ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ مناسب حمل و نقل برای دانشجوی مهندسی عمران

ocean550
28-09-2014, 17:29
سلام به همگی

بنده احتیاج به لپ تاپی برای مهندسی عمران دارم که حداقل تا چندین سال جوابگو باشه، دائم هم در رفت و آمد هستم پس حتما باید وزن مناسبی داشته باشه!
اعتقادی هم به بازی با لپ تاپ ندارم. تا حز گذاشته چرا پدر لپ تاپو در بیاریم؟!

فکر نکنم برای نرم افزار های عمران گرافیک خیلی بالایی لازم باشه!

پس میشه: سی پی یو قدرتمند+وزن مناسب

بودجه هم حدود 2.5

البته اگه بدونم پولی که خرج میکنم تا سال ها برام میمونه و جواب میده تا 3.200 هم مشکلی ندارم. اما اگه واقعا (برای کار من) ارزش خرید داشته باشه.

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

HOJ-JAT
28-09-2014, 18:00
سلام اگر منظورت از وزن کم زیر ۲ کیلو هست که با این بودجه ممکن نیست!
مدل خیلی قوی و با کیفیت ایسوس n56jr هست که وزنش ۲.۷ کیلو هست و قیمت ۳۲۰۰ البته شارز نیم کیلویی را باید در نظر داشته باشید
حالا گر ۳۰۰-۴۰۰ گرم سبک تر میخوای y5070 لنوو هست که قوی تر از ایسوس هست ولی مشکلش ظاهر عجیب غریبشه بدلیل گیمیگ بودنش
مدل های از همین ایسوس و سایر برندها هست که زیر. ۳ تومن قیمت دارن با وزن کم اما cpu سری u دارن که متاسفانه برای کار شما زیاد مناسب نیست

a_bayan
28-09-2014, 19:30
دوست عزیز سلام.من 100% به شما asus n56jr رو معرفی میکنم که حالا شما چون میخواین وزنش کم باشه از این گزینه صرف نظر میکنیم...y5070قیافش گیمینگه و عملا خیلی قیافش ضایس واسه یه مهندس...پس میمونه موارد زیر 3میلیون که وزنش کم باشه و قدرت پردازشی خوبی دارن که من 2 گزینه ی lenovo z510 و hp probook 450 رو معرفی میکنم با کانفیگ i7/8g /1tra//2g

ولی خوب خیلی خوب میشد اگه میتونستین وزنو تحمل کنین اما 2مدل معرفی شده بغیر از ان56 وزنشون حدود 2/2کیلو گرم میباشد که من باز بین این 2تا اچ پی رو پیشنهاد میکنمممممم

V i r u s e r
28-09-2014, 20:51
سلام
بنده دانشجوی عمران نیستم و نمیدونم دقیقا چقدر کار پردازشی می بره. ولی اگر کار اون چیزی باشه که من دیدم رو کامپیوتر های پنتیوم ۴ دانشگاه هم انجام میدن مطمئنم پردازنده های سری u هیچ مشکلی نخواهند داشت چون حداقل ۱۰ برابر از اونا قوی ترن. برخلاف اون چیزی که توی این فروم باور دارن پردازنده های سری u اونقدر ها هم ضعیف نیستن. با همین لپتاپی که تو امضام هست (که جزو پردازنده های ضعیف نسل قبله) فایر فاکس رو تو ۱ ساعت کامپایل کردم که رقم بدی نیست. ولی اصلا برای بازی مناسب نیست در حد انگری بردز
خودم دانشجو هستم و لپتاپمو زیاد اینور اونور می برم و حداقل برای من ۵۰۰ گرم وزن تفاوت زیادی توی کارم ایجاد می کنه. تنها عیب الترابوک ها نداشتن پورت vga هست.
نکته ی نهایی اینکه شما روز اول که نمی خواید برج بسازید! تا اون موقع هم لپتاپ عمرشو کرده و تاحالا ۲ تا لپتاپ جدید گرفتید

MOSTAFA_ABBASI
29-09-2014, 15:30
ACER ASPIRE V5 با قیمت 2.25 گزینه ی بسیار خوبی می تونه باشه.
اگر می تونید بیش تر خرج کنید هم ASUS N56JR
در ضمن دوستان Y5070 حداقل 300 یا بعضی جا ها 500 هزار تومان با N56 تفاوت قیمت داره.
پس لطفا هر کسی که بودجش تا 3.2 هست این رو پیشنهاد ندید.:n06:

majid_sd2009
29-09-2014, 15:53
ترم چند عمرانید؟
من رشتم عمران بود و اصلا احتیاج به لپتاپ قدرت مند پیدا نمیکیند!یه اتوکد میخواید و یه ایتبس که اونم ترم های اول لازم نیست،بعد هم یه چیز ساده درس میدن و یه پروژه ساده هم باید ببری.البته همین ساده برای خیلی ها مشکله!
توی محیط دانشگاه لپتاپ فقط به درد وقت گذرونی میخوره!یا اینترنت و یا بازی و فیلم!
لنوو هم کیفیتش خوب نیست و به درد شما که مدام در رفت و امدید نمیخوره.وزن لنوو زد ۵۱۰ با شارژر فک میکنم حدو سه کیلو باشه.و وزن دقیقش هم ۲.۲نیست.خودتون میتونید وزنش کنید.بالای دو و نیم کیلویه.

mg_mahyar
30-09-2014, 01:54
سلام
بنده دانشجوی عمران نیستم و نمیدونم دقیقا چقدر کار پردازشی می بره. ولی اگر کار اون چیزی باشه که من دیدم رو کامپیوتر های پنتیوم ۴ دانشگاه هم انجام میدن مطمئنم پردازنده های سری u هیچ مشکلی نخواهند داشت چون حداقل ۱۰ برابر از اونا قوی ترن. برخلاف اون چیزی که توی این فروم باور دارن پردازنده های سری u اونقدر ها هم ضعیف نیستن. با همین لپتاپی که تو امضام هست (که جزو پردازنده های ضعیف نسل قبله) فایر فاکس رو تو ۱ ساعت کامپایل کردم که رقم بدی نیست. ولی اصلا برای بازی مناسب نیست در حد انگری بردز
خودم دانشجو هستم و لپتاپمو زیاد اینور اونور می برم و حداقل برای من ۵۰۰ گرم وزن تفاوت زیادی توی کارم ایجاد می کنه. تنها عیب الترابوک ها نداشتن پورت vga هست.
نکته ی نهایی اینکه شما روز اول که نمی خواید برج بسازید! تا اون موقع هم لپتاپ عمرشو کرده و تاحالا ۲ تا لپتاپ جدید گرفتید
من با دوست مون HOJ-JAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موافقم.
اما برای اینکه شما هم توجیه بشید عرض میکنم که شما اگر رشته عمران بخونید قطعا نیاز دارید درس نقشه کشی رو بگذرونید. توی دانشگاه نقشه کشی با اتوکد رو نه یاد میدند و نه به طور رسمی میخواهند ولی توی بازار کار لازمه. لذا توی دانشگاهی که نقشه کشی دستی هست قطعا نیازی به لپ تاپ و کامپیوتر قوی نیست صرفا چند تا دستکاه برای کار با اینترنت و گرفتن و دانلود نقشه کافیه. اما توی بازار کار شما اتوکد کار میکنید و نیاز دارید.
البته بعضیا یه کمی پا رو فراتر میذارند و مکس و اسکچ آپ و ... کارمیکنند که همشن موتور رندر Vray داره و اون موتور هم نیاز به پردازش بالا.
مطلب بعدی سری U میتنه برنامه رو اجرا کنه ولی لزومه توی ادامه کار شما رو یاری نمیکنه.
نداشتن پورت VGA عیب نیست بلکه الان یه چیز مرسوم و عادی هست چون HDMI جایگزین شده و تبدیل HDMI به VGA هم توی بازار هست و نهایتا 50 گرم وزنش هست. من خودم هر دانشجویی توی فروم درخواست مشاوره میکنه و لپ تاپی پیشنهاد میکنم که VGA نداره حتما بهش میگم بخره نه برای اینکه این یک عیبه بلکه به این دلیل که یه موقع نبره توی دانشگاه و بخواد به سیستم قدیمی وصل کنه و دچار مشکل بشه .
ضمنا ممکنه شما یک برج هم بسازید و نقشه برج رو خیلی ساده طراحی کنید ولی یک خونه قدیمی رو بازسازی کنید و تقویت ولی مجبور بشید به درخواست کارفرما حتی قبل از کار طراحی رو به صورت سه بعدی انجام بدید.