مشاهده نسخه کامل
: مشکل خوانده شدن هارد در ویندوز( فوری)
خسته نباشید
یک هارد adata دارم ک به تازگی به nfts فرمتش کردم و حدود ۷۰۰ گیگ اطلاعات روش دارم. با مک بوک به راحتی اطلاعاتش کبی میشه و خونده میشه اما تو ویندوز ارور you need to format میده و دیگه تلوزیون هم محتویاتش رو نشون نمیده.
باید چیکار کنم؟ محتویات هارردم برام خیلی مهمن و بهشون نیاز دارم ...
حدسم اینه ک بعد وصل شدن به لبتاب شخص دیگه ای اینطور شده باشه اما نمیدونم چیکار کنم ک این مشکلش حل شه.
ata.royalfalcon
03-10-2014, 23:31
خسته نباشید
یک هارد adata دارم ک به تازگی به nfts فرمتش کردم و حدود ۷۰۰ گیگ اطلاعات روش دارم. با مک بوک به راحتی اطلاعاتش کبی میشه و خونده میشه اما تو ویندوز ارور you need to format میده و دیگه تلوزیون هم محتویاتش رو نشون نمیده.
باید چیکار کنم؟ محتویات هارردم برام خیلی مهمن و بهشون نیاز دارم ...
حدسم اینه ک بعد وصل شدن به لبتاب شخص دیگه ای اینطور شده باشه اما نمیدونم چیکار کنم ک این مشکلش حل شه.
سلام .
با توجه به اینکه در مک بوک میتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید ؛ بهترین روش و امن ترین حالت این هست که اطلاعات به هارد دیسک دیگر منتقل و سپس هارد اکسترنال فرمت کنید (در ویندوز) تا مجدداً در ویندوز قابل اسفاده شود .
بله قابل مشاهده و دسترسی هستند
متشکرم اما اگر مشکل از ویروسی شدن باشه با انتقال دوباره ی فایل ها مشکل حل میشه ؟
ata.royalfalcon
03-10-2014, 23:56
متشکرم اما اگر مشکل از ویروسی شدن باشه با انتقال دوباره ی فایل ها مشکل حل میشه ؟
با فرمت کردن پارتیشنهای هارد اکسترنال معمولاً ویروسها از بین میروند (تیک Quick را بردارید) . برای دیتاهایی که به هارد دیسک دیگر منتقل کردید میتونید از آنتی ویروسهای معتبر و به روز برای ویروس یابی استفاده کنید. دقت کنید که RAW شدن پارتیشن این هارد اکسترنال (که باعث ظاهر شدن پیغام فرمت آن میشود) فقط به خاطر ویروسی شدن آن نیست و چندین علت دیگر هم دارد. بعنوان مثال وجود یک مشکل و یا خرابی در قسمت کانکتور USB و قطع و وصلی آن (که در بعضی از هارد های اکسترنال ADATA به کرات دیدم) میتواند یکی از علتهای خرابی فایل سیستم و RAW شدن آن باشد. Safely Remove نکردن و مخصوصاً جدا کردن ناگهانی کابل USB در زمانی که در حال انتقال دیتا هست میتواند باعث خرابی فایل سیستم و RAW شدن آن شود .
اول هارد رو اسکن ویروس بکنید با آنتی ویروس آپدیت شده اگه ویروسی نداشت به روشی که عطاجان گفتند عمل کنید از اطلاعات لبکاپ بگیرید یا ریکاوری کنید روی یک حجم دیگر اطلاعات رو سپس دوباره هارد رو فرمت کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.