مشاهده نسخه کامل
: روشن شدن سیستم بلافاصله بعد از اتصال به برق
Mahziar-7
09-10-2014, 14:54
سلام
یه سیستمی داریم که به محض اینکه برق به پاورش میرسه روشن میشه و منتظر زدن دکمه ی پاور نمی مونه. چیکار کنم؟ مشکل دیگه ای نداره.
ali_mohandes
09-10-2014, 15:51
سلام
یه سیستمی داریم که به محض اینکه برق به پاورش میرسه روشن میشه و منتظر زدن دکمه ی پاور نمی مونه. چیکار کنم؟ مشکل دیگه ای نداره.
مکنه کلید پاور جلوی کیس مشکل داشته باشه کلید جلوی کیس رو قطع کنید دوباره تست کنید
اگه نشد یه بار بایوس رو دیفالت کنید
سلام
علت های مختلفی داره این مشکل
یک علتش میتونه از دکمه پاور کیس باشه یا سیم پاور روی fpanel بهتره سیم پاور روی fpanel رو بکنی ببینی بازدن برق به سیستم بازم سیستم روشن میشه یا نه
علت بعدی میتونه از تنظیمات بایوس باشه یک بار بایوس رو دیفالت کن و گزینه هایی که در بایوس منجر به روشن شدن سیستم میشوند رو غیرفعال کن
علت بعدی میتونه از الکتریسیته ساکن و اتصال بدنه و برق دار بودن کیس باشه
علت بعدی خالی شدن بایوس که بیشتر مربوط به ضعیف بودن باتری مین است
علت بعدی خود پاور سیستم و مین سیستم که باید بررسی بشه
Mahziar-7
09-10-2014, 19:11
مکنه کلید پاور جلوی کیس مشکل داشته باشه کلید جلوی کیس رو قطع کنید دوباره تست کنید
یک علتش میتونه از دکمه پاور کیس باشه یا سیم پاور روی fpanel بهتره سیم پاور روی fpanel رو بکنی ببینی بازدن برق به سیستم بازم سیستم روشن میشه یا نه
ممنون دوستان
علت مشکل همون دکمه بود. قطعش که کردم دیگه روشن نشد.
حالا باید چیکار کنم. منظورم اینه که چه قطعه ای باید عوض بشه؟ دکمه ی پاور کیس تکی می فروشن جایی؟:n01:
ممنون دوستان
علت مشکل همون دکمه بود. قطعش که کردم دیگه روشن نشد.
حالا باید چیکار کنم. منظورم اینه که چه قطعه ای باید عوض بشه؟ دکمه ی پاور کیس تکی می فروشن جایی؟:n01:
یا دکمه کیس خراب است که باید عوضش کنید ممکن هم هست سیم پاور روی fpanel خراب باشه هم میتونید دکمه پاور رو عوض کنید هم پنل جلوی کیس رو
Mahziar-7
10-10-2014, 11:31
خیلی ممنون
به عنوان سوال آخر؛ اگه عوضش نکنم مشکلی پیش میاد؟ ممکنه به مادربرد یا پاور صدمه ای بزنه؟
خیلی ممنون
به عنوان سوال آخر؛ اگه عوضش نکنم مشکلی پیش میاد؟ ممکنه به مادربرد یا پاور صدمه ای بزنه؟
نه مشکلی پیش نمیاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.