مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی جامع: کنسول?PC? لپ تاپ?
madara sama
30-09-2014, 20:16
سلام خدمت دوستان این سوال شاید سوال خیلی از دوستان دیگه هم باشه .... ممنون میشم هر کی نظر خودشو با دلیل و مدرک بگه
دوستان بین خرید یه پی سی ۴ میلیونی و یا خرید لپ تاپ گیمینگ alienware x18 r2. و یا یه لپ تاپ معمولی با یه کنسول (حالا ps4 یا xone) موندم لپ تاپ حدودا واسم ۳ تومن میفته کارکرده سفارش میدم از دوبی میارن pc هم که معلومه ولی برای کنسول جدای خود کنسول باید یه مانیتور هم تهیه کنم مورد بعدی اینکه رشته کامپیوتر هستم و 100% احساس میکنم که لپ تاپ رو لاازم دارم و مورد دیگه اینکه گیمر به قول معروف Hard core. نیستم البته قبلا بودم ولی الان فقط فیفا و بازی های rpg مثل dragon age و skyrim و wicher. بازی میکنم و از بازی های انلاین هم بدم نمیاد مثل guilwar 2. دوست دارم تجربه کنم سرعت اینترنت مناسبی هم دارم حالا نظر کارشناسی شما دوستان چیه? کدوم مورد بیشتر به کارم میاد?
اینم بگم که با بازی با دسته راحت ترم ممنون از راهنماییتون
سلام من جای شما باشم کنسول میخرم بدلایل زیر
۱. بازی های روز و عالی و تاپ همه برای کنسول هستند the last of us --gta v در حالی که بازی بدرد بخوری که ارزش داشته باشه ۴ تومن خرج کنی برای پی سی نیست
۲.کلیه بازی های کنسول انلاین هستند بازی های مثل gta انلاینشون وحشناک حال میده ب ادم حالا بتفیلد و کال اف بماند و لذت انلاین بازی کردن ب مراتب بهتر از سینگل هست شما تو سینگل پس از یک ماه کلا از بازی سیر میشید
۳.کنسول بسیار ازان تر هست حدود ۱۷۰۰
۴. مهمترین نکته کنسول پایداری اون هست یعنی شما تا ۱۰ سال نیازی به تعویض ندارید در حالی که الان خفن ترین سیستم و لپتاپ رو هم که بخرید ۴ سال دیگه بزور باید بازی کنید با افت فریم و روی low
موفق باشید
madara sama
30-09-2014, 21:01
ممنون کنسول به نظرتون ps4 بهتر هست یا xbox one? چون فقط تو اتاق استفاده میکنم کینکت و .... مد نظرم نیست فقط بازی?
به نظر بنده pc خیلی بهتره لذتی که بازی تو pc به آدم میده تو کنسول به هیچ عنوان نمیده شما همون pc رو که نگاه میکنی کیفف میکنی اون همه اباهت البته کنسول هم اگه در کنارش باشه خوبه ps4
الان با 4 م سیستم تقریبا خفنی میشه بست که خیلی سرتر از کنسولها است مثلا گرافیک این سیستم میشه r9 280xoc که دوبرابر ps4 و 3 برابر xbox1 قدرت داره به همراه cpu پر قدرت و خفن 4690 که در مقابل سی پی یو ضعیف کنسولها اصلا قابل قیاس نیست
ولی pc بیشتر برای بازی هایی مثل far cry خوبه شما چون گفتی زیاد اهل بازی نیستی و بیشتر فیفا و غیره بازی میکنی یه لپ تاپ 2م به همراه یه ps4 برای شما مناسبتره
pc برای کسی خوبه که یکسره صبح تا شب پاش بشینه باهاش حال کنه بدون هیچ محدودیتی
madara sama
30-09-2014, 21:06
اتفاقا از معدود بازی های جدید farcry 3 رو بازی کردم ولی بیشتر همون سبک rpg. و فیفا به کارم میاد البته از بازی های mmorpg. هم بدم نمیاد ممنون از پاسختون
الان با 4 م سیستم تقریبا خفنی میشه بست که خیلی سرتر از کنسولها است مثلا گرافیک این سیستم میشه r9 280xoc که دوبرابر ps4 و 3 برابر xbox1 قدرت داره به همراه cpu پر قدرت و خفن 4690 که در مقابل سی پی یو ضعیف کنسولها اصلا قابل قیاس نیست
cpu کنسول ها ضعیف ساخته میشه چون احتیاجی ب نوع قویش نیست
مهم فریم گرفتن و اجرای بازی ها با کیفیت بالاست
در ضمن خیلی از بازی ها از هر چهار هسته پردازنده استفاده نمیکند
ممنون کنسول به نظرتون ps4 بهتر هست یا xbox one? چون فقط تو اتاق استفاده میکنم کینکت و .... مد نظرم نیست فقط بازی?
تفاوت عمده کنسول ها روی بازی های انحصاری شان هست من بین این دو پلی را بیشتر میپسندم در ضمن پلی خیلی قوی تر از ایکس باکس هست
اون که فقط ps4 گرافیکش 50 درصد قویتر از x1 هست
x1 رو به نظر من باید بگن کنسول نسل 7.5 همین الان همه بازی ها رو full hd جواب نمیده چه برسه به چند سال دیگه
بازی های انحصاریش هم خیلی بهتره مخصوصا برای ایرانی ها
یک پلی استشن 4 بگیر بهمراه یک لب تاپ واسه کارای دانشجوییت
با 3 تومن کارت راه میوفته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.