مشاهده نسخه کامل
: راهنمای خرید پرینتر دانشجوی ارشدم و ماهی حدود 100 تا 150 صفحه پرینت دارم
سلام
5 سال پیش یه پرینتر hp جوهر افشان خریدم که واقعا عالی بود ولی الان خراب شده و با هزینه کارتریج و تعمیر از یه پرینتر نو گرونتر در میاد.
الان دوباره دانشجو شدم و ماهی 100 تا 150 صفحه پرینت دارم همه هم سیاه و سفید.
دنبال یه پرینتر کارتریج ارزون و سگ جون می گردم.اصلا مارک و قیمت و جوهری و لیزری بودنش برام مهم نیست ولی از پس 150 صفحه پرینت سیاه سفید در ماه بر بیاد و اگر کارتریجش خراب شد بشه ارزون جایگزین کرد و کارتریجش تو بازار پر باشه.
اگر ممکنه بازار پرینتر هم بهم بگید کجاست؟ چهارراه سرچشمه دنبالش باشم یا ولی عصر سمت بازار رضا یا برم توپخونه؟
ممنون از راهنمایی هاتون فقط من عجله دارم و باید حتما 3 شنبه برم بخرم.قیمت پرینتر هم اصلا برام مهم نیست فقط کارتریج ارزون و فراوان.
یه مورد دیگه هم اضافه کنم من نمی دونم قیمت تانک چقدر و آیا برای من به صرفه هست یا نه ولی اگر فکر می کنید اون هم بدردم می خوره مدلی معرفی کنید که تانک خور باشه.
sayanermia
05-10-2014, 13:35
به نظرم بهترین انتخاب برای شما پرینتر لیزری HP P1102 هستش! هزینه شارژ کارتریجش هم بسیار کمه و تا 1500 برگ پرینت میزنه و توان کار ماهانه اش هم حدود 5000 برگ هست این پرینتر!! قیمت مناسبی هم داره سینی کاغذش هم 150 برگ کاغذ ظرفیت داره
به نظرم بهترین انتخاب برای شما پرینتر لیزری HP P1102 هستش! هزینه شارژ کارتریجش هم بسیار کمه و تا 1500 برگ پرینت میزنه و توان کار ماهانه اش هم حدود 5000 برگ هست این پرینتر!! قیمت مناسبی هم داره سینی کاغذش هم 150 برگ کاغذ ظرفیت داره
سلام
هزینه شارژ یک کارتریج چقدره؟؟؟
طبق بررسی هایی که کردم یکی از بهترین مدل ها رو بهم معرفی کردید/فقط یک نکته منفی داشت البته از نظر من اونم هزینه بالای کارتریجش هست درسته که با هزینه 8 تا 12 تومن به راحتی میشه شارژش کرد ولی میترسم مثل همین پرینترم یکی کارتریجشو خراب کنه و دوباره چند سالی بدون پرینتر بمونم.الان که 2 سالی هست پول جمع کردم میخوام یه پرینتری بگیرم که مشکل گرونی کارتریج رو نداشته باشه.
خیلی خیلی هم از راهنمایی تون ممنونم.
imanparsa
05-10-2014, 18:26
بنظر من لیزری سامسونگ SCX-4300 خیلی کم خرجه
sayanermia
05-10-2014, 20:50
شما وقتی کارتریج رو به خود یک شرکت سرویس دهنده معتبر بدی تا برات شارژ کنه مطمئن باش هیچ وقت به این مشکل بر نمیخوری دوست خوبم!
توصیه میکنم سمت سامسونگ نرید که کارتریج ها بعد از شارژ اولیه باید چیپشون عوض بشه که خودش داستانی است الی ماشالله!!
بنظر من لیزری سامسونگ SCX-4300 خیلی کم خرجه
شما وقتی کارتریج رو به خود یک شرکت سرویس دهنده معتبر بدی تا برات شارژ کنه مطمئن باش هیچ وقت به این مشکل بر نمیخوری دوست خوبم!
توصیه میکنم سمت سامسونگ نرید که کارتریج ها بعد از شارژ اولیه باید چیپشون عوض بشه که خودش داستانی است الی ماشالله!!
خیلی متشکرم از راهنمایی تون.
این مدل سامسونگ خیلی قدیمی شده و تا جایی که تحقیق کردم سخت تو بازار پیدا میشه.مشکل بعدیش هم همونطور که دوستمون اشاره داشتند مشکل تعویض چیپ و .... هست. واقعا دنبال دردسر های اینجوری نیستم.
راستش یه مقدار کل نسبت به پرینتر لیزری الان دید منفی پیدا کردم.همه چیزشون خیلی خوبه ولی شاید برای مصرف من کمی زیادی باشند.می تونید از مدل های جوهر افشان هم معرفی کنید؟
عموم سال ها قبل یه مدل hp جوهر افشان سایز کارتریج هاش xl بود می تونست تا 500 تا با هر بار شارژ پرینت بگیره از این مدل ها که کارتریجشون xl هست تو بازار پیدا میشه؟چون 5 سال پیش میگفتن دیگه گیر نمیاد.
دیگه در نهایت اگر جوهر افشان خوبی هم پیدا نکنم انتخابم همون HP P1102 هست که دوست عزیزم sayanermia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی کردند.حداقل کسی ازش ناراضی نبوده.
میگن یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه انقدری پولدار نیستم که یه چیز رو دوبار بخرم.من هم میخوام یه چیزی بگیرم که دوباره کاری نشه.برای همین هم انقدر حساسیت به خرج میدم.فکر میکنم تو برندای پرینتر hp و برادر خوب باشن که متاسفانه برادر تو ایران یا خیلی کمه یا بهتره بگیم اصلا نیست پس میمونه hp/
من و برادرم هر دو با هم خریدیم . اون HP گرفت ( p1102 ) منم Canon 6020 گرفتم . من حدود 260 و اونم حدودا 290 پول دادیم . هر دو هم راضی هستیم . مسئله مهم در مورد HP گارانتی مادیران هستش و به همین خاطر یخورده گرونتره . ولی در عوض خرکاره و به این آسونیا خراب نمیشه . به نظرم همین HP واسه دانشجو ها بسیار مناسب و به صرفه هست . با یه بار شارژ کارتریج هم تا 1500 صفحه پرینت میگیره . سرعتشم خوبه .
پس با نظر اکثریت دوستان همین hp 1102 رو می خرم.حالا سوال اینجاست که مراکز فروش پرینتر کجاست؟جایی رو میشناسید که اکثر مغازه ها پرینتر فروش باشن؟
h_khozooei
06-10-2014, 23:50
پیشنهاد می کنم 401 بخری
پیشنهاد می کنم 401 بخری
سلام
این چند مدل با نام 401 تو بازار هست.کدوم مدنظر شماست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/Keyword-hp%20401
به جای نقطه چین di gi ka la
چه امضای قشنگی
h_khozooei
14-10-2014, 19:36
ببین چی می خوای
A یعنی ساده
D یعنی دو رو زن
N یعنی شبکه
W یعنی شبکه بی سیم
T یعنی سینی اضافه
غول مرحله اخر
12-11-2014, 23:51
سلام
منم قصد خرید پرینتر دارم
تو نت سرچ کردم اکثرا گفتن hpولی قیمتش برام بالاست!!!
از طرفی سامسونگ قیمتش پایینه ولی احتمال میدم بعدا خراب بشه و هزینه دار باشه..
تو بازار هم hp دست دوم ندیدم اصن!!!
پیشنهادتون چیه؟؟؟
مگه قیمت hp چقدر شده ؟ یادمه حدود 300 بود .
Canon 6020هم که خودم استفاده می کنم بد نیست . قیمتش هم یخورده ارزونتر از hp 1102 هستش .
غول مرحله اخر
13-11-2014, 07:31
تو سایت ها زده بین 300 تا 330
مشکل الان بالا بودن قیمتشه :n26:
حالا اگه پولش جور شد hp مدل 1102 بگیرم؟ مدل های دیگه چطورن؟
bijandarbari
13-11-2014, 07:44
برای کارهای نه چندان سنگین هم سامسونگ جواب میده.
h_khozooei
19-11-2014, 17:27
سامسونگ رو فراموش کن و 1102 بگیر اگر می تونی 401 بگیر
sayanermia
19-11-2014, 18:51
1102 بخر شک نکن وگرنه کافری!:n02: ما واسه کارای سیاه سفید دفتر خریده بودیمش اما الان چون لیزری رنگی گرفتیم اون بی استفاده شد اوردمش خونه کار کنه! واقعا عالیه
غول مرحله اخر
22-11-2014, 17:10
سلام دوستان
بالاخره همون 1102hp خریدم.:n16:
بنظرتون کاغذ واسه پرینت چی بخرم خوبه؟
چه نکاتی برای پرینت رعایت کنم که دستکاه دچار مشکا نشه؟
روزی 50صفحه پشت و رو بگیرم فشار میاد بهش؟
h_khozooei
24-11-2014, 17:51
نه خوبه بگیر ولی کاغذ رو اگر می تونی دبل A بگیر کاغذ خیلی عالیه هست. بسته های آبی رنگ داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.