ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استخدام افراد حرفه ای

ASANGAMES
02-10-2014, 07:47
سلامُ علیکم file:///G:/Users/Afsoft/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif
- چند سالی میشه دارم با انجین های قوی کار می کنم .
- CryEngine
- UnrealEngine
تازگیا با دوستانم یک نسخه ی آزمایشی بازی ماجراجویی رو داریم میسازیم. انجین بازی "CryEngine" هست .هیچ مشکلی برای خروجی گرفتن نداریم !!!

از کسایی که حرفه ای هستند و به طور اینترنتی میتونن کار رو دنبال کنن دعوت می کنم به ما بپیوندن و شرایطی هم داریم البته !!! :

1- هیچ پولی در کار نیست مگه اینکه نسخه اصلی ساخته بشه و به فروش برسه .
2- حتما باید چند نمونه کار حرفه ای به ما نشون بدید و یا آدرس سایت کار هاتون رو به آدرس زیر ایمیل کنید .
ASANGAMES@outlook.com
پس از تایید شدن شما به عنوان "بازی ساز یا برنامه نویس یا طراح" حرفه ای ایمیلی به شما زده خواهد شد که فرم استخدامی برای شما در اون ضمیمه شده و موظف به تکمیل یا درخواست انصراف هستید و پاسختون رو بفرستید .
- حداقلش براتون میتونه یه رزومه کاری باشه .
لطفا بی احترامی نکنید ، میتونید پاسخ ندید .
فعلا سایت دان هست . ولی به زودی انشالله به پا میشه .
نمونه ای از کار های دوستان و خودم رو براتون میزارم :
طراح و مدل ساز :
آقای بودات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم :
بیشتر کارهای موتور رو انجام میدم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ASANGAMES
02-10-2014, 20:01
این هم تصاویری از تست پیکان در محیط بازی :
خیلی هم کار داره صرفا تست فیزیک بود !!!

ehsan_wwe
04-10-2014, 09:35
چون هیچ پولی در کار نیست میتونه تاپیک اینجا حضور داشته باشه و امید وارم موفق باشید
راستی چرا تا یه انجین میبینید که 5 تا افکت داره در حد مرگ از اونا استفاده میکنید ؟
خیلی تراشلد افکتات زیادن کار و به گند کشیدن
سعی کن در حدی که دیده نشه ولی حس بشه از افکت ها استفاده کنی
موفق باشی

ASANGAMES
05-10-2014, 22:20
من 5 ساله از این انجین دارم استفاده می کنم و کسی حمله ای نکرده ...
افکت ها همش تست هست ، موضوعش تست فیزیک ماشین بود چرا همه به افکت ها نگاه می کنید ؟ که ماشین پیکان هست . :n28:

Reza Azimy_RW
06-10-2014, 13:00
من دو تا ویدیو ها رو دیدم اصلا چیزی از نشون دادن فیزیک توشون خبری نیست ! از این زاویه و با این نور کم که اصلا چیزی نمیشد دید ! ( ممکنه الان روزه اطاقم بیش از حد روشنه تاریک میزنه :دی )
فقط جلوی ماشین و گه گاه دور و برش پیدا بود که بازم چیز خاصی از فیزیک نشون نمیداد :n13: خصوصا ویدیوی دوم

ASANGAMES
06-10-2014, 20:25
بفرمایید : :n01:
تست فیزیک چرخ ها ، فیزیک بدنه ، حفظ تعادل خودرو پس از ترمز و چرخش چرخ ها ، حفظ تعادل حتی در نقاط تیز و لبه دار !

2 تا 3 هفته فقط کار بر روی برنامه نویسی خودرو بود .
الان بر روی کاراکتر کار می کنیم .
در آخر به سراغ گرافیک میریم . نگید افکت مفکت فلان بهمان !!! هنوز بر روی گرافیک به هیچ وجه کار نشده دوستان !!!! :n05:
خواهش میکنم دیگه مسخره نکنید ، این کار تنها دلیلیه که هیچوقت ایران به این چیزا نمیرسه !

ASANGAMES
19-10-2014, 19:18
آپدیت : انجینی که قرار شد با آن کار کنیم به آنریل انجین 4 تغییر پیدا کرد ،
دلایل :
1 - خروجی دادن بی درد سر آنریل 4 نسبت به کرای انجین 3 .:n15:
2 - سادگی در انجام برنامه نویسی به زبان c++
3 - کرای انجین هنوز کاملا آزاد (لیک ) نشده و بعضی از فایل های انجین لاک می شوند ...
4 - آنریل خیلی سبک تر و قابل اعتماد تر است ...