مشاهده نسخه کامل
: قبول نکردن هیچ یک از درایو ها برای نصب
saeed871
02-10-2014, 23:37
سلام دوستان من بعد از نصب ویندوز یک درایو داشتم که ویندوز نمیشناخت اومدم اون درایو رو با استفلده از acronisاز حالت primary بهlogical(فکرکنم همین بود logical را مطمئنم) بردم ویندوز دیگه بالا نیومد وپیغام میده که درایو بوت بزار و پس از گذاشتن فلش bootableویندوز 8.1 موقع نصب مجدد هنگام انتخاب درایو هیچ کدوم از درایور هامو قبول نمیکنه حتی 1 درایو را delete کردم فرمتش هم کردم اما ویندوز پیغام میده که نمیتونه روی این درایو پارتیشن درست کنه چیکار کنم کلی اطلاعات دارم توی ویندوز!!!!:n30::n30::n30::n30::n30:
(اطلاعاتمو تونستم منتقل کنم) لطفا بگید چیکار کنم ازین حالت در بیاد؟؟؟؟
saeed871
03-10-2014, 12:09
سلام دوستان من بعد از نصب ویندوز یک درایو داشتم که ویندوز نمیشناخت اومدم اون درایو رو با استفلده از acronisاز حالت primary بهlogical(فکرکنم همین بود logical را مطمئنم) بردم ویندوز دیگه بالا نیومد وپیغام میده که درایو بوت بزار و پس از گذاشتن فلش bootableویندوز 8.1 موقع نصب مجدد هنگام انتخاب درایو هیچ کدوم از درایور هامو قبول نمیکنه حتی 1 درایو را delete کردم فرمتش هم کردم اما ویندوز پیغام میده که نمیتونه روی این درایو پارتیشن درست کنه چیکار کنم کلی اطلاعات دارم توی ویندوز!!!!:n30::n30::n30::n30::n30:
(اطلاعاتمو تونستم منتقل کنم) لطفا بگید چیکار کنم ازین حالت در بیاد؟؟؟؟
بالا بیاد تاپیک
سلام
باید با نرم افزارهای بوت پارتیشن ویندوز را به primary تبدیل کنید و سپس آن را active نمایید.
مثلا ابزار هایرن را دانلود و سپس به صورت ایمیج بر روی dvd رایت کنید و با ان بوت شوید.حالا مستقیما acronis disk director را پیدا کنید و پس از اجرا پارتیشن ویندوز را به primary تبدیل کنید و سپس آن را active نمایید.
اگر می خواهید اطلاعات خود را از درایو C خارج کنید. با mini windows ها بوت شوید و اطلاعات خود را از درایو C منتقل کنید. پس از لود مینی ویندوز بر ایکن HBCD MENU کلیک کنید تا اجرا شود ؛ حالا از منوی پارتیشن ؛ نرم افزار acronis یا partition wizard را انتخاب و ادامه مراحل بالا را انجام دهید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا از ابزارهای زیر استفاده نمایید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.