مشاهده نسخه کامل
: محافظت از سیستم داخل شبکه
mahdi rahimi
06-10-2014, 09:12
سلام به همگی.
دوستان، دانشگاه ما برای دانشجویان مقیم خوابگاه اینترنت وایر لس ار ائه می دهد سوالم اینه که چطور میشه لپ تاپم رو از شر مزاحم ها در امان نگه دارم.
amins2007
06-10-2014, 20:31
برای اطمینان بیشتر میتونی از برنامه های فایروال مثل comodo یا zone alarm استفاده کنی
mahdi rahimi
06-10-2014, 22:46
برای اطمینان بیشتر میتونی از برنامه های فایروال مثل comodo یا zone alarm استفاده کنی
سلام دوست عزیز میشه راجع به کارکرد این نرم افزارا کمی توضیح بدی.
mahdi rahimi
11-11-2014, 15:36
با سلام به هگی. دوستان در کنار ESET Internet Security باید از چه نسخه ی کومودو اسفاده کنم؟ تا بتونم مراقب شبکه ای که بهش متصل هستم هم باشم.
Armin.Computer
12-11-2014, 23:50
منظورت چیه؟
چه مشکلی ایجاد می کنند؟
ESET Internet Security دارای فایروال هستش .نیازی به فایروال دیگر مثل کومودو یا زون آلارم ندارید.
به نظر من مشکلی نیست . اگر آپدیت می کنید ESET Internet Security تان را . هرچند گزینه جالبی برای Internet Security نیست
mahdi rahimi
13-11-2014, 17:09
منظورت چیه؟
چه مشکلی ایجاد می کنند؟
سلام با تشکر از شما.
ممکنه وارد سیستمم بشن و اطلاعاتمو بدزدن.
ESET Internet Security دارای فایروال هستش .نیازی به فایروال دیگر مثل کومودو یا زون آلارم ندارید.
به نظر من مشکلی نیست . اگر آپدیت می کنید ESET Internet Security تان را . هرچند گزینه جالبی برای Internet Security نیست
سلام ممنونم.
تقریبا همه کسپرسکی رو قبول دارن منم اگه به دلبل شرایط مجبور نبودم حتما کسپرسکی رو نصب می کردم.
با این حال می خوام خودمم رو سیستم نظارت داشته باشم. آیا امکانش هست که کومودو رو هم کنار نود نصب کنم.
Armin.Computer
13-11-2014, 18:56
سلام با تشکر از شما.
ممکنه وارد سیستمم بشن و اطلاعاتمو بدزدن.
سلام ممنونم.
تقریبا همه کسپرسکی رو قبول دارن منم اگه به دلبل شرایط مجبور نبودم حتما کسپرسکی رو نصب می کردم.
با این حال می خوام خودمم رو سیستم نظارت داشته باشم. آیا امکانش هست که کومودو رو هم کنار نود نصب کنم.
در کل به نظرم نظرات مختلفه
مثلا بستگی داره شما از محصولات رایگان بخوای استفاده کنی یا لایسنس دار
مثلا به نظرم در محصولات رایگان comodo خوب باشه و در لایسنس دار ها شاید کسپر
ولی با افزایش بودجه هم می تونید از فایروال ها بهره ببرید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.