PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارداکسترنال

ali_mohandes
06-10-2014, 18:41
سلام می خواستم بدونم هارداکسترنال چطوریه یعنی میشه پارتیشن بندی کرد؟ویندوز روی اون نصب کرد؟یافقط یه درایو هستش؟
ممنون میشم یه توضیح کامل بهم بدید

albertxx
06-10-2014, 19:06
ببینید دوست عزیز
هارد اکسترنال همون هارد 2.5 اینچی لپ تاپ هست

در واقع هارد اکسترنال با هارد اینترنال pc شما بجز اندازه و یکسری مشخصات فنی مثل برق مصرفی و .... هیچ فرقی باهم ندارن
و فقط کاربردش هست که اونا رو از هم متمایز میکنه !!

اصولا هارد اکسترنال برای آرشیو استفاده میشه و به طور اصولی از همون 1 پارتیشنی که هست استفاده میشه
ولی چون پارتیشن بندی و استفاده به عنوان هارد بوت (( نصب ویندوز )) عمومیت نداره یکسری فکر میکنن همچین کاری رو نمیشه کرد !!

شما هرکاری که رو هارد اینترنال میتونی انجام بدی رو هم میتونی رو هارد اکسترنال پیاده کنی

مثل :

نصب ویندوز
پارتیشن بندی
نصب نرم افزار و بازی
و ..........

فقط به دلیل اینکه اکثریت کسایی که هارد اکسترنال میخرن هدفشون آرشیو هست
دیگه همونجوری جا افتاده !!
شاید اگه بگم بالای 95 درصد واسه آرشیو استفاده میکنن و فقط هم از 1 درایوش استفاده میشه دروغ نگفته باشم !!

ali_mohandes
06-10-2014, 19:15
ببینید دوست عزیز
هارد اکسترنال همون هارد 2.5 اینچی لپ تاپ هست

در واقع هارد اکسترنال با هارد اینترنال pc شما بجز اندازه و یکسری مشخصات فنی مثل برق مصرفی و .... هیچ فرقی باهم ندارن
و فقط کاربردش هست که اونا رو از هم متمایز میکنه !!

اصولا هارد اکسترنال برای آرشیو استفاده میشه و به طور اصولی از همون 1 پارتیشنی که هست استفاده میشه
ولی چون پارتیشن بندی و استفاده به عنوان هارد بوت (( نصب ویندوز )) عمومیت نداره یکسری فکر میکنن همچین کاری رو نمیشه کرد !!

شما هرکاری که رو هارد اینترنال میتونی انجام بدی رو هم میتونی رو هارد اکسترنال پیاده کنی

مثل :

نصب ویندوز
پارتیشن بندی
نصب نرم افزار و بازی
و ..........

فقط به دلیل اینکه اکثریت کسایی که هارد اکسترنال میخرن هدفشون آرشیو هست
دیگه همونجوری جا افتاده !!
شاید اگه بگم بالای 95 درصد واسه آرشیو استفاده میکنن و فقط هم از 1 درایوش استفاده میشه دروغ نگفته باشم !!

مرسی ولی من نفهمیدم میشه پارتیشن ساخت؟

ata.royalfalcon
06-10-2014, 19:26
مرسی ولی من نفهمیدم میشه پارتیشن ساخت؟

دوست گرامی ؛ تا زمانی که هارد دیسک (اکسترنال و یا اینترنال) پارتیشن بندی نشود و با یکی از فایل سیستمهای مناسب فرمت نشود که نمیتوانید اطلاعاتی را روی آن ذخیره کنید . بله میتونید پارتیشن بندی کنید . تعداد و حجم هر پارتیشن هم بستگی به سلیقه و انتظارات خودتان دارد .

ali_mohandes
06-10-2014, 19:49
دوست گرامی ؛ تا زمانی که هارد دیسک (اکسترنال و یا اینترنال) پارتیشن بندی نشود و با یکی از فایل سیستمهای مناسب فرمت نشود که نمیتوانید اطلاعاتی را روی آن ذخیره کنید . بله میتونید پارتیشن بندی کنید . تعداد و حجم هر پارتیشن هم بستگی به سلیقه و انتظارات خودتان دارد .

مرسی حالا فهمیدم اول فک می کردم مثل یک یو اس بی می مونه که فقط یه درایو هستش مرسی
میشه یه اکسترنال معرفی کنیدکه قابل حمل باشه وبشه روش ویندوز نصب کرد؟

ata.royalfalcon
06-10-2014, 21:12
مرسی حالا فهمیدم اول فک می کردم مثل یک یو اس بی می مونه که فقط یه درایو هستش مرسی
میشه یه اکسترنال معرفی کنیدکه قابل حمل باشه وبشه روش ویندوز نصب کرد؟

1. میتونید یکی از دو مدلهای Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra را انتخاب کنید (در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خودتان که بهترین جنسها را معرفی کرده بودید!).
2. توصیه میکنم با جستجو در اینترنت و مطالعه مقالات ، با چگونگی نصب ویندوز (و یا هر OS دیگر) بر روی هارد دیسک اکسترنال آشنا بشوید. بعنوان مثال حتی اگر در مرحله نصب Win7 ، هارد اکسترنال را شناسایی و شما آنرا برای نصب انتخاب کنید ممکن هست با پیغام زیر مواجه شوید. راه حلی برای این مشکل وجود دارد که در این سایت (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) به همراه عکس توضیحاتی داده شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]