ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزایش بسیار چشم گیر حجم پوشه ویندوز7 من

fariborz.j
28-09-2014, 19:11
افزایش بسیار چشم گیر حجم پوشه ویندوز7 من

پوشه ویندوز من هنگام نصب حدود 2-3 گیگ بود ولی حالا شده 15 گیگا بایت این در حالیه ک کل ÷ارتیشن ویندوزم 20 گیگت بایت هس

و نمیتونم دیگه توش برنامه ای رو نصب کنم

لطفا راهنمایی کنید ک باید کدوم فایل ها رو از ÷وشه ویندوز 7 نم باید پاک کنم تا حجمش برگرده سر جای اولش یا حداقل کم شه

vissoto
28-09-2014, 19:30
سلام

در run (کلید ویندوز +R) بنویسید %temp% ؛ حالا ببینید حجم فایلهای داخل این پوشه چقدر است؟

fariborz.j
28-09-2014, 19:52
سلام

در run (کلید ویندوز +R) بنویسید %temp% ؛ حالا ببینید حجم فایلهای داخل این پوشه چقدر است؟

حجمش فقط 320 مگابایت هس

تازه من حجم خود ÷وشه ویندوز رو گفتم نه این مسیر ک شما گفتین C:\Users\erfan\AppData\Local

vissoto
28-09-2014, 20:09
درایو C را انتخاب کنید و ok را بزنید ؛پس از بررسی یک عکس این جا بگذارید یا ببینید کدام فایلها(یا پوشه ها) بیشترین حجم را دارند؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fariborz.j
29-09-2014, 12:56
[QUOTE=vissoto;8404056]درایو C را انتخاب کنید و ok را بزنید ؛پس از بررسی یک عکس این جا بگذارید یا ببینید کدام فایلها(یا پوشه ها) بیشترین حجم را دارند؟

همنطور که گفت بودید عمل کردم ÷وشه ویندوز بیشترین حجم رو داره با 41.5 گیگ و داخل همین ÷وشه winsxsبیشترین حجم رو با 6.9 گیگ داره بعدش سیستم 32 با حجم3.9 گیگ و بعد سافت ور دیسکری÷شن با حجم 959 مگا بایت قرار داره

C:\hiberfil.sys این فایل هم تو روت ویندوز 1.5 گیگ حجم داره

C:\Users هم 1 گیگ حجم داره

لطفا راهنمایی کنید

fariborz.j
29-09-2014, 13:10
[QUOTE=vissoto;8404056]درایو C را انتخاب کنید و ok را بزنید ؛پس از بررسی یک عکس این جا بگذارید یا ببینید کدام فایلها(یا پوشه ها) بیشترین حجم را دارند؟

پوشه ویندوز با 62.5 درصد و حجم 14.5 گیگا بایت بیشترین حجم رو تو پارتیشنم داره (20 گیگ اندازه کل پارتیشن )

تو داخل ÷وشه ویندوز هم C:\Windows\winsxs با حجم 6.9 گیگ قرار داره

سپس C:\Windows\System32 با حجم3.5 گیگ هست
وبعد C:\Windows\SoftwareDistribution باحجم 800 مگا بایت

توی روت خود ویندوز هم

C:\hiberfil.sys قرار داره بی 1.5 گیگا بایت

C:\Users هم فقط 1 گیگ هس

لطفا راهنمایی کنید

fariborz.j
29-09-2014, 13:44
لطفا کسی راهنمایی کنه اخه

پارتیشن ویندوز هس و هی نشون میده ÷ره و من لازمش دارم واسه برنامه !!!!

amir0260
29-09-2014, 13:47

سلام دوست پی سی ورلدی:n18:
مشخصات کامل ویندوزتون رو بدید:n16:
پیشنهاد میشه ویندوزی با ورژن دیگر نصب کنید ... به عنوان تست...:n02:

vissoto
29-09-2014, 15:59

برنامه های غیر ضروری را پاک کنید.

نرم افزار ccleaner را بدون تغییردر تنظیمات آن اجرا و analyze را بزنید و سپس run cleaner را بزنید.

در قسمت سرچ منوی استارت بنویسید cmd ؛ حالا پس از ظاهر شدن command prompt بر ان راست کلیک نمایید و run as adminstrator را

بزنید و پس از اجرای cmd متن زیر را تایپ (کپی و پیست)و اینتر را بزنید.(برای پاک شدن hyberfile.sys و غیر فعال شدن هایبرنیت)

amir0260
29-09-2014, 16:12
تصمیم به تغییر ویندوز دارید عایا؟fariborz.j ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fariborz.j
29-09-2014, 17:00
تصمیم به تغییر ویندوز دارید عایا؟fariborz.j ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیر دوست عزیز
چون مشکلی با هاش ندارم فقط نمی دونم چرا خود ب خود حجمش زیاد شده،؛اونم اینقد

fariborz.j
29-09-2014, 17:06
برنامه های غیر ضروری را پاک کنید.

نرم افزار ccleaner را بدون تغییردر تنظیمات آن اجرا و analyze را بزنید و سپس run cleaner را بزنید.

در قسمت سرچ منوی استارت بنویسید cmd ؛ حالا پس از ظاهر شدن command prompt بر ان راست کلیک نمایید و run as adminstrator را

بزنید و پس از اجرای cmd متن زیر را تایپ (کپی و پیست)و اینتر را بزنید.(برای پاک شدن hyberfile.sys)

دوست عزیز میشه پوشه C:\Windows\winsxs رو حذف یا فایلا شو پاک کنم؟

چون نرم افزار ccleaner فقط چند فایل هیستوری رو پاک میکنه ک حتی 1 گیگم نمیشه!!!

پرو گرم فایلمم 3 گیگ برنامه هس ک ضروریه و چیز زیادی نداره ک پاک نم چیز جدیدی تازگی نزدم و حجم ویندوزم بعد نصب همه برنامه ها حدود 5-6 گیگ بوده ولی نمی دونم چرا یواش یواش به این حجم 14.5 گیگ رسیده

fariborz.j
29-09-2014, 19:46
دوست عزیز میشه پوشه C:\Windows\winsxs رو حذف یا فایلا شو پاک کنم؟

چون نرم افزار ccleaner فقط چند فایل هیستوری رو پاک میکنه ک حتی 1 گیگم نمیشه!!!

پرو گرم فایلمم 3 گیگ برنامه هس ک ضروریه و چیز زیادی نداره ک پاک نم چیز جدیدی تازگی نزدم و حجم ویندوزم بعد نصب همه برنامه ها حدود 5-6 گیگ بوده ولی نمی دونم چرا یواش یواش به این حجم 14.5 گیگ رسیده

کسی نیس راهنمایی کنه ؟؟؟

vissoto
29-09-2014, 19:54
[QUOTE=fariborz.j;8404903]دوست عزیز میشه پوشه C:\Windows\winsxs رو حذف یا فایلا شو پاک کنم؟

در مورد این سوال اطلاعی ندارم ولی بهتر است یک بار هم disk clean up را اجرا کنید ( در قسمت سرچ منوی استارت بنویسید disk clean up)

پس از اجرا گزینه Clean up system files را بزنید و سپس همه تیک ها را بزنید و ok را بزنید .

amir0260
29-09-2014, 20:14
خیر دوست عزیز
چون مشکلی با هاش ندارم فقط نمی دونم چرا خود ب خود حجمش زیاد شده،؛اونم اینقد
اگه واقعا داره به صورت غیر طبیعی حجمش بالا میره میتونیم فرضیه بزنیم که شاید کار یک ویروس مخرب باشه:n04:

fariborz.j
30-09-2014, 00:20
اگه واقعا داره به صورت غیر طبیعی حجمش بالا میره میتونیم فرضیه بزنیم که شاید کار یک ویروس مخرب باشه:n04:

نه نمیتونه ویروس باشه و این امر بصورت تدریجی بوده ، هیچ ویندوز 7 نیست که پوشه ویندوزش 14.5 گیگ حجم داشته باشه

باید یه چیز یا فایلی باشه ک تمپرتوری رو زیاد میکنه یا همچین چیزی

fariborz.j
30-09-2014, 00:22
[QUOTE=fariborz.j;8404903]دوست عزیز میشه پوشه C:\Windows\winsxs رو حذف یا فایلا شو پاک کنم؟

در مورد این سوال اطلاعی ندارم ولی بهتر است یک بار هم disk clean up را اجرا کنید ( در قسمت سرچ منوی استارت بنویسید disk clean up)

پس از اجرا گزینه Clean up system files را بزنید و سپس همه تیک ها را بزنید و ok را بزنید .

کسی نیست که بدونه این پ وشه چه فایل هایی رو توش داره؟

یعنی میشه ÷اکشون کرد یا تو افزایش حجم ویندوز موثره؟

fariborz.j
30-09-2014, 12:33
[QUOTE=vissoto;8405092]

کسی نیست که بدونه این پ وشه چه فایل هایی رو توش داره؟

یعنی میشه ÷اکشون کرد یا تو افزایش حجم ویندوز موثره؟

لطفا یکی جواب بده اخه؟؟؟!!!!

aliram38
30-09-2014, 17:10
سلام
فولدر windows من هم حجمش زیاده. 14.7 گیگ.
فکر نمیکنم غیر طبیعی باشه.
من هر چند وقت یه بار ویندوز عوض میکنم و حجم فولدر ویندوز هم همیشه زیاده. یعنی بتدریج زیاد میشه خودش. منم نتونستم حجمشو کم کنم.

تو این سایت یه توضیحاتی داده در مورد WinSxS .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و گفته که , پاک کردن این فولدر میتونه خطرناک باشه.

amir0260
30-09-2014, 19:48
باسلام
درسته
زیاد شدن خودکار حجم درایو یه چیز غیر طبیعی به حساب میاد ؟
جوابش هم اینه بیشتر برنامه ها تو درایو c هست و این مشکل هم زیاد ناراحت کننده نیست!!!
من که گفتم یه بار ویندوز از نوع دیگر با ورژن دیگر ( آخرین ورژن) نصب کن جواب میده ویندوزی نصب کن که برنامه های ضروری کمتری داشته باشه الان همین ویندوز من مگه از خودش چی داشت یه اکس پلرور و پوشه های ویندوز و برنامه هایی که همراه ویندوز عادی هستند...:3:
پیشنهاد میشه برنامه های کمتری رو تو درایو سی نصب کنید اخه ویندوز هم گناه داره با اون همه برنامه خفه میشه خو...:n02:

fariborz.j
01-10-2014, 23:56
باسلام
درسته
زیاد شدن خودکار حجم درایو یه چیز غیر طبیعی به حساب میاد ؟
جوابش هم اینه بیشتر برنامه ها تو درایو c هست و این مشکل هم زیاد ناراحت کننده نیست!!!
من که گفتم یه بار ویندوز از نوع دیگر با ورژن دیگر ( آخرین ورژن) نصب کن جواب میده ویندوزی نصب کن که برنامه های ضروری کمتری داشته باشه الان همین ویندوز من مگه از خودش چی داشت یه اکس پلرور و پوشه های ویندوز و برنامه هایی که همراه ویندوز عادی هستند...:3:
پیشنهاد میشه برنامه های کمتری رو تو درایو سی نصب کنید اخه ویندوز هم گناه داره با اون همه برنامه خفه میشه خو...:n02:

دوست گرامی من تو پروگرم فایل فقط 2.5 گیگ برنامه دارم و پارتیشن ویندوز من 20 گیگ هس،الان حجم پوشه ویندوزم بدون زدن هیچ برنامه دیگری ( جدید) 14.5 گیگ هس
بله منم سرچ کردم میگن فایلهی سیستمی توی این فولدر هس ک بعد از پاک کردن برنامه از سیستم هم باز میمونن و این بده

باید بفهمم کدوم فایلان و نیاز ب کمک دارم