مشاهده نسخه کامل
: تیبا 2 یا ؟
سلام
من قصد خرید تیبا 2 رو دارم که پیش خرید کردم واسه بهمن ... 14 تومن هم دادم .. ظاهرا 13.5(دقیقا نمیدونم) دیگه باید بدم یعنی قیمت تیبا 2 واسم 17.5 در میاد ...
من از ماشین هیچی نمیدونم ..
آیا با این قیمت این ماشین خوبه ؟
با این قیمت چیز دیگه بگیرم بهتر نیست ؟
اصلا تیبا 2 خوب هست ؟
سلام
من قصد خرید تیبا 2 رو دارم که پیش خرید کردم واسه بهمن ... 14 تومن هم دادم .. ظاهرا 13.5(دقیقا نمیدونم) دیگه باید بدم یعنی قیمت تیبا 2 واسم 17.5 در میاد ...
اصلا تیبا 2 خوب هست ؟
بنده رو بایستی ببخشین ولی تیبا 2 رو که میبینم یاد ماشین مستربین می افتم ناخداگاه :n02:
والا تیبا ماشین بدی نیست از 131 خیلی بهتره ولی تیبا 2 قیمتش خیلی بالا هست آخه 27 م خیلی برای همچین ماشینی
میگم ارزش نداره ولی بستگی داره شما چند سالتونه چند نفرین برای چی میخواین
بنده رو بایستی ببخشین ولی تیبا 2 رو که میبینم یاد ماشین مستربین می افتم ناخداگاه :n02:
آره خودم هم همینطور :دی
والا تیبا ماشین بدی نیست از 131 خیلی بهتره ولی تیبا 2 قیمتش خیلی بالا هست آخه 27 م خیلی برای همچین ماشینی
میگم ارزش نداره ولی بستگی داره شما چند سالتونه چند نفرین برای چی میخواین
یه پسر شاغل 27 ساله مجرد و برای داخل شهر ...
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
یه پسر شاغل 27 ساله مجرد و برای داخل شهر ...
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
تو این رنج انتخاب زیادی نست 405 سمند تیبا2 بستگی به سلیقتون داره
Pourya-pc
01-10-2014, 19:58
سلام
اصلا تیبا 2 خوب هست ؟
تیبا 2 با این قیمت اصلا ارزش خرید ندارد ، حداقل آپشن مثل شیشه برقی و آینه برقی رو هم ندارد . به نظرم با این بودجه به مدل صندوق دار تیبا فکر کنید بهتر هست ، 3 ملیون هم صرفه جویی کردید و احیانا برای مسافرت یا تفریحات بیرون شهری هم یک صندوق نسبتا جادار و راحت دارید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.