ASANGAMES
02-10-2014, 07:47
سلامُ علیکم file:///G:/Users/Afsoft/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif
- چند سالی میشه دارم با انجین های قوی کار می کنم .
- CryEngine
- UnrealEngine
تازگیا با دوستانم یک نسخه ی آزمایشی بازی ماجراجویی رو داریم میسازیم. انجین بازی "CryEngine" هست .هیچ مشکلی برای خروجی گرفتن نداریم !!!
از کسایی که حرفه ای هستند و به طور اینترنتی میتونن کار رو دنبال کنن دعوت می کنم به ما بپیوندن و شرایطی هم داریم البته !!! :
1- هیچ پولی در کار نیست مگه اینکه نسخه اصلی ساخته بشه و به فروش برسه .
2- حتما باید چند نمونه کار حرفه ای به ما نشون بدید و یا آدرس سایت کار هاتون رو به آدرس زیر ایمیل کنید .
ASANGAMES@outlook.com
پس از تایید شدن شما به عنوان "بازی ساز یا برنامه نویس یا طراح" حرفه ای ایمیلی به شما زده خواهد شد که فرم استخدامی برای شما در اون ضمیمه شده و موظف به تکمیل یا درخواست انصراف هستید و پاسختون رو بفرستید .
- حداقلش براتون میتونه یه رزومه کاری باشه .
لطفا بی احترامی نکنید ، میتونید پاسخ ندید .
فعلا سایت دان هست . ولی به زودی انشالله به پا میشه .
نمونه ای از کار های دوستان و خودم رو براتون میزارم :
طراح و مدل ساز :
آقای بودات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم :
بیشتر کارهای موتور رو انجام میدم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چند سالی میشه دارم با انجین های قوی کار می کنم .
- CryEngine
- UnrealEngine
تازگیا با دوستانم یک نسخه ی آزمایشی بازی ماجراجویی رو داریم میسازیم. انجین بازی "CryEngine" هست .هیچ مشکلی برای خروجی گرفتن نداریم !!!
از کسایی که حرفه ای هستند و به طور اینترنتی میتونن کار رو دنبال کنن دعوت می کنم به ما بپیوندن و شرایطی هم داریم البته !!! :
1- هیچ پولی در کار نیست مگه اینکه نسخه اصلی ساخته بشه و به فروش برسه .
2- حتما باید چند نمونه کار حرفه ای به ما نشون بدید و یا آدرس سایت کار هاتون رو به آدرس زیر ایمیل کنید .
ASANGAMES@outlook.com
پس از تایید شدن شما به عنوان "بازی ساز یا برنامه نویس یا طراح" حرفه ای ایمیلی به شما زده خواهد شد که فرم استخدامی برای شما در اون ضمیمه شده و موظف به تکمیل یا درخواست انصراف هستید و پاسختون رو بفرستید .
- حداقلش براتون میتونه یه رزومه کاری باشه .
لطفا بی احترامی نکنید ، میتونید پاسخ ندید .
فعلا سایت دان هست . ولی به زودی انشالله به پا میشه .
نمونه ای از کار های دوستان و خودم رو براتون میزارم :
طراح و مدل ساز :
آقای بودات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم :
بیشتر کارهای موتور رو انجام میدم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]