PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Report Engine with c# & wpf



seoweblearn
06-10-2014, 12:28
با سلام خدمت دوستان گرامی
من میخوام یک report engine پیاده سازی کنم با استفاده از wpf که قابلیت drag & drop کنترل هارو داشته باشم و به این صورت باشه که با توجه به کنترل هایی که کاربر بر روی report میزاره با کمک کلاس های ef بیام query رو بسازم (حالا هر query بود) و با خود ef اطلاعات رو fetch کنم.
حالا سوالم از شما دوستان عزیز اینه که همچین سیستم مشابهی رو دیدین؟ و اگه نیس پیشنهاد میکنین چطوری شروع کنم؟ و آیا اینکه drag & drop توی wpf قابل پیاده سازی هست یا خیر.
با تشکر شاد باشید.

_H2_
07-10-2014, 19:39
سلام
نرم افزار StimulReport امکان طراحی گذارش توسط کاربر تحت محیط WinForm, Wpf, ASP.Net Classic, ASP.Net MVC را دارد، چند سال قبل نسخه WinForm اش را استفاده کردم، فایل xml فارسی سازی محیط را هم داشت، کار کردن و ساخت گذارش و... هم خیلی بهتر دقیق تر و کاربر پسند تر از نمونه های مشابهی مانند crystal و microsoftreport و... است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.