مشاهده نسخه کامل
: به نظر شما کدوم رو بخرم ؟
mashkooni
01-10-2014, 21:33
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام یه لپ تاپ بخرم که عمر زیادی داشته باشه مثلا 5 سال
من چون فروشگاه اینترنتی دارم و کار کامپیوتری زیاد میکنم شاید روزی 14 تا 15 ساعت پشت سیستم هستم
از لحاظ بازی هم زیاد بازی نمیکنم شاید هفته ای 3 4 ساعت فوتبال کرایسس و یا کال او دیوتی
بیشتر کارمم با نرم افزاری طراحی سایت هست که فکر نکنم نیاز به سیستم خیلی قوی داشته باشه
دو مدل مد نظر هست اولی لنوو زد 510 یا زد 5070 و و دومی ایسوس n56jr
میدون ان 56 خیلی سرتر از مدل لنوو هست
اما با توجه با کارایی من به نظرتون کدوم رو بخرم
z510 کفایت میکنه یا بیشتر هزینه کنم
ضمنا تا 3200 میتونم هزینه کنم اگه مئل خوبی که عمر زیادی داشته باشه پیشنهاد بدید ممنون میشم
ببخشید اگه پر حرفی کردم و سرتون رو درد اوردم
با تشکر
سلام n56 خوبه هم شیکه هم کیفیت صفحه نمایش که برای شما مهم بدلیل طراحی سایت
z5070 فقط رزوشن زیادی داره ولی در عمل صفحه نمایش خوبی نداره پردازنده و کرافیک هم ضعیف هستند برای بازی
z510 هم کیفیت نمایشگر جالب نیست برای شما که طراح سایتی چشمات اذیت میشن چون زیادی باید دقت کنی و صفحه خیلی با کیفیت نیست
در مورد عمر هم بستگی به نگه داری شما داره ولی کسانی که ۵۶ ایسوس خریدن راضی بودن
امیر تتلو
01-10-2014, 22:06
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام یه لپ تاپ بخرم که عمر زیادی داشته باشه مثلا 5 سال
من چون فروشگاه اینترنتی دارم و کار کامپیوتری زیاد میکنم شاید روزی 14 تا 15 ساعت پشت سیستم هستم
از لحاظ بازی هم زیاد بازی نمیکنم شاید هفته ای 3 4 ساعت فوتبال کرایسس و یا کال او دیوتی
بیشتر کارمم با نرم افزاری طراحی سایت هست که فکر نکنم نیاز به سیستم خیلی قوی داشته باشه
دو مدل مد نظر هست اولی لنوو زد 510 یا زد 5070 و و دومی ایسوس n56jr
میدون ان 56 خیلی سرتر از مدل لنوو هست
اما با توجه با کارایی من به نظرتون کدوم رو بخرم
z510 کفایت میکنه یا بیشتر هزینه کنم
ضمنا تا 3200 میتونم هزینه کنم اگه مئل خوبی که عمر زیادی داشته باشه پیشنهاد بدید ممنون میشم
ببخشید اگه پر حرفی کردم و سرتون رو درد اوردم
با تشکر
سلام اگه بتونی 3.700 هزینه کنی میتونی g 56 jk بگیری که اگه بازی هم کنی نه داغ میکنه نه خراب میشه و کانفیگش هم مثال نزدنیه و اینم بگم که فقط حدود یک تومن بار اصافه همراهشه(موس اوریجینال ....کیف اوریجینال ...بلندگو سونیک مستر.... هدست اوریجینال..) کمه؟ اینا رو هم بالای یک تومن قیمتشونه اگه بخوای بخری تازه این لب تاب رو اگه 15 ساعت هم توی بازی های سنگین بزاری هم ابرو خم نمیکنه عالییییییییه من اینو پیشنهاد میکنم
mashkooni
01-10-2014, 22:35
سلام اگه بتونی 3.700 هزینه کنی میتونی g 56 jk بگیری که اگه بازی هم کنی نه داغ میکنه نه خراب میشه و کانفیگش هم مثال نزدنیه و اینم بگم که فقط حدود یک تومن بار اصافه همراهشه(موس اوریجینال ....کیف اوریجینال ...بلندگو سونیک مستر.... هدست اوریجینال..) کمه؟ اینا رو هم بالای یک تومن قیمتشونه اگه بخوای بخری تازه این لب تاب رو اگه 15 ساعت هم توی بازی های سنگین بزاری هم ابرو خم نمیکنه عالییییییییه من اینو پیشنهاد میکنم
زیاد اهل گیم نیستم
لپ تاپ رو هم واسه گیم نمیخوام بیشتر واسه کارایه روزمزه میخوام
اونجوری که من دیدم فقط یک هدست نسبت به ان 56 بیشتر داره
MOSTAFA_ABBASI
02-10-2014, 10:24
نه ماوس و کیف و.... داره.
اگر تا ۳.۷۵ بتونید هزینه کنید من Asus n550jk رو پیشنهاد می کنم واقعا عالیه و صفحه نمایش و باطریشم خیلی خوبه گرافیکشم خوبه.
این مدل رو خودم هم دارم ولی اگر نمی تونید هزینه کنید من همون n56 رو پیشنهاد می دم بهترین گزینس.
send by my HTC one m9 :)
Javad_Esf
11-10-2014, 17:11
به نظر من اگه n56 دوس داری به جا jr برو jn بردار.
تو دیجی کالا سرچ کنی 2 تا میاره اونی که گرافیکش مثل jr هست بهتره.حجمش دو برابره ولی دیگه هیچ فرقی ندارن.(gtx 760)
اون یکی gt 840 که تعریفی نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.