ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پایین اومدن سرعت کپی فایل به فلش مموری به طور ناگهانی.

vahidmir2000
06-10-2014, 20:59
سلام دوستان.

من یه فلش مموری 4 گیگ سونی دارم که از دیروز به طور ناگهانی متوجه شدم سرعت انتقال فایل به اون خیلی پایین اومده. همیشه با سرعت حدود 6 مگابایت در ثانیه میتونستم فایلها رو بهش انتقال بدم ولی از دیروز سرعت انتقال فایل کمتر از یک مگابایت شده!!!!

کارهایی که انجام دادم:

1-فرمت کردن فلش با ویندوز و نرم افزارهای جانبی (نرم افزارهای پارتیشن بندی)
2- ویروس یابی فلش (ویروسی پیدا نشد)
3- تست فلش با انواع و اقسام فایلهای حجیم و کوچک
4- تست فلش در ویندوز اکس پی / لینوکس و ویندوز 7 در دو سیستم

دوستان تجربه مشابه یا راه حلی برای این مشکل دارند؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

afshin b
06-10-2014, 21:02
یه تست با نرم افزار HD tune انجام بدید و عکسش رو بذارید.
از تب file benchmark

vahidmir2000
06-10-2014, 22:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون دوست عزیز از پاسخت. اینم نتیجه HD Tune

afshin b
06-10-2014, 23:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون دوست عزیز از پاسخت. اینم نتیجه HD Tune

سرعت نوشتن اطلاعات حدود ۲.۵ مگ در ثانیه هست که پایینه.
تنها کاری که میتونم بگم بکنین، فرمت سطح پایین هست، LLF، که فکر نمیکنم درست بشه باز.

vahidmir2000
07-10-2014, 00:03
سرعت نوشتن اطلاعات حدود ۲.۵ مگ در ثانیه هست که پایینه.
تنها کاری که میتونم بگم بکنین، فرمت سطح پایین هست، LLF، که فکر نمیکنم درست بشه باز.

ممنون دوست من. با چه روشی فرمت سطح پایین بکنم؟

حدسی برای اینکه چرا این بلا سرش اومده ندارین؟ :)

afshin b
07-10-2014, 08:52
من واقعا ایده ای ندارم که چرا اینطور شده، احتمالا عمرش رو کرده.
برای اون کار هم از برنامه زیر استفاده کنین
HDD low level format tool

vahidmir2000
07-10-2014, 10:47
ممنون از همراهیت دوست من. جالبه وقتی با فایل سیستم NTFS فرمتش میکنم سرعت کپی تا حدود 4 مگابایت بالا میاد ولی با FAT32 همون سرعت افتضاحه... بازم ممنون.