ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برایه افزایش برد موس بیسیم

AMNA
08-10-2014, 21:39
درود دوستان یه موس ای فور تک دارم بی سیمیه مشکلی که داره بردش کمه.داخل خوده موس فرستندش کدوم قطعه هست که یه سیمی بهش وصل کنم بردش افزایش پیدا کنه؟ ممنون.:n16:

sayanermia
08-10-2014, 22:17
معمولا گیرنده های بیسیم موس روی برد قرار گرفته و شما نمیتونید زیادش کنید باید برد مودم رو بهتر کنید
مکان مودم یا اکسس پوینت خیلی مهم است روی زمین نباشه قسمت مرکزی باشه کنج دیوار یا کنار شیشه نباشه
موانع مثل دیوار با ضخامت زیاد میتونه از قدرت سیگنال کم کنه اگه نمیتونید این مشکلات رو حل کنید بایستی از اکسس پوینت استفاده کنید

یک روش برای بهتر شدن برد مودم استفاده از ورقه آلومینیومی است پشت آنتن مودم رو باهاش پوشش بدید
راه بعدی اگه مودم قابلیت تعویض آنتن رو داشته باشه گذاشتن یک آنتن با بهره توان بالاتر است

ایشون گفتند موس بیسیم نه مودم وایرلس :n29:

EXTREME
08-10-2014, 22:58
ایشون گفتند موس بیسیم نه مودم وایرلس :n29:
آره درسته حواسم نبود اشتباه خوندم

EXTREME
08-10-2014, 23:00
درود دوستان یه موس ای فور تک دارم بی سیمیه مشکلی که داره بردش کمه.داخل خوده موس فرستندش کدوم قطعه هست که یه سیمی بهش وصل کنم بردش افزایش پیدا کنه؟ ممنون.:n16:

معمولا از یک فاصله ای که موس از گیرندش زیاد بشه این مشکل پیش میاد فکر نمیکنم بتونید موس رو دستکاری کنید چون فرستندش روی برد است

sayanermia
09-10-2014, 09:26
به نظرم بهترین کار اینه ماژول یو اس بی گیرنده موس رو توسط کابل افزاینده بیارید روی میز بذارید و پشت کیس یا پورت های بغل کیس نزنید!

AMNA
09-10-2014, 13:39
معمولا از یک فاصله ای که موس از گیرندش زیاد بشه این مشکل پیش میاد فکر نمیکنم بتونید موس رو دستکاری کنید چون فرستندش روی برد است

ممنون از پاسخه شما منم منظورم رو بردش بود.اگه بدونم دقیقا از کجا انتنه فرستندش امواجو ارسال میکنه میتونم یه سیم بهش وصل کنم بردش بیشتر بشه.

AMNA
09-10-2014, 13:40
به نظرم بهترین کار اینه ماژول یو اس بی گیرنده موس رو توسط کابل افزاینده بیارید روی میز بذارید و پشت کیس یا پورت های بغل کیس نزنید!

ممنون از پاسختون درسته اتفاقا از این راه هم استفاده کردمو جواب میده ولی اگه بتونم از رویه بردش یه کاری کنم بهتره.