ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تراکتورسازی تبریز | گرگ های سرخ | فصل 94-1393

Layken
28-09-2014, 02:09
یل یاتار، طوفان یاتار، یاتماز تیراختور بایراقی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاریخ تاسیس: 1349
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
سرمربی: رسول خطیبی

ورزشگاه یادگار امام با گنجایش 70 هزار نفر.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسامی بازیکنان:

ترکیب اصلی:

دروازه بان: حامد لک با شماره 1
مدافعان :
گردانی با شماره 3
آل نعمه با شماره 5
شفیعی با شماره 4
ایران پوریان با شماره 2

هافبک ها:
امیرکامدار با شماره 18
ثاقبی با شماره 8
کیانی با شماه 6 - کاپیتان اول تیراختور

مهاجمین:
دلیر با شماره 21
نریمان جهان با شماره 7
ادینهو با شماره 30

نیمکت:

صوفیانی با شماره 22
دیتمار بیکای با شماره 25
پور رحمت الله با شماره 13
آقایی با شماره 77
ابراهیمی با شماره 11
احمدزاده با شماره 27
کریمی با شماره 9

Layken
03-10-2014, 18:25
عالیه، خیلی نگران بودم که بعد از دو تساوی پیاپی نتونیم امتیاز کسب کنیم مخصوصا مهمان بودیم، البته مهمان که چه عرض کنم نصف بیشتر تماشاگرا تراختوری بودن :n02:
کلا در همه جای ایران ما میزبانیم :n02:

سید صالحی هم دو فصل پیش در تراختور اقای گل شد فکر کرد بره جای دیگه میتونه خودی نشون بده ولی حالش گرفته شد همچین از درون خوشحالم :n09::n02:

انشالله تا اخر فصل میچسبیم به صدر جدول :»

Layken
07-11-2014, 18:54
انقدر از این گل های بی درو پیکر بدم میاد.
حیف شد ولی خب فوقش جشن قهرمانی نیم فصل کمی اینور اون ور میشه. :n02:

Esteghlal_Paydar44
08-11-2014, 14:09
با راي کميته استيناف
تراکتورسازي محروم شد
کميته استيناف راي خود را درباره تخلفات تماشاگران باشگاه تراکتورسازي اعلام کرد.

به نقل از فدراسیون فوتبال، با توجه به رای کمیته انضباطی در تاریخ 6 آبان مبنی بر تخلف تماشاگران باشگاه تراکتورسازی تبریز و سر دادن شعارهای خلاف اخلاق و شئونات ورزشی، این تیم به برگزاری یک دیدار بدون حضور تماشاگر و پرداخت 5 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد.

باشگاه تراکتورسازی تبریز درخواست تجدیدنظرخواهی خود را به کمیته انضباطی ارسال کرد که با توجه به محتویات پرونده، در سوابق باشگاه تراکتورسازی سه مورد تخلف مشابه در دیدارهای این تیم مقابل تیم های صبای قم، راه آهن و سایپا وجود دارد که بر اساس بند 3 ماده 79 آیین نامه انضباطی در صورت تکرار تخلف، تیم متخلف باید از همراهی تماشاگرانش در دیدار خانگی محروم شود که با توجه به گزارش داور مسابقه، ناظر بازی و دفاع غیر موجه باشگاه تراکتورسازی، تخلف تماشاگران این باشگاه محرز شده است.

بر همین اساس کمیته استیناف تجدید نظرخواهی باشگاه تراکتورسازی را موجه ندانسته و به استناد بند 3 ماده 79، بند 2 ماده 41 و بند 6 ماده 34 آیین نامه انضباطی ضمن رد اعتراض و تایید حکم محرومیت باشگاه تراکتورسازی از محرومیت حضور تماشاگران این باشگاه در میزبانی بازی بعدی این تیم، جریمه نقدی اعلام شده را به دلیل نامناسب بودن، از 5 میلیون تومان به پرداخت بیست میلیون تومان جریمه نقدی افزایش می‌دهد.

رای صادره قطعی است.

منبع : ورزش 3

پ . ن : به هر حال یکی باید جلوی این بی احترامیا رو بگیره دیگه ... حالا این بازی خوب بود گزارشگره با اینکه رو مخ بود ولی بهتر بود . بازیه رفت پارسال تو تبریز !!! تماشاگرا داشتن فحش ناموسی میکشیدن به قلعه نویی گزارشگره میگفت خیلی متشکریم از تماشاگرای فهیم تراکتورسازی که فقط دارن تیم خودشونو تشویق میکنن !!! یعنی واقعا این گزارشگرا رو میبینه آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه !! به نظر من علاوه بر محرومیت تماشاگرا این گزارشگرای تبریزی که دست کمی از هواداراشون ندارن هم باید یه تنبیه بشن:n02:

pcforlife
08-11-2014, 14:38
درسته دیشب هر دو تیم خوب بودن و سوای گل ها هر دو تیم دو تا دیرک زدن، ولی انصافا زیبایی تلاش ترختور برای برگردوندن بازی از نتیجه 1-0 به 2-1 فوق العاده بود. :n12: خیلی حیف شد توی یک لحظه غفلت در بدترین زمان ممکن گل ساده ای خورد.
هفته بعد همه بالانشین ها بازی سختی دارن. البته چون بازی فولاد خانگی هست شانس سه امتیاز گرفتنش از بقیه مدعی ها بیشتره. امیدوارم ترختور بتونه با فکر جلو نفت تهران بازی کنه و سه امتیاز رو بگیره. بعد بازی با نفت و فولاد (که هردو خارج از خانه هست)، سه هفته بازی های ساده پیش روی تیم هست و میشه امیدوار بود که صدر نشینی همراه بشه با افزایش فاصله امتیاز در هفته های آینده.

mf.designing
08-11-2014, 21:23
منبع : ورزش 3

پ . ن : به هر حال یکی باید جلوی این بی احترامیا رو بگیره دیگه ... حالا این بازی خوب بود گزارشگره با اینکه رو مخ بود ولی بهتر بود . بازیه رفت پارسال تو تبریز !!! تماشاگرا داشتن فحش ناموسی میکشیدن به قلعه نویی گزارشگره میگفت خیلی متشکریم از تماشاگرای فهیم تراکتورسازی که فقط دارن تیم خودشونو تشویق میکنن !!! یعنی واقعا این گزارشگرا رو میبینه آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه !! به نظر من علاوه بر محرومیت تماشاگرا این گزارشگرای تبریزی که دست کمی از هواداراشون ندارن هم باید یه تنبیه بشن:n02:

داداش کاش یکم واقع بین بودین ! شما انتظار دارین همه کلا دست و پا بسته ، چه از لحاظ تیمی ، چه حمایتی و چه تماشاگراش بیان جلو شما تا شما یکه تازی کنید ؟! کجای فوتبال درسته که همه گیر دادن به تراکتور ؟! من نمیگم تماشاگرا بی احترامی نمیکنن یا خیلی همه مودب هستن! نه ! اما من نصف ورزشگاه های ایران رو رفتم و خدا شاهده فحش ها و مشکلاتی که تو آزادی تو تهران دیدم کمتر از تبریز نیست . یکبار نشده بازی تراکتور تو آزادی باشه و کل آذربایجانی های ایران به خاطر یه بازی فوتبال فحش نخورن ! فحش دادان بی احترامی تو بازیهای غیر تراکتوری هم زیاد دیدم. اما کو محرومیت ؟! کو حساسیت ؟! همه گیر دادن و فوکوس کردن رو تراکتور. خدا شاهده بازی تراکتور با استقلال تو تهران 2 سال قبل ما از تماشاگراتون کتک هم خوردیم ، سر شکسته هم دادیم ! تو بازی پیروزی 3 سال قبل فحشی نموند که به خانواده های ما نداده باشن ، اما کو رسیدگی ؟! سمنان ، انزلی ، اصفهان ، اهواز و ... هم که بماند...
در مورد گزارشگر هم من حق میدم یه گزارشگر محلی طرفدار تیم خودش باشه ! مشکل از پخش تلویزیونی ماست که باید گزارشگر شبکه محلی و پخش سراسری جدا باشه مثل تموم دنیا. حالا اینم بماند که من از امثال مزدک ، یوسفی و ... هم چندان بی طرفی ندیدم !
کاش ماهم میتونستیم افتخار کنیم به این که یه تیم شهرستانی 70 هزار هوادار میکشونه استادیوم و تنور فوتبالمون رو داغ میکنه ! ایران فقط تهران نیست و اکثر ملی پوشایه تمام رشته های مام تهرانی نیستن ...

Esteghlal_Paydar44
08-11-2014, 22:30
داداش کاش یکم واقع بین بودین ! شما انتظار دارین همه کلا دست و پا بسته ، چه از لحاظ تیمی ، چه حمایتی و چه تماشاگراش بیان جلو شما تا شما یکه تازی کنید ؟! کجای فوتبال درسته که همه گیر دادن به تراکتور ؟! من نمیگم تماشاگرا بی احترامی نمیکنن یا خیلی همه مودب هستن! نه ! اما من نصف ورزشگاه های ایران رو رفتم و خدا شاهده فحش ها و مشکلاتی که تو آزادی تو تهران دیدم کمتر از تبریز نیست . یکبار نشده بازی تراکتور تو آزادی باشه و کل آذربایجانی های ایران به خاطر یه بازی فوتبال فحش نخورن ! فحش دادان بی احترامی تو بازیهای غیر تراکتوری هم زیاد دیدم. اما کو محرومیت ؟! کو حساسیت ؟! همه گیر دادن و فوکوس کردن رو تراکتور. خدا شاهده بازی تراکتور با استقلال تو تهران 2 سال قبل ما از تماشاگراتون کتک هم خوردیم ، سر شکسته هم دادیم ! تو بازی پیروزی 3 سال قبل فحشی نموند که به خانواده های ما نداده باشن ، اما کو رسیدگی ؟! سمنان ، انزلی ، اصفهان ، اهواز و ... هم که بماند...
در مورد گزارشگر هم من حق میدم یه گزارشگر محلی طرفدار تیم خودش باشه ! مشکل از پخش تلویزیونی ماست که باید گزارشگر شبکه محلی و پخش سراسری جدا باشه مثل تموم دنیا. حالا اینم بماند که من از امثال مزدک ، یوسفی و ... هم چندان بی طرفی ندیدم !
کاش ماهم میتونستیم افتخار کنیم به این که یه تیم شهرستانی 70 هزار هوادار میکشونه استادیوم و تنور فوتبالمون رو داغ میکنه ! ایران فقط تهران نیست و اکثر ملی پوشایه تمام رشته های مام تهرانی نیستن ...

منم گفتم باید با این بی احترامیها برخورد بشه , منظورم فقط تراکتور نبود , کلا استادیوم یعنی فحش , تو تهرانم همینه ما قربون صدقه تبریزیا نمیریم ... ولی بحث اصلی من سر گزارشگرای بازی و انکار قضیس ... تو تهران وقتی فحش میدیم گزارشگرا خیلی راحت میگن تماشاگرا دارن فحاشی میکنن . سریع هم رای صادر میشه , مگه کسر امتیاز نشد استقلال پارسال ؟ مگه 2 سال پیش بدون تماشاگر یه بازی برگزار نکرد ؟ پس تنبیه برای همه هست ...

ولی بحث اینه که چرا وقتی دارن فحش ناموسی به قلعه نویی میدن گزارشگر بازی میاد میگه تماشاگرای تبریزی دارن تیم خودشونو تشویق میکنن آفرین به این شور و هیجان !! آقا مگه مردم گوش ندارن ؟ بازی داره از چند تا شبکه ی مختلف از جمله شبکه ی جهانی جام جم پخش میشه اینا چه گزارشگرایین که برای بازی میذارن ؟ مزدک و امثال اینها 1% تعصبی که گزارشگرا تبریزی دارن رو توی بازی بروز نمیدن ! من میگم اتفاقا این گزارشگرا باید محروم بشن ! تا بفهمن که این فوتبال داره از چند شبکه پخش میشه و متعلق به تمام فوتبالیای دنیاس . نباید اینقدر یک طرفه گزارش کنن و اینقدر اغراق کنن ...

Layken
02-12-2014, 21:04
امان از دستت حامد تیم رو به فنا دادی.
معلوم که اخرین بازیش بود و از تمامی زحماتی که تا الان برای تراکتور کشید ازش تشکر میکنم.

نادر1368
02-12-2014, 22:45
تنها روزي كه از لك راضي بودم همون موقعي بود كه اومد تراكتور. بالاخره شايعه هايي بود داره ميره بشيكتاش و نمي دونم

rüştü بشه!! گفتيم مياد عالي ميشه ولي مزخرف بوده مزخرف! اگر دقت كنين هميشه تو باختا به نسبتي تاثير داشته.

ثابتي يا حتي فروزان رو ترجيح مي دم.:n21:

alivw71
03-12-2014, 00:32
کار بسیار اشتباهی کرد اقای خطیبی که دروازه بان رو تعویض کرد. رسما دیگه روحیه ای برای حامد لک نذاشت با این کارش. حالا 2 اشتباه داشته تو این بازی باید تمام تقصیر ها رو بندازه گردن گلر . تمام گلر ها اشتباه میکنن یعنی باید تو جریان بازی تعویض بشن؟ به جای اینکه باخت رو گردن بگیره . دنبال مقصر میگرده اقای خطیبی!

نادر1368
03-12-2014, 02:54
از دلير خوشم اومده بود! ولي به هر حال كاشفش رسول بوده خودش بهتر مي دونه. لك هم از وقتي اومده اشتباه در طبيعت كارش
هست در حيرت بايد بود از اين همه فرصتي كه بهش دادن.

در مورد آقاي خطيبيي كه ما ديديم (از ماشين سازي و گسترش تا تراكتور) بهترين نسل خودش هست! ماشين سازي بي درو پيكر
رو تا دقيقه 93 بازي با . .. ليگ برتري كرده بود! گسترش رو چند هفته مونده به پايان ليگ يك قهرمان كرد و تراكتورم ،اولين دوره اش هست، قهرمان
نيم فصل كرده، همين اقاي خطيبي! كارنامش معلوم و كارش درسته!

Layken
08-03-2015, 22:28
یک گل زدیم و پنج گل نزدیم :n02:

خلاصه این که بردن پرسپولیس دیگه برای ما تبدیل به یک کار عادی و تکراری شده.
تیم بعدی لدفا :n26:

Layken
12-03-2015, 22:25
به به چه عالی، چه برد دلچسب و دلنشینی :n26:

تیم بعدی لدفا :n05:

hossein blak
17-04-2015, 18:32
حاشیه دیدار تراکتورسازی و سایپا

به گزارش ورزش 11، سعید آقایی بازیکن تراکتورسازی که در دیدار با سایپا محروم بود و از روی سکوها بازی را تماشا می‌کرد پس از پایان مسابقه و هنگامی که قصد پایین آمدن داشت ماموران نیروی انتظامی به او اجازه ندادند که این موضوع به درگیری کشانده شد و در نهایت این بازیکن بازداشت شد.

مسئولان تراکتورسازی هم در حال رایزنی با ماموران نیروی انتظامی برای پایان دادن به این مسئله هستند.

* پسر تونی اولیویرا که آنالیزور تراکتورسازی هم است به دلیل اعتراض به تصمیم داوری از روی نیمکت این تیم اخراج شد.

* حبیب گردانی بازیکن تراکتورسازی که یک کارت زرد داشت در صحنه‌ای که مشخص نبود چه اتفاقی افتاد کمک داور بازی با اعلام مطلبی به داور باعث شد داور مسابقه کارت قرمز به این بازیکن نشان دهد.

تراکتورسازی این بازی را با حساب 2 بر یک با پیروزی به پایان رساند.

تیموریان: وارد مسائل مربوط به شادی گل نشوید

به گزارش ورزش 11، آندرانیک تیموریان درباره دیدار تیم‌های تراکتورسازی و سایپا، اظهار داشت: در وهله اول از شما رسانه‌ها تشکر می‌کنم که در این بازی حاضر شدید، بازی سنگینی برای هر 2 تیم بود اما این سنگینی برای تراکتور بیش‌تر بود.

بازیکن تراکتورسازی افزود: ما در لیگ قهرمانان آسیا هم بازی کرده بودیم به همین خاطر مجبوریم با تعداد اندک بازیکن انرژی بیش‌تری بگذاریم و همه مردم تبریز و هواداران باید این مشکل موجود در تراکتور را بدانند ولی خدا را شکر که توانستیم بازی را ببریم و به صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر برسیم.

وی در مورد عملکرد داوران در این مسابقه، تأکید کرد: داوری خوب بود و از آن‌ها هم ممنونم که این‌طور زحمت کشیدند در آن صحنه اخراج حبیب گردانی هم دور بودم و نتوانستم ببینم گردانی چه حرکتی انجام داده بود.

تیموریان در واکنش به این سؤال که قبول دارید دیروز روز خوب آندو تیموریان نبود، گفت: به نظر خودم خیلی هم خوب بازی کردم و باید قبول کنید تا کسی در فوتبال اشتباه نکند گلی رد و بدل نمی‌شود من هم وقتی دیدم عقب هستیم خواستم شرایط بازی را عوض کنم و خدا را شکر که توانستیم 2 گل بزنیم و ببریم.

بازیکن تراکتورسازی درباره مفهوم حرکت شادی بعد از گل، اظهار داشت: زیاد وارد چنین مسائلی نشوید.

گردانی: ۳ میلیارد هم بدهند دیگر در تبریز بازی نمی‌کنم

به گزارش ورزش 11، حبیب گردانی درباره دیدار تیم‌های تراکتورسازی و سایپا، اظهار داشت: خدا را شکر بازی خوبی انجام دادیم و با بردی که کسب کردیم شرمنده هواداران نشدیم.

بازیکن تراکتورسازی در مورد افزایش انتقادات نسبت به عملکرد وی، خاطرنشان کرد: بهتر است جواب آن‌ها را ندهم چون من به خاطر همشهری‌ها و تعصب به پیراهن تراکتور در شهرم بازی می‌کنم و این حرف‌هایی که می‌گویند درست نیست.

وی افزود: من هم قراردادم از همه کم‌تر است و هم هیچ موقع پیگیر آن نبودم که چه کسی آمد و چه کسی رفت چون برای من مهم تعصب به تراکتور است ولی اگر قرار باشد این‌طور برخورد کنند بهتر است از اینجا بروم تا بعضی‌ها خوشحال شوند.

گردانی در پاسخ به این سؤال که منظورتان چه کسانی است، گفت: منظور من هواداران نیستند بلکه کسانی هستند که در شبکه‌های اجتماعی می‌آیند فحش می‌دهند هرچند دوست ندارم پاسخ این افراد را بدهم اما هم خودم و هم خانواده‌ام ناراحت می‌شویم.

بازیکن تراکتورسازی تأکید کرد: من که جان خود را برای تیم می‌گذارم هیچ موقع کم‌کاری نمی‌کنم ولی با این کارهایی که انجام می‌دهند بهتر است نمانم چون همین‌ها هستند که بازیکن بومی را از شهرش دور می‌کنند و به همین خاطر قول می‌دهم اگر تراکتور 2 میلیارد هم بدهد بازهم می‌روم.

وی در پاسخ به این سؤال که این مسائل از کجا نشأت می‌گیرند، عنوان کرد: نمی‌دانم چون من تمرین می‌کنم و به خانه برمی‌گردم اهل قهوه‌خانه و این قبیل کارها نیستم ولی با شنیدن بعضی حرف‌ها خیلی ناراحت می‌شوم و بازهم تکرار می‌کنم سال بعد حتی 2-3 میلیارد هم بدهند اصلاً در تراکتور بازی نمی‌کنم.

کیانی: آرزویم بالا بردن جام قهرمانی است

به گزارش ورزش 11، مهدی کیانی در مورد برد 2 بر یک مقابل سایپا و صدرنشینی تراکتورسازی گفت: بازی بسیار سختی بود ولی خوشحالم که 3 امتیاز را گرفتیم و بعد از مدت ها صدرنشین شدیم. حفظ صدرنشینی بسیار سخت است و حالا باید با تمرکز بیشتری بازی کنیم. باید در 4 بازی بعدی هم صدرنشین باشیم تا در نهایت قهرمان شویم و بعد از 6 سال یک هدیه شیرین به مردم آذربایجان بدهیم.

او در خصوص شانس تراکتورسازی برای قهرمانی تاکید کرد: فکر می‌کنم سپاهان، نفت و فولاد هم شانس دارند و هنوز چیزی برای ما تمام نشده است. حرف زدن از قهرمانی زود است و فعلا باید به بازی بعدی با پیکان فکر کنیم. این بازی برای ما تعیین کننده است و در تهران هم به حمایت هواداران نیاز داریم. از آنها می خواهیم به تهران بیایند و تراکتورسازی را حمایت کنند. در بازی آخر هم میزبان هستیم و می‌توانیم در تبریز جشن قهرمانی بگیریم.

کیانی که بازوبند کاپیتانی تراکتورسازی را در اختیار دارد، اظهار داشت: در این چند سال خیلی تلاش کردیم تا قهرمان شویم ولی تا حالا به این افتخار مهم نرسیدیم. حالا شانس خوبی داریم و امیدوارم با کمک خدا و تلاش بازیکنان و کادر فنی قهرمان شویم. من هم عضو کوچکی از تیم هستم و امیدوارم جام قهرمانی را بالای سر ببرم. این اتفاق آرزوی من است.

هافبک تراکتورسازی در مورد بازی‌های تاثیرگذار آندرانیک تیموریان و پاس گل‌های این بازیکن گفت:‌ آندو واقعا بازیکن بزرگ و تاثیرگذاری است و نقش مهمی در تیم ما دارد. امیدوارم زحمات او و دیگر بازیکنان تراکتورسازی در نهایت منجر به قهرمانی شود.

Layken
12-05-2015, 12:37
قابل توجه تیم های سرخآبی پایتخت، اتوماتیک به خودتون تفهیم کنید که بردن تراختور یک امر غیرممکن هستش و باختن با اختلاف گل کمتر هم غیرممکن تر،
بردن سرخابی ها هم برای ما تبدیل به یک ریتم عادی شده و کسالت بار. :n02:

Layken
12-05-2015, 13:20

dourtarin
15-05-2015, 11:20
سلام
آقا ان شاء الله جام واس ماس؟:n18:

pcforlife
15-05-2015, 20:33
لک به تنهایی کمر تیم رو شکست!!:n21: سه کرنر، سه گل! سریوسلی؟:n27:
فقط من یه چیزی رو نفهمیدم!!
اول اینکه دقیقه 95 وقتی هنوز ضربه کاشته نفت داشت زده میشد، اونور سپاهانی ها جشن قهرمانی گرفتن! چجوریاس؟
و دو چرا اینقدر بازیکنا از تساوی با نفت خوشحال شدن؟ یعنی نتیجه بازی سپاهان رو نمیدونستند؟
.
داوری هم میتونست حداقل یک دقیقه دیگه وقت اضافه بگیره.
تیم منصوریان نه خودش قهرمان شد و نه گذاشت ما قهرمان بشیم.
اخراج اندو که من دقیقا نفهمیدم چی شد هم فوق العاده تاثیر گذار بود.
تبریک به طرفداران سپاهان:n16:

aghazadeh_hastam
15-05-2015, 20:37
همچين بازيكن تراختور لباسشو دراورد دور سرش چرخوند كه فكر كردم قهرمان شدن:n08:اخه نايب قهرماني اينقدر خوشحالي داره؟

كاش تراختور قهرمان مي شد . با اين همه هواداري كه به ورزشگاه اومده بودن جشن قهرماني فوق العاده ميشد

pcforlife
15-05-2015, 20:45
همچين بازيكن تراختور لباسشو دراورد دور سرش چرخوند كه فكر كردم قهرمان شدن:n08:اخه نايب قهرماني اينقدر خوشحالي داره؟
آره خداییش!
البته اگر نفت یک گل میزد (که با روحیه پایین و هجوم نفت بعید هم نبود)، میشد حضور تراکتور در آسیا در بازی پلی آف. خب این خودش جای شکر داره که مستقیم رفتیم آسیا.
البته یه احتمال بعید هم هست که از نتیجه بازی سپاهان خبر نداشتند یا بهشون به دروغ گفتند اون ور سایپا برده یا مساوین.
گویا هت تریک کردیم در نایب قهرمانی:n15:

ei8ht
15-05-2015, 20:52
آقا به جان خودم اینا فکر میکردن قهرمان شده :n08::n08:
وگرنه نایب قهرمانی ، اونم وقتی تا پنج دقیقه قبلش قهرمان بودی که انقدر خوشحالی نداره :n13:

Morteza4SN
15-05-2015, 21:10
حاشیه های شگفت انگیز جمعه تلخ تبریز
به تراکتور گفتند قهرمان شده اید!

همه چیز از اخراج آندرانیک تیموریان آغاز شد زمانی این بازیکن به دلیل یک خطا از داور کارت زرد گرفت و با اعتراض به داور از بازی اخراج شد.

به گزارش ورزش سه، تراکتوری ها که 3 ـ 1 از نفت جلو بودند، 2 بار با ضربات قربانی و پادووانی مغلوب حملات نفت شدند و با این تیم به تساوی رضایت دادند. نکته عجیب اما این بود که به بازیکنان و کادرفنی گفته شده بود که بازی تراکتور و سایپا با تساوی 2 ـ 2 به پایان رسیده و آنها به طرز عجیبی در دقایق آخر به اداره کردن بازی پرداختند و بعد از سوت پایان هم جشن گرفتند.

این در حالی بود که تراکتور قهرمانی را به سپاهان واگذار کرده بود اما کسی از این موضوع خبر نداشت. این جشن حدود 5 دقیقه طول کشید تا دوباره به تراکتوری ها اعلام شود، سپاهان قهرمان لیگ‌برتر شده است. آنها در اوج شادی جشن شان را قطع کردند و در این لحظه جو ورزشگاه هم تغییر کرد و بارانی از صندلی به سمت زمین پرتاب شد. این عصبانیت البته طبیعی بود چون تراکتورسازی این بار تیم شایسته ای داشت و واقعا فاصله بسیار کمی تا قهرمانی داشت.

در نهایت مرور صحنه اخراج تیموریان نشان خواهد داد که آیا علیرضا فغانی شایسته انتقادهای پس از بازی بوده یا نه. او در پایان غائله یکسره از سوی هواداران تراکتور مورد توهین قرار گرفت.

این ماجرا در نهایت منجر به مصدوم شدن چند تماشاگر شده که امیدواریم با بزرگواری هواداران تراکتور همه چیز به خوبی و خوشی به پایان برسد.

این حرکت چی بوده دیگه! هم غرور و هم تعصب عده‌ای رو یکجا خرد کردن...

امروز دوست داشتم تراکتور قهرمان بشه اما به شکلی تراژدیک این اتفاق رخ نداد.

karimz
15-05-2015, 21:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D9%88%D8%B12_443807.jpg

farsweb
15-05-2015, 21:21
خواهشا یه نفر یه توضیح منطقی در مورد خوشحالی آخر بازی تیم تراکتور بده. :n38: من هر جور حساب می کنم منطقی نیست این کار.:n36:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-05-2015, 21:22
حاشیه های شگفت انگیز جمعه تلخ تبریز
به تراکتور گفتند قهرمان شده اید!

همه چیز از اخراج آندرانیک تیموریان آغاز شد زمانی این بازیکن به دلیل یک خطا از داور کارت زرد گرفت و با اعتراض به داور از بازی اخراج شد.

به گزارش ورزش سه، تراکتوری ها که 3 ـ 1 از نفت جلو بودند، 2 بار با ضربات قربانی و پادووانی مغلوب حملات نفت شدند و با این تیم به تساوی رضایت دادند. نکته عجیب اما این بود که به بازیکنان و کادرفنی گفته شده بود که بازی تراکتور و سایپا با تساوی 2 ـ 2 به پایان رسیده و آنها به طرز عجیبی در دقایق آخر به اداره کردن بازی پرداختند و بعد از سوت پایان هم جشن گرفتند.

این در حالی بود که تراکتور قهرمانی را به سپاهان واگذار کرده بود اما کسی از این موضوع خبر نداشت. این جشن حدود 5 دقیقه طول کشید تا دوباره به تراکتوری ها اعلام شود، سپاهان قهرمان لیگ‌برتر شده است. آنها در اوج شادی جشن شان را قطع کردند و در این لحظه جو ورزشگاه هم تغییر کرد و بارانی از صندلی به سمت زمین پرتاب شد. این عصبانیت البته طبیعی بود چون تراکتورسازی این بار تیم شایسته ای داشت و واقعا فاصله بسیار کمی تا قهرمانی داشت.

در نهایت مرور صحنه اخراج تیموریان نشان خواهد داد که آیا علیرضا فغانی شایسته انتقادهای پس از بازی بوده یا نه. او در پایان غائله یکسره از سوی هواداران تراکتور مورد توهین قرار گرفت.

این ماجرا در نهایت منجر به مصدوم شدن چند تماشاگر شده که امیدواریم با بزرگواری هواداران تراکتور همه چیز به خوبی و خوشی به پایان برسد.

این حرکت چی بوده دیگه! هم غرور و هم تعصب عده‌ای رو یکجا خرد کردن...

امروز دوست داشتم تراکتور قهرمان بشه اما به شکلی تراژدیک این اتفاق رخ نداد.

بازی سپاهان با سایپا نه تراکتور:n16::n02:

Sh-Meteor
15-05-2015, 21:39
وقتی سوت پایان بازی زده شد و دیدم تراکتوری ها اونطوری شادی می کنن، عین چی مونده بودم!
دقیقا اینطوری بودم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم واسه دومی اینطوری خوشحالی می کنن؟

+

نگو برای اینکه صندلی ها شکسته نشه، آشوب نشه و اینا بهشون گفتن بازی سپاهان مساوی شده!
چه ضدحالی بدی خوردن، وقتی فهمیدن سرشون کلاه رفته ...

pcforlife
15-05-2015, 21:54
نگو برای اینکه صندلی ها شکسته نشه، آشوب نشه و اینا بهشون گفتن بازی سپاهان مساوی شده!
من بعید میدونم، الان همه گوشی دارن فول امکانات! مشخصه با یه اینترنت رفتن یا به کمک رادیو میتونن نتیجه بازی سپاهان رو بفهمن.
پس اون همه تماشاگر خیلی بعیده باخبر نبوده باشن، چون تا آخر بازی ساکت و ناراحت بودن.
.
ولی بازیکنا دو حالت داره.
یا بی خبر بودن و به دروغ گفتن اون ور سپاهان نتیجه نگرفته.
یا کل کادر فنی و بازیکنا برای اینکه تماشاگرا شاکی نشن آخر بازی فیلم بازی کردن! به نظر من این حالت دومیه خیلی خیلی بعیده و اگه اتفاق افتاده باشه واقعا جای تاسف داره. چون این کار یه تماشاگر فوتبال رو عصبانی تر میکنه تا آرومتر.

mohsen_gh1991
15-05-2015, 22:01
خب این لیگم تموم شد و فقط من نفهمیدم چرا تراکتوریا اینقد خوشحالی کردن؟ بازی سه یک برده رو تو اخرین لحظه از دست دادن قهرمانی شونم منتفی شد ولی چرا اینهمه خوشحالی؟ :دی شبکه ورزش به صورت موازی پایان بازیا رو نشون میداد. خوشحالی تیم تراکتور خیلی بیشتر از جشن قهرمانی سپاهان بود. جو ورزشگاهم اصلا کنترل نشد بعد بازی . یهو بیست سی هزارنفر وسط زمین .
ولی بازی قشنگی بود در کل

Sh-Meteor
15-05-2015, 22:14
من بعید میدونم، الان همه گوشی دارن فول امکانات! مشخصه با یه اینترنت رفتن یا به کمک رادیو میتونن نتیجه بازی سپاهان رو بفهمن.
پس اون همه تماشاگر خیلی بعیده باخبر نبوده باشن، چون تا آخر بازی ساکت و ناراحت بودن.
.
ولی بازیکنا دو حالت داره.
یا بی خبر بودن و به دروغ گفتن اون ور سپاهان نتیجه نگرفته.
یا کل کادر فنی و بازیکنا برای اینکه تماشاگرا شاکی نشن آخر بازی فیلم بازی کردن! به نظر من این حالت دومیه خیلی خیلی بعیده و اگه اتفاق افتاده باشه واقعا جای تاسف داره. چون این کار یه تماشاگر فوتبال رو عصبانی تر میکنه تا آرومتر.

دقیقا تعجب منم همینجاست!
80.000 هوادار یکشون نت نداشت؟ یکی رادیو نداشت؟

هوادارای سپاهان بعد از گل سوم نفت تهران، استادیوم رو ترکونده بودن از خوشحالی اما اینور عجیب بود.

به نظر من این حالت دومیه خیلی خیلی بعیده و اگه اتفاق افتاده باشه واقعا جای تاسف داره. چون این کار یه تماشاگر فوتبال رو عصبانی تر میکنه تا آرومتر.

همین اتفاقم افتاد!

وقتی فهمیدن سرشون کلاه رفته، کلی صندلی شکست !!!

befermatooo
15-05-2015, 22:18
این دیگه اوج نامردی و بیشعوری مسئولان هست که از ترس اینکه مبادا درگیری پیش بیاد تمامی راه های ارتباطی ( اینترنت و تماس تلفنی ) رو مختل کردن تا کسی نتیجه رو ندونه !

قهرمانی که میتونست در دقایق پایانی دوباره بدست بیاره با خیال تساوی تیسم سپاهان سعی در مدیریت نتیجه داشتند تا با 3 3 قهرمان بشن !

واقعا متاسفم !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].tab=0

BestDev
15-05-2015, 23:16
لک به تنهایی کمر تیم رو شکست!!:n21: سه کرنر، سه گل! سریوسلی؟:n27:
فقط من یه چیزی رو نفهمیدم!!
اول اینکه دقیقه 95 وقتی هنوز ضربه کاشته نفت داشت زده میشد، اونور سپاهانی ها جشن قهرمانی گرفتن! چجوریاس؟
و دو چرا اینقدر بازیکنا از تساوی با نفت خوشحال شدن؟ یعنی نتیجه بازی سپاهان رو نمیدونستند؟
.

بازي تراكتور با تاخير داشت پخش ميشد سوتي دادن تصاوير خوشحالي زود هنگام سپاهانيا رو قطع كردن !

Sh-Meteor
15-05-2015, 23:17
آنچه در چند دقیقه تبریز اتفاق افتاد به روایت سه تصویر ...

Colton
15-05-2015, 23:50
واقعا متاسفم. تو نیجریه هم از این اتفاق ها نمی افته. فاتحه این فوتبال رو، این فرهنگ رو، این انسانیت رو خوندم.

M.Sadegh.M
16-05-2015, 00:26
سلام
من واقعا خودم دوست نداشتم تراکتور قهرمان بشه ولی این حرکتی که انجام شده و یک جورایی کادر فنی و بازیکنانِ این تیم را گول زدند که فکر کردند بازی سپاهان مساوی هست و اونها هم خیلی فشار نیاوردند و بعد هم اینطوری خوشحالی کردند واقعا دور از اخلاق و یک جورایی نامردی محضِ

واقعا متاسفم:n03::n21:

من بازی را از شبکه سه می دیدم انتهای بازی ، داشت موازی نشون میداد و اون طرف بازی سپاهان تموم شده بود و بازیکنان این تیم همگی داشتند فکر کنم از طریق اسکوربرد بازی تبریز را تماشا می کردند و خیلی هیجان داشتند و مدام بالا پایین می پریدند.

این طرف هم بازی تبریز که تموم شد دیدم تماشاچی ها دارند صندلی می شکنند و به داخل پرتاب میکنند در حالی که تیمشون داشت خوشحالی می کرد وسط زمین ، من فکر کنم عده ای از تماشاچی ها می دونستند نتیجه بازی اصفهان را(اگه فرض کنیم صندلی شکستنشون به خاطر ناراحتی از قهرمان نشدن بوده) و عده ای هم که اطلاع نداشتند با توجه به خوشحالی تیمشون فکر کردند که واقعا قهرمان شدند ، چیزی که واضحِ اون هست که کادر فنی و بازیکنای تیم تبریزی اصلا از نتیجه اون بازی اطلاع نداشتند.
چون بازی سپاهان فکر کنم همون نیمه اول 2-0 شد و نه در نیمه دوم که بگیم در جریان بازی بی اطلاع بودند مشخص هست که کلا یک نفر بهشون دروغ میگفته.

همه چیز را می تونید تو این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ویدئو ببینید از مشت های خوشحالی تونی و دورِ افتخار تا اتفاقات بعدش.

A/|\IR
16-05-2015, 02:21
بازم یه حرکت غیر حرفه ای و بی شرمانه توفوتبالمون
من نمیدونم رو چه حسابی اینکار کردن
البته نمونه ای مشابه این اتفاق که یه عده بشینن برای منافع خودشون مصلحت مردم و دیگران رو تشخیص بدن رو تو مملکتمون کم ندیدیم.

iceweek
16-05-2015, 09:30
خداییش جدای از این شایعه بالاترین احتمال اینکه تراکتور ده نفره که 2 گل اون اخر خورده و روحیههم نداره بتونه تو 8 دقیقه یه گل بزنه را در خوشبینانه ترین حدش چقدر میدونید؟
دیگه اینجورم نبوده تراکتور قهرمان میشده با این شایعه دیگه نشده

Йeda
16-05-2015, 12:39
سلام

من تمام دیروز رو تا الان دنبال یه علت برای اخراج آندرانیک بودم و امروز اونطور که در خبرآنلاین خوندم مثل اینکه درگیری لفظی بوده (قطعا هم همینطور باید بود چون در عرض چند ثانیه این اتفاق افتاد که دوربین‌ها هم تا جایی که دیدیم چیزی رو نگرفته‌بودند) و آندو هم به داور گفته خ.ف.ه.ش.و و داور هم نامردی نکرده و همون لحظه کارت زرد و بعد هم قرمز رو داده به آندو.

ما که از شبکه‌ی سه دیدیم با گزاشگری که بنده‌خدا از لحظه اول از قهرمانی حرف می‌زد و خیلی بد تو ذوقش خورد و پسر مربی که اخراج شد و بعد هم نوبت آندو بود بعد از اون هم اون حرکت مسخره مسئولان که اینطور که متوجه شدم و اون‌هایی که از شبکه‌ی دیگه‌ای فوتبال رو می‌دیدن هم تایید کردند دلایل این کارهاشون رو می‌شد از شعارهای تماشاگران متوجه شد.

من طرفدار تراکتور نیستم ولی این فصل خیلی پیشرفت کرده بود قبل از اینکه این مربی رو بیارن هم یه تیمِ لایق قهرمانی ساخته بودند ولی در آخر هم دلایل ۳۰.آ.۳۰ مثل اینکه باعث شد با ناعدالتیِ همیشگی مسئولان، بازی رو جوری دشوار و ناهموار کنند برای تراکتوری‌ها که به هیچ‌وجه نتونه به قهرمانی برسه.

در هر صورت نفت هم قطعا تیم خوبی بود ولی خیلی دوست داشتم قهرمانی تیم قرمز‌پوش‌ها رو ببینم و منتظر دیدن جشن و خوشحالی تماشاگران و بقیه بودم که قطعا خیلی هم تماشایی میشد، که نشد.

Layken
16-05-2015, 12:59
سلام

به غیر از من که سر کار بودم کلیه فامیل و اقوام و دوست رفته بودن استادیوم دقیق امار رو بهم دادن.

طبق گفته پسر خالم که گفته بود ما همه داشتیم قبول میکردیم که قهرمان نشدیم و سپاهان قهرمان هست و اتفاق خاصی هم نیوفتاده بود جز همون داور،
تا این که اواخر بازی یهو گفتن تراکتور قهرمان هست چون سپاهان مساوی کرده، این در صورتی بود که بین مردم همهمه و تنش به وجود اومد و از این طرف هم همه چی قطع شده بود.
یک عده کم که هنوز به طور کامل ارتباطشون قطع نشده بود نتیجه رو میدونستن ولی مگه میشه به اون همه تماشاگر انتقال داد؟
با این حال دودلی و اغتشاش ایجاد شد که آیا این قضیه صحت داره یا نه اگر صحت نداره بلندگو چی میگه؟
چرا مربی تعوضی دفاعی میکنه؟
چرا حامد لک وقت تلف میکنه و روی زمین افتاده؟
چرا اصلا موقع تعویض بازیکن تراکتور از اون سر میدان تا این ور آروم آروم داره حرکت میکنه؟

در واقع شواهد عینی به شکلی بود که حتا اگه ارتباط هم بین اندک مردم وصل بود باز شواهد به شکلی بود که انگار واقعا قهرمانی مال تبریز هستش.

حتا خود منصوریان هم تبریک گفته به تونی.

شخصا کاری ندارم به نتیجه بازی به کارت قرمز و این صحبت ها و خب فوتبال هست و نتیجه به شکلی بود که سپاهان قهرمان شد اینا همشون به کنار ولی این رفتار غیرورزشی، انسانی، غیر فرهنگی کلا هیچ توجیهی نداره.
بازی کردن با روحیه مردم هیچ توجیهی نداره و از همه مهم تر رفتن ابروی ملت طرفدار تراکتور یک طرف قضیه هستش که منو خیلی اذیت میکنه.
واقعا وقتی داشتن خوشحالی میکردن و از تلوزیون تماشا میکردم پیش خودم میگفتم چرا این مردم برای نایب قهرمانی این طوری خوشحالی میکنن، پیش خودم یک نوع حس خجالت شکل گرفت اما نگو پشت همه این حرکت ها و شادی ها حقه ای هستش که قرار بحثش فراتر از ابروریزیه نه برای یک طیف از طرفدارها بلکه برای یک مملکت باشه.

دیشب به این نتیجه رسیدم که دیگه لیگ داخلی برام هیچ اهمیتی نداره و میشه گفت برای من تموم شد.

senaps
16-05-2015, 13:23
فک کن!!!‌80 هزار نفر ادم توی یه استادیوم باشن، از این 80 هزار نفر یک نفر یه موبایل مجهز به اینترنت یا رادیو نداشته که نتیجه‌ی بازی همزمان رو بدونه!!!! گزارشگر بازی ۲۵۰۰ بار اعلام میکنه تراکتور با این نتیجه نایب قهرمان میشه!!!! ظاهرا تو کل دفتر دستک چند ده میلیارد تومنی تراکتور هم اینترنت و سیستم ارتباطی بخصوصی نبوده که از نتیجه‌ی بازی هماهنگ مطلع بشن!!!! :)))

بعد چی.....
میگم سپاهان جشن قهرمانی میگرفته!!!! بازی همزمان نبوده....!! :)))
در حالی که بازیشون به خاطر وقت طلقی های حضرات،‌6 دقیقه وقت اضافه خورده و اون بازی نزدیک به دو یا سه دقیقه زودتر تموم شد....اونور خبر داشتن بازی اینجا مساوی شده و جشن گرفتن و اماده‌ی جشن بودن و منتظر تا اینکه نتیجه‌ی نهایی رسید....که بازی قاطعانه تساوی شده... :)))

متاسفانه توی تبریز یه اخلاق مزخرفی هست هر چی میشه، میشه حقمون رو خوردن....
همین ایام عید یه دوتا زن و مرد ترک اورده بودن برنامه‌ی علیخانی، هرچی تو سرش زد با خانوما صحبت بکنه شوهراشون گفتن فارسی بلد ندارن خانومامون و علیخانی بیخیال شد، با خانوم و اقای فارس صحبت کرد و اون بابا خانومش صحبت کرد.... چند ثانیه و بعد همه رفتن....

بعد ظاهرا ملت همیشه معترض تبریز و ترک زنگ زده بودن که چرا با خانومای ترک کمتر از فارس حرف زدی؟!!!!!
که علیخانی گفت خدا شاهده به خدا قسم من ترکی بلد نیستم وگرنه حرف میزدم باهاشون.....

اینجوری که نمیشه مسخره بازی ها....

Ezel
16-05-2015, 16:06
خداییش جدای از این شایعه بالاترین احتمال اینکه تراکتور ده نفره که 2 گل اون اخر خورده و روحیههم نداره بتونه تو 8 دقیقه یه گل بزنه را در خوشبینانه ترین حدش چقدر میدونید؟
دیگه اینجورم نبوده تراکتور قهرمان میشده با این شایعه دیگه نشده

فوتبال هیچوقت بر طبق احتمالاتِ مطلق پیش نمیره بلکه طبق اتفاقات پیش میره دوست عزیز

وقتی مربی تراکتور دقایق آخر ادینیو رو میاره بیرون و به جاش مدافع میاره ، یعنی داره طبق نتیجه ی تقلبی ! بازی همزمان سپاهان عمل میکنه که نتیجه رو نگه داره ! و به همین خاطر هم تیمش رو میکشه عقب و وقت کشی میکنن !

فکر احتمالات نباشید پرسپولیسی که به مراتب از این تراکتور ضعیفتر بود ظرف ده دقیقه ده نفره سه گل به استقلال زد اون هم توی بازی حساس دربی و بازی دو هیچ باخته رو سه دو برد؛ اینتر ده نفره بهترین بارسلونای تاریخ و یا شاید بهترین تیم تمام دورانها رو حذف کرد ، یونایتد تو دو دقیقه بازی باخته رو برد و قهرمان اروپا شد ! از این اتفاقات بی شماره و نمیشه برای فوتبال مبنای احتمال و ریاضی در نظر گرفت

M.Sadegh.M
16-05-2015, 16:49
خواستم به دوستان بگم چرا همه چیز را 30 آ 30 و و غیره تلقی می کنید؟
اگه کسی بوده که به تونی دورغ گفته حتما از مسئولین خود باشگاه و یا تبریزی بوده ، مطمئنن کسی از سازمانِ لیگ یا مسئولین سپاهان نبوده که این کارا بکنه . . .
هرچی بوده از همون تبریز و افرادِ همونجا بوده.

A/|\IR
16-05-2015, 17:27
اگه کسی بوده که به تونی دورغ گفته حتما از مسئولین خود باشگاه و یا تبریزی بوده ، مطمئنن کسی از سازمانِ لیگ یا مسئولین سپاهان نبوده که این کارا بکنه . . .

شما از کجا اینقدر مطمئن هستی؟

نمیشه گفت کار کی بوده و چه کسایی سود میبرن و کسی هم گردن نمیگیره
اینکه بگیم تبریزی ها خودشون با خودشون این کار رو کردن خیلی بی راه گفتیم
متاسفانه فضایی به وجود اومده که همه به دنبال راه ی هستن برای سوژه کردن تبریز و طرفداران این تیم و با این اتفاق باز هم به هدفشون رسیدن کافیه الان که معلوم شده قضیه از چه قرار یه سر به شبکه های اجتماعی بزنیم ببنیم اوضاع چطوره! قرار دادن اون همه آدم تو اون شرایط زیاد جالب نیست
من دو سه ساعت بعد از بازی به یکی از دوستانم که تو ورزشگاه بود زنگ زدم و گفتم شما مگه گوشی نداشتین؟ گفت تو اون شرایط که همه میگن قهرمانیم کسی به گوشیش نگاه نمیکنه و کسی نت رو چک نمیکنه!
بنظرم هدف اینکار بیشتر جنبه تمسخر داشته تا فنی و کار هر کی ام که بوده موفق شده.

Sh-Meteor
16-05-2015, 21:14
متاسفانه بعد از اتفاقات دیروز، یک هوادار تراکتور سکته کرد و امروز دار فانی رو وداع گفت! :n03:

بیانیه کانون هواداران تراکتورسازی:

اینک ورزش پاک کشور به دست برخی از افراد ناپاک اداره می‌شود که با ناداوری حق مردم آذربایجان را پایمال می‌کنند. هواداران باشگاه تراکتورسازی و مردم آذربایجان امیدوار بودند تراکتورسازی بعد از 45 سال به قهرمانی برسند و روز جمعه را روز پیروزی ورزشی نامگذاری کرده بودیم در حالی که تراکتورسازی مقابل 100 هزار تماشاگر نزدیک به قهرمانی بود و در بازی با نفت 3 بر یک از حریف پیش بود داور با اخراج بازیکن کلیدی ما باعث شد نتیجه به سود دیگران برگردد چرا که داور همان داوری بود که در بازی‌های قبلی پنالتی‌های عمدی به سود سپاهان گرفته بود.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: شخص فغانی را می‌توان قاتل تراکتورسازی دانست زیرا او قهرمانی را از تیم ما گرفت و باید این مسئله را به نام مسئولان دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال نوشت زیرا عملکرد آنها به گونه‌ای بود که در دوران ریاست‌شان در شهرهای مختلف چنین اتفاقاتی رخ داد. محرومیت محسن قهرمانی و محسن ترکی گویای این حقیقت است. آیا عمدی در کار نیست؟ حقوق یک ملت با این ناداوری پایمال می‌شود. هوادار تراکتورسازی سکته کرد و امروز دار فانی را وداع گفت. چه کسی پاسخگوی او و خانواده‌اش خواهد بود. از فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و وزارت ورزش می‌خواهیم که به این امر هر چه سریع‌تر رسیدگی کنند و نتیجه را به هواداران و مردم فوتبال‌دوست آذربایجان اعلام کنند.

مردم آذربایجان امروز در روز مبعث پیامبر اکرم (ص) دلشاد می‌ایستند و از اینکه قهرمانی از تیم آنها گرفته شده گلایه‌مندند.

خود باشگاه تراکتور هم بیانیه رسمی داده و توش نوشته: قهرمانی لیگ در خارج از مستطیل سبز رقم خورده!

siahkamar
16-05-2015, 22:11

علیرضا منصوریان سرمربی تیم فوتبال نفت تهران گفت که ناظر فدراسیون به نیمکت تراکتورسازی نتیجه بازی سپاهان و سایپا را اشتباه گفته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرمربی تیم فوتبال نفت تهران گفت: کار کثیف و غیرحرفه‌ای در انتقال خبر به تبریز انجام شد.

علیرضا منصوریان پس از تساوی 3 بر 3 مقابل تراکتورسازی در جمع خبرنگاران گفت: به همه خسته نباشید می‌گویم از نظر کادر فنی و مدیریت باشگاه بازیکنان ما قهرمان لیگ هستند آنها با تمام وجود بازی کردند قبل از بازی به تونی اولیویرا گفتم یا شما ما را می‌برید یا ما شما را و یکی از ما قهرمان می‌شود اما 6، 7 دقیقه آخر بازی یک کار غیرحرفه‌ای و کثیف انجام شد گفتند سپاهان بازی را مساوی کرده و برنامه حمله و دفاع ما و تراکتورسازی را به هم زده‌اند.

وی ادامه داد: نتوانستیم از 6 دقیقه وقت اضافه خودمان سود ببریم ای کاش اول بازی یا تراکتورسازی گل چهارم را به ما می‌زد و یا ما می‌توانستیم گل چهارم را بزنیم کار غیرحرفه‌ای را عملیاتی کردند. یک نفر دستش را بالا برد و گفت بازی 2، 2 شده است.

وی در مورد اینکه آن شخص چه کسی بود گفت: نمی‌دانم همه جا را من تراکتوری می‌دیدم. فقط دیدم دست یک نفر بالاست و به علامت 2 بر 2 کار کثیفی بود البته من به سپاهان تبریک می‌گویم و به اصفهان که قهرمان لیگ شدند 2 سال است که سرنوشت حسین فرکی را تیم نفت رقم می‌زند.

منصوریان با اشاره به شرایط مسابقه گفت: بازی 3 بر یک باخته را به تساوی کشاندیم ای کاش این کار زشت انجام نمی‌شد که یا تراکتورسازی بازی می‌کرد و دو گل می‌زد و یا ما به پیروزی می‌رسیدیم آنها فکر می‌کردند قهرمان هستند و دروازه‌بان آنها وقت تلف کرد من هم به تونی اولیویرا در پایان بازی بابت قهرمانی تبریک گفتم این اتفاقات غیرفوتبالی رخ داد مردم تبریز حلالمان کنند.

وی در مورد اینکه چه صحبتی برای آرامش مردم آذربایجان دارید گفت: می‌خواهم به آنها تبریک بگویم وقتی وارد ورزشگاه شدم با خودم گفتم این تماشاگران دو ساعت قبل از بازی خسته می‌شوند اما آنها 5 ساعت قبل از بازی هم انرژی داشتند اکنون می‌فهمم که چرا می‌گویند بازی در ورزشگاه تبریز لذت دارد سالها این حرف را شنیده بودم. از نظر من هر سه تیم قهرمان هستند هم تراکتورسازی، هم سپاهان و هم نفت زیرا اختلاف ما فقط یک امتیاز است به مردم اصفهان هم تبریک می‌گویم هر چند نمی‌دانم چه کسی این اتفاق زشت را رقم زد و اجازه نداد 8 دقیقه ‌آخر بازی تراکتورسازی به ما حمله کند و ما به ‌آنها حمله کنیم.

سرمربی نفت در مورد داوری مسابقه گفت: در مورد داوری اصول اخلاقی را همیشه رعایت کرده‌ایم و اینکه داوری را به نقد نکشیم فغانی بهترین داور آسیاست.هر چند به نظر من با توجه به وقت‌های تلف شده بازی داور می‌توانست سه دقیقه و نیم هم اضافه بگیرد تراکتورسازی فکر می‌کرد قهرمان شده و بازی را مدیریت می‌کرد ما هم تلاش می‌کردیم گل چهارم را بزنیم به عقیده من 6، 7 دقیقه آخر این بازی 6، 7 دقیقه تلخ فوتبال ایران بود که انتقال خبر به شکل تمیزی صورت نگرفت.

الان همسایمون رو دیدم و طی صحبتی که داشتم باهاش دیروز تو ورزشگاه بود.گفتش نت و تماس غیر فعال بوده و تو ورزشگاه هم 2بر 2 رو اعلام کردن.
شما فک کن چرا باید نریمان جهان و ادینیو رو 10 دیقه مونده مربی بکشه بیرون؟غیر از اینه که حس کرده تیمش باید نتیجه رو حفظ کنه.این کار از قبل طرح ریزی شده بود وسلام

Sh-Meteor
17-05-2015, 00:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1)(3).jpg

meisam317
17-05-2015, 10:48
واقعا شرم آور و خجالت آوره ...... حالا یه نکته واسه کسایی که منو متهم به تعصب و .. میکنم بگم شما حساب کنید مثل همین اتفاقات تو کل مملکت ما از سیاست گرفته تا بازار

از تحصیل ودانشگاه گرفته تا اداره و کارخانه .... . قهرمانی یک تیم چیزی نیست

تا وقتی هم که اینجوری باشه بیکاری ، فساد و .... که هیچ .

واقعا مملکت امام زمان اینه یعنی .............................

واقعا دیگه کاری از دست ما بر نمیاد خود خدا باید قضاوت کنه