ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ریست کردن خودکار کامپیوتر

Asali
05-10-2014, 20:26
سلام
سیستم بعد از چند دقیقه ریست میشه!
پاور و فن سالمه
فکر کردم مشکل نرم افزاریه آمدم ویندوز را دوباره نصب کنم که هنگام نصب دوباره ریست میشه! الان درایو c که ویندوز نصب بود را فرمت کردم و سیستم عامل نصب نیست!
به گمانم سخت افزاری باشه!
دوستان لطفاً راهنمایی کنن

H U
05-10-2014, 20:50
احتمال زیاد به نقص در فن cpu و بالا رفتن دمای cpu مربوط میشه

hamidchi
05-10-2014, 21:18
این مشکل ریست شدنو منم رو سیستم قبلیم داشتم . چند جا واسه تعمیر بردم اونا هم با اطمینان خاطر میگفتن عیب از فلان قطعه هست و باید عوض بشه و در نهایت هم درست نشد
که کلا قیدشو زدم
تو هر حالتی امکان ریست داشت . البته وقتی مشغول یه کاری بود باز احتمالش بیشتر میشد ولی رو صفحه دستکتاپ هم بدون این که کاری کنم بعضا ریست میشد
حالا شما هم تو این زمینه مراقب باش اگه جایی میبری واسه تعمیر باهاش طی کن بگو بعد از تعمیر ضمانت کنه دیگه ریست نشه چون احتمال خرابی از هر قطعه ای میتونه باشه و به صرفه و معقولانه نیس همه قطعاتو عوض کرد

roya.rashidi
05-10-2014, 21:25
سلام
پاور و فن سالمه
فکر کردم مشکل نرم افزاریه آمدم ویندوز را دوباره نصب کنم که هنگام نصب دوباره ریست میشه! الان درایو c که ویندوز نصب بود را فرمت کردم و سیستم عامل نصب نیست!
اول از دمای قطعات اسکرین شات بزارین .
سینک سی پی یو هم چک کنید از سی پی یو جدا نشده باشه . خمیر سیلیکون اینا زدید دیگه ؟

EXTREME
06-10-2014, 15:33
سلام
پاور و فن سالمه

علت های این مشکل یکی میتونه از دمای قطعات باشه یکی رم سیستم و دیگری پاور

بهتره جای رم رو عوض کنید اسلات رم رو تمیز کنید و با یک رم دیگه تست کنید

با یک پاور دیگه هم سیستم رو تست کنید

دمای قطعات مثل مین سی پی یو و گرافیگ بررسی بشه