PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید گوشی تا 1 میلیون

personal
03-10-2014, 19:07
با سلام خدمت دوستان عزیز. من بعد بررسی های فراوون تو حوزه قیمت 1 میلیون تومان به سه گزینه s3 neo و xperia z و htc desire 816 رسیدم . نظر خودم بیشتر رو سونی و htc هست اما میخوام ببینم نظر دوستان

بیشتر رو کدوم مورد هست. نکته ای که در مورد sony z خیلی بد ازش شنیدم صداش هست که میگند بی کیفیته میخواستم در چه حدی بی کیفیته از s3 بهتره ؟در مورد هندزفریشم بد شنیدم... :n27:

در مورد htc هم از همه ویژگیهاش خوشم اومد اما اینکه اندروید کیت کت داره و میگند نمیشه به حافظه ُsd برنامه هاشو انتقال داد مثل اینکه خیلی آزار دهندس حالا بازم نظر دوستان مهمه:n29:. ینکته دیگه در مورد htc یکی
میگه تک سیمش تایوانیه یکی میگه دوسیمش یکی میگه هر جفتش. ببخشید زیاد شد اما لطفا صاحبنظران کمک کنند:n16:

MOSTAFA_ABBASI
03-10-2014, 19:15
بدون هیچ شکی دیزایر 816 رو بخرید.
واقعا عالیه و چیزی کم نداره.
البته اگر بتونید تا عرضه شدن 820 هم صبر کنید دیگه خیلی خوب میشه.
اگر روت کنید میشه انتقال داد.
هر دوتاش عالین مشکلی نیس.
سونی زد و اس 3 هم بدرد نمی خورن.
یکی کیفیت ساختش بده.
یکی صداش و دوربینشو صفه نمایشش.
ولی کامل ترینشون همین 816 هست.:n01:

محرمانه
03-10-2014, 19:28
سلام
انتظارات شما از یک گوشی آندروید چیه؟

MOSTAFA_ABBASI
03-10-2014, 19:30
دوست عزیز اندروید درسته آندروید تقریبا میشه گف غلطه.

send by my HTC one m9 :)

GOLDFINCH
03-10-2014, 19:40
سلام

در این رنج، بهترین انتخاب ها، Xperia Z و Galaxy S3 Neo می باشند.

اگر سخت افزار، تراکم پیکسلی، کیفیت ساخت در کـنار ضـد آب بودن برایتـان بیشتر اهمیت دارد، مدل Xperia Z رو پیشنـهاد مـی کنـم.
البته کیفیت صفحه نمایش متوسطی دارد. توجه داشته باشید در حالی که با سـایر گوشـی های با کیفیت مقایسـه نشه، از نمایشـگر
آن، لذت خواهید برد.

اما اگر کیفیت صفحه نمایش بی نظیر (در تست هایی متوجه شدم، گاهی از S5 هم بهتر عمل کرده است)، رابط کاربری عالی، کیفیـت
دوربین کم نظیر در این رنج و رنج های بالاتر برایتان اهمیت بیشتری دارد، مدل Galaxy S3 Neo رو پیشنهاد می کنم.

مدل HTC Desire 816 نیز گوشی خوبیست. اما از لحاظ سخت افزار از مدل Xperia Z، بسیار عقبتر می باشد. با مدل S3 Neo، البـته با
کمی برتری، تقریباً عملکرد مشابهی را دارا می باشد. این مدل از لحاظ دوربین نیز از سایر گوشی های عقبتر می باشد. (لینک تست) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تراکم پیکسلی آن نیز نسبت به قیمت، می توانست بیشتر باشد. پس بهتر است بگوییم تنها ویژگی های مثبـت این گوشـی، در بزرگـتر
بودن، کیفیت عالی دوربین دوم، و کیفیت عالی بلندگو ها ختم می شود. چون این مدل از لحاظ باطری نیز متوسط عمل می کند.

در صورت نیاز بگید تا جدول مقایسه سه مدل رو هم رسم کنم.

personal
03-10-2014, 20:35
سلام
انتظارات شما از یک گوشی آندروید چیه؟

صفحه نمایش + وبگردی + قدرت پردازش + جوابگو بودن برا چند سال +هنگ نکردن

MOSTAFA_ABBASI
03-10-2014, 21:22
خب تقریبا همه انتظارات شما رو دیزایر ۸۱۶ برطرف می کنه.

محرمانه
03-10-2014, 22:00
صفحه نمایش + وبگردی + قدرت پردازش + جوابگو بودن برا چند سال +هنگ نکردن

شما دقیقا دارید نکسوس 5 رو توصیف می کنید با این انتظارات
اندکی به پول خودتون اضافه کنید و نکسوس 5 رو بدون تردید خریداری کنید.

New Solid Snake
04-10-2014, 01:05
سلام

در این رنج، بهترین انتخاب ها، Xperia Z و Galaxy S3 Neo می باشند.

اگر سخت افزار، تراکم پیکسلی، کیفیت ساخت در کـنار ضـد آب بودن برایتـان بیشتر اهمیت دارد، مدل Xperia Z رو پیشنـهاد مـی کنـم.
البته کیفیت صفحه نمایش متوسطی دارد. توجه داشته باشید در حالی که با سـایر گوشـی های با کیفیت مقایسـه نشه، از نمایشـگر
آن، لذت خواهید برد.

اما اگر کیفیت صفحه نمایش بی نظیر (در تست هایی متوجه شدم، گاهی از S5 هم بهتر عمل کرده است)، رابط کاربری عالی، کیفیـت
دوربین کم نظیر در این رنج و رنج های بالاتر برایتان اهمیت بیشتری دارد، مدل Galaxy S3 Neo رو پیشنهاد می کنم.

مدل HTC Desire 816 نیز گوشی خوبیست. اما از لحاظ سخت افزار از مدل Xperia Z، بسیار عقبتر می باشد. با مدل S3 Neo، البـته با
کمی برتری، تقریباً عملکرد مشابهی را دارا می باشد. این مدل از لحاظ دوربین نیز از سایر گوشی های عقبتر می باشد. (لینک تست) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تراکم پیکسلی آن نیز نسبت به قیمت، می توانست بیشتر باشد. پس بهتر است بگوییم تنها ویژگی های مثبـت این گوشـی، در بزرگـتر
بودن، کیفیت عالی دوربین دوم، و کیفیت عالی بلندگو ها ختم می شود. چون این مدل از لحاظ باطری نیز متوسط عمل می کند.

در صورت نیاز بگید تا جدول مقایسه سه مدل رو هم رسم کنم.
با عذر خواهی از صاحب تایپیک، کیفیت صدای s3 neo نسبت به xperia z و htc desire چطوره؟ با تشکر

MOSTAFA_ABBASI
04-10-2014, 01:07
اگر بخوایم قدرت و شفافیت صدا رو درنظر بگیریم به ترتیب اینجوری میشه:
۱- دیزایر ۸۱۶
۲- اکسپریا زد
۳- اس ۳ نئو
باید بگم که دیزایر ۸۱۶ صداش فراتر از انتظارتونه واقعا عالیه.

GOLDFINCH
04-10-2014, 01:10
با عذر خواهی از صاحب تایپیک، کیفیت صدای s3 neo نسبت به xperia z و htc desire چطوره؟ با تشکر

از لحاظ کیفیت صدا، بین این سه مدل، مدل HTC Desire 816 بهترین می باشد و بعد آن، S3 Neo قرار دارد
و در آخر هم Xepria Z که کیفیت صدای متوسطی دارد.