مشاهده نسخه کامل
: مشکل صدای لپ تاپ
mehrana_68
06-10-2014, 19:15
سلام. لپ تاپ سونی دارم.مدتی هست صدای سیستم بیشتر اوقات غیرفعاله برای تعمیر مراجعه کردم گفت سیستمتون هیچ مشکلی نداره چون سیستم رو بدون باطری برای تعمیر داده بودم چک کردم دیدم بله بدون باطری صدا داره متوچه شدم چون همیشه برنامه باز زیاد دارم و سیستم رو hibernate میکنم صدا نداره ولی اگه کامل خاموش کنم با صدا بالا میاد.کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام. لپ تاپ سونی دارم.مدتی هست صدای سیستم بیشتر اوقات غیرفعاله برای تعمیر مراجعه کردم گفت سیستمتون هیچ مشکلی نداره چون سیستم رو بدون باطری برای تعمیر داده بودم چک کردم دیدم بله بدون باطری صدا داره متوچه شدم چون همیشه برنامه باز زیاد دارم و سیستم رو hibernate میکنم صدا نداره ولی اگه کامل خاموش کنم با صدا بالا میاد.کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ویندوز رو عوض کنید و درایورهای سیستم رو به روز کنید اگه براتون مقدور است بایوس لپ تاب رو هم به روز کنید ببینید درست میشه یا نه
roya.rashidi
06-10-2014, 19:42
هایبرنت کلا اینجوریه ؟؟ منم بعضی وقتا هایرنت میکنم گرافیکو دیگه نمیشناسه یا فایلای فلش دچار مشکل میشن. اگه به غیر هایبرنت مشکل داری بازم . درایور خود لپتابتو نصب کن . نه درایور جدید ها همون سی دی شو نصب کن
ali_mohandes
06-10-2014, 19:54
هیچ وقت سیستم روروی SleepیاHidbrenetنگذارید هم عمرقطعات کم میشه(چون روشنه ولی فن ها کارنمی کنن مثل وقتی می مونه که یه انسان خواب باشه)من وقتی روی اسلیپ می زارم کارت ماهواره سیستمم کارنمی کنه واسه همین خاطر دیگه نمی زارم روی اسلیپ
موفق باشید
roya.rashidi
06-10-2014, 20:49
هیچ وقت سیستم روروی SleepیاHidbrenetنگذارید هم عمرقطعات کم میشه(چون روشنه ولی فن ها کارنمی کنن مثل وقتی می مونه که یه انسان خواب باشه)من وقتی روی اسلیپ می زارم کارت ماهواره سیستمم کارنمی کنه واسه همین خاطر دیگه نمی زارم روی اسلیپ
موفق باشید
احتراما هایبرنت دقیقا مثل خاموشیه . فقط فرقش اینه که برنامه ها یه چوراییی بسته نمیشن . اسلیپ کامل خاموش نمیکنه .
afshin b
06-10-2014, 21:11
موفق باشید
نه عزیز اصلا اینطور نیست. در هاربینیت سیستم کاملا خاموش میشه و میتونید از برق جداش کنین، چون اطلاعات در هارد ذخیره میشه.
در اسلیپ اطلاعات درون رم ذخیره میشه و به مقدار خیلی کمی برق احتیاج داره که اطلاعات رو روی رم نگه داره و با حالت روشن کاملا متفاوته.
ali_mohandes
06-10-2014, 21:18
نه عزیز اصلا اینطور نیست. در هاربینیت سیستم کاملا خاموش میشه و میتونید از برق جداش کنین، چون اطلاعات در هارد ذخیره میشه.
در اسلیپ اطلاعات درون رم ذخیره میشه و به مقدار خیلی کمی برق احتیاج داره که اطلاعات رو روی رم نگه داره و با حالت روشن کاملا متفاوته.
می دونم میشه ولی هردوشون یه جوره ببخشید نتونستم منظورم رو درست برسونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.