد، خواه يك سال.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باور اشتباهي در بين بعضي از مردم وجود دارد كه لنزهاي بسته بندي شده در بطري مرغوب تر هستند. در مواردي ديده شده كه لنزهاي كوتاه مدت و حتي لنزهاي تقلبي را در بطري هاي مخصوص لنزهاي سالانه بسته بندي مي كنند تا از تصور اشتباه مردم بهره برداري سوء بكنند. اين در حالي است كه بسته بندي كردن لنز در قوطي هاي پلاستيكي، نياز به دستگاه هاي پيچيده تري دارد و امكان تقلب را كمتر مي كند و اصولا استفاده از لنزهاي ماهانه، بسيار بهداشتي تر از لنزهاي سالانه است، مشروط بر اينكه سعي نكنيم لنز ماهانه را بيش از يك ماه از تاريخ باز شدن بسته بندي آن مصرف كنيم.

منبع:
hamshahrionline.ir

Atghia
09-10-2014, 19:42
حالا با توجه به مطالب فوق
من یک لنز سه ماهه طبی خریدم که تاریخ انقضای روی بسته بندیش مربوط به 24 روز دیگه هست:n15:
البته من همون موقع شک کردم که این قضیش چجوریاست ولی
فروشنده در واقع میشه گفت بهم دروغ گفت!
ایشون به من گفت که این تاریخ یعنی حداکثر تا این تاریخ شما باید بسته بندی لنز رو باز کنید و بعد از باز شدن میشه تا 3ماه استفاده کرد!:n23:
و چون مغازه بیخود و الکی نبود من اعتماد کردم!:n29:
الان بنظرتون برم براش توضیح بدم قانع میشه؟:n27:چی بگم؟:n13: اصلا هم خوشم نمیاد شلوغ بازی دربیارم
ولی
بنظرم میرسه که متاسفانه متاسفانه به خاطر همین مسئله که تاریخ انقضاش نزدیک بوده خواسته جنس رو بهم تحمیل کنه (محترمانش رو گفتم :دی) و حالا توضیح دادن براش احتمالا خیلی سخت خواهد بود...

چطور به خاطر منفعت شخصی سلامت ملت رو به خطر میندازن:n22: